ς

ς

Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Ω, ναι.

Πάμε;
Η λέξη φιλότιμος, η οποία είναι καθαρά μια ελληνική λέξη, είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί σε άλλο λεξικό, γιατί απλούστατα η έννοια της συγκεκριμένης λέξης έχει εμφυσηθεί και κληρονομηθεί στο συλλογικό ασυνείδητο της ελληνικής κουλτούρας.
Οι αρχαίοι Έλληνες πίστευαν ότι όφειλε κάποιος να είναι φιλότιμος , ενώ σε αντίθετη περίπτωση η « αφιλοτιμία », δηλ. η έλλειψη τιμής ήταν ντροπή για κάποιον.
Αλίμονο στόν Αφιλότιμο!
Αλίμονο σε αυτόν που περιμένει από το σάπιο παρελθόν των ΟΤΑ να χτίσει ένα υγιές μέλλον.
Αλίμονο σε αυτόν που ετοιμάζεται να τα καταπιεί όλα αυτά τα σάπια και αν [κά]ποιος τα υπερασπίζεται.
Αλίμονο αν αυτή τη στιγμή όλες οι πολιτικές εστίες μόλυνσης και διαφθοράς είναι ακέραιες και στην θέση τους με τη μορφή των νέων και άφθαρτων.
Αλίμονο αν στη θέση εξουσίας, είναι άλλοι έτοιμοι για τα ίδια εγκλήματα.
Αλίμονο αν εμφανίζονται μπροστά μας σαν να μην συνέβη τίποτε, και υποστηρίζουν πως θα χτίσουν το μέλλον μας.
Βροχοποιοί το νού σας.
Ω, ναι.

Δήμαρχε, Ανθρωπε, Γιάννη.
Ολα εκείνα τα πρόσωπα των κ.κ. Ευσταθίου, Ζουγανέλη, Λίτσα, Γαβριήλ, Κελίδου, Ρούση, Σύρμα, Λίτσα, Σαρκίρη, Aν έχουν κάνει "έγκλημα" και μείνουν ατιμώρητοι,
"τα έξοδα δικά μας"!!!!!
Ω, ναι.

ΠΑΜΕ;

42 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η…κλιμάκωση είχε ήδη συντελεστεί!

Ανώνυμος είπε...

Εμείς, τι φταίμε;
Απλά, αναρωτιέμαι όλοι εμείς που δεν φάγαμε το παραμύθι;
Που δεν ψηφίσαμε.
Που φάγαμε το παραμύθι.
ΦΤΑΙΜΕ.
Δεν φωνάξαμε όταν έπρεπε.
Λιποψυχήσαμε;
Είμαστε ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟΙ.
Τελεία και παύλα.
Φάτε Τον τώρα.
Ποιος είναι αυτός;

Ανώνυμος είπε...

δεν είμαι ανώνυμος είμαι ο "εκδότης του "Ασωπού" κι έφαγα 8 μήνες φυλακή καταγγέλλοντας τις αυθαιρεσίες αυτών που αναφέρεται. Σας βεβαιώνω δεν είναι καθόλου εύκολο. Εκτός από τους τραμπουκισμούς πρέπει να μπορεί κανείς να αντιμετωπίσει την ελληνική "δικαιοσύνη" που μέχρι τώρα είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα και τα σταθμά όλων αυτών που αναφέρετε. Και η πλάκα είναι ότι μας διώκουν πληρώνοντας τους δικηγόρους δια χειριζόμενοι τα δικά μας λεφτά. Έχω τα στοιχεία έχετε τους δικηγόρους; Η πενιχρή σύνταξη δεν φτάνει ούτε για την εφημερίδα.

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΡΥΝΟΜΗ ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ

Ανώνυμος είπε...

Ναι βέβαια οποιος δεν συντελεί στα σχεδιά σας και δεν σας ακολουθεί τυφλά είναι άχρηστος,ασχετος και για τα μπάζα,αποψή σας γνώμη σας αφήστε και εμας τους υπόλοιοπους να εκφραζόμαστε και να βλέπουμε τα πράγματα μέσα απο τα δικά μας μάτια οχι με την καθοδήγηση άλλων.Μπορεί να μην ασχολούμαστε με την πολιτική ομως έχουμε καθήκον να παρακολουθούμε τι διαδραματίζεται στον δήμο μας επειδή επηρεάζει και την δικιά μας ζωή.Δεν μπορεί συνεχώς να τρώμε οτι μας σερβίρετε χωρίς να εχουμε άποψη του τι τρώμε.Η τιμωρία για ολους αυτούς που δεν αξίζουν θα επέλθει απο μόνη της και θα είναι η αποστροφή προς τα προσωπά τους.Αστε τους να λένε και συνεχίστε την αμερόληπτη ενημέρωση για να φτάνει και σε εμάς που δεν έχουμε αλλη πρόσβαση μα ούτε και θέλουμε εμπλοκή με βρωμιές.GIRL.

ευρυνόμη είπε...

ΠΡΟΣΟΧΗ
Από την αναδημοσίευση του άρθρου σε φιλικά blogs που κάποι[α]ος έκανε λείπει ένα σημαντικό 'ΑΝ'.
Ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

Οχι ρε παιδιά, συναντ'ηθηκε μαθαμε ο δήμαρχος με τον Ευσταθίου, το αρχιλαμογιο προσπαθει παλι να χωθεί για να καταστρέψει οτι ξεκινήσατε. Ελεος κατέστρεψε την πρώην Κοινότητα Μαρκοπούλου την οποία διοικούσε ως χουντικός, τωρα θα χωθεί και στο Δήμο.Είναι ο πιο ανεγκέφαλος και μοχθηρός άνθρωπος, ο Θεός το έσπασε το καλούπι για να μη βγεί δεύτερος. Δήμαρχε μακρυα απο αυτόν, μόνο που τον πλησιαζεις μολύνεσαι.Αν θέλετε έχω και αποδείξεις για όσα λεω
ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΟΡΑ ΤΑΦΟΥ 350 ΕΥΡΩ ΜΕ ΑΠΛΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝ. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ. ΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΓΕΜΙΣΕ ΜΕ ΜΗ ΔΗΜΟΤΕΣ. ΒΙΟς ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΤΟΥ.ΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΑΡΑΓΕ

Ανώνυμος είπε...

κοινοτικη επιχειρηση Μαρκοπουλου. ΚΕΠΑ αγορα οικογενειακου ταφου 350 διαφημιση στους πυργους που φυτεψε σε 3 σημεια της Κοινότητας ΑΓΝΩΣΤΟΝ.Τα λεφτα όμως ζεστα και οχι στον τραπεζικό λογαριασμό της ΚΕΠΑ.Τι κάνει ο αντιδημαρχος; Μα τι λες τωρα ηταν και αντιπρόεδρος σε μια θητεία του Ευσταθίου

Provokatoras είπε...

"Πάρε τα λεφτά και... τρέχα";
http://a-provokatoras.blogspot.com/

Ανώνυμος είπε...

Πολλές φορές τα πόδια έχουν περισσότερη γνώση από το κεφάλι. Γι αυτό δεν είναι άσχημο να τα ακούμε κάπου κάπου!

Ανώνυμος είπε...

Ο έρωτας δεν είναι ανήθικος, αρκεί να συμφωνούν και οι επτά!

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ
ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΟΤΑ;

Ανώνυμος είπε...

6:44 ο διατάχτης του δημάρχου θα μας πεί;

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΕΝΔΟΞΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ ΓΟΗΤΕΥΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
ΟΙ ΕΝΕΣΕΙΣ ΗΘΙΚΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΑΝΑΠΤΥΣΣΗ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΤΟΥΣ...
ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΜΙΚΡΟΥΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ [ ΠΑΡΤΗ ] ΜΑΣ
Τον Νοεμβριο του 2010 οι ατυχεις συγκυριες ανεδειξαν στη Δημοτικη Αρχη εναν συνδυασμο αποτελουμενο απο ανθρωπους χωρις καμμια συνοχη μεταξυ τους και οπως αποδεικνυεται δυστυχως καθημερινα χωρις κανενα προγραμμα και με μοναδικο κοινο στοχο για τους περισσοτερους απο αυτους την ατομικη προβολη και το οικονομικο οφελος
Σημερα τεσσερεις μηνες μετα την πληρη εφαρμογη του Νομου ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ το συνοθυλευμα αυτου του συνδυασμου οχι μονο δεν εχει παραγει το παραμικρο προς οφελος της τοπικης κοινωνιας ουτε καν εχει δρομολογησει κατι Αντιθετα μερικοι απο αυτους προεδροι δημοτικων και κοινοτικων συμβουλιων αντι εντος του πλαισιου που τους δινει ο παραπανω νομος να προβαλλουν και να επιλυσουν τα προβληματα των τοπικων κοινωνιων τους εχουν να επιδειξουν σαν μοναδικη τους δραστηριοτητα τη συμμετοχη τους στην συνδικαλιστικη κινηση η οποια βασικο στοχο της εχει την χρηματικη αποζημιωση Και δεν ειναι μεμπτον αυτο αποδεικνειη ομως οταν ειναι η μοναδικη δραστηριοτητα καποιου οτι αυτος δεν συμμετειχε στα κοινα για να προσφερει εργο αλλα με ιδιοτελη και μονο σκοπο
Καιρος δεν ειναι αγαπητοι να αποδειξετε εμπρακτα οτι ειστε αξιοι και ικανοι της τιμητικης θεσης στην οποια σας οδηγησε η ψηφος των συνδημοτων σας ?
Διοτι οι < ΤΑΓΟΙ > των τοπικων κοινωνιων πρεπει να αγωνιζονται ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΙΣ και οχι περι ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ
Αυτονοητο ειναι οτι τα παραπανω αφορουν επισης τον Δημαρχο τους Αντιδημαρχους και τους δημοτικους συμβουλους
5 Μαΐου 2011 10:31 μ.μ.

big είπε...

Οι στατιστικές λένε ότι ένας στους τέσσερις Έλληνες υποφέρει από κάποια διανοητική διαταραχή. Σκέψου τους τρεις καλύτερους φίλους σου. Αν είναι υγιείς, τότε έχεις πρόβλημα πρόεδρε.

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχε μπορείς να μιλάς ωραία για ένα πρόβλημα και να δημιουργείς την εντύπωση ότι το ελέγχεις,όμως οι ευφυείς άνθρωποι λύνουν τα προβλήματα οι ιδιοφυΐες τα προλαμβάνουν.
Αλλά αν δεν...την μέρα που οι υφιστάμενοί σου θα σταματήσουν να σου φέρνουν προβλήματα, είναι η ημέρα που θα έχεις πάψει να διοικείς.
Προσοχή λοιπόν γιατί άνθρωποι σαν τον Πάντο τον Βλάχο η τον Σωτήρχο δεν είναι μέρος της λύσης, είναι μέρος του προβλήματος.

Ανώνυμος είπε...

Ανθρωποι μικροί που νομίζουν οτι διοικούν την αυτοκρατορία της αλαζονείας τους.Ανθρωποι που δεν μπορούν να ξεπεράσουν τον εαυτό τους εστω μια φορά να περάσουν στην απέναντι οχθη του εμεις.Ταπεινότητα μια λέξη που εχει διαγραφεί οριστικά απο το λεξιολογιό τους.Οταν αφήνεις ανεξέλεκτους τους υφισταμενούς σου και τους δίνεις δύναμη θα γίνουν απρόβλεπτοι γιατί τους εχθρούς σου μπορείς να τους αντιμετωπίσεις σε μια επίθεση ξέρεις τι να περιμένεις απο αυτούς,απο τους δικούς σου ομως οταν στραφούν εναντίον σου δεν μπορείς να μαντέψεις τις διαθέσεις τους και η μάχη είναι χαμένη πριν καν αρχίσει.Ενας αρχηγός δεν πρέπει μόνο να αποκαλείτε ετσι αλλα πρέπει να αποδείξει οτι αξίζει να είναι.girl.

Ανώνυμος είπε...

ΗΡΘΕ Η ΛΥΠΗΤΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ. ΕΥΚΟΛΑ ΟΜΩΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΠΟΙΟς ΠΡΩΗΝ ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΗΣ ΗΤΑΝ ΑΝΟΙΧΤΟΧΕΡΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΙΚΙΣΕ ΟΦΕΙΛΕΣ.ΔΕΣΜΕΥΣΕ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΚΑΙ ΞΕΦΩΝΗΣΕΤΟΝ.ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
ΑΝΤΙΣΘΕΝΗΣ είπε...

ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ [ ΠΑΡΤΗ ] ΜΑΣ
Τον Νοέμβριο του 2010 οι ατυχείς συγκυρίες ανέδειξαν στη Δημοτική Αρχή έναν συνδυασμό αποτελούμενο απο ανθρώπους χωρίς καμμιά συνοχή μεταξύ τους και όπως αποδεικνύεται δυστυχώς καθημερινά χωρίς κανένα πρόγραμμα και με μοναδικό κοινό στόχο για τους περισσότερους απο αυτούς την ατομική προβολή και το οικονομικό όφελος
Σήμερα τέσσερεις μήνες μετά την πλήρη εφαρμογή του Νόμου ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ το συνοθύλευμα αυτού του συνδυασμού όχι μόνο δεν έχει παράγει το παραμικρό πρός όφελος της τοπικής κοινωνίας ούτε καν έχει δρομολογήσει κάτι.
Αντίθετα μερικοί απο αυτούς πρόεδροι δημοτικών και κοινοτικών συμβουλίων αντί εντός του πλαισίου που τους δίνει ο παραπάνω νόμος να προβάλλουν και να επιλύσουν τα προβλήματα των τοπικών κοινωνιών τους έχουν να επιδείξουν σαν μοναδική τους δραστηριότητα τη συμμετοχή τους στην συνδικαλιστική κίνηση η οποία βασικό στόχο της έχει την χρηματική αποζημίωση.
Και δεν ειναι μεμπτόν αυτό αποδεικνείη όμως όταν είναι η μοναδική δραστηριότητα κάποιου οτι αυτός δεν συμμετείχε στα κοινά για να προσφέρει έργο αλλά με ιδιοτελή και μόνο σκοπό.
Καιρός δεν είναι αγαπητοί να αποδείξετε έμπρακτα οτι είστε άξιοι και ικανοί της τιμητικής θέσης στην οποία σας οδήγησε η ψήφος των συνδημοτών σας ?
Διότι οι < ΤΑΓΟΙ > των τοπικών κοινωνιών πρέπει να αγωνίζονται ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΙΣ και όχι πέρι ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ
Αυτονόητο είναι ότι τα παραπάνω αφορούν επίσης τον Δήμαρχο τους Αντιδήμαρχους και τους δημοτικούς συμβούλους.

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ είπε...

Για πες μας αγαπητέ Αντισθένη σε ποιούς ακριβώς αναφέρεσαι?
Καλά τα λεσ,αλλά επέτρεψε μου να σου πω,πως είσαι πολύ μακρυά νυχτωμένος.
Και εύκολα αποδίδεις αυτά που λες,γιατί απλά έχεις σαν όπλο την ανωνυμία σου.
Καμιά φορά όμως,αυτά που λέμε,μας φωτογραφίζουν πολύ καλύτερα ,από την ίδια την φωτογραφία μας.
Όσον αφορά εμένα προσωπικά,πολύ ευχαρίστως να σε πάρω μια μέρα μαζί,να δεις τι σημαίνει ακριβώς,αγώνας για τον τόπο μου.....
Υ.Γ Ευρυνόμη συγνώμη που αντιδικώ στο blog σου,αλλά με κούρασαν πια οι ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΣΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΘΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΙΣΕΙΣ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΥΤΟΧΡΗΣΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχουν ανώνυμοι σωτήρες αλλα αγανακτισμένοι δημότες που αντιδρούν σε αυτά που γίνοντε με oλους αυτούς τους φωστήρες που μαζευτηκαν γύρω απο τον δήμο και προσπαθούν να κάνουν τι?Να δημιουργήσουν ανάπτυξη ?Να φέρουν εις πέρας την αποστολή που τους ανατέθηκε
πως με τι προσόντα?Οχι οι άνθρωποι δεν αντικατοπτρίζοντε απο αυτά που λένε αλλά στιγματίζοντε απο αυτά που κάνουν.Δεν μπορούμε σίγουρα να ξέρουμε τι αγώνας γίνετε στο παρασκήνιο ομως εμεις αυτό που εισπράτουμε είναι οτι τίποτα δεν λειτουργεί σωστά οτι διοικούμαστε απο μια ομάδα που είναι χωρισμένη σε στρατόπεδα συμφερόντων και εναν δήμαρχο που φάσκει και αντιφάσκει συνεχώς επηρεασμένος προφανώς απο λάθος συμβουλάτορες.Αλλάξτε την εικόνα σας η κλεψύδρα εχει γυρίσει και τίποτα δεν γυρίζει πίσω ξανά για να το διορθώσετε.girl.

ΑΝΤΙΣΘΕΝΗΣ είπε...

Απάντηση στον "αγωνιστή" Στέφανο.

-Κύριε Ζαφείρη αναφέρωμαι σε αυτούς ακριβώς που εσύ ο ίδιος φωτογραφίζεις [και όχι μόνο] σε αρκετά άρθρα σου, οι οποίοι όπως είπα δέν αγωνίζονται ΠΕΡΙ ΠΑΡΤΙΣ αλλά για την ΠΑΡΤΗ τους.
-Το Αντισθένης είναι το "ονομά μου" όπως η θαυμάσια φωτογραφία του Αρη το δικό σου.
-Το άθρο δέν αφορά εσένα προωπικά,αλλά αρκετούς από τον συνδιασμό σου όπως και όλη την Ελλάδα βέβαια.
-Για εσένα προσωπικά, γνωρίζουν καλύτερα τις προσπάθειες σου οι ίδιοι συμπολίτες σου.
-ΑΛΛΑ
Η αξιοσύνη σου δεν κληροδοτείται κύριε Πρόεδρε.

APOKALIPSI είπε...

ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ?

ευρυνόμη είπε...

Φίλοι μου με τα ωραία σεξο-σχόλια.

Η γυναίκα είναι διαφορετική. Έχει περιθώρια υποκρισίας. Ορισμένες γυναίκες κρύβουν την μη ικανοποίηση τους, ή μάλλον παίζουν επιδέξια την κωμωδία.
Αλλά δεν είμαι τέτοια.

Ομως η σεξουαλικότητα είναι ένας τομέας όπου είναι αδύνατο να κάνει ζαβολιές ο άντρας.
Ο άντρας άλλωστε σκοντάφτει πάνω σ έναν ανελέητο νόμο: είναι ικανός …η ανίκανος. Δεν υπάρχουν ημίμετρα.

Ας μην κρυβόσαστε πίσω από το δάκτυλο σας.
Χρησιμοποιείστε το, ξέρετε πως...

Ανώνυμος είπε...

απο τον τιτλο της ανάρτησης, δεν καταλαβα ποιος και γιατι ανέφερε την παραπάνω κουβέντα. αφου ομως φωτογραφιζετε τον ΓΑΒΡΙΗΛ, τοτε να γραψω δυο κουβεντες. ο ανθρωπος ειναι απροσάρμοστος. απο τον τροπο που ντύνεται, καταλαβαινεις τον διχασμό της προσωπικότητας του. αταίριαστος σε ολα του. άσχετοι χρωματισμοί, ασχετοι συνδυασμοί, αχτένιστος, ατημέλητος. τι περιμένεις λοιπον απο τετοιο τυπο? δεν θα αναφερω τιποτα για τον δύστροπο χαρακτηρα του. καποτε μου ειπε ενας 'φιλος του', οτι εβαζε για πλακα να μαλωνουν δυο ανθρωποι, και μετα εξαφανιζοταν(τοτε που ανηκε στο ΕΚΚΕ). ο κυκλοθυμικός του χαρακτηρας, η ταση του για φυγη, και ο ασαφης προσδιορισμός του στην κουβεντα, ειναι τα χαρακτηριστηκα του. δεν θα αναφερθω περι της τσεπης του. τεραστιος παρτακιας. ευτυχως απαλλαχτήκαμε απο δ'αυτον. κουραγιο σε οσους ακομα τον αντέχουν. ΠΕΡΑΣΤΙΚΆ ΤΟΥΣ.........

APOKALIPSI είπε...

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΤΣΑΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΑΒΡΙΗΛ.

george j είπε...

Πρός Φοριάρη-Κοντογιάννη-Βασιλάκο-Ζαφείρη,
Προέδρους Νομικών Προσώπων κάνω την απλή ερώτηση:
ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΤΙ ΑΠΑΝΤΑΣ;;

και αρχίζω


Ό,τι μπορώ !
Τα πάντα ! Κ συμφέρω ! !
Την πάπια !
Υπομονή ! ( Κι ο ουρανός,θα γίνει..πιο γαλανός ! ! Λα λαλα λαλαλα.. )
Καλά κάνω !
Κουκιά σπέρνω !
Ό,τι περνάει,από το χέρι μου !
Ό,τι θυμάμαι,χαίρομαι !
Τα πράσα,λάχανα ! !
Δυο λαλώ κ τρεις χορεύω ! !
Αυγά μάτια !
Στρώνω μάγουλο !
Τα κάνω - όλα - λίμπα !
'' Κεντάω '' !
Πεταλώνω,τον ψύλλο !
Ψάχνομαι !
Ελ - πήζω !
Λάθη !
Τη ζωή - τών άλλων - δύσκολη !
Κόβω φλέβες !
Δεν έχω,ιδέα !
Εντύπωση !
Το μ***κα !

ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ !

Μην το καθυστερείτε τολμήστε να κάνετε ΑΝΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ είπε...

Μια απλή και συνάμα αινιγματική απάντηση στον φίλο george-----

-Σκέψου .. κι εσύ να λείπεις

"Σκέψου η ζωή να τραβάει το δρόμο της, και συ να λείπεις,
να 'ρχονται οι Άνοιξες με πολλά διάπλατα παράθυρα, και συ να λείπεις,
να 'ρχονται τα κορίτσια στα παγκάκια του κήπου με χρωματιστά φορέματα,
και συ να λείπεις, οι νέοι να κολυμπάνε το μεσημέρι, και συ να λείπεις,
ένα ανθισμένο δέντρο να σκύβει στο νερό, πολλές σημαίες ν' ανεμίζουν στα μπαλκόνια,
και συ να λείπεις, κι ύστερα ένα κλειδί να στρίβει- η κάμαρα να 'ναι σκοτεινή,
δυο στόματα να φιλιούνται στον ίσκιο, και συ να λείπεις,
σκέψου δυο χέρια να σφίγγονται, και σένανε να σου λείπουν τα χέρια,
δυο κορμιά να παίρνονται, και συ να κοιμάσαι κάτου απ' το χώμα,
και τα κουμπιά του σακακιού σου ν' αντέχουν πιότερο από σένα
κάτου απ' το χώμα κι η σφαίρα η σφηνωμένη στην καρδιά σου να μη λιώνει,
όταν η καρδιά σου, που τόσο αγάπησε τον κόσμο, θα 'χει λιώσει".
-------------- "Να λείπεις- δεν είναι τίποτα να λείπεις.

Αν έχεις λείψει για ό,τι πρέπει,

θα 'σαι για πάντα μέσα σ' όλα εκείνα που γι' αυτά έχεις λείψει,

θα 'σαι για πάντα μέσα σ' όλο τον κόσμο".

Γιάννης Ρίτσος

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ είπε...

Αυτό προσπαθώ εγώ φίλε george,ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΠΩ!
Και το ίδιο θα σε συμβούλευα να κάνεις και συ φίλε george.
Μην λείπεις φίλε george,γιατί πιστεύω πως δεν έχουμε την πολυτέλεια να λείπουν μυαλά σαν το δικό σου.
Και αν εκτιμάς πως κάποιος σου έχει αφαιρέσει κάποιο δικαίωμα,ένας μονάχα δρόμος σου απομένει.
ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΤΟ!!!!!!

george j είπε...

ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ
ΣΩΣΤΟΟΟΟΟΟΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή με τα παραπάνω μας σκιαγραφείτε τις ικανότητες που δεν διαθέτουν οι πρόεδροι η που δεν θέλουν να αναπτύξουν γιατί εγω σε αυτην την ζωη ξέρω οτι δεν υπάρχει δεν μπορώ αλλα δεν θέλω.Και αναρωτιέμαι εγω η αδαής γιατί αποζητούν σαν τρελλοί την εξουσία αν δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες που υπάρχουν;Μήπως ηταν ανίδεοι στο τι τους περίμενε;Η μήπως το μόνο που τελικά επικρατούσε στο μυαλό τους ηταν να λάβουν την θέση αυτη και οτι ήθελε προκύψει.Δεν μπορούμε να είμαστε άξιοι και να τα καταφέρνουμε σε ολα σε κάτι θα είμαστε καλοί σε κάτι οχι αυτο δεν μπορούν να το χωνέψουν μερικοί και να κάνουν δρόμο σε άλλους πιο ικανούς να περάσουν αλλα ο εγωισμός τους δεν το δέχεται με αποτέλεσμα να μένουν στάσιμοι και μαζί με αυτούς και ο δήμος μας.girl.

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ είπε...

Αγαπητή girl
Θα σε παρακαλούσα να διαβάσεις το προεκλογικό μου φυλλάδιο.
Εκεί λοιπόν αγαπητή μου ανέφερα χαρακτηριστικά.
-Δεν θα σας υποσχεθώ πως θα σας διορίσω τα παιδιά,ή θα σας λύσω τα όποια σας προβλήματα(οικονομικά,ψυχολογικά,συναισθηματικά κ.α).
Όχι γιατί δεν θέλω,αλλά γιατί δεν μπορώ!!!!
Αυτά έγραφα αγαπητή μου girl
έχοντας συναίσθηση του τι ακριβώς θα αναλάμβανα.
Και έχοντας επ ακριβώς συναίσθηση των δυνατοτήτων που θα είχα.
Και αυτό μάλον εκτίμησε ο κόσμος και με ψήφισε.
Υπάρχει όμως κάτι άλλο αγαπητή.
Υπάρχει η καλή ειλικρινής πρόθεση,που φαίνεται στο βλέμα και στην διάθεση και που είναι κάτι ,που στον εκπαιδευμένο ,ταλαιπωρημένο πολίτη,κανείς δε μπορεί πια να υποκριθεί.
Αυτό εγώ υπόσχομαι.
Γιατί αυτό το μπορώ.
Τώρα πόσα από τα απαραίτητα,θα μπορέσω να καλύψω,αυτό είναι και αλλονού παππά ευαγγέλιο.
Πάντως εγώ θα το παλέψω!

Ανώνυμος είπε...

girl τα Φ.Ε.Κ δεν έχουν ακόμα δημοσιευτεί ΑΚΟΜΑ.
Δηλαδή ΔΕΝ υπάρχουν Νομικά Πρόσωπα ΑΚΟΜΑ ούτε Πρόεδροι άλλωστε!

Ανώνυμος είπε...

Δεν νομίζω οτι χρειάζετε να κολάμε σε τυπικότητες αλλα να βλέπουμε τα πρόσωπα που κρύβοντε πίσω απο τίτλους
αν είναι πρόεδροι η αντιπρόεδροι η στην τελευταία βαθμίδα της διοίκησης δεν με ενδιαφέρει.Εμεις οι δημότες βλέπουμε την συνολική προσπάθεια δεν χρειάζοντε φυλλάδια και περγαμηνές με μεγάλα γράμματα, επικροτώ κάθε προσπάθεια που γίνετε ασχετα με το αποτέλεσμα απεχθάνομε την κοροιδία και το ψέμα που μερικοί τα έχουν κάνει καθημερινοτητά τους.Στην τελική αναμέτρηση με τον χρόνο θα φανεί ο νικητής.girl.

Ανώνυμος είπε...

Οι Ιάπωνες μέσα σε έξι ημέρες από την ημέρας της δικής τους ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ , την ημέρα του σεισμού, την μέρα του Τσουνάμι, επισκεύασαν το 70% των κατεστραμμένων οδικών αρτηριών, γιατί πειθάρχησαν στα γεγονότα , κράτησαν την ψυχραιμία τους, την αξιοπρέπεια τους και έψαξαν για άμεσες λύσεις. Εμείς μετά από κάθε δική μας ‘ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ’, μετά από ‘Σεισμό’ ή ‘Τσουνάμι’ , ξέρουμε να καταλογίζουμε ευθύνες και μόνο ! Αφήνουμε τον πολύτιμο χρόνο να κυλά , χωρίς ουσιαστικές πράξεις δημιουργίας, αφιερώνοντας σίελο και φαιά ουσία στα Δήθεν και τα Μη.
Τόσο δύσκολο είναι να σταματήσουμε να είμαστε κριτές των γύρω μας , αλλά κριτές μόνο του εαυτού μας; Τόσο δύσκολο είναι να κρατήσουμε την αξιοπρέπεια μας; Θλίβομαι, κάθε φορά που διαβάζω σχόλια ανούσια, άπρακτα, ανάλγητα, απορριπτικά, τετριμμένα, φλεγματικά .
Σχόλια επιδοκιμασίας όμως δεν έχω διαβάσει . Γιατί ; απλά γιατί ο εγωισμός μας δεν επιτρέπει σκέψεις αποδοχής . Γιατί έχουμε χάσει την ψυχραιμία μας και την αξιοπρέπεια μας. Γιατί και άμεσες λύσεις να δοθούν πάλι δυσμενώς θα κρίνουμε .
κ.κ. Πρόεδροι των ΝΠΔΔ , σας εύχομαι καλή δύναμη για το δύσκολο έργο που αναλάβατε συνειδητά και ευελπιστώ πως οι πράξεις σας θα είναι ανάλογες με την αξιοπρέπεια σας .- ΑΚΣ

Ανώνυμος είπε...

Μην συγκρίνουμε ανόμοιες καταστάσεις εκει συντελέστηκε μια φυσική καταστροφή και η ετοιμότητα που χρειάζονταν ηταν επιτακτική ανάγκη και ζήτημα επιβίωσης ενος ολόκληρου λαού.Και ναι διέθεταν και ατσάλινη πειθαρχία και αψήφισαν τους κινδύνους έθεσαν την ζωή τους σε άμεσο κίνδυνο.Aς φύγουμε ομως απο εκει και ας έρθουμε εδω.Ο λόγος σας κάπου είναι και η απάντηση στην παρού
σα κατάσταση που επικρατεί στον δήμο μας βλέπετε πουθενά να επικρατεί ομοφωνία και ενδιαφέρον?Αν μπεί ενα λιθαράκι να ξεκινήσει κάτι επικοδομητικό ποιός θα κλείσει τα μάτια του και θα πει οτι δεν το βλέπει?Εκτός απο μερικούς φανατικούς που φοράνε και θα φοράνε παρωπίδες μια ζωη.Κριτές των πάντων οχι δεν είμαστε τουλάχιστον δεν είμαι το δίκαιο απέχει πολύ απο την αγανάκτηση.Πρέπει να βγείς απο τον ρόλο του κριτή και να μπεις στον ρόλο του παρατηρητή να είσαι ουδέτερος απαλλαγμένος απο ολα αυτά που σε κάνουν να βλέπεις τα γεγονότα μονόπλευρα και οχι οπως πραγματικά είναι.Το καλό παράδειγμα της αξιοπρέπειας πρέπει να το δώσουν πρώτα εκείνοι που χειρίζοντε τις καταστάσεις και ξέρετε ποιούς ενοω.Ομως μάλλον είσαστε προκατελειμένος και ρίχνετε το μπαλάκι των ευθυνών σε λάθος αποδέκτες και οχι εκει που πρέπει να καταλήξει.girl.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΜΟ ΜΟΥ ,ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΑΒΡΙΗΛ,ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΠΛΑΝΩΜΕΝΟΥΣ ''ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΥΣ'' ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ.

ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ''ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΙ''ΑΠΕΥΘΗΝΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΔΑΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΑΘΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΙΑΛΑΛΟΥΣΑΝ ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΚΑΤΕΥΘΗΝΣΗ ,ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ''ΔΙΑ ΠΑΣΑΝ ΝΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΠΑΣΑΝ ΜΑΛΑΚΙΑΝ''.
ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΟΥΣΑΝ ΕΔΙΝΑΝ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ ''ΕΛΙΞΗΡΙΟ'',ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΕΒΑΙΑ ΗΤΑΝ ΑΠΛΟ ΝΕΡΑΚΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΡΩΜΑΤΙΚΟΥ.

ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ''ΤΕΧΝΗΣ'',Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Ο ΓΑΒΡΙΗΛ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΕ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ.
ΟΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΟ ΛΥΝΕΙ Ο ΓΑΒΡΙΗΛ.
ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ''ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΙ'' ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ.

ΤΟ 1998 ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ Ο ΓΑΒΡΙΗΛ ΕΙΧΕ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.
ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕ ΤΗΝ ΑΠ'ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΟΥ 1.000.000.000 ΔΡΑΧΜΩΝ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΝΕΟΠΑΛΑΤΙΑΝΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.

ΤΟ 2007 ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠ'ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΩΝ 10.000.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΓΥΡΝΑΓΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΥΣΦΗΜΙΣΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥ ΩΡΩΠΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠ'ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ,ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΣΚΕΦΘΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ,ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΜΑΡΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ,ΚΑΤΟΠΙΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΤΟΥ ΤΡΥΦΩΝΑΚΗ.
ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΔΥΣΦΗΜΟΥΣΕ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΩΡΩΠΟ ,ΤΟΝ ΚΑΛΑΜΟ,ΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΛΚΟΥΤΣΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΟΥ ΩΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΘΡΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ(ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΤΕ ΑΔΕΙΑΣΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΒΟΘΡΟ Ο ΙΔΙΟΣ).

ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΗΜΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥ ΩΡΩΠΟΥ.

ΤΟ 2008 ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ 205.000 ΕΥΡΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ Κ.Α.Π.Η .ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΕ Ο ΗΛΙΑΣΚΟΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕ....
205.000 ΕΥΡΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΗ ,ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΚΟΣΤΙΖΕ 3.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΟ....

ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ''''ΦΤΙΑΞΕΙ''''ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ.
ΟΡΙΣΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ,ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤ'ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟ ΣΩΤΗΡΗ ΤΟΝ ΛΑΜΠΑΔΑΡΙΔΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΩΣ ΑΜΟΙΒΗ................η συνεχεια στους κινηματογραφους συντομα και ειναι μεγαλη η συνεχεια......

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητό κορίτσι (girl), δεν είμαι προληπτική και προπάντων δεν είμαι καλή στο τένις. Απλά αρνούμαι να διαβάζω αναμασώμενα σχόλια , απόδειξη ότι προτιμώ την Θεά των Πάντων με τις τρεις κόρες τις Χάριτες και τον ένα γιό τον Ασωπό ! Και προτιμώ να δίνω χρόνο στους αποδέκτες προς ενέργεια, μετά δε να κρίνω.
Μου αρέσει δε το Basket , σουτ!!…..και καλάθι! Όπως μου αρέσει ο ήρεμος τρόπος διαφωνίας σας . ΑΚΣ

Ανώνυμος είπε...

AΠΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΕΝ ΞΕΜΕΝΕΙΣ ΕΝΑΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΔΕΚΑ ΓΕΝΙΟΥΝΤΑΙ