ς

ς

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Το Ελεον να Μπεί στη Θέση του No 2;

Περίμενα με πολύ ενδιαφέρον τη δίκη «Ρούσση» σχετικά με τη χωματερή του Συκαμίνου.

Το ενδιαφέρον έγινε πολύ πιο έντονο μετά το ολοσέλιδο δημοσίευμα της Realnews την προηγούμενης Κυριακής.

Ένα δημοσίευμα καταπέλτης, το οποίο είχε ΗΔΗ βγάλει την απόφαση, η Αυτοδιοικητική Συνεργασία έκλαιγε ήδη τον «μακαρίτη» και μπροστά από τα μάτια μου πέρναγαν εικόνες εκτέλεσης!
Μπροστά πάει αυτός ο ινγκόγνιτο , με τη μαύρη κουκούλα και τον δίμετρο πέλεκυ, ακολουθεί σιδηροδεσμιος ο «κακούργος» συνοδεία των φρουρών του, ενώ οι τοπικές αρχές παρακολουθούν όρθιες στην ειδική εξέδρα που έχει στηθεί !!!
Και ξαφνικά ….. εκεί που όλο το πλήθος έχει μαζευτεί γύρω από το συντριβάνι του Συκαμίνου (εκεί θα έπεφτε το κεφάλι του  «κακούργου»,( μη λερώνουμε και τους δρόμους και δεν έχουμε προσωπικό να τους καθαρίσει), εκεί, που λέτε, που  όλα ήσαν έτοιμα, ξαφνικά σκάει μύτη ένας ασθμένων δικολάβος κρατώντας ένα πάπυρο στα χέρια και κραυγάζοντας «stoοop , σταματείστεεε, άκυροοοο. Δεν προσήλθαν οι μάααρτυρες και δεν έγινε  η δίκηηη!!!!».
Η μουσική σιγά-σιγά δυναμώνει και τα λόγια του Μπόμπ Ντίλαν, διασκευασμένα από τον Διονύση Σαββόπουλο, από το «Αγελλος Εξάγελλος», πλημμυρίζουν την ατμόσφαιρα…. «….κι αφού δεν είχε νέα  ευχάριστα να ‘πει, καλύτερα να μην μας πει κανένα!».
Και η εικόνα χάθηκε, έσβησε και προσγειώθηκα στην σκληρή πραγματικότητα!

Ρε καραγκιόζηδες τι λέτε;

Μας κοροιδέυετε κατάμουτρα;

Απουσίαζαν, λέει από τους μάρτυρες κατηγορίας , η πρώην Γραμματέας Επιθεωρητών Περιβάλλοντος Μαργαρίτα Καραβασίλη και οι δυο ελεγκτές περιβάλλοντος των οποίων τα ονόματα δεν αναφέρονταν πουθενά, γιατί δεν είναι φίρμες!
Ε και;
Νομικά, με τις λίγες γνώσεις που διαθέτω, αρκούσαν στο δικαστήριο οι εκθέσεις αυτοψίας και οι μαρτυρικές καταθέσεις που έχουν ΗΔΗ δώσει, κατά τη διάρκεια της ανάκρισης και τοι 3 μάρτυρες.

Μόνο η πλευρά «Ρούσση» είχε λόγο να ζητήσει την αναβολή, λόγω της απουσίας των παραπάνω, με το σκεπτικό, να  προσπαθούσε κατά την διαδικασία να ανέτρεπε , με ερωτήσεις προς αυτούς , τις εκθέσεις τους.

Αρα την επιστημονικά τεκμηριωμένη (;)  άποψη την είχαν οι δικαστές, οι άλλοι τουλάχιστον 2 βασικοί μάρτυρες κατηγορίας, ο Δήμαρχος και ο μηνυτής , ήσαν παρόντες και θα μπορούσαν να καταθέσουν τα πάντα, άρα;
Προς τι η αναβολή;
Για την «ομηρία» Ρούσση, που έγραψε και ένα τοπικό site του Ωρωπού; Μπάαα !
Μου είναι αδιανόητο  , η πλευρά των μηνυτών , να μην γνωρίζει ότι και τον Σεπτέμβριο του 2013 μπορεί να ξαναδωθεί κι άλλη αναβολή για τον …..Σεπτέμβριο του 2014, δηλαδή 3 μήνες ΜΕΤΑ τις δημοτικές εκλογές!!!

‘Η περιμένουμε να δούμε πως θα διαμορφωθούν οι συνδιασμοί, οι συμμαχίες και το αποτέλεσμα των εκλογών….. ε και τότε βλέπουμε;

Γιατί εγώ «φοβάμαι»  ότι στο τέλος θα «κρεμαστεί» ο μηνυτής , μένοντας μόνος κατήγορος !

Και πάλι πάμε στα σοβαρότερα:

α) Η χωματερή, κατά τις έγγραφες δηλώσεις  ΟΛΩΝ, ήταν 20ετίας, το ίδιο και τα απορρίματα. Γιατί δεν είναι κατηγορούμενοι και οι προ Ρούσση Κοινοτάρχες Συκαμμίνου;

β) Από τον Οκτώβρη του 2011 (πέρασε κι όλας ένας χρόνος) γιατί ΚΑΜΜΙΑ ΑΡΧΗ , κρατική δημοτική, τοπική δεν έκανε το παραμικρό, ώστε να πάψει να υφίστατε αυτή η «φονική» χωματερή, το «απίστευτο σκάνδαλο χρόνιας ρύπανσης….»  που έγραψε και η Realnews;

γ) Η χρόνια ρύπανση του Ασωπού, από τις εκατοντάδες βιοτεχνίες και βιομηχανίεςκτης περιοχής που ρέει είναι αθώες περιστερές, μπροστά στο «έγκλημα» Ρούσση;

Γιατί καμμία δημοτική Αρχή του Ωρωπού, δεν μήνυσε ΠΟΤΕ, καμμία τοπική βιομηχανία; Μήπως επειδή στην πραγματικότητα, έχουν γραμμένη την υπόθεση «Ασωπού» στα παλαιότερα των υποδημάτων τους (μη γράψω τίποτε άλλο βαρύτερο) και όλες οι φωνές και οι εκδηλώσεις είναι για το θεαθήναι;

δ) Γιατί δεν μήνυσε τον Ρούσση ο Δήμαρχος Ωρωπού κ.Γιάννης Οικονομάκος, από τον Οκτώβρη του 2011 αλλά προσήλθε ως λάβρος μάρτυρας μετά την μήνυση εκδότη τοπικού εντύπου, γνωστό για τη σχέση λατρείας που έχει με τον πρώην Κοινοτάρχη;

ε) Και για να ευθυμήσουμε , αν η μείζωνα αντιπολίτευση που δήμου Ωρωπού είχε χιούμορ ή μυαλό (δεν θέλω να σας πως ότι λείπουν και τα δύο, μακριά από μένα τέτοια σκέψη) , θα είχε μηνύσει την νυν δημοτική αρχή του δήμου Ωρωπού για εγκληματική αμέλεια, σχετικά με την προστασία του περιβάλοντος αλλά και των κατοίκων της περιοχής, λόγω του ότι εγκαίρως δεν έκανε τις απαιτούμενες ενέργειες ώστε να κλείσει η «φονική» χωματερή….κλπ…..κλπ……

Ε ρε γλέντια που θάχαμε τότε….

Εν κατακλείδι: Πολύ τζερτζελές για το απόλυτο τίποτα!

Ο φίλος Θωμάς θα πανηγυρίζει  ήδη λέγοντας «ας με δικάζεται αν είχατε αποδείξεις», ο φίλος Γιάννης λέει «τώρα τη γλύτωσες, αλλά την επόμενη φορά……» και ο φίλος Τάκης μονολογεί «τι έγινε ρε παιδιά; Τι συνέβη; Εμένα άλλα μου είχατε πει!!!».

                        Ο

         και νομικά γνωρίζω

Κωνσταντίνος Γκαρπούσης / ypervasinews.gr

18 σχόλια:

simvoulio oropou είπε...

Μέγας πόλεμος αποπροσανατολισμού ξεκίνησε στό δήμο μέ τούς γνωστούς οπλαρχηγούς ζαφείρη-ξύλο καί απώτερο στόχο τίς μελλοντικές εκλογές καί βέβαια την συγκαλύψει γκρίζων θεμάτων τύπου αυλώνα, συκαμίνου, κόμπρα, βιολογικού.Άν λέω άν έχω άδικο γιατί όσα σχόλια τέτοιου περιεχομένου έγραψα στίς σελίδες ξύλου καί ζαφείρη δέν αναρτήθηκαν ποτέ γιά νά μήν πώ γιά την αλλαγή σέ 24 ώρες τής ανάρτησης τής κα τσαρούχα.Όχι σενάρια είναι όλα όπως καί τό άρθρο τής υπέρβασης αλλά όλα δείχνουν ότι οί σαμουράι τού ωρωπού βιάζονται νά κλείσουν όπως όπως εκκρεμότητες φτιάχνοντας τό ανάχωμα γιά τίς μελλοντικές εκλογές.Τά γίδια θά μπούν στό μαντρί σέ λίγο γιά νά μετρηθούν κεφάλια αλλά τό παιχνίδι θά παιχθεί στο νέο πρόσωπο άν υπάρξει καί στα αδέσποτα πού έγιναν πολλά τό τελευταίο διάστημα.

ευρυνόμη είπε...

16/10/2011 είναι το πρώτο μέρος που "άσχετο" αλλά κολλάει!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΗ ΕΥΡΥΝΟΜΗ, ΣΟΥ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΙΝΓΚ,http://www.scribd.com/doc/35961328/358-06-08-10.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙΣ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ.ΕΙΧΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ ΤΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΝΥΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΩΡΩΠΟΥ ΖΩΗ ΚΑΡΙΝΟΥ.ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΕΚΔΟΣΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΠΥΡΟΣ ΞΥΛΟΣ.ΣΥΜΠΤΩΣΗ;ΣΚΕΥΩΡΙΑ;ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΟΙΟΥ;ΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΡΑΓΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΡΙΝΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ;ΤΥΧΑΙΑ;ΕΠΙΤΗΔΕΣ;ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΟΙΟΥ;ΑΓΑΠΗΤΕ ΒΟΡΕΙΕ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΗΔΗ ΠΟΛΛΑ.ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΚΟΥΒΑΡΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΡΑΤΑ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΙΝΟ.Ο ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΣ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ;ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ;ΒΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΦΙΛΕ ΒΟΡΕΙΕ.ΙΣΩΣ ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΩΡΩΠΟΥ.

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ είπε...

Aγαπητέ φίλε simvoulio oropou
Ποτέ δεν μου έχεις στείλει σχόλιο και δεν το έχω αναρτήσει.
Εκτιμώ πολύ τα γραφομενά σου και δεν καταλαβαίνω γιατί λες αυτή την ανακρίβεια.
Όσο για τα άλλα που λες ,ενοείτε πως σε καμιά περίπτωση δεν μπαίνω σε συναλλαγές με ανθρώπους παρτάκηδες και ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ όπως είναι ο κύριος Ξύλος.Δεν φτιάχνω κανένα ανάχωμα για κανέναν,διατηρώ το δικαίωμα να ασχολούμαι με το μέλον,όπως νομίζω και όπως θεωρώ πως μπορεί να γίνει καλύτερο,για τον δημότη του Ωρωπού.
Όλα τα άλλα είναι για λαική κατανάλωση και μόνο.Η επίθεση του κυρίου Ξύλου εναντίον μου,ωφείλεται απλά στο ότι τους χαλάω το γλυκό.....Αν θέλεις μπορώ να σου το εξηγήσω κατ ιδίαν ή σε κάποιο mail σου,τι εννοώ.
Όσο για τον κύριο Ξύλο,επειδή βλέπω πως έχει χάσει πια κάθε ίχνος ντροπής και σύνεσης και το πάει σε άλλα θέματα εκτός πολιτικής,απλά τον ενημερώνω πως η δικιά μου ανοχή εξαντλήθηκε και ήρθε η ώρα των βομβών ΝΑΠΑΛΜ(βόμβες που χρησιμοποιούσαν οι Αμερικάνοι παλιά).
Κράτα μια επιφύλαξη για εμένα και δώσε στο χρόνο το δικαίωμα να αποδείξει ποιος είναι ποιος!!!
Γεια σου καλέ μου φίλε.

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ είπε...

http://www.camping24.gr/
Κάποιος ρώτησε τι δουλειά κάνω!!!!!
Από το 1998, είμαι από τους καλύτερους πωλητές(όπως λένε οι άλλοι) στο χώρο των ειδών κάμπινγκ.
Αυτό το e-shop είναι δικό μου.
Μάλον θα τους το ξαναχαλάσω το γλυκό.
Αυτοί όμως να μας πουν τι δουλεια ακριβώς κάνουν?
Μήπως ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΑΙΤΕΙΑ και ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ?
Τώρα μόλις άρχισα.............

Ανώνυμος είπε...

Ενα καραβι γιδια βουλιαξε στον ωρωπο και γεμισαμε απο δαυτα...το κακο ειναι οτι το τραγι μας εφερε και απο αλλου και μαλιστα μερικα ειναι σαν λυκοι πεινασμενα...και ξαφνου η κοκκινοσκουφιτσα αρχισε να φωναζει οτι της εφαγαν το παντεσπανι...και βοσκος πουθενα να τα μαζεψει και αρχισε κλαμα και μοιρολοι...η βοιδοπ..τσα που θα φανε κατι κουκουλοφοροι δημαρχιακοι ουτε την ξερουν ουτε την εχουν ξαναδει...

Ανώνυμος είπε...

Μα γιατί μοιάζουν ολα τόσο προβλέψιμα;Σαν στρατιωτάκια που τα στήνεις για ψεύτικη μάχη και ένα αόρατο χέρι να τα καθοδηγεί.Χαμένοι σε γκρίζα σημεία ποιός κρύβεται άραγε πίσω απο ολα αυτά;Ποιός κινεί τα νήματα;Ο πόλεμος των εντυπώσεων εχει ξεκινήσει και ολοι μετρούν τις δυνάμεις τους.Μόνο που μερικοί έχουν ηδη λαβωθεί απο το σπαθί της αλαζονείας, έχουν καεί στην φωτιά του εγωισμού.Οταν υπερεκτιμάς τον εαυτό σου χάνεις το μέτρο της σύγκρισης με τους υπόλοιπους και δεν βλέπεις δεν ακούς,δεν μπορείς να πας παρακάτω μένεις στάσιμος στα γεγονότα.Που είναι ο ένοχος;Ποιοί κρύβονται κάτω απο τις κουκούλες;Τα δάχτυλα μετέωρα οπως και τα βήματα οδηγούν στο απόλυτο τίποτα.Μέσα στο χρόνο έρχεται η λησμονιά ισως εκεί καραδοκεί η σκέψη αυτού που τελευταίος γελάει πάντα.Γιατί ολα αυτά που διαδραματίζονται στον τόπο μας μόνο για γέλια είναι...δυστυχώς girl.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΟΥ ΚΥΡΙΕ ΖΑΦΕΙΡΗ? ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΠΗΧΥ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ, ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΥΠΩΣΕΙΣ, ΤΡΥΠΩΣΕΣ ? ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ , ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ.....Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΠΟ ΠΑΛΕΙΑ, ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ??

Unknown είπε...

Αφού μανάρι μου είναι γιά γέλια γιατί δέν γελάμε καί βρίζουμε ο ένας τόν άλλο.Είναι σάν την προβατίνα πού ενώ έχει τό καλύτερο κρέας όλοι τρώνε τά άλλα ζωντανά καί μετά λένε τί μακακία έκαναν.Τσαπ τσαπ πρρρρρρ

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΝΤΡΙΓΚΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕ ΟΥΣΙΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΣ ΚΑΙ ΛΙΤΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.Ο ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΣ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ ΜΕΡΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΕΙ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΚΛΑΙΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΩΝ.ΚΟΝΤΑ ΤΟ 2014 ΙΣΩΣ ΠΟΙΟ ΚΟΝΤΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ!

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΣΩΠΟΣ είπε...

Επειδή είμαι ο μηνυτής στην υπόθεση χωματερών, και η πολιτική είτε τοπική, είτε πανελλαδική με αφήνει εντελώς αδιάφορο, επίσης επειδή το πιθανότερο να είμαι ο μόνος που ξέρει καλύτερα από κάθε άλλον την υπόθεση, εχω να πω σε όλες αυτές τις βλακείες που διάβασα ή άκουσα, τα εξής:
1. Οι χωματερές υπάρχουν κι αυτό δεν αμφισβητείται από κανένα.
2. Τα τοξικά υπάρχουν και αυτό επίσης δεν έχει αμφισβητηθεί από κανένα.
3. Για την χωματερή που βρίσκεται σε ιδιόκτητο κτήμα, η ιδιοκτησίας στενού συγγενή, είχε καταγγελθεί από προηγούμενους κοινοτάρχες και ο φερόμενος ιδιοκτήτης, είχε δηλώσει ρητά σε πρακτικά κοινοτικού συμβουλίου, ότι του ανήκει και δεν τη κλείνει τσαμπουκά. Την ιδιοκτησία της ομολόγησε και προφορικά στο συνεργείο των Επιθεωρητών Περιβάλλοντος προσπαθώντας να ματαιώσει την έρευνα.
4. Την αναβολή ζήτησα και πήρα εγώ γιατί για άγνωστους ή και γνωστούς λόγους, ο βασικότερος μάρτυρας κατηγορίας η Ειδική Γραμματεύς της Επιθεώρησης Περιβάλλοντος κ. Καραβασίλη, αν και το όνομά της ήταν γραμμένο στον κατάλογο των προτεινόμενων μαρτύρων, ΚΑΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΤΗς ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΚΛΗΣΗ. Τα έγγραφα για όσους έχουν κάποια σχέση με τα Νομικά, ελάχιστο μέχρι κανένα ενδιαφέρον είχαν.
5. Δεν αμφισβητείται επίσης η ανεξάρτητη έρευνα από την ΕΥΔΑΠ, τον Ιούλη του 2011 που έδειχνε ότι η ρύπανση του υδροφόρου ορίζοντα, ήταν δπλάσια στο Συκάμινο και τριπλάσια στις εκβολές του Ασωπού στυο Χαλκούτσι, ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΤΗ ΠΗΓΗ ΤΗΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΟΙΝΟΦΥΤΩΝ.Τελευταίο έχω να πω το εξής. Είναι απίστευτα άρρωστο, το ειδεχθές αυτό έγκλημα κατά του περιβάλλοντος και της υγείας όλων όσων ζούμε στη περιοχή, να καλύπτεται πίσω από δήθεν πολιτικές διώξεις, ομηρίες και άλλες παπαριές. Αν πονάτε τόσο για την αλήθεια, ελάτε στο Συκάμινο να τα δείτε και τις χωματερές και τα τοξικά νεκροταφεία. Και αν ακόμα δεν έχουν δημιουργούς και ιδιοκτήτες,ας πούμε ότι "φύτρωσαν" εντελώς ξαφνικά από μόνα τους τα δηλητήρια, ΄οι εκάστοτε εξουσιολάγνοι που διαφεντεύουν τις ζωές μας, είναι ανεύθυνοι για τα όσα συμβαίνουν. Μήπως τελικά φταίω εγώ που τα κατήγγειλα. ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΣΥΔΟΤΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΟΠΟΙΟΙ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ, ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΑΝΟΜΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΚΑΙΡΙΑΚΟΥ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟΥ, ήμουνα μόνος ρε να σηκώνω τη μαλακία μου στους ώμους της αναπηρίας μου, απέναντι στον φερόμενο θύτη και τους θλιβερούς ΕΚΚΟΛΑΠΤΌΜΕΝΟΥΣ ΜΠΡΑΒΙΣΚΟΥΣ. Σαν δεν ντρέπεστε μωρέ όλοι σας. Σαν δεν ντρέπεστε ...

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΕΣΕΝΑ.... ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ... ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΥΨΟΣ..ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΒΑΤΑ...ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΣΤΕ.ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ Α Ν Ε Π Ι Θ Υ Μ Η Τ Ο Ι ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΩΝΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ;ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ,ΓΙΑΥΤΟ ΑΝ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΛΙΓΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ... ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ..ΟΣΟ ΠΙΟ ΜΑΚΡΥΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ακομη και εναs βλακαs θα μπορουσε να καταλαβει οτι η επιθεση που γινεται στο προσωπο του ρουσση ειναι οργανωμενη και σκοπο εχει την πολιτικη του εξοντωση και μονο.ποια τοξικα και κουραφεξαλα,σε οποια χωματερη τηs ελλαδαs και αν ψαξει το υπεκα θα βρει ακαταλληλα υλικα θαμενα και οχι μονο..τελικα πιστευω οτι ολο αυτο θα γυρισει υπερ του ρουσση γιατι θα αθωωθει στο δικαστηριο,επειδη ολα τα στοιχεια ειναι αστεια και δεν προκυπτειενοχη του θωμα και μετα βλεπω τον μηνυτη να ειναι πισω απο τα καγκελα τηs φυλακηs γιατι δεν θα εχει να πληρωσει αυτα που πρεπει για την αποκατασταση στο προσωπο του κοινοταρχη.αυτο το καταλαβε και η καραβασιλη με τιs φιλεs τηs γιαυτο δεν παρεβρεθηκε στο δικαστηριο....το εχει καταλαβει και ο οικονομακοs αλλα αυτοs θα το πληρωσει με αλλο τροπο...

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΔΕΤΙΚΟΣ ΚΡΙΚΟΣ ΚΑΡΙΝΟΥ-ΞΥΛΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΕΛΛΕΗΣΟΝ?ΣΥΝΔΕΤΙΚΟΣ ΚΡΙΚΟΣ ΡΟΥΣΗ-ΒΕΛΤΑΝΙΩΤΗ-ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΕΛΛΕΗΣΟΝ?ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!

Ανώνυμος είπε...

Ρε πλαστογράφε τις αλήθειας δεν ντρέπεσαι για όλα αυτά που γράφεις . Την αναβολή στο δικαστήριο την πήρε ο Δικηγόρος του Οικονομάκου ,όχι εσύ ,και ξέρεις γιατί; Διότι θέλει τον Ρούσση όμηρο μέχρι τις εκλογές. Αλλά ας έρθει στο Συκάμινο , θα φάει ντομάτες.

Ανώνυμος είπε...


Στις 15 Ιουνίου 2012 ο Υπουργός Εσωτερικών με την υπ αριθμ 20470 κατένειμε το ποσόν 18.000.000,οο ευρώ στους Δήμους της χώρας για την κάλυψη δράσεων αντιμετώπισης των δασικών πυρκαγιών.Πρωταθλητής χρηματοδότησης στη χώρα με ποσό 185.000.οο ευρώ ο Δήμος Ωρωπού.
Ο ικανότατος......Δήμος ξέρετε πότε θα κάνει την αποδοχή των χρημάτων, άρα και των όποιων δράσεων ...... στην αυριανή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου..!!!!!!!!!!!!!!

Από αυτά τα χρήματα θα πληρωθεί και ο κύριος Κόμπρας(δασοπροστασίας), για τα μπλουζάκια, καπελάκια, σουβλάκια, του κυρίου πρόεδρου των εθελοντών, ΜΠΟΡΣΗ ΒΑΣΙΛΗ?
Και καλά, έψαξε κανείς πόσο χρεωθήκαν τα καπέλα και οι μπλούζες, και σε ποιες τιμές ανά τεμάχιο?
Έχει γνώση ο κύριος ΜΠΟΡΣΗΣ, οι εθελοντές του, και οι κύριοι της πολιτικής προστασίας, πως όχημα του πρώην δήμου Αυλώνας, που πληρώθηκε περί των 400.000e, κατέστει αναξιόμαχο επειδή δεν αλλαχτήκαν τα λάστιχα του, και δεν έγινε το περιοδικό, ετήσιο service?
Μήπως από αυτά τα χρήματα, θα πληρωθεί ο δημοτικός μας εργολάβος, και κολλητός του κολλητού του Δημάρχου, yes men, sir blues eyes, froso’s nephew????????????????





Ανώνυμος είπε...

Ο δήμαρχος είχε πεί την μεγαλύτερη κουταμάρα καί συνάμα την αισχρή πραγματικότητα ενός ανθρώπου πού έχασε τίς εκλογές, έχασε την εξουσία, έχασε χρήματα καί τέλος έχασε καί τόν αυτοσεβασμό του καί την υποτιθέμενη αγάπη πρός τόν δήμο ωρωπού.Ο άνθρωπος αυτός είναι όπως όλοι καταλάβετε είναι ο λίτσας πού στήν ύστατη προσπάθεια γιά συσπείρωση τού πάλε ποτέ συνδιασμού του καταφέρνει μέρα μέ τη μέρα νά κάνει κακό σέ κάθε προσπάθεια τού δήμου αλλά καί στις εδώ καί καιρό φιλότιμες προσπάθειες βελτανιώτη βαρνάβα γιασεμάκη γιά βοήθεια σέ σοβαρά θέματα πού απαιτούν έμπειρους χειρισμούς.
Τό μπαλάκι σίγουρα πάει στήν επιστήμη αφού ο δήμαρχος παρότι γιατρός είχε έχει καί θά έχει σύμμαχο μόνο την συγκάλυψη, κάνοντας τον τρωτό καί άβουλο στα μάτια συνεργατών καί κυρίως ψηφοφόρων του.
Κερδισμένος όπως πάντα ο γιασεμάκης πού μέ τόν βελούδινο ανταρτοπόλεμο δείχνει από σήμερα το 2014!!!