ς

ς

Σάββατο, 16 Ιουνίου 2012

Η Ζωή είναι ασθένεια μεταδιδόμενη με τη σεξουαλική επαφή;

Όπου ανοίγει ένα σχολείο κλείνει μια φυλακή-Βίκτωρ Ουγκώ και Σαμαράς

"To σχολείο μας φωτίζει μόνο όταν καίγεται" Ααναρχικοί  και Τσίπρας

Είναι ο άνθρωπος μια γκάφα του Θεού,ή ο Θεός μια φάρσα του ανθρώπου;-Νίτσε και Βενιζέλος

Ο,τι δε σε σκοτώνει,σε κάνει πιο δυνατό-Νίτσε και Καμένος

Η ιδιοκτησία είναι κλοπή-Προυντόν και Παπαρίγα

Αν όλοι σκέφτονται το ίδιο,τότε κανείς στην πραγματικότητα δεν σκέφτεται-Πάτον και Κουβέλης


Αν δεν ελέγξεις το μυαλό σου,θα το κάνει κάποιος άλλος-Αλλστον και Μηχαλολιάκος


Οι νόμοι είναι σαν τα φίδια:Δαγκώνουν μόνο τους ξυπόλυτος-ΕΜΕΙΣ

8 σχόλια:

ευρυνόμη είπε...

Θα μείνουμε στην Αντιπολίτευση
μας είπε ο φασίστας κύριος Τσίπρας σε μία μεγάλη αναρχική κραυγή-δήλωση και επιβεβαίωσε τις προβλέψεις ότι δεν είναι έτοιμος να συμμετάσχει σε μία Κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας.
Θα κάνει αυτό που έμαθε να κάνει μέχρι τώρα αντιπολίτευση και απειλές.
Ας περιμένει τις άλλες εκλογές χωρίς να διακυνδυνεύσει την πολιτική του φθορά για να μάθει [άν] ότι τα σχολεία φωτίζουν το μυαλό ΟΧΙ τα θέλω και τα εγώ κάθε κολόπαιδου.
Ανεύθυνος πριν και μετά τις εκλογές.
ΥΓ.Θεωρώ το 70% των άλλων κομμάτων το ίδιο έξυπνους με τούς οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ κύριε ανώνυμε.

Ανώνυμος είπε...

Σιγά μήν τρομάζουν οι Έλληνες από τσίπρα καί κασιδιάρη.Εκεί πού ήσασταν θά ξαναπάτε φιδάκια εμφυλίου.

Ανώνυμος είπε...

Έχω την γνώμη ότι δέν συμπαθείς καθόλου τόν σύριζα ευρυνόμη.Ένταξη είναι λίγο ακραίος αλλά ο λαός τόν ψήφισε καί αυτό τόν κάνει νά έχει τόν πρώτο λόγο στούς κομμουνιστές!

Ανώνυμος είπε...

Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2012
Τὸ πραγματικὸ διακύβευμα τῶν ἐκλογῶν.

Άραγε τι άλλαξε από τις προηγούμενες εκλογές, ώστε να ξαναγυρίσουν οι ψηφοφόροι στα μνημονιακά κόμματα;
Δεν είναι αυτοί που παρέδωσαν την εθνική κυριαρχία στον Ράχενμπαχ και στον Φούχτεν;
Δεν είναι αυτοί που απεμπόλησαν το δικαίωμα ασυλίας της εθνικής περιουσίας;
Δεν είναι αυτοί που ξεπουλάνε την δημόσια περιουσία μέσω τους ειδικού οργανισμού που δημιούργησαν;
Δεν είναι αυτοί που έχουν υπογράψει την δανειακή σύμβαση κάτω από το εγκληματικό Αγγλικό δίκαιο;
Δεν είναι αυτοί που έχουν υπογράψει ότι από τα κρατικά έσοδα πρώτα θα πληρώνονται οι δανειστές και με ότι μείνει θα πληρώνονται οι μισθοί, οι συντάξεις και το κοινωνικό κράτος;
Δεν είναι αυτοί που έχουν ασπαστεί πλήρως την παγκοσμιοποίηση, ισοπεδώνοντας την ιστορία μας, τα ήθη και τα έθιμά μας;
Δεν είναι αυτοί που είναι αυτοί που έλεγαν ότι το μνημόνιο είναι λάθοςκαι παρ΄όλα αυτά μείωναν μισθούς και συντάξεις καταπνίγοντας την ανάπτυξη;
Δεν είναι αυτοί που είναι αυτοί που έχουν υπογράψει την λήψη πρόσθετων μέτρων 11,5 δις ευρώ;
Δεν είναι αυτοί που είναι αυτοί οι οποίοι άφησαν ανεξέλεγκτο το κόστος διαβίωσης;
Δεν είναι αυτοί που είναι αυτοί οι οποίοι αδιαφορούν για την ασφάλειάτην δική μας και των παιδιών μας
Δεν είναι αυτοί που είναι οι ίδιοι που ζούν πλουσιοπάροχα και ψήφιζαν και άλλες παροχές στους εαυτούς τους, την στιγμή που οδηγούσαν 3000 Έλληνες πολίτες στην αυτοκτονία;
Τι άλλαξε άραγε;
Το δίλημμα εντός η εκτός της ευροζώνης αποδείχθηκε ψέμα (δηλώσεις Όλι Ρεν, Γιούγκερς και Σαχινίδη).
Οι ισχυρισμοί ότι δήθεν η Ευρώπη δεν μας υπολογίζει και είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει εθελοντική έξοδο της Ελλάδας από το Ευρώ, είναι ένα άλλο μεγάλο ψέμα όπως προκύπτει και από τα σημερινά ρεπορτάζ. Μία έξοδος της Ελλάδας από το Ευρώ απειλεί τόσο την ευρωπαϊκή ενότητα, όσο και την παγκόσμια οικονομία, όπως δηλώνουν Ρομπάϊ, Μπαρόζο και Ρουμπινί!
Τέλος καθ΄όσον αφορά τους λεονταρισμούς Σαμαρά και Βενιζέλου περί αναδιαπραγμάτευσης του μνημονίου, τούτο καταρρίπτεται όχι μόνον από την ραγιαδίστικη επιστολή υποτέλειας του Σαμαρά προς τον Ντράγκι,αλλά και από τις δηλώσεις Μέρκελ, η οποία καλεί για την ψήφιση φιλοευρωπαίκής κυβέρνησης η οποία θα τηρήσει τις μνημονιακές δεσμεύσεις. Ποιο είναι δηλαδή το κόμμα που υποστηρίζει η κυρία Μέρκελ; Μα φυσικά η Νέα Δημοκρατία!
Δηλαδή οι Σαμαράς και Βενιζέλος κοροϊδεύουν ξεδιάντροπα τον Ελληνικό Λαό.
Άλλωστε δεν είναι τυχαία η έκκληση του Αρχιεπισκόπου Ελλάδος στην σημερινή συνέντευξη του να μην επιτρέψουμε να γίνει η Ελλάδα αποικία!!!
Συμπερασματικά, τίποτε Δεν είναι αυτοί που άλλαξε από τις προηγούμενες εκλογές. Το πραγματικό διακύβευμα των σημερινών εκλογών είναι ελευθερία ή υποδούλωση!
Όπως ήταν και πριν τις εκλογές της 6ης Μαΐου!
Έχουμε την ευκαιρία να ζήσουμε σε μία Ελλάδα ελευθερη. Οι τραπεζίτες και οι συνεργάτες τους μας ζητάνε να ζήσουμε για περισσότερο από 40 χρόνια υπόδουλοι!

Ιωάννης Δέμος.

Ανώνυμος είπε...

Αν δεις ένα Ελβετό τραπεζίτη να πηδάει από ένα παράθυρο, ακολούθησέ τον. Σίγουρα υπάρχει κάποιο κέρδος σ’ αυτό γιατί το πιο εύκολο κυνήγι είναι το κυνήγι του αποδιοπομπαίου τράγου.

ευρυνόμη είπε...

Όχι δέν συμπαθώ τόν κ. Τσίπρα γιατί είναι λαϊκιστής καί κατ επέκτασή ψεύτης.
Επίσης τούς ψεύτες δέν τούς συμπαθώ.
Θά προτιμούσα ωστόσο τόν κ. Καμμένο στό σχήμα καί τόν κ.Κουβέλη σέ ηγετικό υπουργείο άν όχι πρωθυπουργό.

Ανώνυμος είπε...

Εκλογές 17ης Ιουνίου 2012 : Πρώτο ”κόμμα” η Αποχή με 37,53 %, δεύτερο κόμμα η Ν.Δ με 18,34 % (επί των εγγεγραμμένων).


Σχεδόν καμμία αναφορά δεν έγινε από τα τηλεοπτικά κανάλια και τα μ.μ.ε. γιατο πραγματικά πρώτο ”κόμμα” των τελευταίων εκλογών, που είναι ηΑΠΟΧΗ (37,53 %).

Ο Ελληνικός λαός σε αναλογία σχεδόν 4/10 γύρισε την πλάτη, στις εθνικές εκλογές.

Επί 9.951.970 εγγεγραμένων ψηφοφόρων, ψήφισαν μόνο 6.216.856 (62,47 %).
απείχαν 3.735.114 (37,53%).
βρέθηκαν 36.227 άκυρα (0,36 %).
και 25.052 λευκά ψηφοδέλτια (0,25%).
Συνολικά αποχή – λευκά – άκυρα έφτασαν στα 3.796.393 (38,15 %).

Ανώνυμος είπε...

Η προπαγάνδα του φόβου

«Είτε έχει ένα λόγο να πει, είτε δεν έχει, ο λαός μπορεί πάντα να συρθεί εκεί που θέλουν οι ηγέτες. Αυτό είναι εύκολο. Το μόνο που έχει να κάνει κανείς είναι να τους πει ότι οι άλλοι τούς επιτέθηκαν και να καταγγείλει τους ειρηνιστές για έλλειψη πατριωτισμού και για το ότι βάζουν την πατρίδα σε κίνδυνο. Πιάνει εξίσου καλά σε οποιαδήποτε χώρα.»
(Από την απολογία του Χέρμαν Γκαίρινγκ στη Δίκη της Νυρεμβέργης)
Η συνταγή είναι παλιά, όσο και δοκιμασμένη κι αποτελείται από τέσσερα απλά βήματα:
1. Ένα ακροατήριο τίθεται μπροστά σε μια απειλή.
2. Γίνεται μια συγκεκριμένη πρόταση για την αντιμετώπιση της απειλής .Όσο πιο τρομακτική η απειλή, τόσο πιο αναπόφευκτη – παρότι ίσως δύσκολη και δυσάρεστη, προβάλλει η πρόταση.
3. Το ακροατήριο πρέπει να πειστεί για την αποτελεσματικότητα της πρότασης
4. Το ακροατήριο πείθεται ότι είναι ικανό να υλοποιήσει την πρόταση
Έχουν όλα αυτά καμιά σχέση με τη σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα; Θυμηθείτε:
Κατ΄ αρχάς το αναγκαίο ψευδές δίλημμα : Ή αλλάζουμε, ή βουλιάζουμε. Στη συνέχεια η περιγραφή της απειλής: Χρεοκοπία, περιορισμος της εθνικής μας κυριαρχίας, Τιτανικός, Αργεντινή, τανκς…
Η λύση; Σαν έτοιμη από καιρό. Το Μνημόνιο, η δυσάρεστη πλην αναπόφευκτη πρόταση για την αντιμετώπιση της απειλής. Η λογική πλάνη του ψευδούς διλήμματος «η μνημόνιο η χρεοκοπία» στηρίζεται στη δημιουργία της εντύπωσης ότι οι δύο αυτές λύσεις, ακραία εναλλακτικές η μία της άλλης , αποτελούν τις μοναδικές επιλογές ενώ αποσιωπάται ότι στην πραγματικότητα υπάρχει τουλάχιστον μία ακόμη επιλογή… Έτσι ο φόβος της επαπειλούμενης ολοκληρωτικής κατάρρευσης, έγινε συντριπτικός με αποτέλεσμα οι αντιδράσεις να είναι δυσανάλογα μικρές σε σχέση με τις θυσίες που επιβλήθηκαν. Το ακροατήριο πείσθηκε εύκολα ότι μπορεί να υλοποιήσει την πρόταση…
Δεν αρκούσε όμως αυτό. Ένα ολόκληρο σύστημα πολιτικών, δημοσιογράφων, καλλιτεχνών, καθηγητών, διαμορφωτών της κοινής γνώμης, ανέλαβε να υποδαυλίσει το φόβο, να προβάλλει τη δοθείσα λύση ως τη μόνη ρεαλιστική, να λοιδορεί και ν απαξιώνει οποιαδήποτε φωνή αντίδρασης, οποιαδήποτε άλλη εναλλακτική λύση. Κεκτημένα κι επιτεύγματα δεκαετιών, έπρεπε να θυσιαστούν μπροστά στο φόβο της χρεοκοπίας.
Παράλληλα, σε μια καταπληκτική επίδειξη κυνικότητας και μακιαβελισμού, έγινε προσπάθεια, οι διάφορες κοινωνικές ομάδες να στραφούν η μια εναντίον της άλλης. Ο φόβος ξυπνά τα αγελαία ένστικτα και η αγέλη αντιδρά με αγριότητα όταν η επιβίωσή της απειλείται από κάποια άλλη αγέλη. Έτσι είδαμε οι έμποροι να στρέφονται κατά των μεταφορέων, οι ιδιωτικοί κατά των δημοσίων υπάλληλων, κάθε ομάδα και κάθε συντεχνία να στοχοποιείται και να εξωθείται σε μάχη επιβίωσης. Και φυσικά όλοι εναντίον των ξένων και των μεταναστών, νόμιμων και μη.
Φυσικά, όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος, ή μάλλον κλομπ και δακρυγόνα. Με πρωτοφανή μεθοδικότητα, οι δυνάμεις ασφαλείας, χρησιμοποιήθηκαν ως στρατός κατοχής. Αρχικά διαλύονταν οι συγκεντρώσεις και οι διαδηλώσεις, με συνεχώς αυξανόμενη χρήση βίας, ώσπου πρακτικά απαγορεύτηκαν, με την προληπτική καταστολή τους, πριν καλά καλά ξεκινήσουν. Όχι. Το εκφράζεσθαι δεν απαγορεύτηκε… Ακόμη.
Κι ο στόχος φάνηκε να επιτυγχάνεται. Ο φόβος έκανε τη δουλειά του. Τα μέτρα πέρασαν. Όμως, παρά την αρτιότητα του σχεδίου, μια σημαντική παράμετρος φαίνεται να μην έχει υπολογιστεί. Φοβάται κανείς, όταν έχει κάτι να χάσει, όταν έχει κάτι να πάθει. Αλλά μια κοινωνία, ένας λαός που σταδιακά οδηγείται στην εξαθλίωση, σύντομα δε θα έχει τίποτα να χάσει. Και τότε ο φόβος θα φύγει. Θα αντικατασταθεί από τυφλή οργή και μίσος. Κι ο φόβος θα γίνει τρόμος γι αυτούς που συνειδητά ή ασυνείδητα έφεραν τα πράγματα ως εδώ. Η περίπτωση της Αργεντινής έχει δυο όψεις…
Δημήτρης Κολτσής