ς

ς

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Λίγο πρίν είναι αργά και Αρκετά μετά τις Χαρούλες!

Τα καλά κορίτσια πάνε στον παράδεισο, τα κακά κορίτσια πάνε στην κόλαση, τα χαζά κορίτσια όμως που πάνε Δημότισες Δημότες!
Άλλοι λένε ότι παντρεύονται.....δεν ξέρουν που να πάνε........πάνε παντού.....τα χαζά κορίτσια πάντα έχουν έναν να τα νταντεύει έτσι πότε δεν σκοτίζονται για τίποτα....
Οπότε....
...Τα καλά κορίτσια πάνε στον Παράδεισο
...Τα κακά κορίτσια πάνε οπουδήποτε.
...ΔΕΝ υπάρχουν χαζά κορίτσια.....

Ωστόσο ο

- Δήμαρχος Ωρωπού
μας γράφει ότι....
...οφείλω να πω ότι δεν υπάρχουν μέθοδοι «αυτόματης επίλυσης» προβλημάτων.....η υλοποίηση των προγραμματικών μας δεσμεύσεων και κατ' επέκταση η αίσθηση των δημοτών ότι η καθημερινότητα του βελτιώθηκε προϋποθέτουν χρόνο και διαδικασίες....έτσι, εργαζόμαστε με στρατηγική, ιεραρχούμε τις ανάγκες και αξιοποιούμε σωστά τους περιορισμένους πόρους της Τοπικής Αυτοδιοίκηση υπό το βάρος της ύφεσης στην οποία έχει διέλθει η εθνική οικονομία. Διεκδικούμε κάθε ευρώ πρός όφελος των δημοτών και του τόπου που αγαπάμε και θέλουμε να προοδεύσει.


- Αρχηγός της «ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ»  Κωνσταντίνος Λίτσας
 μας γράφει ότι ....
...μια παράταξη   δημοκρατική  με  πρότυπα και αξίες  που θα βγάλει  τα μνημόνια  από την καθημερινότητα  του πολίτη  του Ωρωπού..μια παράταξη  που θα παλεύει  για την προστασία   και την ανάπτυξη των κοινωνικών παροχών , και την αλληλεγγύη  μεταξύ των δημοτών....μια παράταξη   που θα οικοδομήσει  την    αντίσταση  στον νεοναζισμό......μακριά  από  κάθε  λογής  αλισβερίσι  με  όραμα  για  την  ανατροπή,  με  όραμα  για μια  αλλαγή.

-ο υποψήφιος Δήμαρχος Ωρωπού Θωμάς Ρούσσης
μας γράφει ότι...
....την ώρα που θα κληθούμε να δώσουμε τη μάχη μας, τόσο για να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας, όσο και για να δώσουμε διέξοδο στα αδιέξοδα που δημιούργησε η σημερινή Δημοτική Αρχή στον τόπο μας.....τον απερχόμενο αρχηγό, αγωνιστή συνεργάτη και φίλο, τον τιμούμε και περιμένουμε στην συνάντηση  της παράταξης μας την στήριξη και την συμμετοχή του στο δύσκολο αγώνα που έχουμε μπροστά μας.

-Αρχηγός της Δυναμικής Πολιτείας  Γιώργος Γιασεμάκης
μας γράφει ότι...
...όπως καταλαβαίνει εύκολα ο καθένας , συνδυάζοντας ότι λίγο καιρό πριν ο Δήμαρχος έψαχνε 300ρηδες όπως έλεγε, δηλαδή ανθρώπους που έχουν τουλάχιστον 300 ψήφους για να διορίσει.....καλή η καρέκλα αλλά πρέπει να συνέλθετε και να δουλέψετε για τον τόπο και όχι μόνο για την επανεκλογή σας.

-Αρχηγός της ΔΗΣΩ Ελένη Βαρνάβα
μας γράφει ότι...
...ότι ολοκλήρωσε τις διερευνητικές επαφές ....και ο μόνος τρόπος που μπορεί να αναδειχθεί ο τόπος είναι μέσω της συνεργασίας των προοδευτικών και δημοκρατικών δυνάμεων....και ότι θέλουμε και  μπορούμε να δώσουμε λύσεις, θέλουμε και μπορούμε να κληροδοτήσουμε στα παιδιά μας ένα καλύτερο μέλλον.

- Εγώ
γράφω λίγο πριν αρχίσω να γράφω....
....πάνε σε ένα μπαρ* ο Κωστίκας, ο Γιωρίκας, η μικρή Αννούλα, ο Τοτός, ένας Γάλλος, ένας Ιταλός και ένας Έλληνας.
Και λέει ο σερβιτόρος:

- Καλά, πλάκα ΜΑΣ κάνετε ΡΕ;

*Στο Δήμο Ωρωπού υπάρχουν Χαζά Κορίτσια!
JAFO
   
 

36 σχόλια:

κωστας είπε...

Ευστοχία-αντικειμενικότητα,αποτύπωση της πραγματικότητας στα τεκταινόμενα του Δήμου Ωρωπού από τα γραφόμενα τους.
Κακό χωριό τα λίγα σπίτια.

Ανώνυμος είπε...

Καλώς την κ ας άργησε!!!
Πρόσεχε όμως μπορεί να γράφεις όμορφα αλλά ο καθαρός λόγος μπορεί να ξεπεράσει το λαϊκισμό του ξύλου αν είναι κομματικός!

Ανώνυμος είπε...

Θα κοιμάστε μέσα στο θράσος που κανένας δεν σας έδωσε κύριοι αρχηγοί αλλά θα ξυπνήσετε μέσα στη θλίψη που προκάλεσε η επί τρία χρόνια χλέυη προς τους Δημότες που σας ψήφισαν και κυρίως το μίσος σε κάθε τίμιο πρωτοποριακό Πολίτη ή Σύμβουλο που προσπαθεί να σώσει μας από τον παλαιοκομματικό τρόπο σκέψης σας.

Ανώνυμος είπε...

όπως άλλοτε έτσι καί τώρα των συμφερόντων αρχηγοί γιατί έτσι έμαθαν,,,, εσύ ποιόν προτιμάς αλήθεια καί γιατί ετσι;
μία κίνηση πάντως χωρά καί από σένα καί ξέρω πολύ κόσμο πού θά στήριζε την προσπάθεια σου.
Γιά σκέψου το λίγο '

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ. ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ. ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΘΑ Ο 75% ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ 300 Ο 92 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ Ο ΔΟΝΤΙΑΣ ΜΑΖΕΥΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΑΒΟΥΡΑ Ο ΚΑΠΤΕΝ ΡΟΥΣΗΣ ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΙ ΤΟ ΜΑΙΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΙΠΡΑΝΝΑ

Ανώνυμος είπε...

ενα απο τα χαζα κοριτσια εισαι εσυ .

Ανώνυμος είπε...

Ενα χαζό κορίτσι
Ξέρω τι σημαίνω εγώ για σένα!
πόσο πολύ με χρειάζεσαι!
πόσο σου λείπω!
ότι δεν μπορείς χωρίς εμένα!
λυπάμαι που σε άφησα μια για πάντα!

με αγάπη,
ο εγκέφαλος σου δήμαρχε 2014!

Ανώνυμος είπε...

Καλύτερα να δίνεις παράσταση μπροστά σε άδειες καρέκλες παρά μπροστά σε άδεια πρόσωπα, και αυτό συμβαίνει πολύ σε αυτό το δήμο "ωρωπίων".

Ανώνυμος είπε...

φιλε Θωμα,
Ειχα την εντυπωση πως στην ολομελεια της αυτοδιοικητικης συνεργασιας, στην οποια συμετειχες,οπως και ολοι οι αλλοι συνιποψηφιοι στους οποιους αναφερεσαι,συμφωνησαμε,σε ευλογο χρονικο διαστημα, οι παρευρισκομενοι τουλαχιστον να ξαναμαζευτουμε μετα απο προσκληση της επιτροπης(ΔΕΔΕΣ, ΒΕΛΤΑΝΙΩΤΗΣ, ΜΥΛΩΝΑΣ) που η συγκεκριμενη ολομελεια εξουσιοδοτησε,με θεμα »καταστατικο συνδιασμου και παραπερα ενεργειες για την πορεια προς τις εκλογες».
Οπως ολοι καταλαβαινουμε ειναι σοβαρη προταση ενα καταστατικο και για αυτο το λογο αναβληθηκε η προηγουμενη Κυριακη. Θελαμε περισσοτερο χρονο για προετοιμασια.
Τωρα τι αλλαξε απο εκει και μετα φιλε εσυ ξερεις.
Εγω προσωπικα παντως θα περιμενω την παρουσια σου στην επομενη συναντηση της ολομελειας γιατι πενηντα πεντε τουλαχιστον ανθρωποι, »και οχι ορισμενα στελεχη» ετσι συμφωνησαμε. Γιατι εχω την εντυπωση πως οι λεξεις ΑΛΛΗΛΟΣΕΒΑΣΜΟΣ-ΕΝΟΤΗΤΑ-ΑΤΑΛΑΝΤΕΥΤΟΙ-ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ,περνανε μεσα απο ολομελειες.
Σε καθε περιπτωση παντως εσυ ξερεις καλυτερα. Σου ευχομαι παντως το καλυτερο,γιατι θα ειναι καλο για ολους μας.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΥΛΩΝΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Οι ψυχολόγοι λενε [και για τους πολιτικούς]:
1. Αν ένα άτομο γελάει πολύ,και δυνατά,τότε είναι μοναχικό...
2. Αν ένα άτομο κοιμάται πολύ,είναι λυπημένο...
3. Αν ένα άτομο μιλάει λίγο,αλλά πολύ γρήγορα,τότε έχει μυστικά..
4. Αν κάποιος δεν μπορεί να κλάψει,είναι αδύναμος...
5. Αν κάποιος κλαίει με το παραμικρό,είναι καλόκαρδος και αθώος...
6. Αν κάποιος νευριάζει πολύ εύκολα,χρειάζεται αγάπη..
λες να θέλουν αγάπη κορίτσιμου ή κλοτσι....

Ανώνυμος είπε...

Αποτελεσμα:
Δημαρχος ο λεωνιδας και οι 300.
Λιτσας ιζνογκουτ και οι 40.
Ρουσσης θελω και γω λιγο.
Γιασεμακης αλλος για τη βαρκα μου.
Βαρναβα οπου να νανε.
Στεργιου οχι οχι.
Χασιωτης οχι οχι οχι.
Πολλα κοριτσια και ενας ο γαμπρος αλλα δεν φορανε ολα στρινγκ...

Ανώνυμος είπε...

Στο καφενείο ακούστηκε ο πιο φοβερός ορσμός της κολοτούμπας
Παιδιά δεν τα λέτε καλά , τα πράγματα είναι απλά
- ο δήμαρχος δεν είναι κολούμπας
- η κολοτούμπα είναι δήμαρχος!!!
Σε λίγο θα καταλάβετε γιατί!!!!

Ανώνυμος είπε...

Κολοτούμπες … Ναι αλλά διάλεξε προς τα πού… θα πέσεις.
Πως είπες δεν το κατάλαβα… μετατόπιση έκανες; E !!! ρε φίλε γι αυτό θα τα χαλάσουμε… Μετατόπιση, μετακόμιση, κολοτούμπα είναι… Πώς κάνεις έτσι, ο πρώτος ή ο τελευταίος κολοτούμπας είσαι;
Έχει ξεπεραστεί πια το ποιος κάνει πολιτικές κολοτούμπες, τώρα μετράει η αρμονία…, ποιος τις κάνει καλύτερα.
Οι πολιτικές κολοτούμπες διαδέχονται η μία την άλλη. Σαν να μην έφταναν οι κολοτούμπες των πολιτικών της κεντρικής πολιτικής σκηνής, παρατηρούμε ότι το «άθλημα» επεκτάθηκε και στο Δήμο μας.
Νέο σπορ εποχής, κάτι σαν Ολυμπιακό άθλημα …. Και τι κάνουμε εμείς, οι υπόλοιπες κορασίδες;
Μέσα στην καθημερινότητα μας ανεχόμαστε αδαείς πολιτικούς που κάνουν «κολοτούμπες» οπως οι αρκούδες, σέρνουν το χορό σε χωριάτικα πανηγύρια- τα γνωστά ως κοντογιάννια-
θεωρώντας ότι έτσι γίνονται αναγνωρίσιμοι.
Μα θα μου πείτε γιατί ρε φίλε σου φαίνεται παράξενο, σε άλλο κόσμο ζεις, δεν βλέπεις τι γίνεται παντού. Όχι ρε φίλε αλλού ζω, σε άλλο κόσμο.
Εγώ τις μόνες καλές κολοτούμπες που ήξερα και μάλιστα τις χειροκροτούσα, ήταν αυτές που έκανε ο Γαβρίλ….
Ε!!! δεν μπορώ να χειροκροτώ και τις κολοτούμπες που κάνει ο κάθε μικρούλης δημοτικός σύμβουλος και μάλιστα χωρίς να διαλέγει προς τα πού θα πέσει… ΄
Όχι … όχι δεν χειροκρότησα ποτέ κολοτούμπες δημοτικών «αρχόντων», που αμέτι μου χαμέτι μου στην προσπάθεια τους να γίνουν αναγνωρίσιμοι χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προτρέποντας τους «φίλους» για “like” σε ασήμαντες ανακοινώσεις για κάθε θέμα.
Τραγική κατάντια. Να εμφανίζονται οι κολοτούμπες κάθε λογής και να μας λένε ότι:
Εγώ φίλε την μετατόπιση (την κολοτούμπα θέλει να πει) από την μία δημοτική παράταξη στην άλλη, την έκανα γιατί είχα άλλο κώδικα αξιών.
Κι εδώ τίθεται ένα ερώτημα: Θα βρεθεί άραγε ένας αρκουδιάρης η ένας μπόγιας να τους μαζέψει; Και ποιος μπορεί να είναι αυτός; …το τσίρκο Medrano οι ψηφοφόροι ή η επιτροπή αισθητικής … αν υποθέσουμε ότι υπάρχει!!!
Eχουμε και λέμε¨
Δάβρης,Παπαγιάννης,Μαργέτα,Γιαμαρέλος,Λέκκας,Λάμπρου,Βλάχος,Μακρής,Βαρνάβα,Ρούσσης,Βασιλάκος και θα δούμε...μέχρι το μάιο του 2014.
ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ, ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ?

Ανώνυμος είπε...

Ξεχασες το ζαχαρια και το ζαφειρη.....ζαχαρηηηη

Ανώνυμος είπε...

ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΟΙ ΒΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΟΙ ΚΛΕΙΣΤΕΣ!

Ανώνυμος είπε...

Να θυμάσαι πως κάθε ψέμα που σου έχουν πει, ακόμα και σκόπιμα, είναι, συχνά, πολύ πιο σημαντικό γεγονός από μια αλήθεια που ειπώθηκε με κάθε ειλικρίνεια!!!1

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


12-10-2013


Φίλες και φίλοι, αγαπητοί συμπολίτες
μετά τα τελευταία γεγονότα που οι περισσότεροι γνωρίζετε ή έχετε ακούσει, αισθάνομαι την ανάγκη πρώτος εγώ να σας ενημερώσω για τις τελευταίες εξελίξεις στην παράταξη της Αυτοδιοικητικής Συνεργασίας.

Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες πολλών συνεργατών και φίλων της παράταξης για συνεργασία και σύμπνοια, ο συνάδελφος Θωμάς Ρούσσης αποφάσισε να αυτονομηθεί και να προχωρήσει ανεξάρτητα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαϊου του 2014.

Με το φίλο και συνάδελφο, μας ενώνει η κοινή αγάπη για τον τόπο και ο σκοπός ενώ μας χωρίζει μόνο η αντίληψη για τη διαδρομή.

Ο κύκλος αυτός κλείνει λοιπόν οριστικά.

Σε όλους αυτούς που με στήριξαν, που με βοήθησαν , που με τίμησαν, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς, γιατί για ένα αρκετά μεγάλο διάστημα πορευτήκαμε μαζί, με τα ίδια όνειρα και τις ίδιες ελπίδες.
Επειδή όμως τα όνειρα, οι ελπίδες και οι στόχοι δεν τελειώνουν ποτέ, μπορεί αυτός ο κύκλος να έκλεισε ένας νέος όμως ανοίγεται μπροστά μας.

Καλώ λοιπόν όλους τους ενεργούς πολίτες του Δήμου Ωρωπού, όλους τους παλιούς και καινούριους μαχητές της αυτοδιοίκησης να ενώσουμε όλοι μαζί τις δυνάμεις μας, και να προχωρήσουμε με σταθερά και ουσιαστικά βήματα σε ένα νέο ελπιδοφόρο για την περιοχή μας ξεκίνημα.

Με μια φωνή, με μια ψυχή για ένα πολίτη δυνατό και αλληλέγγυο, για έναν Δήμο πρότυπο.


ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΙΤΣΑΣ
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλό κύριε Λίτσα αλλά το 'ύψος' σας δεν διαφέρει καθόλου από αυτό των άλλων. Όλοι εσείς ο ίδιος κατατύχη κοινοτάρχες έχετε την ίδια πορεία και γραμμή. Πείσατε μόνο τους εαυτούς σας και δικαιώνεται η ατάκα 'μαντράδες' όπως και του Δήμαρχου 'καλά' παιδιά.

ευρυνόμη είπε...

Όχι δεν μπορώ να δημοσιεύσω τέτοιες ύβρεις, αλλά αν θέλεις μπορώ να αναρτήσω όλες αυτές τις "θέσεις" σου, όπως και τις θέσεις κάθε Δημότη ή υποψήφιου Δήμαρχου/Δημοτικού Συμβούλου, , αρκεί να είναι "λογικές".

Ανώνυμος είπε...

11/10/2013 και ώρα 7:20 αν με γνώριζες θα ήξερες ότι δεν μπορώ να κάνω κολοτούμπες γιατί ζαλίζομαι πολύ και μετά έχω πολλά νεύρα. Το τι, το πότε, και το εάν θα κάνω στο μέλλον αφορά εμένα και μόνο εμένα και ίσως τη διάθεσή μου για το πόσο σοβαρά μπορώ να πάρω εσένα αυτήν και τον κουτό/τυχαίο γιδοβοσκό που τα ξέρει όλα. Αν χρειαστεί πάντως θα το μάθει πρώτος και εσύ τελευταίος.

admin admin είπε...

Καλώς σε ξαναβρήκα ! Επτά(7)μήνες και πέντε(5)μέρες πριν τις εκλογές...σαν να μην πέρασε μια μέρα...και τι κρίμα...ούτε μια γυναίκα υποψήφια (ακόμα)... Κωσταντής Γκαρπούσης

ευρυνόμη είπε...

Μου αρέσουν οι προκλήσεις αλλά στο "αν" θα είμαι υποψήφια για το αξίωμα της δημάρχου στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του 2014 επαγγελματικοί λόγοι περιορίζουν τη δυνατότητά μου να αφιερώσω τον απαραίτητο χρόνο για τη διοίκηση των δημοτικών πραγμάτων.Αυτό βέβαια, δεν σημαίνει ότι παύω να ενδιαφέρομαι για τον Δήμο, απεναντίας δηλώνω ότι βρίσκομαι δίπλα σε ότι ονειρευτήκαμε,....εκτός αν λάβετε και εσείς μέρος, επτά μήνες και πέντε μέρες πριν τις εκλογές!

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΚΟΥΚΛΑΚΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑΑΑ

Ανώνυμος είπε...

Γιαννακη τι εγινε σε πουλησε ο βασιληηης

Ανώνυμος είπε...

αφού πλέον οι επικοινωνιακές πολιτικές που έχουν επιλεγεί από το επιτελείο -βασίλειος ο μέγας, πανηγυρτζού, σωτήρχος επίσης μέγας και πέππας ο νερουλάς- του δημάρχου είναι εμφανέστατο πως δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα, σας ενημερώνουμε, αποκλειστικά, πως αποφασίστηκαν σημαντικές αλλαγές και τροποποιήσεις, με σαφή επιθετικό προσανατολισμό, έτσι ώστε να αντιστραφεί το “κλίμα”. Συγκεκριμένα, προσελήφθη ένας “μένταλιστ επικοινωνιολόγος και βίντεο” ο οποίος φαίνεται πως κατέληξε ήδη στη νέα στρατηγική που θα ακολουθήσει ο δήμαρχος η οποία, επιγραμματικά, περιγράφεται ως “χέσε ψηλά κι αγνάντευε”!
Υγ ανέβασέτο κούκλα μου

ΑΦΙΔΝΟΣ είπε...

ΤΟ ΓΑΡ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΔΗΜΟ [ΜΑΣ]
ΓΕΝΝΑ ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗ
ΑΦΙΔΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο Μέγας Αλέξανδρος, ξαπλωμένος βαρεία άρρωστος λίγο πριν πεθάνει ,κάλεσε τους συμβούλους του με σκοπό να τους αναθέσει τις τελευταίες του επιθυμίες που ήταν τρεις.
1.Θέλω το φέρετρο μου να το μεταφέρουν οι καλύτεροι Γιατροί της εποχής μου.
2.Θέλω όσα απέκτεισα σ' αυτή την ζωή (χρυσάφι ,ασήμι, διαμάντια κτλ) να αφήνονται κάθε μέτρο στο χώμα μεχρι να φτάσετε στο νεκροταφείο.
3.Τα χέρια μου θέλω να κρέμονται έξω από το φέρετρο χωρίς καμία υποστήριξη και να φαίνονται καθαρά οι παλάμες μου.
Οι σύμβουλοι του τον ρωτούν...γιατί ολα αυτά τα παράφρονα πράγματα ?
και απαντά:
1.Θέλω να με μεταφέρουν οι καλύτεροι γιατροί για να καταλάβει ο κόσμος ότι οι γιατροί δεν μπορούν να κάνουν τίποτα μπροστά στον θάνατο!
2.Να αφήσετε στο πάτωμα ολα όσα απέκτησα για να καταλάβει ο κόσμος ότι οτιδήποτε και αν απόκτηση εδώ στην γη...στην γη θα μείνει !
3.Να κρέμονται τα χέρια μου έξω και να βλέπουν τις παλάμες μου για να καταλάβει ο κόσμος ότι με δυο άδεια χέρια ερχόμαστε σ' αυτό τον κόσμο και με δυο άδεια χέρια φεύγουμε!
Να το θυμάσε αυτό λαγέ του χαλκουτσίου!

ευρυνόμη είπε...

11:35 είναι παροιμία οπότε,,, αν και το πρώτο σχόλιο του Κώστα το βρίσκω τολμηρότερο.
12:27 αρχαιολογία ή μαύρη ενημέρωση!

Ανώνυμος είπε...

Το θράσος του κ Λίτσα είναι μεγαλύτερο και από το μπόι του!
Αυτός που αποκαλούσε το 2010 «προδότη» τον Οικονόμου διότι τόλμησε και ψήφισε «παρόν» στο Μνημόνιο !
Aυτός που με το φιλαράκι του τον Πάγκαλο πρόδωσε τον λαό του Ωρωπού και αντί για δύο Δήμους έστησαν πίσω από την πλάτη όλων το έκτρωμα του Καλλικρατικού Δήμου Ωρωπού γιατί είχε μεγάλη ιδέα για το μπόι του και για τον εαυτό του !
Αυτός που έγλυφε και περιέφερε τον υπόδικο κ Παπακωνσταντίνου της Λίστας Λαγκάρντ και των Μνημονίων πριν από 1 χρόνο στις εθνικές εκλογές, εξελίσσεται σήμερα 1 χρόνο μετά στο πιο σύντομο αντιμνημονιακό ανέκδοτο πιστεύοντας ο αφελής ότι θα πάρει το χρίσμα του ΣΥΡΙΖΑ!!!!!
Αυτός που τόσα χρόνια γλύφει την κάθε εξουσία με δουλικότητα βγάζει γλώσσα και για άλλη μια φορά ασχυμονεί, θυμίζοντας τον Ιζνογκούντ που μονίμως εποφθαλμιά μια καρέκλα και πάντα κάτι γίνεται και του χαλάει το όνειρο!
Ο λαός του Ωρωπού φυσικά και έχει γνώση για το ποιόν του και για άλλη μια φορά θα του κόψει και τη γλώσσα και το μπόι….

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΛΙΤΣΑ ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΝΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΚΑΛΛΙΚΤΑΤΙΚΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ .ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΝΟΜΟΙΟ ΛΙΓΩΝ ΟΥΤΕ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ .ΑΠΟ ΟΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Η ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΨΗΦΙΣΕ ΣΥΡΙΖΑ .ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΣΩΣΤΡΑΚΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ. Ε ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΣΑΝ ΚΟΜΑΝΕΤΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΤΟΝ ΣΥΜΦΕΡΕ ΚΡΥΒΟΜΕΝΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΜΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΝΤΑΡΤΗΣ. ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΑΡ ΩΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΟΣ.ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΑΣ….ΝΑΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Πετάει-πετάει ο γάιδαρος γενικώς; Μα φυσικά πετάει, απαντούν τα δημαρχάκια κι όσο κι αν γκαρίζει το συμπαθές τετράποδο έχουν αυτοί έχουν τα αφτιά τους κλειστά. Εκείνο που δεν υπολογίζουν είναι ότι καμιά φορά όχι μόνο πετάει, αλλά και κλωτσάει ο γάιδαρος.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΖΑ ΧΑΛΚΟΥΤΣΙ! !ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΘΕΑ ΜΟΥ, ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ;

ευρυνόμη είπε...

Όχι σε καταγγελίες χωρίς αντίλογο παρακαλώ. Ίσως έχετε δίκιο ίσως και άδικο, ωστόσο καλύτερα η σιωπή μέχρι τη γνώση παρά ένας άδικος "θάνατος".

Ανώνυμος είπε...

http://oroposavrio.blogspot.gr/2013/10/blog-post_1441.html

admin admin είπε...

Ευρυνόμη (μου),ή παπάς παπάς ή ζευγάς ζευγάς ! Εχω τεράστιο πρόβλημα οσφυοκαμψίας και αδυνατώ να κινούμε μεταξύ στάνης και λόχου ! Θα με διέγραφαν στον πρώτο μήνα ,άσε που δεν θα μπορούσα να γράφω "ελεύθερα" ! Εξ άλλου "κατεβαίνουν" 2 φίλοι και θα'χω τεράστιο πρόβλημα την δεύτερη Κυριακή. (Ολο το παραπάνω κείμενο με μουσικό "χαλί" το "Σ'ακολουθώ" ) Κωσταντής Γκαρπούσης

ευρυνόμη είπε...

Φαίνεται ότι "Αυτοί" οι δύο θα έχουν και το τελικό ένα δύο τής δημοσκόπησης.Ωστόσο αδυνατώ να σε παρ ακολουθήσω όντας αινιγματικός σαν "Χαζό κορίτσι"!