ς

ς

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Αντιδήμαρχοι, Αστροναύτες, Σύμβουλοι, Αρειανοί ;


O Λήθαργος η βαρεμάρα και η τεμπελιά περιμένουν τους μελλοντικούς ταξιδιώτες στον Άρη, καθώς όπως έδειξαν τα πορίσματα μιας προσομοιωμένης αποστολής 520 ημερών (η μεγαλύτερη σε διάρκεια που έχει γίνει ποτέ), οι επιβάτες ενός διαστημοπλοίου, κλεισμένοι για τόσο καιρό σε ένα μικρό χώρο, θα αντιμετωπίσουν προβλήματα ύπνου, κατάθλιψης και ατονίας.
Αυτό σίγουρα δεν συνέβη στον νέο Δήμο Ωρωπού τα τελευταία δυο χρόνια ,έχοντας όμως όμοιες διαταραχές  με αυτές των Αστροναυτών  με κίνδυνο να θέσουν το απαιτητικό -και μάλλον μονότονο για τους άμεσα συμμετέχοντες- εγχείρημα της ανθρωπότητας ή του Καλλικράτη να πατήσει το πόδι της στον "κόκκινο πλανήτη" ή στην επόμενη Δημαρχία.
Η πρώτη μελέτη- αξιολόγηση του προσημειωμένου ταξιδιού έδειξε πως  όλοι οι σημερινοί αστροναύτες  δεν θα είναι κατάλληλοι για να τα βγάλουν πέρα με ένα τόσο μακρόχρονο ταξίδι,αφού  κανείς αστροναύτης και  δεν έχει παραμείνει στο διάστημα πάνω από έξι μήνες στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό 437 συνεχόμενες μέρες εκτός της Γης, ΕΝΩ το αντίθετο συνέβη  με το Δήμο που ξεπέρασαν τα δυο χρόνια.
Η βασική διασκέδασή τους ήταν να βλέπουν ταινίες DVD, να παίζουν βιντεοπαιγνίδια και να διαβάζουν βιβλία, ενώ κατά καιρούς καλούνταν να αντιμετωπίσουν απρόσμενα περιστατικά (π.χ. μικρές πυρκαγιές ή μπλακ-άουτ του ρεύματος), που σκηνοθετούσαν επίτηδες οι ελεγκτές για να τεστάρουν την ετοιμότητα του πληρώματος, γνωστά και απλά πράγματα και για τους "Δικούς μας" που τα ξεπέρασαν για "πλάκα".
Οι επιστήμονες που μελέτησαν επί 17 μήνες το πείραμα, διαπίστωσαν ότι οι αστροναύτες είναι επιρρεπείς σε διαταραχές του ύπνου, ήπια κατάθλιψη και άλλα ψυχολογικά προβλήματα, τα οποία πρέπει να αντιμετωπισθούν προτού ξεκινήσει πραγματικά μια τέτοια φιλόδοξη διαστημική αποστολή, ενώ τα παλληκάρια μας έχουν τα ίδια συμπτώματα μετά τo "ταξίδι" !
Βασική διαπίστωση ήταν επίσης ότι οι αστροναύτες όπως και οι Δικοί μας, υιοθέτησαν σχετικά γρήγορα ένα καθιστικό και αδρανές στιλ ζωής, με τους περισσότερους να κοιμούνται και να αναπαύονται περισσότερο από το συνηθισμένο, ενώ μερικοί έκαναν πολύ άσχημο ύπνο, εμφανίζοντας στη συνέχεια μειωμένο βαθμό εγρήγορσης και αυξημένη ροπή για λάθη στην εκτέλεση των καθηκόντων τους, καθώς και για ατυχήματα εκτός από τα απορρίμματα κτλπ.
Μόνο δύο από τους έξι θεωρείται ότι ανταποκρίθηκαν και προσαρμόστηκαν αρκετά καλά στην "αποστολή", ενώ εδώ τρεις στους επτά! Τέλος, μόνο κατά τις τελευταίες 20 ημέρες, λόγω της προσμονής ότι το "ταξίδι" τους επιτέλους τελείωνε, οι «αστροναύτες» έγιναν εξίσου ενεργητικοί με το ξεκίνημα της αποστολής τους σε αντίθεση με τους δικούς μας που θα γίνουν μετά ενάμιση χρόνο.
Ευχαριστούμε ωστόσο τους πρώην για ότι προσέφεραν σε όλους μας και ευχόμαστε στους νέους καλό "ταξίδι" στον δύσκολο διαστημόπλοιο που λέγετε Ωρωπός.
Καλή Χρονιά σε Ολους.

31 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ξέχασες τόν νέο πρόεδρο πού θά αφήσει εποχή μετά τόν λιόνα καί τόν πανεπιστήμονα.Α ρε γιασεμάκη πόσα πολιτικά ρετάλια τού κονομάκου έχεις νά μαζεύεις μέχρι το 14 γιά νά ξαναβγείς τρίτος καί καμαρωτός.Α ξέχασα τή ντίνα τον δάβρη τον βλάχο καί τόν τέως πρόεδρο.

Ανώνυμος είπε...




Για μερικούς από τους νέους αστροναύτες, η συμφωνία του ταξιδίου είναι για εννέα μήνες και όχι για μέχρι τέλους. Ποιοι από αυτούς θα δεχτούν να ‘’γυρίσουν’’ πίσω εντός εννιαμήνου, και ποιοι θα δεχτούν να αναλάβουν στο υπόλοιπο του ταξιδίου, όντως σε μια τόσο σύντομη θητεία, και ουσιαστικά χωρίς αντικείμενο, λόγο προεκλογικής περιόδου?
Αλήθεια με τους απερχόμενους αστροναύτες από τον πλανήτη κάλαμο, τι θα γίνει? Θα προσμείνουν φιλικοί στον κυβερνήτη ή θα σηκώσουν το δικό τους μπαϊράκι?

ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ

Δημήτρης Κόλλιας είπε...

Ο κυβερνητης [Δήμαρχος] και το πλήρωμα [Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφείας
πρώην και νύν] προσβλήθηκαν από δημοτικό και κοινωνικό βέρτικο έτσι έχασαν την πορεία τους

Ανώνυμος είπε...

Το πρώτο φιλί για μια γυναίκα είναι απλώς το τέλος της αρχής και για έναν άντρα η αρχή του τέλους!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο δημαρχος ξερει παντα τι κανει οπως και το ποιους θελει.9μηνιτες η ολοκληροι δεν εχει σημασια αρκει να αξιζουν.Οι τεως εκτος τον παπ ηταν μπαζα και αυτο θα το δειτε με αν ξαναβρουν κομμα το 14.Οσο για σενα κυρ ελλεησον παρτους να κανεις 4τραδα για δηλωτη.

Ανώνυμος είπε...

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΦΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ?ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΕΩΣ ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΒΡΟΥΒΑ ΜΑΛΛΟΝ ΒΡΟΥΒΕΣ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΕ ΤΙΣ ΑΓΑΠΕΣ?

Ανώνυμος είπε...





Τι να περιμένει κανείς από τις νέες επιλογές του δημάρχου, δηλαδή πες μου. Καλώς ή κακώς αυτοί κρίνουν τις τύχες του τόπου, και την πορεία , ακόμα και μετά την επανεκλογή τους ή όχι για την επόμενη πενταετία. Πήγαινε και ρώτα τους αν έχουν αντιληφθεί τον μαρασμό της περιοχής, την πείνα και την δυστυχία που βιώνουν οικογένειες, το απέραντο νεκροταφείο μετά της 9 το βράδυ και τον φόβο να πας σπίτι σου, την βία και τις κλοπές που ζούμε καθημερινά. Όλα τα ξέρουν από κουτσομπολιό και ότι μάθουν τυχαία. Και ποια αντιληπτικότητα να προσμένεις από τόσο χαμηλό πνευματικό και μορφωτικό επίπεδο? Φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις, αλλά από αυτούς που όλοι μας γνωρίζουμε, κανείς δεν αποτελεί εξαίρεση. Πάλι θα αρχίσουν να αντικαθίστανται τα booster κάθε μήνα, να χαλάνε οι’’ υπερκατασκευές’’ των απορριμματοφόρων , να γίνονται σωρεία απευθείας αναθέσεων σε ‘’έκτακτα’’ καιρικά φαινόμενα, και λεφτά στις κουρτίνες, στους αγιοβασίληδες, στα μπουφάν, στα μπλουζάκια, και στις κορδέλες μαζί με τα ψαλίδια. Όλους τους ταχτοποίησε και αυτός ήταν ο σκοπός του, καθαρά πολιτικός. Δεν τον ενδιαφέρει καθόλου το τι μπορεί να πράξει ο καθείς, παρά μόνον τι θα αποφέρει στην επόμενη εκλογική μάχη. Και αυτοί που κρένουν ακόμα? Να είστε σίγουροι πως σε δυο μήνες θα έχουν βολευτεί και κανείς δεν θα μιλά…….

ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ

Ανώνυμος είπε...

Μου θυμίζει ταξίδι χωρίς προορισμό ο αρχηγός χαμένος στον φθαρμένο,πολυκαιρισμένο χάρτη του, οι συνοδοιπόροι ψάχνουν να βρούν προς τα που πέφτει η ακτή και ολοι μαζί ναυαγοί με φρούδες ελπίδες πως θα ανακαλύψουν τον φάρο και επιτέλους θα σωθούν.Οσα πιόνια να αλλάξεις οταν οι κινήσεις βγαίνουν λάθος, πάντα το παιχνίδιείναι χαμένο.Οι προβλέψεις δυσοίωνες και οι σύμβουλοι να προσπαθούν να μαντέψουν το παρακάτω μήπως ομως δεν υπάρχει άλλο κάτω;Τα πρόσωπα αινίγματα η καθαρά τακτοποίηση παλιών οφειλών.Σύντομα ο γρίφος θα εχει την λύση.girl.

Ανώνυμος είπε...

Girl η δημοτικότητα τού δήμαρχου είναι τόσο πολλά όσο ποτέ.Δέν υπάρχει στόν ορίζοντα αντίπαλο δέος καί αμφιβάλλουν όλοι ότι θά χάσει το.2014.Τώρα εσύ μπορείς νά στηρίζεις τόν μπαλόκα όσο θέλεις αλλά πάλι μέ τό κασετόφωνο στό χέρι θά μείνεις.

Ανώνυμος είπε...

Μέ τό δάβρη ή μέ τό δέδε θα πάτε μπροστά?

Ανώνυμος είπε...

Οχι θα πατε εσεις μπροστα με μακρη και τσεκρεζη

Δημήτρης Κόλλιας είπε...

ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΛΛΙΠΟΥΠΟΛΙ ΤΟΥ Μ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙ
ΛΑΕ ΤΗΣ ΛΙΛΛΙΠΟΥΠΟΛΙΣ ΣΗΚΩΣΕ ΜΙΑ ΠΑΝΤΙΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΧΟΥΔΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΙΔΕΣ ΚΙ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ [δις]

Ανώνυμος είπε...

Οταν δεν ξέρεις δυστυχώς μιλάς στον αέρα,οταν αρνείσαι να δεις πέρα απο ολα εκείνα που θέλεις ποτέ δεν θα αντικρύσεις την πραγματικότητα.Θα ζεις την δική σου εικονική κατάσταση.Οι εμμονές σε πρόσωπα και καταστάσεις δεν θα βοηθήσουν κανέναν το πρόβλημα βρίσκεται αλλού.Δεν στηρίζω κανέναν,οσο για τα κασετόφωνα ανήκουν σε άλλους τα προνόμια να μαγνητοφωνούν τους παπαγάλους.Τώρα αν σαν δημότες ενοχλεί η άποψη τότε λυπάμαι αλλά εγω σε επιθέσεις τύπου στηρίζω,στηρίζεις πιστεύω οτι με πάνε πολύ πίσω σαν άνθρωπο και δεν ασχολούμε με τέτοιες ιδεολογίες εχω πιο σημαντικά θέματα για να σκέφτομαι και σίγουρα μέσα σε αυτές οχι τις μικροπολιτικές σας.Δεν ανήκω σε αυτό το επίπεδο εκείνοι που το υπηρετούν είναι άξιοι της μοίρας τους.Η μιζέρια του Δήμου θα συνεχιστεί με όπλα το μίσος,τις προσβολές,την αλαζονεία.Αν κάτι τέτοιο διεκδικείτε χαρισμά σας.Ευχαριστώ την Ευρυνόμη που φιλοξένησε μέχρι τώρα την γνώμη μου,αποχωρώ γιατί τα σχόλια με μειώνουν σαν προσωπικότητα απο κάποιους που έχουν σημαία τους το πολιτικό μένος,δεν εμπλέκομαι σε ολα αυτά.Είναι αταίριαστα για εμένα ο πόλεμος για άλλη μια φορά για τα χαρακώματα.Ευχαριστώ πάλι καλή συνέχεια στον πλανήτη συμφέρον.girl..

Ανώνυμος είπε...

nai exei megali dimothkotita den ton theli kanenas tonpeloponhsio ke tha minei me to parelthon toy sto xeri

ευρυνόμη είπε...

Δύσκολο διαστημόπλοιο ακόμη καί ένα επαρχιακό blogspot girl;
Ε όχι, ε όχι τώρα πού γύρισαν μερικοί αστροναύτες -Κόλλιας, ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ- καί ανακατεύτηκε η τράπουλα.Φαντάσου νά γυρίσουν άλλοι δύο επιτυχία πού θά έχει τό "ταξίδι" αυτό.
Εκτός άν υπάρχει κάτι πού δέν γνωρίζω μέ τον 9:21 ανώνυμο!
Ωστόσο έχουμε δύο νέα μέλη -Λέκκας, Ανυφαντής - πληρώματος καί απίστευτη ακροαματικότητα τής ανάρτησης, έστω καί άν αρκετά σχόλια τά γράφουν Αρειανοί ή Αντιδήμαρχοι.

Ανώνυμος είπε...

ΛΙΤΣΑ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΙΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΨΕΙΣ ΟΠΩΣ ΠΕΡΣΙ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΡΟΥΣΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ.ΟΥΔΕΝ ΝΕΟΤΕΡΟ ΕΠΙΣΗΣ ΚΥΡ ΓΙΑΣΕΜΑΚΗ Κ ΣΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΔΥΟ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΌ ΝΑ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ Η ΜΙΑ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ;ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΟΥ ΑΓΑΠΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΠΑΝΕ ΑΥΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΓΑΠΟΥΛΑ!

ΑΦΙΔΝΟΣ είπε...

ΟΔΟΔΕΙΚΤΗΣ ΖΩΗΣ

ευρυνόμη είπε...

Μέ τέτοιους χαρακτηρισμούς ακόμα καί κλοπή νά έκαναν οι κύριοι αυτοί δέν μπορώ νά το αναρτήσω.
Δέν είναι η πρώτη ωστόσο καταγγελία πού δέχομαι τά δύο αυτά χρόνια γιά ψαχούλεμα δημοσίων εγγράφων όχι μόνο στόν Κάλαμο αφού υπάρχουν καί γιά τό Καπανδρίτι καί γιά τίς Αφίδνες.
Καταγγελίες λοιπόν χωρίς χαρακτηρισμούς καί μέ αποδείξεις.

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΕΠΠΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΣΤΙΣ 2 Η ΩΡΑ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΛΑΜΟΥ;

Ανώνυμος είπε...

Ναί κάνουν καί τέτοια! Τούς βλέπω όλους παρέα στή ψυρού μέ τούς πρώην

simvoulio oropou είπε...

Καλή χρονιά μέ υγεία καί καλά μυαλά.
Δύσκολο βεβαίως τό τελευταίο αφού τό πρώτο δημοτικό συμβούλιο ήταν μιά φάρσα μεταξύ διανοουμένων καί διανοητικά καθυστερημένων πολιτικά συμβούλων καί όχι μία πανηγυρική διαδικασία όπως συνηθίζεται.
Καλή επιτυχία στούς καινούργιους καί πολλά υποσχόμενους αντιδήμαρχους καί βέβαια στόν νέο πρόεδρο πού θά έχει δύσκολο έργο πρό εκλογών αλλά καί προβληματικών συμπεριφορών τύπου γιαμαρέλου δάβρη δέδε γιασεμάκη.

Ανώνυμος είπε...

Ερώτημα πρώτο εσύ τί έκανες εκεί τέτοια ώρα;
Ερώτημα δεύτερο πώς ξέρεις μέ ποιόν ήταν ο πέππας;
Ερώτημα τρίτο μήπως έκανες τά ίδια πρίν δύο χρόνια;
Ερώτημα τέταρτο δέν κατάλαβες ακόμα ότι τελειώσατε καί μείνατε μονάχοι;
Ερώτημα πέμπτο εσύ καί η κλίκα σου δέν πείσατε μόνο τόν εαυτό σας ή καί αυτούς πού εκβιαζάτε;
Χωρίς ερώτημα χειρότεροι δέν μπορεί νά υπάρχουν οπότε κάντε άλλη μία μύνηση καί πάρτε γιά μάρτυρες τούς πρώην υποστηριχτές σας.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ 2.09 ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΥΤΕΙ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ .ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ...ΤΟ 2014 ΘΑ ΤΟΔΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

5:35 γιατί πιστεύεις ότι ασχολείται κάποιος μαζί σου ή με τόν πέππα.Τί θά κάνεις το 2014 πού θά ταράξει τά νερά καί θά συγκινήσει κάποιους γιά νά σάς δώσουν σημασία.Καθήστε εκεί πού πρέπει καί αφήστε κάποιους πού μπορούν νά διοικήσουν.Πολύ σημασία σάς δώσαμε νομίζω καί δέν σάς αξίζει παρά μια καλημέρα.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 2013 ΠΡΟΣ 2019

ΗΛΙΑΣΚΟΣ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΣΟΥ ΛΕΩ
ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΦΙΛΟΤΙΜΟΣ ΓΕΛΑΔΑΡΗΣ
ΦΟΡΙΑΡΗΣ ΨΗΦΟΘΗΡΑΣ
ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ ΚΟΝΤΕΣΙΝΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΣΕΚΡΕΖΗΣ ΨΗΦΟΘΗΡΑΣ ΤΣΕ
ΛΕΚΚΑΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΣ ΤΣΕ
ΑΝΥΦΑΝΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΟΥΡΗ
ΠΕΠΠΑΣ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ ΜΠΟΕΜ ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΓΙΑΜΑΡΕΛΟΣ ΗΜΙΘΕΟΣ ΤΙΠΟΤΑΣ
ΠΑΝΤΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙΡΟΥ
ΣΩΤΗΡΧΟΣ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΣΕ
ΛΙΤΣΑΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΒΕΛΤΑΝΙΩΤΗΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΥΓΩ
ΒΑΡΝΑΒΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ
ΓΙΑΣΕΜΑΚΗΣ ΜΟΥΡΗ ΤΣΕ
ΚΙΟΥΣΗΣ ΔΕΞΙΟΣ ΤΣΕ ΤΣΕ
ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΣΥΝΙΣΤΟΣΑ ΤΙΠΟΤΑ
ΧΑΣΙΩΤΗΣ ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ

ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΑΡΑΣ ΩΡΩΠΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 100+ ΧΡΟΝΙΑ

ΥΓ :ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΕΚΤΑ ΣΧΟΛΙΑ





Ανώνυμος είπε...


Διαβάζοντας σήμερα σε ένα μπλοκ, ένα εξαιρετικό αφιέρωμα στον ΠΑΤΕΡΑ του χθες και του σήμερα, δεν μπόρεσα να αποφύγω, παραφράζοντας τις έννοιες και τους ρόλους, τις παρακάτω σκέψεις:
ΟΠΟΥ ΜΠΑΜΠΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΟΠΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ(ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ)

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ: Το πιο σημαντικό έργο που ένας πατέρας μπορεί να κάνει για τα παιδιά του είναι να αγαπάει τη μαμά τους???????????????????? – Theodore M. Hesburgh

Α: Οι καλοί μπαμπάδες δίνουν στα παιδιά τους ρίζες και φτερά. Ρίζες για να νιώθουν πού είναι το σπίτι τους και φτερά για να πετάξουν μακριά και ελεύθερα. – Jonas Salk

Β. Mπαμπάδες, αγαπήστε και αποδεχτείτε τα μέλη της οικογένειάς σας γι΄ αυτό που πραγματικά είναι, ακόμη κι αν η προσωπικότητά τους είναι πολύ διαφορετική από τη δική σας. Τα κουνέλια δεν πετούν, οι αετοί δεν κολυμπούν, οι γάτες δεν έχουν φτερά. Σταματήστε τώρα τις συγκρίσεις. Υπάρχει άφθονος χώρος για όλους στο δάσος! – Chuck Swindoll


Πώς σκέφτεται ένα παιδί για τον πατέρα του σε κάθε ηλικία:

Α εξάμηνο: Ο μπαμπάς μου μπορεί να κάνει τα πάντα!

Β εξάμηνο: Ο μπαμπάς ξέρει τόοοσα πολλά!

Γ εξάμηνο: Ο μπαμπάς μου δεν ξέρει τελικά και τόσα πολλά.

Δ εξάμηνο: Ο μπαμπάς μου δεν ξέρει τι του γίνεται.

Ε εξάμηνο: Ο πατέρας μου; Άσε καλύτερα!

ΣΤ εξάμηνο: Ωχ πάλι αυτός μπροστά μου!

Ζ εξάμηνο: Κάτι ξέρει για το θέμα ο πατέρας μου αλλά όχι και πολλά πράγματα.

Η εξάμηνο: Θα πρέπει να μάθω τι ξέρει ο πατέρας μου για το θέμα.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------(εκτός θητείας ΠΛΕΟΝ)

Θ εξάμηνο: Πριν αποφασίσουμε ας ζητήσουμε και τη γνώμη του μπαμπά.

Ι εξάμηνο: Τι άραγε να πίστευε ο πατέρας γι΄ αυτό;

Κ εξάμηνο: Τελικά ο πατέρας μου είχε τεράστια εμπειρία!

Λ εξάμηνο: Α, ρε πατέρα! Μακάρι να ζούσες και να μιλούσαμε σήμερα οι δυο μας!

5. Υποτίθεται πως κάθε άντρας μπορεί να γίνει πατέρας. Χρειάζεται όμως κάτι παραπάνω για να γίνει «μπαμπάς» – Ανώνυμος

ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ
newingreece.blogspot.gr

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ καί 10:58 γράψατε δύο σχόλια πού άλλοι τά κατάλαβαν άλλοι ΟΧΙ.Θέλω νά μού απαντήσετε κυρίως εσύ ΕΛΕΗΣΟΝ γιατί σε ταλανίζει τί έκανε στόν πόλεμο ο "μπαμπάς" όταν εσύ αρνήσε νά κρατήσεις όπλο καί γιατί 10:58 ζαφείρης καί καμπιώτης δέν είναι στή λίστα σου αφού είναι πρωτοκλασάτα στελέχη τού δήμου.
Τώρα γιατί ο πάντος ο σωτήρχος καί ο γιαμαρέλος είναι πρωτοκλασάτα στελέχη δέν τό ξέρω αλλά ο μπαμπάς άς προσέξει πού θά μαμήσει στίς επόμενες εκλογές γιά νά ξέρει τί παιδιά θά βγάλει!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΜΑΡΕΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΠΠΑ ΚΑΝΕΤΕ ΦΟΦΕΡΗ ΤΡΙΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΦΝΙ

Ανώνυμος είπε...

κ.Ξυλο γιατι δεν μας δειχνεται το βιντεο με τον αντιδημαρχο κ. Παντο [ρεμπελια] που ειπε δημοσια μπροστα σε 600 ανθρωπους, καποια πραγματα για τον κ.Λιτσα ,χωρις να υπαρξει καμια αντιδραση απο πλευρα ΛΙΤΣΑ.Εαν δεν ημουν σιγουρος οτι και το σχολιο αυτο,οπως το βιντεο θα εξαφανιστει θα σας εγραφα το τι ειπωθηκε.Αλλα ετσι ειναι.Ο σκοπος αγιαζει τα μεσα.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η 'ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ'.
Υ.Γ Θα το δημοσιευσω και σε αλλα site,διοτι ειμαι σιγουρος οτι θα το πνιξεται κ.ΞΥΛΟ

Ανώνυμος είπε...

Ο κύριος Ξύλος έχει αναλάβει εργολαβικά την αντιπολίτευση του δήμου.Είναι σοβαρή αποστολή ώς τό σημείο νά γίνει μανία, πράγμα βέβαιο αφού τόν τελευταίο καιρό ξεπέρασε καί τόν πάλε ποτέ Κουρή τής αυριανής.