ς

ς

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Ο Αρχηγός η Καλόγρια και ο Μιχάλης;

Ήταν ο Αρχηγός και οδηγούσε ένα φορτηγό που πήγαινε Ωρωπό. Και έλεγε συνέχεια: "με λένε Αρχηγό και οδηγώ φορτηγό". Κάποια στιγμή βλέπει μια καλόγρια στο δρόμο να κάνει ωτοστόπ.
Σταματάει, και τη ρωτάει που πηγαίνει. Αυτή του λέει Ωρωπό. Και επειδή πήγαινε και αυτός εκεί την παίρνει και συνεχίζει το ταξίδι του.
Συνέχεια έλεγε: "Με λένε Αρχηγό και οδηγώ φορτηγό, με λένε Αρχηγό και οδηγώ φορτηγό."
Του Αρχηγού του άρεσε η καλόγρια και της καλόγρια της άρεσε ο Αρχηγός. Κάποια στιγμή της ρίχνεται της καλόγριας.
- Παιδί μου κοίτα εγώ είμαι καλόγρια, δεν το έχω ξανακάνει. Θα σε παρακαλέσω να μην με πονέσεις.
Και έτσι αρχίζουν να το κάνουν...
- Τι μου κάνεις......τι σου κάνω...κτλ
Όταν τελείωσαν άρχισε πάλι ο Αρχηγός: "Με λένε Αρχηγό και οδηγώ φορτηγό. Με λένε Αρχηγό και οδηγώ φορτηγό."
Κάποια στιγμή φτάνουν Ωρωπό και η καλόγρια βγαίνει από το φορτηγό λέγοντας:
- "Και εμένα, με λένε Μιχάλη και πάω καρναβάλι!!!"

Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση,

“Η μοναδική περίοδος του χρόνου που είμαι απολύτως σοβαρός!”

~ Ο Όσκαρ Ουάιλντ για το Τριώδειο.

"Μεγάλος Καρνάβαλος”
- o Αϊνστάιν για τον αρχηγό του καρναβαλιού.

“Συμμετέχω και σε αδελφότητες!”
- Η Άντζελα Δημητρίου για την αδελφότητα στην οποία συμμετέχει.

“Είσαι για τα καρναβάλια!!!”
- Ο Λαός για οτιδήποτε σωβρακοφανές.

“This is not greek karnavali, but greek bordelo!”
- Ένας ξεναγός για την Βουλή προς τουρίστα.

“Η κυβέρνηση δεν θα φορολογήσει το καρναβάλι.”
- Ο Πρωθυπουργός για το καρναβάλι.

“Κυβερνώ ένα καρναβάλι”
- Ο Βασιλιάς Καρνάβαλος για την Ελλάδα.

Μετάβαση στο ΔΣ ΩΡΩΠΟΥ

-Αυτοί που καβάλησαν την "Καλόγρια" -και είναι αρκετοί από όλα τα τοπικά κόμματα- δεν ήταν Αρχηγοί, ούτε ήξεραν να οδηγούν φορτηγό και ίσως γι αυτό η Εξουσία ήταν "Μιχάλης" ή και "Μιχαλού"

Καλή διασκέδαση και κάθε σχέση με αρχηγούς,εξουσίες,πρόσωπα, πράγματα..... κτλ, έχουν δεν έχουν σχέση καμιά σημασία δεν έχει αφού τώρα αρχίζει ο "ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ".

 



 

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΑΒΡΗ ΤΟΝ ΡΟΥΣΣΗ ΤΟΝ ΛΕΚΚΑ ΤΗΝ ΜΑΡΓΕΤΑ ΤΟΝ ΓΙΑΜΑΡΕΛΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑ ΤΟΝ ΒΛΑΧΟ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΡΧΗΓΑΡΕΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΣΑΝ ΟΤΙ ΤΑ ΡΑΣΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΛΟΓΡΙΑ Η ΤΟΝ ΠΑΠΑ.ΕΧΕΙ ΔΡΟΜΟ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙΝΕ ΤΟΝ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΒΑΣΙΛΙΣΑ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά τι είναι η εξουσία, καλόγρια όπως λες ή ένα μεταλαγμένο αφροδισιακό που μαγνητίζει άσχετους και κυρίως ανίκανους εραστές. Εδώ αυτό συνέβη όταν έχασε ο λίστας όταν ο καθένας ήθελε να γίνει αντιδήμαρχος όταν όλοι σχεδόν έφτασαν να θέλουν πολίτευμα τύπου βασιλείας . Ακόμα και η αντιπολίτευση δεν μπορεί να αρθρώσει λόγο σοβαρό αφού έχει κολλήσει και αυτή το σύνδρομο λες και θα ήταν για πάντα κυβέρνηση.....

Ανώνυμος είπε...

Παρασυρόμενος από τα νεύρα την πίκρα της αίσθησης του να έχω χρήματα και να είναι άχρηστα, υπέπεσα άμεσα στην αδυναμία να κατηγορήσω την παρούσα κυβέρνηση,μετά από σκέψεις και με μια μόρφωση 6 ετών οδηγούμε κριτικά σε ένα συμπέρασμα ότι το θέμα οικονομία δεν αφορά μόνο την Κύπρο αλλά το παγκόσμιο.
Οι κατηγορίες που προσάγονταν στον Χριστόφια "ΤΟΝ ηγέτη του λαουτζίκου" για το ότι παρέβαλε κυβέρνηση με πλεόνασμα και παρέδωσε κυβέρνηση με έλλειψις όπως επίσης και οι δηλώσεις του τώρα Προεδρου "Νίκαρου" ότι θα παλέψει την κρίση σε συνεργασία με την Ελλάδα, μια Ελλάδα που ξεπουλιέται σε ένα Καντάφι, σε μια Ελλάδα των 500€, σε μια Ελλάδα που καταδικάζει και φυλακίζει τα χρέη των 5000€, με οδηγούν σε ένα άλλο βέβαιο συμπέρασμα "δεν ξέρω πως να το διατυπώσω" θα προσπαθήσω όσο πιο ήρεμα να το εκφράσω... Ζούμε σε ένα αγώνα του ποιος θα πει περισσότερα, του ποιος θα φάει επίσης περισσότερα και το ποιος θα κάνει λιγότερα καμουφλαρισμένα με δώσεις αστερόσκονης-"ελπίδας"... Γράφω συνέχεια και ταυτόχρονα ευτυχώς σκέφτομαι, όσο γράφω προκύπτουν νέα συμπεράσματα και είναι λυπηρό ... Στόχος της παγκόσμιας οικονομίας είναι να κυριαρχήσει ο πλούτος σε βάρος των φτωχών, αυτό δεν έπρεπε να το πω εγώ αυτό γίνεται από πρωτοπλάστων(!), το τραγικό και αυτό που μου προκαλεί περισσότερο φόβο είναι οι φράσεις όπως "Θα χαθεί μια γενιά και αυτό είναι έγκλημα", "Τα όνειρα μας; που θα πάνε;" αυτές οι φράσεις είναι για τους δυνατούς είναι ρητορικά ερωτήματα, μου προκαλούν ρίγος και απέχθεια προς όλους αυτούς, στόχος δεν είναι να μισήσουμε αλλά να αγαπήσουμε τον εαυτό μας και τον δίπλα μας- να πολεμήσουμε για την αρμονιά... Άλλο ένα ερώτημα " Ποια αρχή, ποιος νόμος είναι αυτός που δίνει την δυνατότητα στη κάθε τρόικα να επεμβαίνει στους προσωπικούς λογαριασμούς" και διερωτάσαι κάπου εδώ αγαπημένο μου αδρανές ζώον, για τις θεμελιώδεις αρχές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ... οι οποίες καταπατούνται αφού παρεμβαίνουν στα προσωπικά μας δεδομένα ..... Δεν ξέρω τι λένε και τι θα κάνουν όλοι αυτοί αλλά το μόνο που μπορώ να αναφέρω εδώ ότι όποιος ξεπερνά τα εσκαμμένα διαπράττει ύβρη. Με βάση την συμπαντική νομοτέλεια ὓβρις→ἂτη→νέμεσις→τίσις μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι μόνο μια συνεργασία θα μας βγάλει έξω από το παιχνίδι του παγκόσμιου-οικονομικού πολέμου που ζούμε. Ο άνθρωπος μπορεί να ζήσει και με ένα φύλο συκής, μη το ξεχνάτε αυτό ποτέ, μπορεί να τρώει ρίζες και να κοιμάται στις κουφάλες των δέντρων. Το θέμα είναι καθαρά προσωπικό! ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ !
ΥΓ: Σιγά μην κλάψω για τα παιδάκια του ΔΣ Ωρωπού

Ανώνυμος είπε...

ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΚΙΟΥΣΗ ΛΕΚΚΑ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ ΒΑΣΙΛΑΚΟ ΛΕΚΚΑ ΑΡΜΥΡΙΩΤΗ ΑΝΥΦΑΝΤΗ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑΣΕΜΑΚΗ ΗΛΙΑΣΚΟ....ΛΙΓΟ!

Ανώνυμος είπε...

Φαίνεται πως τα είδωλα γκρεμίζονται και μαζί τους παρασύρουν ανθρώπους που τα είχαν κυριολεκτικά λατρέψει.
Κάποτε στη δύση του ήλιου οι μορφές ξεθωριάζουν και μοιάζουν σκουριασμένα κουτιά στον πάτο του βυθού.Μεταμφιεσμένοι άνθρωποι,ψεύτικα χαμόγελα,αλαζονικοί πιστεύουν πως κατάκτησαν τον κόσμο κατά βάθος ξεγελούν τον εαυτό τους τίποτα δεν έχει διάρκεια.Πόσο χαμηλά πρέπει να φτάσεις για να πείσεις πως έφτασες ψηλά.Καλόγρια,αρχηγός οι ρόλοι αντιστρέφονται.G.

Ανώνυμος είπε...

Και οι τρεις ειναι θυματα της ιδιας μοιρας που τρωει τους ελληνες χρονια τωρα.
Συναρπαστικη προσεγγιση ωστοσο.....

ευρυνόμη είπε...

Πάντα μερικοί καταλάβαιναν γρηγορότερα άλλοι αργότερα οι πολλοί καθόλου.
Ωστόσο όποιος ή όποια θέλει χωρίς ύβρεις να τεκμηριώσει το αντίθετο μπορεί με ένα απλό σχόλιο.
Στο τι κάνει η αντιπολίτευση η απάντηση είναι τη δουλειά της.Αν δεν σας αρέσει τότε καλώς την κάνατε αντιπολίτευση.
Η συμπολίτευση επίσης κάνει τη δουλειά της και σε ένα χρόνο θα δείτε αν τα κατάφερε.
Προσωπική μου άποψη παραμένουν 2:11 αρκετοί από αυτούς αλλά ο Δημότης έχει τον τελευταίο λόγο πάντα, εκτός από την μοναρχία.

Ανώνυμος είπε...

ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΑΛΟΓΡΙΕΣ ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ.ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΕΣ ΛΙΓΟΙ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΝΘΥΣΗ ΟΙ ΜΙΧΑΛΟΥΔΕΣ!

Ανώνυμος είπε...

Η ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΦΙΛΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ.
ΕΣΥ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΟ ΕΙΣΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

Ήττα μεγάλη ή μου φαίνεται!

Ανώνυμος είπε...

Άσε ρε Γιώργο τα ναζιάρικα καμώματα αφού στο τέλος με τον οικονομάκο θα πας.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί τέτοια επιλογή στα σχόλια;