ς

ς

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Προθάλαμος του Παρολίγον;

Είναι ένα όνειρο, είναι  μία σειρά από εικόνες αυτό που ζούμε τα τελευταία δυο χρόνια στον μεγάλο   επιτέλους Δήμο Ωρωπού.
Έχω "κατηγορηθεί" για προκατάληψη ενάντια στους κυρίους Οικονομάκο, Γιασεμάκη, Οικονόμου και για αδιαφορία στους Άλλους.Ίσως και αριστερή δέν είμαι.
Ο Καλλικράτης ενόχλησε, ενοχλεί και θα ενοχλεί θέλω να πιστεύω ως  τη λήξη των επόμενων εκλογών, τόσο  σε αίσθηση, συναίσθηση, ιδέες κυρίως πρώην ηγέτες χαμηλού επιπέδου  με αλλοπρόσαλλη ιστορία και συμπεριφορά.
Σου αφιερώνω την ανάρτηση "αγαπημένε κύριε".
Το όνειρο "κύριε" έχει  περιεχόμενο,  δεν έχει ωστόσο  λογική αλληλουχία και σίγουρα φυσική πραγματικότητα αφού δεν περιέχει συνειδητό έλεγχο αυτού που το βιώνει.
Εδώ ξεκινούν και πολλά προβλήματα σου, ειδικά αν δεν συνειδητοποιείς ότι ονειρεύσαι και έχεις περάσει σε μανιακό κόσμο που σου έχει αλλάξει το ονειρικό σου περιβάλλον με την πραγματικότητα.
Στον  ονειρικό κόσμο   ρεαλίζεις θολά έχοντας εαυτό πάντα πάνω στο υψηλότερο βάθρο- εδώ όχι .
Δέν  είσαι σίγουρα στον πραγματικό κόσμο ο ημίθεος με το καταπληκτικό σχέδιο που θα σώσει το Δήμο από την καταστροφή με το μοναδικό ταλέντο και τις εξωπραγματικές σου ικανότητες, παρά μόνο αυτός με την γνωστή χυδαία συμπεριφορά.

 Λέγεται, ότι η Αγαρίστη λίγες μέρες πριν τη γέννηση του Περικλή είδε ένα όνειρο που συχνά συνοδεύετε ή και συνδέετε με ένα μύθο:

"Είδε πως αντί για παιδί απέκτησε ένα λιοντάρι. Ξύπνησε τρομαγμένη και διηγήθηκε το όνειρό της στον Ξάνθιππο και στις δούλες της, λέγοντας πως σίγουρα κάτι κακό επρόκειτο να συμβεί.
Μία από τις δούλες της, όμως, την καθησύχασε λέγοντας πως το όνειρο αυτό κάθε άλλο παρά κακό είναι. Προοιωνίζει τη γέννηση ενός μεγάλου άνδρα, περήφανου και δυνατού σα λιοντάρι, που θα είναι πρώτος ανάμεσα στους ανθρώπους. Λίγες μέρες μετά γεννήθηκε ο Περικλής".

Έχω χρόνια πολλά να δω τέτοιο όνειρο [έκοψα ΚΑΙ τα ναρκωτικά], και επειδή ο Περικλής ονομάζεται και δημιουργός του Χρυσού Αιώνα της Αθήνας,  αυτός ο πρώην έμπειρος αυτοδιοικητικός -καμιά σχέση δεν θα έχει με τον χρυσό αιώνα του Ωρωπού- ούτε λιοντάρι είναι αλλά και οι Δημότες δεν είναι δούλες του για να τον καθησυχάσουν και να τον  κανακέψουν.Θα συνεχίσουν να βλέπουν ποιο απλά όνειρα [με φτηνή τσικουδιά] χωρίς "αυτόν".

Αγαπητές-Αγαπητοί Φίλοι, το να βλέπει κανείς όνειρα   είναι φυσιολογική ανάγκη του οργανισμού,  όταν όμως  κάποιος μείνει άυπνος για αρκετό καιρό και αρχίζει και ονειρεύεται ενώ είναι ξύπνιος, είναι πια ΜΟΝΟ  ενοχλητικός και επιθετικός, οπότε όσο πιο γρήγορα καταλάβει ότι πρέπει να οδεύσει προς τον πολιτικό ύπνο του, τόσο το καλύτερο για όλους μας και κυρίως για τον ίδιο.

Εύχομαι στο Δημοτικό Συμβούλιο Ωρωπού καλύτερες προσπάθειες στο μέλλον.

30 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εισαι τελικα πολυ αγα..τη,αλλα με τετοιον αντρα και εγω ετσι θα εκανα.

Ανώνυμος είπε...

η εμμονη σου και η εμπαθεια σου δυστυχως σε εχουν τυφλωσει και δεν μπορεις να δεις ουτε στα πεντε μετρα.πλεον δεν εχεις τη γραφη της ανανεωσης αλλα αυτη της πορωμενης αντιληψης που εμφυτευθυηκε και σε σενα απο τον κονομακια και τη παρεα του κατα το μαυρο 2010.υβρεις λασπη και παντα αστοιχειωτες κατηγοριες και αδικαιολογητα συμπερασματα.γιατι?μα γιατι και συ εξυπηρετεις ενα συγκεκριμενο ρολο.το κακο για ολους εσας ειναι οτι ο κοσμος βλεπει ακουει και αισθανεται και δυσκολα θα ξαναπεσει στο λασπωμενο δρομο με τις λακουβες.δε μπορει ο κονομακιας με τους αυλικους του το μωρακη και το καρινο να καθορισουν το μελλον του ωρωπου.αλλα ουτε με το κανελλοπουλο...

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΑΣΗΣ ΔΕΝ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΘΡΑΥΣΗ ΣΤΙΣ ΠΙΣΤΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΤΗΣ ΝΔ.ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΠΡΑΤΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΥΡΑ ΜΟΥ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕΣ ΤΗΝ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ.

ευρυνόμη είπε...

Όλοι οί gay φίλοι μου τό ίδιο μου λένε εδώ καί πολλά χρόνια καί σέ διαφορετικές χώρες καί όχι σέ αχυρώνες όπως αυτούς τής γειτονιάς σου 6:41.
Η ανάρτηση δέν είναι αφιερωμένη σέ εσένα 7:22 αλλά άν σέ αρέσει η θέση πάρτη μαζί μέ το 2010 καί ίσως καταλάβεις τί συνέβη τότε.
Καμάρι είναι ο κάθε άνθρωπος αρκεί νά μήν μπερδεύεται μέ τά όνειρα καί παραμιλά!

Ανώνυμος είπε...

μηπως εισαι πολυ ερωτευμενη και σε αδικουν, αυτο πρεπει να το εχεις γραψει για εναν γιγαντα που ονειρευεται οτι ειναι ο σωτηρας του δημου! εσυ τι γνωμη εχεις ,ειναι η οχι

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΜΑΘΕ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙ ΣΑΝ ΚΑΛΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΣΑΝ ΚΑΛΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΛΟΓΚΑΝ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΠΑΣΙΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ Η ΠΡΩΙΝΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΕΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ.ΚΑΠΟΤΕ ΔΙΟΙΚΗΣΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟΥΔΑΚΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΝΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΖΑΡΙΑ ΕΝΑΝ ΟΜΟΙΟ ΣΟΥ ΕΓΙΝΕΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΕ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΧΑΝΕ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΒΑΖΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ.Ο ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΣ ΗΤΑΝ Η ΜΟΝΗ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΕΝ ΠΑΣΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΛΟΓΟΤΕΡΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΛΥΣΗ. ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΘΑ ΔΙΟΙΚΟΥΣΕ ΠΟΙΟ ΟΜΑΛΑ .ΛΑΘΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΗΞΕΡΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΚΤΗΚΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΖΗΛΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.Ο ΛΙΤΣΑΣ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΤΟ 2009 ΚΑΙ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΣ ΤΟ 2014 ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΤΣΙ.
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕ 7:22 Η ΕΥΡΥΝΟΜΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΕ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΙΤΣΑ ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕΡΙΚΑ ΤΩΡΙΝΑ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ.ΨΗΦΙΣΑ ΛΙΤΣΑ ΓΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΤΟ 2014.

Ανώνυμος είπε...

Αν έδινες στοιχεια για τους χαρακτηρισμούς σου θα μπορούσα να τους λάβω πιο σοβαρά.Αυτη η συνήθεια να πετάμε κουβέντες γιατι έτσι μας εξυπηρετεί είναι ανούσια.Οσο για το 2014 αν και πολύ νωρις ακομα μη προδικαζεις τη ψήφο σου...ερχονται γιατί.Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Λίτσας το 2010 Δεν υποστηρίχθηκε ούτε από ΠΑΣΟΚ ούτε από νδ.βλεπε Χριστοφιλοπούλου και Μπούρας.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο καψούρα με το Λίτσα!!!πάντως από όσα του χετε σουρει δεν έχει κάνει κιχ.καλα ξηγιεται.και έχει και το Ρούσση που το σέρνει στη πλάτη με τις χωματερες του.μπραβο κουράγιο...

Ανώνυμος είπε...

άμα θέλει ας κάνει κιχ αφού έτσι έστρωσε έτσι θά κοιμηθεί καί κανείς ούτε ο δέδες δέν ξέρει πώς θά ξυπνήσει 2:39.

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ 2:39 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΠΟΝΟ. ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΓΕΛΑΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Μερικές φορές τα όνειρα προέρχονται απο το υποσεινήδητο του ανθρώπου.Η φαντασία που έχει ο κάθε ενας για τον εαυτό του η εκπλήρωση της επιθυμίας αντανακλά στα όνειρα.Το όνειρο το δικό μου και θέλω να πιστεύω και ολων των μη πολιτικά εξαρτημένων απο πρόσωπα είναι να δούμε αυτόν τον Δήμο επιτέλους να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των κατοίκων του.Κουράστηκα να παρακολουθώ τον ανούσιο πόλεμο εντυπώσεων και συμφερόντων να μαίνεται ανάμεσα σε στρατόπεδα που παραμένουν στο παρελθόν,οι εποχές αλλάζουν ο κόσμος γύρω αλλάζει μόνο η τακτική με μίγμα μικροσυμφερόντων και θυμού δεν αλλάζει.Τα όνειρα δυστυχώς η ευτυχώς δεν βγαίνουν πάντα αληθινά.Εκείνοι που ονειρεύονται οτι είναι Θεοί ας ταρακουνήσουν λίγο τον εαυτό τους μήπως και αναδυθεί απο τον λήθαργο που τον έχουν υποβάλλει.Ας δουλέψουν επιτέλους σοβαρά ας αποκολληθούν απο την προσωπολατρεία που τρέφουν και ας σκεφτούν μια φορά για το μέλλον του τόπου....girl..

Ανώνυμος είπε...

θα του κανετε αερα του δεδε

Ανώνυμος είπε...

οι μαντραδες διαλυθηκαν και οι δελφινοι πολλοι για τον αντιπαλο του οικονομακου 2:39.
οσο και να σε πονα ευτυχως που δεν βγηκατε και φαινεται απο την χυδαια συμπεριφορα λιτσα-δεδε και την ατακτη φυγη ρουση-βελτανιωτη.
σε 2 χρονια θα ξερουμε αν θα συμπληρωσει ο οικονομακος συνδιασμο και αν δεχτει καποιος αλλος το λιτσα στο δικο του!

Ανώνυμος είπε...

εσυ 8.36 που τον εχεις μεσα σου ειδες τι ονειρα βλεπεις???γιαυτο να προσεχεις αλλη φορα!οσο για μαντραδες αλλοι εχουν το ονομα και αλλοι εχουν τη χαρη.οσο για χυδαιες συμποριφορες και ατακτες φυγες...ειπαμε τον εχεις μεσα σου!!!χαχαχαχαχα...

admin admin είπε...

ΕΙΡΗΝΗ ΚΙ ΑΓΑΠΗ ΑΔΕΛΦΙΑ,ΑΔΕΛΦΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ....1)ΓΙΑ 27/6.41':...ΕΝΩ ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΑΛΛΟΝ ΑΝΔΡΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΣ!ΠΑΝΤΑ ΣΥΜΠΑΘΟΥΣΑ ΤΟΥΣ GAY....2)ΓΙΑ 27/7.22':ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΕΥΡΥΝΟΜΗ ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΣΥΝΤΡΟΦΕ! 3)ΓΙΑ 27/7.27':ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΜΕΙΖΩΝΟΣ,ΑΥΡΙΟ 19.00',ΣΤΟ ΕΠΑΛ.ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ Ή ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟΥ.Μ'ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΙΧΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΨΥΧΙΣΜΟΥ ΣΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΥΝΟΜΗ...Μ'ΑΡΕΣΕΙ! 4)ΓΙΑ 29/5.09'μμ:ΣΥΝΤΡΟΦΕ Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ,ΜΟΥ'ΦΤΙΑΞΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ!ΑΚΟΜΑ ΓΕΛΑΩ... 5)ΓΙΑ 30/8.20':ΑΣΧΕΤΟ,ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ;ΑΝ ΖΕΣΤΕΝΕΤΕ,ΦΙΛΟΣ ΕΙΝΑΙ!ΑΛΛΑ ΚΑΨΟΥΡΑ ΚΙ ΕΣΥ,8.20'ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΑ...ΣΟΥ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ!ΠΑΝΤΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΡΩΤΕΣ!!! 6)ΓΙΑ 30/8.36':ΦΙΛΕ ΜΟΥ,ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΤΙΖΕΙΣ ΣΠΙΤΙΑ,ΟΙ ΜΑΝΤΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΛΑΚΙΖΟΥΝ,ΚΡΙΣΗ ΒΛΕΠΕΙΣ!BUT I THINK THAT ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ,ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ,ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ,ΤΑ Ν Ο Μ Ι Μ Α ,ΑΠΟ Ο Λ Ο Υ Σ ,ΓΙΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ.ΕΚΕΙ ΣΕ ΘΕΛΩ ΚΡΑΓΜΕΝΕ ΜΟΥ ΨΗΦΟΦΟΡΕ! ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ:ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΠΟΙΟΥ;ΓΙΑΤΙ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΑΧΕΤΑΙ; ΑΦΗΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΝΑ ΑΝΘΗΣΟΥΝ ,ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟΣ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ.ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΥΡΙΟ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ,ΚΑΙΡΙΟ,ΘΕΜΑ!ΚΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ'ΧΟΥΜΕ Ο Λ Ο Ι !!!!

Ανώνυμος είπε...

Admin admin είναι σάν το λίτσα λίτσα ή ξύλο ξύλο?
Παρόλα αυτά θαυμάζω τό θράσος σου πού δέν θά σέ σώσει ακόμα καί άν γίνεις gay gay.
Άν έισαι μάγκας τώρα ξαναβρίσε μέσα έξω ή όπου αλλού θες καί θά καταλάβεις τί θά πεί κατραπακιά κατραπακιά φασιστόμουτρο πασόκε.
Α τό αυτό καί στόν κουτό πού σού έμεινε γιατί κυκλοφορεί ακόμα μεζούρα μεζούρα.
Τό μέλλον σου υπάλληλε υπάλληλε ανύπαρκτο μαζί καί τού φίλου σου τού οικονομάκου οικονομάκου.

Ανώνυμος είπε...

Κούκλες χωρίς χέρια κούκλες χωρίς πόδια.

Unknown είπε...

Λάθος μεγάλο γιά αυτόν πού εκτέλεσε δύο κοπάδια πρόβατα χωρίς γλέντι νίκης.Τσάπ τσάπ πρρρ λοιπόν καί κανά χάπι γιά τόν ύπνο μανάραμ!

ευρυνόμη είπε...

Όλοι έχουμε δίκιο επίσης καί άδικο.
Δέν γνωρίζω δέν απαντώ αλλά αφού γνωρίζετε γιατί δέν τά καταγγείλατε τότε καί γιατί δέν το κάνετε τώρα.
Δέν μπορώ νά φανταστώ ότι ο κύριος θά ηγηθεί συνδιασμού στίς επόμενες εκλογές.Θά ήταν ατόπημα από κάθε πλευρά καί οπτική γωνία καί άν τό δείς.
Σιγά τό λιοντάρι!
ΥΓ Χωρίς ύβρεις όλα σχεδόν ανεβαίνουν μέ τόσες τίποτα.

simvoulio oropou είπε...

Όλοι έχουν μία δεύτερη ευκαιρία ακόμα καί ο λίτσας.Τό ερώτημα είναι πώς καταφέρνει νά χάνει πάντα στό δεύτερο ημίχρονο άσχετα τό γιατί.Είναι δικό του θέμα καί ευτυχώς πού δέν θά μάς απασχολήσει όπως όλα δείχνουν καί στό μέλλον αφού απέδειξε ότι καλός έχασε.Ισως άν εκλέγονταν τρίτος νά είχε καλύτερη συμπεριφορά καί πορεία όπως πχ ο γιασεμάκης πού δείχνει νά πατά καλύτερα.
Ο δήμαρχος παραπάτησε αρκετές φορές καί μυαλό δέν έβαλε ή μάλλον καί μυαλό δέν άλλαξε ίσως κρατώντας μία ευκαιρία εντυπωσιασμού γιά τό χειμώνα πού εκεί θά κρίνει καί θά κριθεί έν όψει εκλογών.
Άξιο συζήτησης είναι τό ότι η λάσπη πού πέφτει τελευταία πιάνει λίγο παραπάνω απ ότι παλιότερα καί αυτό είναι ένα θέμα πού πρέπει νά δούμε όλοι μας άν θέλουμε ένα καλύτερο αύριο.

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ Ο ΛΙΤΣΑΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΥΑΛΟ?ΤΌ ΚΩΛΥΜΑ ΤΟΥ 92 ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΥΤΕ ΣΕ 92 ΧΡΟΝΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΠΡΩΗΝ ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΕΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΑΣ ΧΑΛΑΕΙ Η ΟΧΙ.ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ Ο ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕ ΕΣΑΣ.ΚΛΑΨΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΛΑΙΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΑΡΕΑ.

Δημήτρης Κόλλιας είπε...

Ο ΟΛΕΣΙΠΤΟΛΙΣ ΕΚΜΑΝΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΦΑΝΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ.ΕΝΑΣ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΤΟΙΧΙΖΑΝ ΤΆ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΤΣΕΚΡΕΖΗΣ ΦΟΡΙΑΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΧΟΣ.ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΒΛΑΧΟΣ ΤΟΝ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΣΗΜΕΡΑ.
ΑΥΤΟΙ ΣΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΒΡΕ ΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΥΤΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΗΜΕΡΑ ΒΡΕ ΓΙΑΝΝΗ?

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΟΛΟΝΕΡΟΣ ΤΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ? ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ? ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΙ ΓΙΑΝΝΗ? ΕΔΩ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΩΡΩΠΟΥ? ΑΡΕ ΓΙΑΝΝΗ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ?

Ανώνυμος είπε...

εκτος του κ.λιτσα,κας στεργιου και κου χασιωτη ολη η αλλη αντιπολιτευση που ειναι? ερχονται εκλογες το ξερετε?

ευρυνόμη είπε...

Ο Δήμαρχος μάς λές ότι είχε μαζί τούς καλύτερους ανθρώπους του τίς επιλογές του, έ καί!
Πάλι γνωστές άγνωστες γλώσσες φαρμακερές.
Ο Πλάτων είπε κάποτε ότι οι άνθρωποι γενικά κρίνουν περισσότερο από τά φαινόμενα παρά από την πραγματικότητα, διότι η όραση ανήκει σέ όλους ενώ η αντίληψη σε λίγους,
έτσι απλά.

Ανώνυμος είπε...

Ωραία τά είπε ο πλάτων καί άς μήν γνώριζε τόν λίτσα χαχα.Μεγάλη επίθεση όμως έχει εξαπολύσει μαζί μέ ξύλο καί οικονόμου άντε καί δέδε.Μήπως λέω μήπως έχει γίνει κάτι πού δέν ξέρουμε ή η αυτοσυνεργία έπεσε σέ νάρκη.Οσα έκανες τόσα χρόνια στό μήλεσι καί στή μαλακάσα δέν τά ξεχνά ο κόσμος καί κανένας καραγιάννης δέν θά σέ σώσει τελευταίε

Ανώνυμος είπε...

Πονά όσο θές.θα σου περάσει...