ς

ς

Πέμπτη, 4 Αυγούστου 2016

Ονειροκρίτης: Αφόδευση 2;

Ονειροκρίτης: Αφόδευση; (

Όνειρα με Κοπριά στον Ωρωπό και όχι Μόνο.

Τα όνειρα με κοπριές υπόσχονται τύχη και χρήματα [βιολογικός π.χ], πολλές φορές προμηνύουν λαχειοφόρες αγορές, δωρεές [μίζεν] ή κληρονομιά.

Αν ονειρευόμαστε ότι βλέπουμε κοπριά [Σαραντάρι π.χ] σημαίνει ότι κέρδη και περιουσία θα μας έρθει από τις πιο απίθανες πηγές [Γερμανία π.χ]. Αν είμαστε εργένηδες σημαίνει ότι θα κάνουμε έναν πάρα πολύ καλό γάμο [Βλάχος π.χ].

Μια άλλη ερμηνεία είναι ότι αν ονειρευόμαστε ότι βλέπουμε κοπριά σημαίνει ότι μαθαίνουμε από τις παρελθούσες εμπειρίες [Γαβρίλ π.χ].

Η γνώση από αυτές τις εμπειρίες [Λίτσας π.χ] χρησιμοποιείται σε μια κατάσταση, που αντιμετωπίζετε. Εναλλακτικά, το όνειρο μπορεί να συμβολίζει τη γονιμότητα [εκλογές π.χ].

Όνειρα με Κόπρανα στον Ωρωπό και όχι Μόνο.

Το περίεργο με τις εκκρίσεις είναι ότι ο περισσότερος κόσμος τις συνδέει με λεφτά και πλούτο [Αντιδήμαρχοι π.χ]. Χωρίς αμφιβολία υπάρχουνε πολλοί τρόποι να χωρίσουμε τα όνειρα [Συμβούλια π.χ] με εκκρίσεις. Εμείς το έχουμε χωρίσει σε τρεις κατηγορίες:

1. Να δούμε εκκρίσεις [αποφάσεις]

2. Η κατάσταση στην οποία βρίσκονται [αντιπολίτευση] ή

3. Να τις αποβάλλει ο οργανισμός [παραίτηση-αφόδευση].

Πάντα βέβαια αφήνουμε εκτός εκείνες τις περιπτώσεις που υπάρχουνε πραγματικά προβλήματα πέψης [Σύμβουλοι].

Στην πρώτη περίπτωση "Γιάννη" όπου βλέπουμε τις εκκρίσεις σημαίνει ένα απρόσμενο καλό του οποίου η σημασία έχει σχέση με την ποσότητα των εκκρίσεων που βλέπουμε.

Στην δεύτερη περίπτωση "Γιώργο κ.Σία" η ερμηνεία εξαρτάται από την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι εκκρίσεις αφού αν χρησιμοποιούνται σαν λάσπη και κάνουμε κάποια σχήματα σημαίνει ότι επιθυμούμε να ασχοληθούμε με τις πλαστικές τέχνες π.χ. πηλός, ή αντανακλά την επιθυμία μας ότι θέλουμε να φτιάξουμε την προσωπικότητά μας, αλλά αν το όνειρο συνοδεύεται με αντιδράσεις σαδισμού ή φόβου μπορεί να σημαίνει μία αναστάτωση της προσωπικότητας με στοιχεία κατάθλιψης και σε αυτήν την περίπτωση καλό είναι να συμβουλευτούμε ψυχολόγο "....".

Στην τρίτη περίπτωση "Βροχοποιέ-Αντιδήμαρχε" εάν ονειρευόμαστε ότι είμαστε δυσκοίλιοι αντανακλά την τάση μας για απληστία, εμμονή και εξουσία, εάν στην αντίθετη περίπτωση στο όνειρο έχουμε πάθει διάρροια αποκαλύπτει την τάση για σπατάλη και ασυνέπεια.

Τέλος "ΟΛΟΙ ΜΑΣ", εάν η αφόδευση είναι κανονική είναι ένα καλό όνειρο που προμηνύει οικονομικά οφέλη και αντανακλά την απελευθέρωση από ένοχα συναισθήματα και την ομαλοποίηση της ψυχικής μας ζωής "Δήμος". Βλέπε τουαλέτα.

Αν ονειρευόμαστε [βιολογικούς] ότι έχουμε διάρροια [μίζα] σημαίνει ότι κάποιο κομμάτι του εαυτού μας βγαίνει εκτός ελέγχου ή ότι δεν μπορούμε να συγκρατήσουμε πλέον τα δυνατά μας συναισθήματα [Δημότες].
Εναλλακτικά, μπορεί να δείχνει μια ανάγκη μας να βγάλουμε κάτι από το σύστημά μας γρήγορα.
Μπορεί επίσης να δείχνει ότι δεν έχουμε αναλύσει μια κατάσταση αρκετά ή ότι δε θέλουμε να ασχοληθούμε με το πρόβλημα καθόλου.
[thanks astrologer]

ΤΟ ΡΟΛΟΪ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ....ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ.

ΚΑΘΕ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!!!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτό ήταν τότε που υπήρχε δημοκρατία, τότε που ήρθαν να μας δείρουν στο συμβούλιο, τότε που πήγαμε στην εκκλησία από κάτω να εξηγήσουμε στους κατοίκους ενός χωριού τι σημαίνει πολιτισμός, τι δημοκρατία τι καθαριότητα και προστασία στο περιβάλλον. Καλά έκανες και μας έδερνες τότε ευρυνόμη, αλλά παρότι κάναμε αστεία λάθη αφήσαμε στους μαντράδες ένα σπουδαίο έργο, τεράστιο αν σκεφτείς ότι είχαμε ελάχιστο χρόνο και αρχικό στόχο την ένωση του δήμου. Οι πολίτες δεν κατάλαβαν ίσως γιατί εμείς οι ίδιοι δεν διαφημίσαμε το έργο που είχαμε υποχρέωση να κάνουμε. Οι πολίτες ίσως προτιμούν τη σπεκουλα και το ρουσφέτι, ίσως ακόμα και την χούντα που κυβερνά σήμερα. Ντροπή στους δημοτικούς συμβούλους -κυρίως της αντιπολίτευσης- για αυτά τα χάλια που μαθαίνουμε από αυτί σε αυτί! Όλα αυτά τα καθεστώτα πέφτουν στο τέλος κύριοι. Όλα, αλλά το κακό που αφήνουν έχει γίνει. Και εσύ ευρυνόμη έχεις την ευθύνη σου αφού η σκληρή κριτική που έκανες, έφερε καλό στους σκεπτόμενος και την διοίκηση στους λαϊκιστές.

Ανώνυμος είπε...

Γελοιότητες ενός δήμου, που βρίσκεται σε μια χώρα με πάνω από 40 διαφορετικά φορολογικά συστήματα αναλόγως ποιος είσαι και τί κάνεις, και με 700.000 δημόσιους υπαλλήλους στα 11 εκατομμύρια κατοίκους, όταν η Βρετανία έχει 400.000 δημόσιους υπαλλήλους για 65 εκατομμύρια κατοίκους.Το φαιδρό της ιστορίας είναι πως το 40% των οικονομικά ενεργών Ελλήνων έχει πλέον πεταχτεί εκτός "Συστήματος” και άρα δεν έχει δυνατότητα χρήσης ηλεκτρονικών συναλλαγών είτε διότι βρίσκεται στον Τειρεσία και δεν έχει πλαστικό χρήμα, είτε διότι το κράτος έχει μπλοκάρει τους τραπεζικούς λογαριασμούς του, είτε διότι δεν δέχονται ηλεκτρονικές πληρωμές οι έμποροι που συναλλάσσεται διότι οι προμήθειες που ζητούν οι τράπεζες είναι αποικιοκρατικές.
Επίσης φαιδρότερη είναι μια κυβέρνηση που αντί να μειώσει το κόστος του κράτους σε ανεκτά από την κοινωνία επίπεδα, μειώνοντας τον αριθμό των ΔΥ σε ένα ανώτατο λογικό όριο των 250-300 χιλιάδων ανθρώπων, και ιδιωτικοποιώντας τις υπόλοιπες υπηρεσίες, επιμένει να σιτίζει το ήμισυ του ελληνικού πληθυσμού από το κράτος, ενόσω το υπόλοιπο 40% των Ελλήνων ζει κάτω από το όριο της φτώχειας.
Τα σκατά του ρούση θα μας πειράξουν κοπέλα μου!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.