ς

ς

Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Ο Χρόνος είναι το Kαταφύγιο που φθονούμε;

Στη δικιά μας χώρα τον πρώτο χρόνο έχουμε άσυλο, όλοι ή σχεδόν όλοι.
Ακόμα θυμάμαι τα γλυκά και αγνά συναισθήματα, όλο χαρά και υποσχέσεις, μετά από μια μεγάλη νίκη, που όμως δεν διαρκεί για πάντα, όχι πάντα βέβαια.
Νέο το πρόσωπο ξαφνικά ήρθε, παιχνίδια με την εξουσία,την αντιπολίτευση, το σοκ, τον φόβο τη στοργή, την αγάπη την προσοχή και το θυμό ότι από εδώ και πέρα θα έπρεπε να μοιραστεί το βασίλειο του Δήμου , με κάποιον άλλο, τον Δημότη.
Δύο παιδιά, τρία τέσσερα, ίδιοι γονείς αλλά μία εντελώς διαφορετική εμπειρία για το καθένα λόγω της ιδεολογικής διαφοράς της άφιξής τους της θέσης τους στην οικογένεια ενός Δήμου τόσο δύσκολου και περίπλοκου όσο και ιδιαίτερου.
Το πρώτο παιδί έρχεται να διδάξει τους Δημότες, για πρώτη φορά, προσγειώνεται λίγο πολύ στο κενό και στην απειρία των γονέων των Συμβούλων . Καλείται να ανοίξει το δρόμο.
 Το παράδειγμά του πρός μίμηση είναι οι Πρώην, θέλει να μεγαλώσει γρήγορα να γίνει σαν αυτούς, θέλει;
Το δεύτερο παιδί εστιάζει την προσοχή του στο πρώτο, Ένα χρόνο γράφει, αυτό είναι το είδωλο του και η απόσταση να τα καταφέρει είναι πολύ μικρότερη και προσιτή, δυο χρόνια και κάτι!
Το πρώτο ήθελε να μάθει τα πάντα γρήγορα, είχε άπειρες ερωτήσεις,βιάστηκε να κλείσει την απόσταση με τους πρώην, ανυπόμονο.
Θέλει να είναι σίγουρο ότι κάνει τα πάντα καλά, χρειάζεται πιο πολλή επιβεβαίωση τώρα και η Αντιπολίτευση ακόμα περισσότερη, ίσως.
Δήμαρχε  πάμε;
Δήμαρχε, τι είναι ένας πλανήτης Δήμος με δέκα Δορυφόρους;
Θα έρθει ο Γιαννάκης -λέγανε οι τοπικοί-να παίξουμε με τους Βροχοποιούς, Ζορό;
Τι είπε η Αντιπολίτευση ο bloger o καλός ο κακός ο ρουφιάνος ο έμπειρος.
Πότε θα φάμε ΣΕ καθαρό τραπέζι επιτέλους!
Γιατί κλαις; ..Γιατί θύμωσες;
Το δεύτερο παιδί ακολουθεί, ένας χρόνος είναι απλά -είναι απλά;-  ακούει τις απαντήσεις που δίνονται στον πρώτο από απόσταση, τις καταγράφει με ηρεμία και αναπτύξει το πέταγμα του, μπορεί και το ξεπέταγμα, μπορεί! μπορεί;
Τον πρώτο είναι και το πρώτο θύμα των αρνητικών συναισθημάτων και λαθών της και του πρώην, ίσως! ίσως;
 Κάνει τα πάντα , προσπαθεί, έτσι λοιπόν είναι και το πρώτο που μπαίνει τιμωρίες και στιγματίζεται, ίσως παραπάνω απ ότι του πρέπει.
Τον δεύτερο προσέχει και μαθαίνει πώς να αποφεύγει συμπεριφορά που οδηγεί σε τιμωρία και αποτυχία λοιδορία στείρα αντιπολίτευση.
Τον πρώτο ακούει τόσα πιο πολλά όχι, μόνο και μόνο επειδή είναι πάντα ένα βήμα πιο μπροστά σε επιτυχία, σε Νίκη, σε θράσος. Τον δεύτερο ακούει αυτά τα  όχι χωρίς το άμεσο συναισθηματικό κόστος της άρνησης, νιώθει πιο ασφαλές, δεν ξεχνά όπως δεν ξεχνά και η αντιπολίτευση ότι πρώτα κέρδισε και μετά μια εβδομάδα έχασε! έχασε τα πάντα;
Ίσως ναι ίσως όχι ίσως! ίσως;
Ο πρωτοπόρος παίρνει περισσότερα ρίσκα, αμφισβητεί πιο πολλές αποφάσεις, είναι πιο ασυμβίβαστος, προκαλεί πιο πολύ, διαπραγματεύεται πιο έντονα, αποκτά επιπλέον κουράγιο να αντιμετωπίζει κάθε μέρα άγνωστες για αυτό καταστάσεις.Μόνο αν έχει Αντιπολίτευση, έχει!έχει;
Όπως κάθε Αιρετός, είναι σε αυτό τον πρώτο χρόνο, αγνός, τολμηρός, εξερευνητικός, δημιουργικός, γεμάτος δίψα για παραπάνω απόδοση, κουβέντα, κομπλιμέντα, πληροφορίες, προσοχή, πολιτικούς φίλους! φίλους;
Μάθε Αιρετέ πρώτος ότι υπάρχουν όρια στα θέλω, αμφισβήτησε ή  δέξου χωρίς καμιά εμπειρία, γνώση ή μέτρο αλλά τίμια και με ψυχή. Καμιά φορά θα νιώσεις μόνο πληγωμένος, καμιά φορά θα σε ζηλεύει το δεύτερο κόμμα γιατί θυμάται ότι έχασε το θρόνο την αγκαλιά της εξουσίας, καμιά φορά το τρίτο νιώθει πιεσμένο επειδή θα μάθει αριθμούς, γράμματα και κυρίως σωστούς τρόπους και αυτό παίρνει το χρόνο, παίρνει! παίρνει;
Οικογένεια δημοτική και ελπίζω και προσεύχομαι να λαμβάνω πάντα υπόψη μου τις ιδιαιτερότητες του καθενός, ξέροντας τον έντονο πρώτο χρόνο, γιατί τρέφω απεριόριστη ευγνωμοσύνη στους νέους Πολιτικούς για πρώτη φορά.
Οι μαργαρίτες είναι κλειστές κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Κύριε Δήμαρχε.
Μην τις βάζατε στο αυτί δεν ροχαλίζουν! ροχαλίζουν;
Αύριο ίσως!

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τί σε κάνει να πιστεύεις ότι το 2012 θα είναι καλύτερο;Η συμπολίτευση η αντιπολίτευση ή ο απλός δημότης πού έχει χάσει τή μπάλα κυρά μου;Το 2022 μπορεί νά δούμε σοβαρό δήμο μέ αυτές τίς συγκυρίες αλλά πιό πρίν φαντάζει ακατόρθωτο, ανέφικτο.40 σύμβουλοι καί ένα χρόνο τώρα οί μισοί φωνάζουν καί οί άλλοι μισοί τούς κοιτούν.Έχει δίκιο ο ράντο ότι προτιμάμε τόν κουτό από τόν κλέφτη αλλά ώς ένα σημείο!

simvoulio oropou είπε...

Πάρε θέση ευρυνόμη.
Άν είχες έδρανο σέ ποιανού τό κάθισμα θα ήθελες νά είσαι, καί γιατί;
Συμφωνώ γιά το άσυλο αλλά όχι στήν ασυδοσία καί τά συγχωρωχάρτια συμπολίτευσης-αντιπολίτευσης.
Γιατί καλά λές τά λουλούδια δέν,,,,,,,,ροχαλίζουν.

Ανώνυμος είπε...

Ο χρόνος είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της φθοράς, γιατί είναι ο μόνος που δεν μπορεί εκείνη να σταματάσει.Η φθορά μπορεί να ξεγελάσει για λίγο μερικούς, που την κρύβουν πίσω απο ψέυτικες μάσκες.Στο πέρασμα του χρόνου τίποτα δεν μπορεί να κρατηθεί κρυφό.Ολα κυλούν στο παρελθόν, σαν να μην υπάρχει μέλλον τίποτα δεν προχωράει παρακάτω το όραμα έχει παγώσει στο ψυγείο της ανικανότητας.Ευκαιρίες που χάθηκαν,ευκαιρίες που συνεχίζουν να χάνονται και ενας κάκιστος θίασος που δεν μπορεί να ανταποκριθεί στους βασικούς ρόλους.Δράμα η κομωδία;Αραγε που θα τους κατατάσσεται ολους αυτούς που συνεχίζουν να τσακώνονται ενω ολα γύρω τους καταρέουν;Ο κάθε ενας για τον εαυτό του και ολοι μαζί για το τίποτα.Ο χρόνος φέυγει και μαζί του παρασύρει την εικόνα που αρχίζει να μην πείθει ούτε τα μικρά παιδιά.girl.

ευρυνόμη είπε...

Θά ήθελα το κάθισμα τού Δήμαρχου, τί άλλο.
Η αλήθεια είναι ότι λίγοι λένε την αλήθεια καί αυτοί όχι φωναχτά (εξαίρεση ο κ. Ζαφείρης λίγο επιλεκτικά όμως).
Η αλήθεια είναι ότι ο Δήμαρχος δέν λέει όλη την αλήθεια-όπως καί όταν παρέλαβε- γιά νά κάνει επανεκκίνηση καί αυτό τό πληρώνει σήμερα καί αύριο μάλλον περισσότερο.
Η αλήθεια έιναι Girl ότι έχεις άποψη αλλά θά ήθελα καί προτάσεις, πού ξέρεις κάποιος μπορεί νά τίς διαβάσει.
Θά ήθελα λοιπόν τό κάθισμα τού Δήμαρχου όχι γιά νά παλεύω μέ τίς μαριονέτες τά φαντάσματα καί τά κοράκια αλλά γιατί είναι μία πρόκληση πού θά μέ έκανε ή θεά ή θέα.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ανήκω στην διοίκηση του Δήμου για να ξέρω τα οικονομικά και την διαχείρηση αυτών.Είμαι ενας απλός Δημότης οπως και τόσοι άλλοι που τους ενδιαφέρει το άυριο του τόπου τους.Αποψη έχουμε ολοι λάθος,σωστή,δεν είμαι εγω που θα το κρίνω αυτό.Οσο για προτάσεις πολλές που τόσα χρόνια μένουν σε κούφιες υποσχέσεις.Δεν είμαι αυτή που ξέρει καλύτερα τι χρειάζεται ο Δήμος μας απο εκείνους, που αναλαμβάνουν να κάνουν πράξεις τα λεγομενά τους.Ακούμε πολλά δεν βλέπουμε τίποτα ουσιαστικό σε ποιούς τομείς;Υγεία,χώροι διαμορφωμένοι για παιδιά και πεζούς απλά πράγματα που στερούμαστε εδω και δεκαετίες.Παράπονα πάντα θα υπάρχουν ομως όταν οι ψίθυροι γίνονται φωνές αγανάκτησης υπάρχει πρόβλημα.Πάντα ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο μα πάντα καταλήγουμε στα ίδια είναι τυχαίο; Δεν νομίζω.Συντονισμός μηδέν,λειτουργικότητα του Δήμου μηδέν.Πως λοιπόν να γίνουν έργα;Οι περισότεροι αμφιβάλω αν ξέρουν να δουλέψουν πάνω στο αντικειμενό τους.Τι άλλο να πούμε οταν για να γεμίσουμε εναν συνδυασμό επιλέγουμε οτι μας βολέυει;Για να εκπληρώσουμε ενα προσωπικό καπρίτσιο τα υπόλοιπα είναι περιττά;Ολα μαζί συνδέουν το πάζλ της αποτυχίας η αντίθετα της επιτυχίας.Οσο κυριαρχούν τα συμφέροντα δεν πρόκειται τίποτα δημιουργικό να υπάρχει για τον απλούστατο λόγο κανείς δεν νοιάζεται για κάτι άλλο πέρα του εαυτού του.girl.

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ είπε...

Και να που τα ταξίδια
μείναν μόνο όνειρα
Και να που οι φωνές
και τα τραγούδια σώπασαν

Και να που η ζωή
τώρα κυλάει πιο γρήγορα
Και να που τα παιδιά
και τα παιχνίδια χάθηκαν

Δε φταίω εγώ που μεγαλώνω
Χτυπάει πισώπλατα ο χρόνος
Δε φταίω εγώ που μεγαλώνω
Φταίει η ζωή που είναι μικρή

Ραγίσαν τα φεγγάρια
που ‘χε φέρει η άνοιξη
Μαρμάρωσε το φως
στο τελευταίο νύχτωμα

Φτιασίδι ερωτικό
που θα φοράει το αύριο
Στις πιάτσες της βροχής
που θα πουλιέται Σάββατο

Eδώ ο Παντελής τραγουδά το αυτονόητο.
Δεν φταίω εγώ που μεγαλώνω!!!!!
Ο Χρόνος είναι ααμείλικτος,σκληρός,ακριβοδίκαιος.
Σεκανέναν δεν χαρίζεται,και όλους τους αμοίβει με το ίδιο ακριβώς νόμισμα....
Δε πα νασαι Δήμαρχος,δε πα νασαι Υπουργός....
Κανένας δεν γλυτώνει απο αυτόν...
Και επειδή αργά ή γρήγορα θα μας νικήσει,ένα δρόμο έχουμε...
Κάθε μέρα να ζούμε και να ζούμε και να ζούμε........
Και κάθε μέρα να γιορτάζουμε,γιατί κάθε μέρα είναι η πρώτη μέρα της υπόλοιπης ζωής μας....
Ευρυνόμη σε ευχαριστώ που κάτι διακρίνεις σε μένα...
Νομίζω πως επειδή ότι κάνω το νοιώθω και το πιστεύω,φαίνομαι(και ίσως και να είμαι)λίγο πιο αληθινός από τους άλλους.
Σε κάθε περίπτωση πάντως και εγώ δεν θα γλυτώσω από το χρόνο και τις συνεπειές του...
Μέχρι τότε εγώ θα προσπαθώ να ΖΩ,και να ΖΩ ΚΑΙ ΝΑ ΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!

ευρυνόμη είπε...

Πολλές οί ιδέες λοιπόν girl αλλά καλά κρυμμένες, πολύ φανερές καί φαινομενικά μέ λίγες ή πολλές πιθανότητες επιτυχίας.
Υπάρχουν όμως σάν τά όνειρα νιότης τού Στέφανου καί τίς ανατριχίλες κάποιων Δημοτικών Συμβούλων πού επιμένουν στό μέλλον τού Δήμου.
Η σελίδα θά σταθεί αρωγός σέ ονειροπόλες, ταλαντούχους, ικανούς αλλά καί αθεράπευτα ρομαντικούς Έλληνες.
Τούς υπόλοιπους τούς δέν τούς σέβομαι πολιτικά καί μερικούς καί ηθικά όπως πολλές φορές έχω γράψει.
ΥΓ.Όχι δέν βάζω γιά Δήμαρχος καλή μου.

afidnos blogspot com είπε...

25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012

Ανώνυμος είπε...

Ένα κοπάδι σαρδέλες ένα κοτέτσι κότες ένα δημοτικό συμβούλιο.Ένα λιμενικό ταμείο ένα ταμείο στόν κάλαμο ένα ταμειακό υπόλοιπο στήν ευδαπ.Είναι δυνατόν νά ασχολείται όλος ο δήμος μέ εσάς ρε, όραμα αυτοδιοικητικής πολιτείας συνενόησης τής τσέπης σας.

george j είπε...

1:45 έχεις δίκιο καί τό άσυλο γιά τά καμένα τελείωσε καί αφορά όλα τά κόμματα.Μία στό Συκάμινο μία στό Καπανδρίτι μία στόν Κάλαμο μία στόν Ωρωπό μάς κάνατε μπαλάκι.
Καλά τά λές Ζαφείρη αλλά άν ο Γαζβινιάν είχε έρθει μαζί σας τώρα δέν θά είχε γίνει τίποτα.Καλά τά λέει καί ο Λίτσας αλλά άν είχε εκλεγεί θά αλώνιζε όπως πρίν.
Έτσι είναι καί αντίρηση δέν χρειάζεται αλλά δράση καί δημοκρατία.
Ο Γαβρίλης έρχεται!

Ανώνυμος είπε...

Η υπομονή έχει όρια.
Φτάσαμε στό επίπεδο ζητιάνου αλλά καί τού "τιμωρού".Υπάρχουν άνθρωποι πού δέν τό κατάλαβαν καί αυτοί θά είναι τά δεύτερα θύματα (εμείς κύριε κονομάκο είμαστε τά πρώτα) αυτής τής άθλιας κατάστασης πού έφτασε ο τόπος μας.
Όλοι γνωρίζουν τί έκανε οί κύριοι λίτσας ρούσης σύρμας γαβριήλ λίτσας ζουγανέλης κελίδου αλλά μόνο ο "μαρκόπουλου" έχει την ρετσινιά.
Κύριοι δημοτικοί σύμβουλοι προσέχτε γιατί τό(τά) κεφάλια είναι καί τώρα βρόμικα, αλλά εσείς θά φύγετε νύχτα φτωχοί καί με τό κεφάλι κάτω.
Ποτέ κανείς δέν κατάλαβε άν ή κότα έκανε τό αυγό ή τό αντίθετο, σίγουρα όμως ή κότα κατέληξε στήν κατσαρόλα καί μάλιστα μερικές έχουν πάρει τόν δρόμο τής δικαιοσύνης.
ΤΡΑΤΖΙΚ

ευρυνόμη είπε...

Λυπάμαι φίλε ανώνυμε, αλλά η προσπάθεια πού έκανα ηλεκτρονικά νά διαπιστώσω άν ισχύει η "αποστασιοποίηση"τού συγκεκριμένου Δημοτικού Συμβούλου δέν είχε τά ανάλογα αποτελέσματα.
Ωστόσο δέν ή πρώτη φορά πού δέχομαι τέτοια καταγγελία, αδύνατον νά την εξακριβώσω όμως αφού οί πηγές μου δέν είναι τόσο "βαθιές".
Ναί η λογοκρισία μέ διακρίνει τελευταία αφού τόσο ή Αντιπολίτευση όσο καί η Συμπολίτευση δείχνει -καί κατά την γνώμη είναι- υπό κατάρρευση οπότε θά δούμε σύντομα πολλά!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΗΞΕΡΕ ΚΑΝΕΙΣ.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ.
ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΟ ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΕ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ ΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΝΤΙΛΙ.

Ανώνυμος είπε...

Γιά τόν Αντρέα τόν Λέκα ο φίλος σου ο Ζαφείρης έγραψε ένα εξαιρετικό άρθρο Ευρυνόμη.Ίσως είμαστε υπό διάλυση αλλά έχουμε ακόμα στελέχη πού ζωγραφίζουν πολιτικά αλλά και πρακτικά κούκλα μου.

Ανώνυμος είπε...

Ο ζαφείρης έχει ξεκινήσει ένα τιτάνιο αγώνα διάσωσης τής καθαρής παράταξης η οποία τόν έκανε μέγα καί τρανό.Δε λέω, τίμια προσπάθεια ίσως καί θεμιτή αλλά ίσως νά είναι αργά καί σίγουρα πολύ νωρίς γι αυτόν νά αλλάξει παράταξη.Θά δικαιωθούν οι κασσάνδρες ή θά γίνει πάλι θαύμα σύντροφε παλιοπασόκε;

Ανώνυμος είπε...

Γραφεις Στεφανακο οτι στην πολιτικη ο βασικος παραγοντας που καθοριζει την επιτυχια και την αποτυχια ειναι η διαρκεια.
Ξεχνας ομως οτι οι βασικοτεροι παραγοντες της επιτυχιας ειναι
1.Η συνεπεια και οχι ο οπορτουνισμος,αλλαζοντας παραταξη καθε τετραετια διοτι δεν μας γινονται τα χατηρια.
2.Η ανιδιοτελεια και οχι το κυνηγι εμμισθης θεσης,οπως εκανε η συγκεκριμενη οταν παραιτηθηκε απο προεδρος του παιδικου σταθμου ,οχι διοτι ηρθε σε ρηξη με την πολιτικη του Γαβριηλ αλλα διοτι δεν εγκριθηκε ο μισθος της απο το δημοτικο συμβουλιο-τα πρακτικα του δημοτικου συμβουλιου στην διαθεση σου-μην μας λες λοιπον οτι ηταν εμμισθη και παραιτηθηκε.απο τον Σπυρακο εφυγε διοτι δεν αγοραζε υλικα απο την μαντρα και οχι διοτι διαφωνησε με μικροπολιτικες που οντως υπηρξαν εκεινη την εποχη.
3.Τελος εμεινε μακρυα απο τα κοινα 2 χρονια (ω δυστυχια) μεχρι την στιγμη που ο οικονομακος της εταξε εμμισθη θεση με αυτοδιαχειρηση(Ν.Π.Δ.Δ), η την θεση του προεδρου του Δ.Σ.
Υ.Γ 1.Ελπιζω οτι δεν τα διαστρεβλωνεις τα γεγονοτα και οτι απλα δεν τα γνωριζες.
Υ.Γ.2.Ελπιζω οτι τα αλλα 2 προσωπα θα τα περιγραψεις με ειλικρινεια.
Υ.Γ.3.ΣΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

Άρχισαν τά όργανα!
Τρατζικ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ είπε...

Eυρυνόμη δεν ξέρω γιατί,αλλά νοιώθω πως καλύπτεις τα νώτα μου.
Νοιώθω πως είμαστε "σύμμαχοι".ίσως από διαφορετικές αφετηρίες και με διαφορετικές κατευθύνσεις.
Ευχαριστώ όλους αυτούς που γράφουν για μένα.
Είτε θετικά είτε αρνητικά.
Δεν κάνω καμιά προσπάθεια να σώσω κανέναν,ούτε κάνω πρόβες να αλλάξω παράταξη.
Απλά η Άνοιξη μου έχει φέρει στην επιφάνεια το ρομαντικό κομμάτι του εαυτού μου.
Εξακολουθώ να ελπίζω,να πιστεύω,να ονειρεύομαι,να σχεδιάζω!
Αλοίμονο σε αυτούς που αντιμετωπίζουν τη ζωή,μονάχα με νούμερα και με αρνητικές σκέψεις.
Έξω είναι χαρά Θεού.
Ας περπατήσουμε.ας αστειευτούμε,ας χαμογελάσουμε!
Είμαστε ζωντανοί παιδιά.
Και μπροστά σε αυτή την υπέροχη πραγματικότητα,είναι απλά αχαρισία να κουβεντιάζουμε για οτιδήποτε άλλο!
Επιτρέψτε μου να συνεχίσω την Ανοιξιάτικη ΣΙΕΣΤΑ μου!
Δεν επιδιώκω,ούτε σχεδιάζω τίποτα!
Απλά είμαι ευτυχισμένος και το δείχνω!!!

ευρυνόμη είπε...

Ο χρόνος Στέφανε είναι τό καταφύγιο πού φθονούμε γιατί δέν είναι σάν τίς μαργαρίτες πού ροχαλίζουν.Τόν φθονούμε γιατί λέει αλήθεια σάν τά τριαντάφυλλα πού κουβαλώ στήν πλάτη μου καί όχι σάν τόν σταυρό πού κουβαλούν κάποιοι νέοι πολιτικοί πού προσφέρουν αλλά ίσως δέν θά δούν ποτέ την άνοιξη.
Νά θυμάσαι ότι κανείς δέν έχασε από τά νότα αλλά από τούς φαταούλες έμπειρους.
Νά θυμάσαι ότι θά είμαι πάντα ποιό όμορφη αλλά δέν θά γίνω ποτέ Νησιώτισα.
Στηρίζω τούς Νέους Πολιτικούς καί τά ονόματα τά έχω γράψει αρκετές φορές αλλά δυστυχώς δέν έπιασε Τόπο.
Καλή Άνοιξη

Ανώνυμος είπε...

Ετσι είναι πάντα ο χρόνος αναδυκνείει τις αληθινές προθέσεις των ανθρώπων.Γιατί και οι μάσκες δεν αντέχουν την φθορά,αλλοιώνονται στο φως του χρόνου και αποκαλύπτουν την ωμή πραγματικότητα.Θα ήθελα να δω αν δεν υπήρχαν οι έμμισθες θέσεις που τραβούν, σαν μαγνήτης τους υπέρμετρα φιλόδοξους της πολιτικής σκηνής πως θα αντιδρούσαν, άραγε αν δεν υπήρχαν στην μέση τα χρήματα;Θα συνέχιζαν με τον ίδιο ζήλο να παλέυουν για την εκλογή τους;Μόνο τότε θα μπορούσαμε να διακρίνουμε ποιοί ξεχωρίζουν και μπορούν να προσφέρουν αφιλοκερδός.Ναι η άνοιξη είναι εδώ και ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία γιατί είναι το μόνο πλέον που μας έχει απομείνει,ναι είμαστε ρομαντικοί γιατί η φύση γύρω μας αλλάζει.Δυστυχώς ομως κάποιοι δεν αλλάζουν ποτέ μένουν το ίδιο αμετανόητοι, το ίδιο κυνικοί,με τα ίδια ακριβώς θέλω.Το καταφύγιο του χρόνου σίγουρα δεν τους χωράει και εκείνοι σίγουρα τον φθονούν.girl.

Ανώνυμος είπε...

Ο ηλιασκος αποφασισε να δωσει και σε αλλους μιζες
χαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙ Ο ΚΟΝΟΜΑΚΟΣ ΜΑΣΑ!