ς

ς

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Πολιτικοί Βιαστές ή Λαθρέμποροι του Δήμου;

Ανατρέχοντας στον 3/2011 στήν  ανάρτηση με τίτλο "η μόνη δικαιολογία του Θεού είναι ότι δεν υπάρχει" επίκαιρη ωστόσο σαν μην πέρασε μια μέρα........
....Δεν ξέρω αν το να κυβερνήσετε τον Ωρωπό ήταν ένα παιδικό όνειρο, η το θεωρήσατε σαν φυσική εξέλιξη, μετά την ιατρική.
Όμως στην περίπτωση τη δική σας κάτι έχει πάει στραβά. Πολύ στραβά. Τόσο στραβά, που ίσως να μη φταίτε ο ίδιος.
Πιθανόν να μη σας έχουν εξηγήσει ότι η διακυβέρνηση ενός δήμου διαφέρει από το παιχνίδι «μονόπολυ».
Στο παιχνίδι, μπορεί να κάνεις ότι θέλεις αφού δεν δίνεις λογαριασμό σε κανένα, αφού και οι συμπαίχτες σου μπορεί να ανέχονται τις όποιες ιδιοτροπίες, χωρίς παρεξήγηση και γκρίνια και αυτό γιατί είσαι «ο γιατρός».
Έτσι λοιπόν είτε χάσεις είτε κερδίσεις δεν έχει κανένα νόημα, δεν παράγεται κανένα αποτέλεσμα που να έχει συνέπειες.
Στη εφαρμοσμένη πολιτική όμως τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά.
Δεν είναι αρκετό να αρπάξεις την εξουσία εκμεταλλευόμενος τα όποια λάθη ή την όποια ανικανότητα του πολιτικού σου αντιπάλου.
Αν και πολύ φοβάμαι ότι δεν ήταν μια απλή «χασούρα» του προηγούμενου, αλλά μια εσκεμμένη «απόδραση».

Δεν θα ασχοληθώ με τους προηγούμενους δημάρχους, αυτούς θα τους κρίνει εκτός από την ιστορία και η δικαιοσύνη [Οικονόμου].
Λοιπόν κύριε δήμαρχε εσύ ανέλαβες την διακυβέρνηση υποσχόμενος πολλά πετραχήλια και μας έφερες μερικούς γκαζοντενεκέδες "αντιδημάρχους" και κάτι "ελενχόμενους" υπαλλήλους.
Είναι νομίζω περιττό να σας πω τους τρόπους που είχατε να επιλέξετε και δεν το κάνατε.
Στο δια ταύτα μήν μιλάς για τους άλλους ότι συκοφαντούν το Δήμο και τον καταστρέφουν γιατί σε κρίνουν. Έχεις μια επιλογή να μην πάθεις ότι δεν έπαθαν οι "άλλοι", μια επιλογή έχεις να μην γραφτείς με μελανά γράμματα.
Να κάνεις εδώ και τώρα "άρση της ασυλίας" για όλους και για όλα, αλλάζοντας τις λάθος επιλογές σου.
Είσαι καλός και τίμιος Ανθρωπος κ. Δήμαρχε, Υλικό έχεις [Λέκας,Βασιλάκος,Ανυφαντής,Παπαγιάννης....] αλλά δεν υπάρχει άλλος δρόμος πριν δεις τους Δημότες έτσι όπως δεν τον έχεις δει ποτέ να σηκώνει το Συμβούλιο στα χέρια και να το πετά στην "χωματερή".

Με εκτίμηση
Δεν υπάρχουν ιδέες - υπάρχουν μονάχα άνθρωποι που κουβαλούν τις ιδέες - κι αυτές παίρνουν το "μπόι" του ανθρώπου που τις κουβαλάει[Καζαντάκης].

-Σήμερα 28/10 2012.....
και πάνω από ένα χρόνο μετά όλα αυτά τα τόσο πρώιμα τότε συμπεράσματα , γνωρίζοντας και τότε όμως ότι στη Ζωή τυχαίο δεν είναι τίποτα, πιθανόν να μπώ στη φιδοφωλιά να αριθμολογίσω "Πυθαγόρεια" το ονοματεπώνυμο που μερικές φορές επηρεάζει προσωπικότητα και σίγουρα όχι τον τρόπο τού δεν σκέφτομαι και δεν επηρεάζω τη Ζωή μου, πάλι!
Ο Ηγέτης άνθρωπος με τον αποφασιστικό όσο παρορμητικό χαρακτήρα έχει τον τελευταίο λόγο παραβλέποντας όλα αυτά τα πεζά να διαπρεύσει χρησιμοποιώντας πρωτοποριακές εύστροφες ιδέες γεμάτες ρίσκα και μερική οργάνωση αποφεύγοντας όμως την βέβαιη ήττα από ανθρώπους που είχες κερδίσει εμπιστοσύνη έστω κάτω από την πίεση του μπαμπούλα των πρώην αυτοδιοικητικών.
Θα μου πει κάποιος ότι κερδίζει χαμένο έδαφος λαϊκίζοντας με εγωκεντρικές πρωτοβουλίες ρουτίνας σε πρώην αντίπαλους ψηφοφάγους , ερωτοτροπώντας και χάνοντας αυθεντικότητα και αυθορμητισμό ιδίου και συνεργατών , θύμα της πόρνης πολιτικής εξουσίας.
Ούτε η Βουδιστική έννοια της Αναγέννησης που συχνά αναφέρεται ως μετενσάρκωση δεν μπορεί να ζωγραφίσει αυτή τη συμπεριφορά-ελεύθερη πτώση σε πάλε ποτέ [;] πρώην
"πολιτικούς βιαστές λαθρεμπόρους" του Δήμου.

Αλήθεια ακόμη "σού" αρέσει να οργανώνεις τους πάντες-πάντα, νομίζοντας ότι η λαθραία γλυκύτητα και ζεστασιά των ενεργειών σου θα σώσει το "όραμα" από τον διχασμό ;
Με εκτίμηση επίσης, η ιδέα μου είναι αλήθεια;

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είσαι σύμβουλος του δήμαρχου ή σόι καί τά ξέρεις όλα γιατί μέντιουμ δέν είσαι.Από την άλλη μπορεί νά είσαι η γκόμηνα τού ξύλου ή καί τού ζαφείρη όσο καί νά μήν μάς τό λές.Άν θέλεις ανέβασε το αλλά τό μαστίγιο~καρότο στούς λιτσοκονομάκους κούρασε αφού καί εσύ πιστεύεις σέ κάτι νέο ας πούμε κιουσογαζβινκελίδου μέ λίγο από γιασεμαζαφειροβασιλάκο μέ κερασάκι λεκααρμηριώτη?
Καλό εεεεεε

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΜΑΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ Ο ΛΙΤΣΑΣ ΑΝ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΡΟΥΣΗΣ ΧΑΧΑΧ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΑΣΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΤΟΥ ΧΑΛΚΟΥΤΣΙΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΥΒΟΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΝΑΥΑΓΙΟ ΑΜΕ

Ανώνυμος είπε...

ευρινομη μπραβο σου.ας' τους.η αληθεια καμια φορα ειναι πικρη για καποιους που δεν τους βολευει αυτο που ακουνε η διαβαζουν.

Ανώνυμος είπε...

Η αλήθεια σπάνια αρέσει μα οσο βαθιά κι αν τη θάψεις εκείνη θα βρεί τρόπο να βγεί.Το θέμα είναι και ας είμαστε ρεαλιστές οτι ο Δήμος μας εδω και δεκαετίες εχει μπεί στον πάγο,οσοι δεν το βλέπουν πιθανόν να σέρνονται πίσω απο συμφέροντα και φθαρμένα πρόσωπα.Δεν θέλουν να δουν πρόοδο,δεν μπορούν να ανοίξουν τα μάτια τους στην πραγματικότητα,προτιμούν τη δική τους οπτική γωνία οπου ολα είναι τέλεια και όποιος εκφέρει διαφορετική άποψη γίνεται αυτόματα εχθρός.Δυστυχώς για ακόμα μια φορά,λάθος επιλογή-ές θα δείξει αν και το χαρτί ήδη φλέγεται ομως τη φωτιά την έχουν ανάψει οι ίδιοι,αντί να την σβήσουν την φουντώνουν μέσα απο λάθη,ανασφάλειες,αλαζονεία,πισώπλατες μαχαιριές.Ετσι θα πάει ο τόπος μπροστά;girl.

Ανώνυμος είπε...

Οταν με τρωει η πλατη δεν ειναι σιγουρα πισωπλατη μαχαιρια οπως επισης οταν με τρωει ο κ®λος δεν ειναι σιγουρα ο γκει εαυτος μου γκερλ.Η αληθεια ειναι στη μεση και αυτοι που θα επιβιωσουν απο αυτο το συμβουλιο θα αφησουν εποχη στον ωρωπο, να το θυμασαι και εσυ και η κυκλοθυμικη ευρυνομη.
Φιλακια κοριτσια και στις επομενες εκλογες ποιο πολλες γυναικες

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΛΛΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ Ο ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΟ ΖΑΦΕΙΡΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΨΥΛΛΙΑΣΤΕΙ ΟΤΙ ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΛΙΚΙ...ΚΛΑΦΤΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΝΕΣΕΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ

Ανώνυμος είπε...

Καί ναι ο υπέρτατος ο θεϊκός ο ανυπέρβλητος γιαμαρέλος εχθές είπε όλο τό συμβούλιο ωρωπού ψυχασθενείς καί απ ότι φαίνεται είχε δίκιο γιατί αρκετοί από αυτούς υπερψήφισαν τό νομοσχέδιό του γιά πολιτικούς λόγους καί μερική λόγο τής ασθενείας αυτής.Ε λοιπόν ναί είναι ψυχασθενείς αφού μπορεί ο κάθε ένας νά λέει καί νά κάνει ότι θέλει σέ αυτό τό δήμο χωρίς καμία κύρωση.Μπράβο πρόεδρε τού συμβουλίου μπράβο αρχηγοί τής αντιπολίτευσης μπράβο δήμαρχε.

ευρυνόμη είπε...

Ίσως στόν Αυλώνα νά συμβαίνουν αλλά αυτό δέν είναι σχόλιο ούτε γιά πορνοπεριοδικό.
Γνωστός λαθρέμπορος ή κοινός εκβιαστής ο ημίθεος θά τό διαπιστώσει η επιστήμη.
Πάλι αρραβώνα μέ τούς δύο αγαπημένους τού κυρίου Δημάρχου μού κάνατε* χάθηκε ο κ. Λέκκας!
Καί η πολιτική Γυναίκα είναι καί μπορεί νά πέσει θύμα βιασμού, όπως πχ ο λαθρέμπορος κλέβει οπότε έχει κίνητρο έστω καί "θολό" γνωστέ βλάξ.
*Όχι άλλο γάμο παρακαλώ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΔΕΛΦΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΣΑΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΦΛΕΡΤΑΡΕΤΕ ΕΣΤΩ ΜΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΠΕΣ ΤΑ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ

Ανώνυμος είπε...

ο επομενος δημαρχος μπορει να ειναι απο αυλωνα μπορει και απο καπανδριτι ποτε δεν ξερεις αγαπη!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟΧΩΡΙ Η ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΟΥΓΑ

Ανώνυμος είπε...

ο επομενος δημαρχος θα ειναι απο εκει που σου βγηκανε και σου πεσανε σκυλε δουλε παραγιε κομπλεξικε

Ανώνυμος είπε...

Γιατι σας απασχολει το ποιος θα ηγηθει σε ενα φαλιρισμενο δημο οικονομικα και πολιτικα -για να μην πω τιποτα χειροτερο - σε δυο χρονια.Ποιος ενδιαφερθηκε πριν δυο χρονια για τα οικονομικα των πρωην οτα για να το κανει τωρα η σε δυο χρονια.Αυτος που περιμενει να καρπωθει και την πολιτικη αποτυχια του σημερα μηπως;Ευρυνομη λιγοι καταλαβαινουν αυτα που γραφεις και ακομα ποιο λιγοι ειναι διατεθειμενοι να τα καταλαβουν αφου οι βλεψεις τους ειναι αλλες και το ρητο παλιο:
Κορακας κορακου ματι δεν βγαζει

Ανώνυμος είπε...

Εσύ θά έβαζες ποτέ γιά δήμαρχος πανέξυπνη τσούλα?

ευρυνόμη είπε...

Θά κάνω δημοσκόπηση, θά μάς πούν,
καί μετά θά αποφασίσω γνωστέ κουτέ πολιτικέ ψαρά.

Ανώνυμος είπε...

Ντάνοοοοοο γιά δήμαρχο οέωωωωω! !!!!!!!

ευρυνόμη είπε...

Σίγουρα φοβερός ό χάκερ πού καταφέρνει γιά ακόμη μία φορά νά διαλύσει μία δημοσκόπηση, έστω καί άν είναι "αστεία".
Αλήθεια γιατί τό κάνεις τί σέ φοβίζει από αυτές πού έν τέλει ψηφίζουν μόνο πολίτες πού χρησιμοποιούν τό διαδίκτυο!

Ανώνυμος είπε...

Ο φοβος φυλαει τα ερμα και για αυτο δεν σε βλεπω να ξανακανεις γκαλοπ αφου ο μαγκας δεν γουσταρει.Πριν τις εκλογες βαλε το ζαφειρη που ειναι στα κολπα να σου φιαξει ενα αλλα με τοσα σχολια και ιδεες δεν εχεις αναγκη απο τετοιες μ@Λ@κιες.