ς

ς

Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Πρόσεχε τι εύχεσαι για ΑΥΡΙΟ!

Αύριο ίσως έχουμε τη μεγαλύτερη ευκαιρία των τελευταίων δεκαετιών για να αλλάξουμε ριζικά την πατρίδα μας!

Μία δημοσκόπηση – σοκ για τα δύο μεγάλα κόμματα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δημοσιεύουν οι Financial Times, σύμφωνα με την οποία ΝΔ και ΠΑΣΟΚ μαζί, αναμένεται να συγκεντρώσουν το 30 με 35% του συνόλου των ψηφοφόρων, το πολύ.
Στη δημοσκόπηση για τις εκλογές 2012 γίνεται λόγος για οκτακομματική Βουλή, (μένει έξω η Δημοκρατική Συμμαχία και οι Οικολόγοι) και αυξάνει τα νούμερά της η Χρυσή Αυγή με 6%. Οι FT επισημαίνουν ότι τα μικρότερα κόμματα που εμφανίστηκαν κατά την προεκλογική περίοδο έχουν γίνει ιδιαίτερα ελκυστικά στους ψηφοφόρους και πηγαίνουν όλο και καλύτερα στην προεκλογική εκστρατεία.
Επιπλέον, υπογραμμίζεται πως, εξαιτίας της αντίθεσης των κομμάτων στο πρόγραμμα λιτότητας που έχει συμφωνηθεί με την ΕΕ και το ΔΝΤ, τα μεγάλα κόμματα που κυριαρχούσαν μέχρι σήμερα «έχουν «διώξει» τους παραδοσιακούς ψηφοφόρους και πολλοί από αυτούς δηλώνουν ότι θα επιλέξουν μικρότερα κόμματα». Στο δημοσίευμα υποστηρίζεται ότι «οι ξένοι δανειστές αγωνιούν αν θα πάρουν τα λεφτά τους πίσω και ήδη μια νέα διαπραγμάτευση για επιπλέον κούρεμα του χρέους, είναι πολύ κοντά».

Ωστόσο είναι φανερό οτι η προπαγάνδα φτάνει στο απόγειο της και τα δύο «μεγάλα» κόμματα πανηγυρίζουν ήδη που κατάφεραν να μαζέψουν πολλά από τα πρόβατα τους στο μαντρί. Όμως την πραγματική απάντηση θα την δώσουν οι Έλληνες στην κάλπη και αυτό φοβούνται
                                             
                                                                    ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άν ο λαός δέν κατάλαβε καί τώρα ότι πρέπει νά θάψει γιά πάντα τά δύο άθλια αυτά κόμματα, ε τότε πάμε όλοι γιά κρέμασμα!

Ανώνυμος είπε...

oroposimera.blogspot.com kalomakabalarides