ς

ς

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

diodiastop.blogspot.com / ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΙΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ
ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της 3ης Φλεβάρη 2011
Η 6η Φλεβάρη είναι μόνο η αρχή!
Με περισσό θράσος, ο υπουργός των εργολάβων, Ρέππας, αποκάλεσε «τζαμπατζήδες, αντικοινωνικούς και υπονομευτές» τους υποστηρικτές του κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ.
Ο υπουργός της κυβέρνησης που έβαλε τη χώρα στο γύψο του μνημονίου τολμάει να συκοφαντεί τους πολίτες που αντιστέκονται στο ξεπούλημα του τόπου!
Εμείς του απαντάμε ότι αντικοινωνική είναι η κυβέρνηση του, τζαμπατζήδες είναι οι φίλοι του οι εργολάβοι και υπονομευτές είναι η πολιτική παρέα του, που βάλθηκε να διαλύσει τη χώρα και κάθε έννοια δικαιώματος.
Οι απειλές για ποινικοποίηση του αγώνα μας και οι μηνύσεις κατά αγωνιστών (οι οποίες δεν έχουν σχέση με την άρνηση πληρωμής διοδίων) καταδεικνύουν το φόβο της κυβέρνησης και το ζήλο της να υπερασπιστεί τα συμφέροντα των εργολάβων κόντρα στο δημόσιο συμφέρον.
Κλιμακώνουμε με μαζικές κινητοποιήσεις. Την Κυριακή 6/2 ανοίγουμε τα διόδια σε όλη τη χώρα.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.
ΜΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΜΙΑ Ο ΑΣΩΠΟΣ ΜΙΑ ΤΟ ΔΝΤ, ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ.
ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
Η Ελλαδα ειναι η μονη χωρα οπου πληρωνουμε και υπερογκα τελη κυκλοφοριας και υπερογκα διοδια, ενώ στις υπολοιπες χωρες όπου υπάρχουν τέλη κυκλοφορίας δεν υπάρχουν διόδια και το αντίστροφο, εάν υπάρχουν διόδια , δεν υπάρχουν τέλη κυκλοφορίας!
Σε πολλές χώρες που εισπράτονται διόδια το ποσόν μειώνεται με την πάροδο του χρόνου.
Τα διόδια σταματούν μόλις γίνει αποσβεση του αυτοκινητόδρομου.
Στις Αυστρια , Ελβετία, Ουγγαρία, Σλοβακία και Τσεχική Δημοκρατία ισχύει το αυτοκολλητο που τα αγοραζεις ακομη και απο μεγαλα βενζιναδικα , οπως τα δικα μας τελη κυκλοφοριας και δεν υπαρχουν σταθμοι διοδιων επιπροσθετα.

Στα παρακατω κρατη ΔΕΝ υπάρχουν διοδια:
Γερμανια- Ολλανδια -Δανια - Σουηδια- Νορβηγια - Φινλανδια- Σερβια-Ρουμανια- Κροατια-Βοσνια- Ελβετια- Ισλανδια - Μαλτα- Κυπρος- Λεττονια- Λιθουανια - Εσθονια - Λουξεμβουργο - Βελγιο κλπ. Επισης δεν υπαρχουν διόδια στη Ρωσια.

Φυσικά διόδια δεν υπάρχουν στις ΗΠΑ, και στο Δήμο Ωρωπου.

Ανώνυμος είπε...

Το Κράτος οφείλει να επεμβαίνει διαρθρωτικά και αναδιανεμητικά υπέρ των ατυχέστερων, και οφείλει να τους προστατεύει από την ανέχεια και την φτώχεια.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ;