ς

ς

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Μην Στηρίζεις τα Ονειρά σου στα Αστρα, Αυτά δεν Στηρίζονται Πουθενά

Πάντα ζηλεύω τον άνθρωπο που κάθεται σε μία γωνιακή θέση στο τρένο, επειδή έφθασε εκεί πρώτος, καθόλου ένα άνθρωπο που μπήκε πονηρά μέσα και μου έκλεψε την τσάντα, είναι δύο άνθρωποι που δεν με βολεύουν.Όμως καταδικάζω τον δεύτερο και δεν κατηγορώ τον πρώτο.Δεν θυμώνω με ένα άνθρωπο που σκοντάφτει πάνω μου κατά λάθος.Θυμώνω όμως με τον άνθρωπο που προσπαθεί να μου βάλει τρικλοποδιά, έστω αν τελικά δεν το πέτυχε.

Σ’ έναν πόλεμο η κάθε πλευρά θα έβρισκε χρήσιμο και βολικό έναν προδότη από την αντίθετη πλευρά.Αλλά παρ’ όλο που θα τον χρησιμοποιούσε , θα τον θεωρούσε έναν παλιάνθρωπο.Έτσι δεν μπορείς να πεις ότι αυτό που εμείς θεωρούμε καλή συμπεριφορά των άλλων είναι απλώς η συμπεριφορά που μας βολεύει.

Κάποιοι πιστεύουν πως οι ηθικές αρχές είναι ένα θέμα τελείως υποκειμενικό. Πιστεύουν πως δεν υπάρχουν σταθερές ηθικές αρχές αλλά πως η ηθική νοείται και γίνεται αντιληπτή διαφορετικά από κάθε άνθρωπο. Για κάποιον η τάδε πράξη είναι σωστή και για κάποιον άλλο δεν είναι.

Δεν υπάρχει κάποια αντικειμενική βάση για το σωστό και το λάθος. Η άποψη αυτή έχει πολλούς υποστηρικτές διότι προσφέρει ηθική ελευθερία και την άνεση να αποφασίζει ο καθένας για το καλό και το κακό χωρίς να υπάρχει καμία υποχρέωση σε έναν θεό που απαιτεί υπακοή σε κάποιες ηθικές αρχές.
Ο ισχυρισμός αυτός έχει πολλά τρωτά σημεία ώστε να μην μπορεί να γίνει αποδεκτός Καταρχήν εξεταζόμενη κάτω από την επιστήμη της λογικής δεν μπορεί να σταθεί.

Ο ισχυρισμός ωστόσο πως οι ηθικές αρχές είναι αποτέλεσμα κοινωνικής μάθησης κατεβάζει τον άνθρωπο στο επίπεδο του ζώου.Ο άνθρωπος δεν είναι ένα σκίουρος που μπορεί να εθιστεί σε κάτι.Δεν είναι σαν τους σκύλους που απλώς αποκτούν συγκεκριμένα αντανακλαστικά για συγκεκριμένες καταστάσεις.

Οι άνθρωποι πράγματι διδάσκονται από την κοινωνία αλλά διδάσκονται ως άνθρωποι και όχι ως σκίουροι η σκυλιά.Όπως αν διδάξεις σ’ έναν άνθρωπο πως 1+1=1 δεν πρόκειται να το δεχθεί ποτέ, έτσι ακριβώς αν διδάξεις σε μία μάνα πως πρέπει να μισεί το παιδί της, δεν θα το δεχθεί ποτέ.

Δήμαρχε Ο άνθρωπος είναι μία ελεύθερη προσωπικότητα που έχει μαζί με άλλα χαρακτηριστικά και ελεύθερη ηθική βούληση, την οποία κανένας δεν μπορεί να κατευθύνει όπως θέλει.Το έχω ξαναγράψει, ο Δήμος έχει πολλούς Πόντιους.Δέν είσαι ο Πιλάτος που η ιστορία καταδίκασε περίτρανα.

Ξέρω πως υπάρχουν αντικειμενικές ηθικές αρχές, αρχές που διέπουν όλη την ανθρωπότητα. Που υπάρχουν μέσα σε κάθε άνθρωπο, πολλές φορές δυσανάγνωστες, αρχές που ο άνθρωπος δεν ακούει.Ξέρω όμως και κάτι άλλο πολύ σημαντικό.
Όπως μπορεί να μην δώσω σημασία στο σήμα που με προειδοποιεί για κάποιον γκρεμό και να βρεθώ ξαφνικά έξω από τον δρόμο να πέφτω σ’ ένα χωρίς επιστροφή βάραθρο.

Και ο Κάλαμος απ' όσο ξέρω έχει πολλά.
JAFO

33 σχόλια:

simvoulio oropou είπε...

Ουδέν κρυπτόν από το φώς του ήλιου Ευρυνόμη, ουδέν κρυπτόν από τούς λαλίστατους Αντιδήμαρχους.
Κύριοι (όσοι είναι τέλος πάντων) Αντιδήμαρχοι η διαφορά ανάμεσα στο "ασυγχώρητο" καί το "δεν μπορώ να συγχωρήσω" είναι να απολαμβάνεις την ευθύνη για αυτό που έκανες καί να μην κατηγορείς άλλον για αυτό.
Γιά να σου χαρίσουν κάτι που έχεις κλέψει πρέπει να επιστραφεί πρώτα καί μετά να σου χαριστεί.
Η τακτική - εξαίρεση Ηλιάσκος Γιαννάς Παπαγιάννης-όταν δεν το "έχετε" παρόλα αυτά, αυτό που φανταζόσαστε τον φαντάζεστε πεθαμένο, στήν συνέχεια τον "πεθαίνετε" καί υσυχάζετε από αυτόν.Τώρα αφού δεν σάς "βγήκε " λερώστε τον μυνήστε τον καί λιθοβολίστε τον.
Του φτιάχνεται το βάθρο με τόσο λάσπη καί πέτρες, το βάθρο που ποτέ δεν ανεβήκατε εσείς.

Ανώνυμος είπε...

ΒΛΑΧΟΣ ΠΕΠΠΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ.
ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΙΨΟΥΝ.
ΓΙΑΤΙ;
ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ;
ΤΑ ΧΡΕΗ Η ΕΞΟΥΣΙΑ Η ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΙΑ Η ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ;
ΕΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΛΑΜΙΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΛΛΟΝ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟ.
ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟ +5;
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ.
Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΑΤΕ.
ΕΔΩ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΑ, ΕΣΕΙΣ Ο ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

kalamos city είπε...

Ρε Δήμαρχε βοήθεια.
Έχουν προβεί σε έλεγχο φακέλων και προσωπικών δεδομένων αλλά και δημοσίων.
Ρε Δήμαρχε βοήθεια.
Έχουν προβεί σε ύποπτες πράξεις και πολιτικές και προσωπικές.
Ρε Δήμαρχε βοήθεια.
Οι εκβιασμοί και οι απειλές και οι τραμπουκισμοί είναι καθημερινό φαινόμενο.
Ρε Δήμαρχε βοήθεια.
Ρίμαξαν ένα ολόκληρο χωριό με την συμπεριφορά τους.
Βοήθεια Δήμαρχε.

Ανώνυμος είπε...

Η εξουσία πάντα διαφθείρει ειδικά οταν βρεθεί σε λάθος χέρια και οδηγεί το μυαλό και τις πράξεις σε λαβύρινθους χωρίς έξοδο.Αν δεν μπορείς να ελέγχεις αυτούς που πριν σε στήριζαν οταν παυεις να εξυπηρετείς τα συμφεροντά τους θα σε πουλήσουν για να πάνε με κάποιον πιο δυνατό που θα τους δώσει αυτα που ζητούν εξουσία,χρήμα,ικανοποίηση.Αν απο την αρχή δεν σε φοβούνται δεν σε σέβονται δεν θα σε ακούσουν ποτέ.Ο αδύναμος κρίκος σκουριάζει και τον πετούν αν απο την μηχανή μερικά εξαρτήματα είναι ελλατωματικά η μηχανή υπολειτουργεί δεν μπορεί να δουλέψει σωστά και στο τέλος σβήνει.Ο κάθε ενας πληρώνει για τις επιλογές του ειδικά οταν αυτες σε προδώσουν με τον χειρότερο τρόπο δεν επιλέγουμε οτι μας κάτσει διαλέγουμε με κριτήριο την προσωπικότητα και οχι το συμφέρον.girl.

Ανώνυμος είπε...

Έτσι απλά και χωρίς περίσσια σκέψη ο ανδρειωμένος αντιδήμαρχος Δημήτρης ζήτησε για λόγους ταπεινούς και ηθικούς, την έκπτωση του συμβούλου Παναγιώτη.

Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι ο λεβέντης αντιδήμαρχος Δημήτρης είχε τους λόγους του για την καρατόμηση του συμβούλου Παναγιώτη όμως, τι ήξερε και τι έκανε γι αυτό ο Δήμαρχος Γιάννης;

Μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε και από αυτές, μπορείτε να επιλέξετε τη μια άντε το πολύ δυο ή εν πάση περιπτώσει, όποια σας βολεύει.

Εικασία 1η. Ο Δήμαρχος Γιάννης, δεν γουστάριζε τον σύμβουλο Παναγιώτη γι αυτό υπέβαλλε στον αντιδήμαρχο Δημήτρη να βρει τρόπο ώστε να εξοντώσει τον σύμβουλο Παναγιώτη.
Άρα, ο δήμαρχος Γιάννης αποδεικνύεται ιντριγκαδόρος και μηχανορράφος οπότε,
είναι ακατάλληλος γι αυτή τη θέση.

Εικασία 2η. Ο Δήμαρχος Γιάννης, γουστάριζε τον σύμβουλο Παναγιώτη αλλά “δεν” γνώριζε τι έπραττε ο αντιδήμαρχος Δημήτρης εναντίον του συμβούλου Παναγιώτη.
Ως εκ τούτου, ο δήμαρχος Γιάννης είναι βλάξ οπότε, είναι ακατάλληλος γι αυτή τη θέση.

Εικασία 3η. Ο Δήμαρχος Γιάννης, δεν γουστάριζε τον αντιδήμαρχο Δημήτρη αλλά δεν εύρισκε τρόπο να τον απομακρύνει για να φέρει στη θέση του, τον σύμβουλο Παναγιώτη ή και κάποιον άλλον.
Έτσι, ο δήμαρχος Γιάννης έπεισε τον αντιδήμαρχο Δημήτρη ότι μπορεί να εξοντώσει τον σύμβουλο Παναγιώτη γνωρίζοντας εκ προοιμίου ο Δήμαρχος Γιάννης ότι με αυτό τον τρόπο, θα καιγόταν ο αντιδήμαρχος Δημήτρης.
Κατά συνέπεια, ο δήμαρχος Γιάννης αποδεικνύεται διεστραμμένος και δολοπλόκος οπότε, είναι ακατάλληλος γι αυτή τη θέση.

Η επιλογή των συμπερασμάτων είναι δικής σας υπόθεση ωστόσο, ο ΚΑΛΑΜΟΣ παίρνει πάντα αυτό που του αξίζει οπότε, μπορεί να “καυχιέται” για την παλληκαροσύνη και τη λεβεντιά των δικών του κοτζαμπάσηδων.
Προσήκον και το αρχαίο γνωμικό:
«Νηπίοισιν ου λόγος, αλλά ξυμφορή γίνεται διδάσκαλος».
Για τους ανόητους, δάσκαλος δεν είναι η λογική αλλά η συμφορά.

ΟΞΥΛΗΚΤΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Αν είναι ανήθικο, δεν είναι για όλους κι αν είναι για όλους, δεν είναι ανήθικο κύριε βλάχο.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΧΡΙΜΑ ΠΟΥ ΞΕΠΛΕΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΩΡΩΠΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ.ΟΙ ΚΟΛΗΤΟΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΝΟΜΑΝΕ

Ανώνυμος είπε...

Πιιστέψετε κυρ δήμαρχε αυτά που ακούγονται.
Αρκετά είναι αλήθεια, αρκετά έχουν βάση σίγουρα όμως πάμε λοξά και δύσκολα θα αλλάξουμε ρότα.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΩΡΩΠΟΥ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΑΝΑΘΕΣΕ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΣ ..2.500Ε KAI KATI ΨΙΛΑ.ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΕΤΕ ΕΡΓΟ ΜΕ ΤΟΣΑ ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΩΡΩΠΟ ΑΞΙΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΣΟ ΨΙΛΙΚΑΤΖΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ.Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟ ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΟΜΩΦΩΝΑ.ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.....

Ανώνυμος είπε...

ΧΙΛΙΑ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΩΡΑΦΙ ΕΞΙ ΕΦΤΑ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ.ΤΟΝ ΡΙΧΝΕΙΣ ΤΟ ΛΕΩΝΙΔΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ ΤΟ ΝΟΙΚΙΑΖΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΕ.ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΙΟ. ΟΛΟ ΧΑΛΑΝΕ.120.000 ΕΥΡΩ ++++++ΑΛΛΕΣ 120.000 ΕΥΡΩ..ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ.ΠΟΙΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ???ΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΤΟΥ ΤΟ ΝΟΙΚΑΣΕ ΤΖΑΜΠΑ Ο ΔΗΜΟΣ 1.500 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ 6-7 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΛΕΩ…ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΕΝΩ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΑ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΔΕ ΞΕΡΩ………ΕΠΙΤΑΓΕΣ.ΕΠΙΤΑΓΕΣ…..ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ.ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ?????ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ????

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ ΔΕΝ ΑΝΑΒΟΥΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ.
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ.
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΓΡΑΨΕΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

Κολοτούμπα βλάχου κολοτούμπα πέππα κολοτούμπα οικονομάκου τελικά πώς λέγετε ο οργανισμός, όραμα κολοτούμπας;

Ανώνυμος είπε...

Μύνηση-συνδιαλλαγή-συγνώμη-αλλαγή.
Ωραίο σχέδιο αλλά στοιχεία σάν τον Βλάχο δέν αποχωρούν έτσι εύκολα έστω καί αν έχουν χάσει κάθε υπόσταση δελφίνε κύριε Πέππα.
Το γκάλοπ δείχνει εδώ καί μήνες την αποτυχία του, αλλά ο Δήμαρχος έχει άλλα στό μυαλό του.
Έτσι εύκολα δείχνουν τα πράγματα αλλά σίγουρα δέν είναι.
Ναι έχει χάσει την ομαδικότητα ο κυβερνών συνδιασμός καί αντιπολίτευση καί έχουν αρχίσει να αναμιγνύονται.
Ωστόσο εκτός από τον πάντα ανεξάρτητο Ηλιάσκο έχουμε καί τούς Γιαμαρέλο Βασιλάκο Λέκα Κιούση καί βλέπουμε.

Σενάριο πρώτο:Αλλάζει τούς αποτυχημένους στή μέση της θητείας καί χάνει τότε
Βλάχο Σωτήρχο Πάντο καί άμεσα τον Πέππα.

Σενάριο δύο:Τούς αλλάζει τώρα καί τούς χάνει άμεσα αλλά σώζει καί κάνει επανεκκίνηση του συνδιασμού έχοντας δεκανίκια από την αντιπολίτευση.

Σενάριο τρία:Δέν κάνει τίποτα μέχρι το τέλος καί χάνει συμβούλια καί συμβούλους με βέβαιη την συντριβή στίς επόμενες εκλογές.

Σενάριο τέσσερα:Έχει στό μανίκι του την αντιπολίτευση καί κάνει ότι θέλει αλλά πάλι οδηγείτε σε συντριβή.

Σενάριο πέντε:Όλα τα σενάρια είναι λάθος καί εγώ ήπια πολύ κρασί καί πρέπει να πάω για ύπνο.Ωστόσο όταν ξυπνήσω πάλι τα ίδια σενάρια θα τρέχουν καί πέστε μου ότι κάνω λάθος!

Ανώνυμος είπε...

Ο συνδυασμός προφανώς ηταν αποτυχημένος και καταδικασμένος απο την αρχη μόνο που μερικοί θέλησαν να τον ωραιοποιήσουν να τον προβάλλουν ως κάτι τελείως διαφορετικό απο αυτό που ηταν στην πραγματική του μορφή.Θέλοντας και μη τώρα το κέλυφος της νίκης έσπασε δείχνοντας την αλήθεια.Δεν ωφελεί να αλλάξει πρόσωπα αν δεν ξεριζώσει τακτικές και συμπεριφορές μα για το κάνει ολο αυτο θέλει δύναμη και αποφασιστητικότητα που μέχρι στιγμής δεν κατέχει δυστυχώς για τους ίδιους μα πιο πολύ κρίμα σε αυτούς που εναπόθεσαν τα ονειρά τους σε οραμα χωρίς προοπτική οπου το μόνο που μας εχει αποδείξει μέχρι στιγμής είναι δολοπλοκία και φαγωμάρα ανάμεσα στα στελέχη του θυμίζοντας εκείνους που ανελέητα έβριζαν αυτο το έργο θέλουν να αφήσουν;ολα δείχνουν πως ναι.girl.

ευρυνόμη είπε...

Girl θα συμφωνήσω γιά την παταγώδη αποτυχία σε στελέχη πού ήταν καθαρές επιλογές του κυρίου Οικονομάκου.
Ανθρώπινα τα λάθη, πού όμως θαμπώνουν όλα τα επιτυχημένα πού κρατούν ακόμα τη σημαία τού Δήμου ψηλά.
Το σχόλιο του ανώνυμου 3:35 έχει μπεί κατά την γνώμη μου στήν ουσία αυτών πού θα δούμε στό όχι καί τόσο μακρινό μέλλον.
Πονηρό το σχόλιο γιά τούς ανεξάρτητους, αλλά καί μή αναστρέψιμο.
Τούς κυρίους Γιαμαρέλο Λέκκα κακώς τούς έχει σε εφεδρεία πιστεύοντας στην πάρα πέντε ανατροπή όταν καί άν έλθει ποτέ.
Τούς κυρίους Βασιλάκο καί Κιούση τούς τοποθετώ στήν καλύτερη πεντάδα του συμβουλίου, μήλον της Εριδος τών επόμενων εκλογών με ή χωρίς τον λαχανιασμένο κύριο Ηλιάσκο αρχηγό συνδιασμού.
Απόλυτα σύμφωνη μαζί σου γιά της κακές τακτικές καί συμπεριφορές όχι μόνο της Συμπολίτευσης αλλά καί τής Αντιπολίτευσης πού ιστορικά έχουν καταστρέψει πολλά οράματα καί στόχους girl.

Ανώνυμος είπε...

Δεν διαφωνώ οτι υπάρχουν και θα υπάρχουν εξαιρέσεις που δεν θα χαθούν οποιο δρόμο και αν επιλέξουν να ακολουθήσουν.Η αξία κάθε ανθρώπου μένει αναλοίωτη στον χρόνο και αναδεικνύεται μέσα απο τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει εκει άλλωστε θα φανεί η καταληξή του.Μέσα στους πολλούς υπάρχουν καλοί και κακοί και την ταμπέλα την καθορίζει η συμπεριφορά προς τους άλλους.Γιατί άνθρωπος που δεν σέβεται τον εαυτό του δεν μπορεί να σεβαστεί και τον συνανθρωπό του.Δεν ξέρω τι μπορεί να επιφυλάσσει το μέλλον δεν είμαι μάντης απλά λέω αυτο που τώρα φαίνεται αν αλλάξει κάτι θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη ομως για μια αποτυχία δεν φταίει μόνο ενας.Οι επιλογές που κάνουμε είναι πολλές φορές υπέυθυνες για το αποτέλεσμα.Τα λάθη σίγουρα ανθρώπινα και συγχωρούνται αρκεί να εχεις την ψυχική δύναμη να τα αναγνωρίζεις και να προσπαθείς μέσα απο αυτά να γίνεις καλύτερος ασυγχώρητα οταν τα προσπερνάς με αλαζονεία και γίνεσαι χειρότερος.Πιστευω οτι στο τέλος ο κάθε ενας παίρνει ακριβώς αυτο που του αξίζει.Το οραμα το δημιουργείς δεν το καίς για προσωπικά συμφέροντα.girl.

simvoulio oropou είπε...

Κυρίες μου girl και ευρυνόμη καλά τα λέτε αλλά.
Πολιτικό ήταν το θέμα τού Σωτήρχου τού Πάντου τού Σαμπάνη έστω καί τού βλάχου μέχρι πρόσφατα.Μετά την αγωγή είναι ηθικό και όχι υποχρεωτικά γιά το αν ή όχι χρωστά ο πέππας ή ο βλάχος ή κάποιος άλλος.Είναι ηθικό γιά τόν δήμαρχο γιατί με την μεσοβέζικη λύση χάνει και τους δύο αλλά κυρίως τόν ίδιο του τόν συνδιασμό.Ναι ποτέ πάλι δέν ήταν τόσο ορατή η πολιτική γύμνια τού αρχηγού, πού αρνείται πεισματικά τίς καθαρές γραμμές του προεκλογικού του λόγου, αυτού πού τόν έκαναν δήμαρχο.
Κρίμα γιατί έχοντας χάσει ουσιαστικά τα περισότερα δεξιά χέρια του έχασε τελικά και την εμπιστοσύνη των αυλικολάκων του.

Ανώνυμος είπε...

Πάλι φώλες πάλι φόνοι στον Ωρωπό;

Eric Harris και Dylan Klebold, μαθητές Λυκείου, εισέβαλαν στο σχολείο τους οπλισμένοι, σκότωσαν 12 συμμαθητές τους και αυτοκτόνησαν. Ήταν γνωστό ότι περηφανεύονταν στους φίλους τους για τον ακρωτηριασμό ζώων που οι ίδιοι έπρατταν.
Και εκεί τους κάλυπταν τούς ΑΥΡΙΑΝΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ.

Οι άνθρωποι που ξεσπούν στα ζώα είναι άτομα με χαμηλή αυτοεκτίμηση, ανασφάλεια και θυμό που πηγάζει από τη συμπεριφορά που έχουν/είχαν απέναντί τους η οικογένειά τους, οι δάσκαλοι και οι καθηγητές τους, ίσως αργότερα και οι εργοδότες τους κ.ά.

Έχουν οι ίδιοι υποστεί τη βία μέσα από διάφορες μορφές της και πλέον έχουν γίνει οι ίδιοι βίαιοι. Μην αδιαφορείτε. Η αδιαφορία για τα συναισθήματα ενός παιδιού είναι και αυτή μια μορφή ψυχολογικής βίας. Η απόρριψη και η αδιαφορία εκ μέρους των γονέων δημιουργεί παιδιά ανασφαλή που θέλοντας να νιώσουν ισχυρά, βιαιοπραγούν κατά των ανυπεράσπιστων. Τα ζώα είναι ανυπεράσπιστα.

Ας γίνουμε εμείς η φωνή τους.

Ανώνυμος είπε...

12:51 ΤΗ ΦΟΛΑ ΠΟΥ ΕΡΙΞΕ Ο ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΟΝ ΠΕΠΠΑ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙΣ;ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΣΚΥΛΟ ΦΙΛΙΑ.ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΜΟΥΛΑΡΟ ΦΙΛΙΑ;

Ανώνυμος είπε...

πουλυ αηλαινερ αβριναμ αλλα καλου.
Αυτουσ που βαλαν τα σακακισ κι ηρθαν στου χουριο για να κανουον του γραματιζουμενουσ για ψηφο εχουν κατσικουθει ουλ κ ζηταν ολοενα λεφτα απου του δημου.

Ανώνυμος είπε...

Η Ανάρτηση που έκανες την Δευτέρα, 9 Μαΐου 2011, που τυνχάνει να είναι και η νούμερο ΕΝΑ σε αναγνώσεις είναι τυχαία ευρυνόμη ή στην είχε υπαγορεύσει κάποιος;
Διαβάζω μόνο το τέλος:

Ονειροκρίτης: Αφόδευση;

Ονειρα με Κοπριά στον Ωρωπό και όχι Μόνο.

ΤΟ ΡΟΛΟΪ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ....ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ.

ΚΑΘΕ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ Ο ΠΕΠΠΑΣ ΠΟΣΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ.ΒΛΑΧΟ ΣΚΙΣΤΟΝ ΤΟΝ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΘΩΜΑ ΡΟΥΣΣΗ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΣ ,ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΣ.

ΠΡΩΤΑ ΕΒΑΛΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΚΑΜΙΝΟΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΣΕΝΑ Ο ΛΙΤΣΑΣ,Ο ΔΑΒΡΗΣ ΚΑΙ Ο ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ,ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ.
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΛΕΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΥΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΤΡΑ ΣΑΣ,ΜΑΣ ΚΑΤΕΒΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.
ΒΛΕΠΩ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ ΕΣΥ ΨΗΦΙΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ.

ΛΙΓΟ ΝΤΡΟΠΗ ΡΟΥΣΣΗ,
ΛΙΓΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΘΩΜΑ,
ΛΙΓΟ ΤΣΙΠΑ ΠΑΛΙΕ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΣΥΜΑΘΗΤΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΜΠΕΜΠΕΤΣΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΟΥ.
Η ΜΑΣΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΡΟΥΣΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΤΕ.
ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ Ο ΑΧΟΡΤΑΓΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΟΦΑΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΖΑΦΕΙΡΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΖΑΦΕΙΡΗ ΞΕΠΕΡΑΣΕΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ. ΤΟ ΙΕΡΟ ΤΕΡΑΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ ΕΣΥ ΠΡΟΦΙΛ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ Ο ΙΛΙΑΣΚΟΣ.ΟΥΤΕ Ο ΜΠΙΡΣΙΜ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 80.ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΠΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΘΩΜΑ…….ΤΟ ΘΕΟ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ 2014.

Ανώνυμος είπε...

EINAI ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΑΝ ΕΒΓΑΙΝΕ Ο ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΑΛΛΑΖΑΜΕ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΓΥΡΝΑΓΕ Ο ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ?

ευρυνόμη είπε...

Que sai-je?
Όσο πιο πολύ πίσω πάμε στο παρελθόν,
τόσο πονάμε.Θα με γνώριζες κάποια στιγμή αλλά όχι έτσι.
Το μέλλον ανήκει στην έκπληξη έτσι κι αλλιώς.

Ανώνυμος είπε...

Δεν σε πρόδωσαν φίλοι, αλλά άνθρωποι που νόμιζες πως ήταν φίλοι σου.
Εγώ τουλάχιστον δεν κρύβομαι πίσω από ανωνυμίες τους.
Τα λέμε!

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΣ ΦΑΝΕΡΩΘΗΚΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ.ΠΩΣ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΜΑΣ ΒΓΗΚΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗ;ΣΕ ΑΛΛΑΞΕ Ο ΓΑΒΡΙΗΛ;

Ανώνυμος είπε...

Ολοι ασχολούντε με όλους.Ο άνθρωπος είναι φτιαγμένος να βλέπει τον εαυτό του μεγάλο και τους υπόλοιπους γύρω του μικρούς.Πάντα κάτι φταίει απο το παρελθόν και ολοι εκεί γυρίζουν και αποζητούν το λάθος που θα καλύψει το επόμενο.Το μέλλον εχει την σκιά του παρελθόντος και εκείνοι που το ανακαλούν συνέχεια πολύ μικροί για να το αλλάξουν.Οπως και εκείνος που υποκύπτει στα ίδια είναι ανίκανος να προχωρήσει και να προσπεράσει να δημιουργήσει κάτι διαφορετικό γιατί συνεχώς το μυαλό του μένει κολλημένο στο παλιό το φθαρμένο.Η εξαίρεση θα είναι αυτός που θα αφήσει πίσω του ανθρώπους και καταστάσεις που του κάνουν κακό μακριά απο συμφέροντα απαλλαγμένος απο τον φόβο της ηττας βασισμένος στα δικά του πόδια και οχι με τα χρησιμοποιημένα δεκανίκια των άλλων.girl.

ευρυνόμη είπε...

Στο Καπανδρίτι δεν ήμουν καλεσμένη τής κυρίας Κελίδου.
Τυγχάνει να είναι και η Πολεοδομία στο κτήριο αυτό κύριε πονηρέ πολιτευτή.
Αν δέν σου αρέσουν τα άρθρα ή η όψη μου, ξύδι μπαλσάμικο όπως ξαναείπα στο παρελθόν.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΧΩΡΟΘΕΤΕΙ ΣΤΟ ΣΥΚΑΜΙΝΟ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ..... ΟΙ ΚΑΤΩΘΟΙ:
1)ΤΣΕΚΡΕΤΖΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
2)ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
3)ΛΕΚΚΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
4)ΜΑΚΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
5)ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ ΑΛΕΚΑ
6)ΓΙΑΣΕΜΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
7)ΚΑΛΥΒΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
8)ΑΡΜΥΡΙΩΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ 'ΟΡΑΜΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ' ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΚΑΜΙΝΟ ΨΗΛΑ....!ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΚΑΜΙΝΟΥ ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΛΙΓΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ....