ς

ς

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Πολιτικά Ονειρα Γεμάτα Σοφία;

Αφιερωμένο σε  αγάπη, ίσως της τελευταίας καρδίας με  απαλό κόκκινο χρώμα.

Οι δημότες οι γείτονες, οι φίλοι, οι αργόσχολοι,οι κολλητοί μου 
υποστήριζαν με σθένος οτι απλά είσαι αντιπροσωπευτικό παράδειγμα
γυναίκας γλάστρας,απλώς μια εμφανίσιμη  κοπελούδα με τίποτα περισσότερο από νεκρό παρελθόν και μηδενικό εγγύς μέλλον.

Αρσενικά θηλυκά προσπαθούν ανεπιτυχώς να σε ξελογιάσουν,με λόγια, με αλκοόλ, με τζέλ στα στενά σου νύχια που από  μακριά ατενίζουν σαν τις ανέραστες ντίβες, παντρεμένες νευρωτικές, κουρασμένες ίσως, πόρνες της ίδιας της όμορφης ζωής, που εύκολα ωστόσο
σε χαρακτηρίζουν απρόσιτη τεχνηέντως πορνοστάρλετ.

 ΕΝΑ χαμόγελο σου η ζωή μου μια αγάπη άνυδρη, ξερή χωρίς
χρώμα ,λόγο ηλικίας είπες ή λάμψης ή της ίδιας εκκωφαντικής αδιαφορίας στο πραγματικό το στημένο το μπλαζέ αυτό που εσύ έπιασες ότι είναι αυτό που σε εκφράζει.Απαντάς σιωπηλά απαντάς απατηλά απαντάς ενδίδοντας ίσως σε ένα θαμπό όνειρο μου.

Γεννήθηκες Γυναίκα και είναι σωστό να γίνεις πρωθυπουργός δήμαρχος φουρνάρισσα δικηγόρος γραμματέας πολιτικός εκπρόσωπος του τίποτα.
 Περπατάς σε υποψιασμένα [;] μαγαζιά χωρίς κούραση σε αυτά που προσφέρουν
άστοχα μαθήματα υποσχέσεων  πάθους, σε φανερά μονοπάτια ενός ψεύτικα πλασμένου κόσμου,κουρασμένου,   με το θεϊκά σμιλεμένο ατίθασο κορμί σου.


Βράδυ, η ίδια ιστορία  με τσιγάρο  αλκοόλ.
τύποις εραστές γεμάτους ένταση,γυναίκες καθρέφτες τοίχους αντανάκλασης, όλοι
προσπαθούν να σε προσεγγίσουν,να μάθουν το μυαλό ή να κλέψουν τη ζωγραφιά από το μυαλό σου την αλήθεια τη γυμνή που πάντα περιμένει γεμάτη σπέρμα να ανθήσει.
Παντρεμένη στην φαντασία μου αφού με βολεύει, να ανήκεις σε αυτόν και σε κανέναν άλλον αφού η φαντασία μου είναι το λάφυρο σου η ίδια μου η Ζωή έτσι απλά  σε ένα πολύπλοκο σπρώξιμο κορμιών ψυχής εμπειριών, νιάτων, χωρίς σοφία.
Απλά jafo

Δεν μας ταιριάζει η συζυγική  σεξουαλικότητα.
της λείπει η αγάπη η πρόστυχα κατ’επιλογή,
συνήθεια της επαναληψιμότητας , ο έρωτας.

Θύμα αθώος θύτης ένοχη ουτοπία σε μια ιστορία γεμάτη  
ΠΟΛΙΤΙΚΑ τριαντάφυλλα, σε μια ΙΣΤΟΡΙΑ χωρίς πρίγκηπα και σίγουρα πολλές γόβες αλήθειας,
σε ένα παραμύθι για δύο με  ψεύτικα όνειρα που
τους ανήκουν.
JAFO

28 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΝΕΙΡΟ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΕΛΙΚΑ?

Ανώνυμος είπε...

οσους πολιτικους ερωτες και να κανει ο δημαρχος και οσους πολιτικους αραβωνες δεν θα σωθει γιατι παλι χαμενους ψαχνει αλλων χαμενων για να τους εχει στο χερι.μεγαλος πολιτικος εραστης μεγαλος πολιτικος παντρεμενος με την καρεκλα και οχι με την πολιτικη σοφια.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ερωτικό γιά νά είναι αληθινό κούκλα.
Ούτε γιά γυναίκα ούτε γιά άντρα καί σίγουρα όχι γιά πολιτική όσα καί άν έχεις 'φάει'.

Ανώνυμος είπε...

Τον πόνο η μέρα ξεγελά
Μα η νύχτα τη καρδιά σκορπά χίλια κομμάτια
Μα εκεί χαμένη απ' την αρχή
Μα ποιος μπορεί ν' αντισταθεί στα δυο σου μάτια !

Κάνε έρωτα όχι πολιτική, σου πάει πιό πολύ

ευρυνόμη είπε...

Δέν ξέρω άν μού πάει αλλά ο έρωτας "γράφει" πιό πολύ απ' ότι η πολιτική, σπάζοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ επισκέψεων σάν ανάρτηση.
Ίσως θά πρέπει νά αναθεωρήσουμε κάτι από την μίζερη καθημερινότητα πού κάποιοι άλλοι μάς σέρβιραν.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ.
ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΝΑ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ.
ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΝΑ ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΣΚΑΤΩΣΕ.
ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑΚΤΙΚΗ ΑΠΟ ΑΥΤΑΡΧΙΚΗ ΣΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ.
ΜΗΠΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΟΦΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ναι η πολιτική είναι μια σειρήνα που σε πλανεύει και αν δεν κλείσεις τα αυτιά και τα μάτια στις αυταπάτες της θα γίνεις θύμα της.Θύμα στην παγίδα του ψεύδους δεν μπορείς να διακρίνεις τα πρόσωπα που σε περιστοιχίζουν φίλοι η απλά κόλακες που θρέφονται απο τα λάθη σου;Το χρυσό κλουβί που επιλέγεις σε κρατάει δέσμιο του περιβάλλοντος που διαλέγεις.Μια φυλακή που μέσα της χάνεις την ελευθερία σου σαν άνθρωπος.Επιλογή σου το πολιτικό σου τέλος άδοξο η οχι.Αλλωστε οτι σπέρνουμε θερίζουμε.Για ολους εκείνους που στον βωμό του κάποιου θυσιάζουν τον εαυτό τους.girl.

Ανώνυμος είπε...

Ολα καλά girls αλλά ή σοφία είναι αυτό πού κάνει τή διαφορά στη πολιτική.Δέν πέτυχε καμιά πολιτική πουθενά όσο καλή καί άν ήταν άν έλειπε η σοφία τού ηγέτη καί η παιδεία τών πολιτών.Ο ερωτισμός πού εκπέμπει τό κείμενο είναι ένα ακόμα κόλπο τής ευρυνομης γιά νά μάς προϊδεάσει γιά κάτι πού θά συμβεί προσεχώς γιά ακόμα μιά φορά!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΠΟΤΕ ΑΓΑΠΗΣΑ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΛΕΓΑΝ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΣΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΙΣ ΠΑΡΕΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ.
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΩΡΙΣΑ.
ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ ΑΝ ΤΗΝ ΨΑΝΑΒΡΩ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΑΡΕΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ.
ΜΕΤΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗ ΧΩΡΙΖΑ ΓΙΑΤΙ Η ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ Η ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕΣ ΑΛΛΑ ΑΝ ΣΥΝΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΣΥΜΒΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ηρθες μας αλλαξες σηνηθειες ανεβασες την ποιοτητα των μεσων εστω-ενημερωσης και τωρα μας κανεις να ερωτευτουμε μις.
εχω την εντυπωση οτι ενα πολιτικο-ρομανς μπλογκ ειναι οτι καλυτερο στις αφυλες εποχες που ζουμε και που στο μελλον θα γινουν χειροτερες.

Ανώνυμος είπε...

άσε τα μικρά να κυβερνούν τη μεγάλη ζωή σου. άσε την έπαρση που κυβέρνησε την ανοησία σου. φρόντισε το τώρα γιατι θάβει εκδικητικά το αύριο που παραμέλησε το χτες. πρόσεξε γιατί αύριο θα ντρέπεσαι για τους πυγμαλίνωες που γέννησαν οι ωδίνες σου. πρόσεξε την αδιαντροπία που εξανδραποδίζει. ηρέμησε....είσαι απλά μία ακόμη ελληνίδα της μεταπολίτευσης....

ευρυνόμη είπε...

Είμαι ήρεμη Ελληνίδα τής μεταπολίτευσης καί θέλω νά πιστεύω ότι η Σοφία δέν γεννά μόνο έπαρση ωδίνες ντροπή καί εξανδραποδισμό αλλά καί πραγματικότητα πού δέν βλέπεις καί όχι υποχρεωτικά λόγο έλειψης αυτής.
Η Σοφία είναι ένας ύμνος τού μυαλού, ένας ύμνος τής αγάπης στήν ίδια τή ζωή 7:56 Α.
Η Σοφία αυτή υπάρχει ανάμεσά μας!

Ανώνυμος είπε...

Σοφώτερος της Σοφίας ο άσοφος ταπεινός εργάτης γιατί δεν στάθηκε στα λόγια παρά τα έργα του τίμιου ιδρώτα του. Μη μπερδεύεις τα ροζιασμένα χέρια με τα ροζ όνειρά σου. τα πρώτα είναι στεγνά ενώ τα δεύτερα υγρά...

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΚΟΥΚΛΑ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟΥ 2012 ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΦΙΑ ΟΥΤΕ ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ ΟΠΟΤΕ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ ΨΑΧΝΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

Η σοφία θέλει μελέτη πηγάζει απο τον εαυτό σου μέσα απο αυτά που περνάς,απο εμπειρίες,λάθη σου μαθαίνει η ίδια η ζωή.Μόνο που μέσα απο ολα αυτά άλλοι γίνονται σοφότεροι ενω άλλοι χειρότεροι.Βούρκο η λίμνη διαλέγεις και παίρνεις.Ισχυρός και σοφός είναι αυτός που βλέπει.ακούει,κρίνει μα στις μεγάλες αποφάσεις ρισκάρει μόνος του.Προχωράει χωρίς να επηρεάζεται απο τους δήθεν σοφούς που τον περικυκλώνουν.Μήπως υπάρχει κάποιος απο τα χαρακτηριστικά στην τοπική αυλή;Μα η σοφία θέλει ανθρωπιά πως αλλιώς να την αποκτήσεις.girl.

Ανώνυμος είπε...

Ο λαϊκισμός σύριζα-χρυσής αυγής σήμερα 17/11 έχει την τιμητική του.Ελπίζω νά έχει την σοφία ο υπόλοιπος πληθυσμός νά τούς γυρίσει την πλάτη μιά γιά πάντα έχοντας ελπίδα γιά τό αύριο.

Ανώνυμος είπε...

Όποιος δεν ξέρει και δεν ξέρει πως δεν ξέρει, είναι τρελός, απόφυγε τον.
Όποιος δεν ξέρει και ξέρει πως δεν ξέρει, είναι παιδί, μόρφωσέ το.
Όποιος ξέρει και δεν ξέρει πως ξέρει, κοιμάται, ξύπνα τον.
Όποιος ξέρει και ξέρει πως ξέρει, είναι σοφός, ακολούθησε τον.
xalil gibran

Ανώνυμος είπε...

Εγω ξερω 2 σοφιες
Την μια την γυναικα μου ειπε η μαμα να την παντρευτω και την αλλη την πολιτικη να την χωρισω

ΑΦΙΔΝΟΣ είπε...

ΗΓΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ

Ανώνυμος είπε...

παιδια ποτε θα παμε διακοπεσ στην Κρητη;

Ανώνυμος είπε...

Κάποτε είχα μία γκόμενα πού την έλεγαν σοφία πού μετά την έκανα γυναίκα μου καί τώρα έχουμε μία ωραία ελληνική οικογένεια πού τη μαστίζει η γκρίνια γιατί δέν έχω πολλά λεφτά γιά νά κάνουμε ότι κάναμε μέχρι τώρα.Κάθομαι καί σκεφτόμενος στό κρεβάτι τί δέν πήγε καλά καί έφτασα σέ αυτή τή θέση, τί σοφά δέν έκανα τόσα χρόνια.Σοφά παντρεύτηκα την σοφία, σοφά έκανα καλά τή δουλειά μου, σοφά ξόδευα τά χρήματά μας όλα σοφά δείχνουν.
Τό μόνο μάλλον πού δέν έκανα σοφά είναι πού δέν ασχολήθηκα μέ την πολιτική γιατί ίσως νά είχα καί τώρα χρήματα.Άν ζηλεύω τούς πολιτικούς γενικά ή τού ωρωπού όχι αλλά από την άλλη θά ήθελα νά καταλάβω μέ ποιό σκεπτικό ξοδεύουν τά χρήματά μας, γ@μώ τή σοφία μου!

ευρυνόμη είπε...

Άν κατάλαβα καλά 11:33 πρέπει πρώτα νά πεθάνεις γιά νά ξαναγεννηθείς, πρέπει νά αναστενάξεις γιά νά κερδίσεις την αγαπημένη σου Σοφία ή Όχι Σοφία.
Ναί η ανάρτηση δέν είναι δική μου όπως καί άλλες τού blog αλλά αυτό δέν είναι επιτυχή διαπίστωση βρομοσόστομε.
Άν κάποια ή κάποιος έχει πολλούς σεξουαλικούς συντρόφους, βγαίνοντας από τό δωμάτιο ξεχνά ονόματα εύκολα, σάν ερωτομανής χειρίστου είδους καί διαφθοράς.
Τί περιμένετε νά πέσει κάποια Θεά από τόν Ουρανό γιά αποκτήσετε Σοφία ή έστω νά πιστέψετε ότι χωρίς Αυτή απλά δέν υπάρχουν Πολίτες-Πολιτικοί-Πόρνες-Πάνθεοι.

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΡΝΕΣ Η ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΩΡΩΠΟΣ ΚΥΡΑ ΜΟΥ.ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΚΡΙΝΕΙΣ Η ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ.ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΟΝΟΜΑΤΙΖΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΥΤΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ ΤΟΥ ΩΡΩΠΟΥ ΚΟΙΝΩΣ ΓΛΥΦΤΙΣΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟ ΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ΣΟΥ ΘΑ ΤΟ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΜΟ Η ΟΧΙ ; ΜΕ ΚΑΤΙ ΓΛΕΝΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΒΑΡΝΑ ΟΛΑ ΗΣΥΧΑΣΑΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΧΕΙΜΩΝΙΑΣΕ ΑΡΧΙΣΕ ΟΒΛΑΧΟΚΟΛΟΝΕΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΙ ΤΟΥΣ ΤΙΣ Μ@λ@ΚΙΕΣ ΠΑΛΙ.ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ;ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ Θ'ΑΛΛΑΞΕΙΣ Η Θ'ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ;ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΒΟΤΑΝΕ ΤΟ ΧΕΡΙ

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΟΦΗ Η ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΙΔΙΑ ΠΟΡΝΗ! ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΟΦΟΥΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ* ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΝΤΙΒΑ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ* ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΣΕΜΑΚΗ;

*ΣΙΚ

Ανώνυμος είπε...

EXEI KAI ΣΟΦΟΥΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΣ ΓΕΛΑΣΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑΣΕΜΑΚΗ;ΚΑΙ ΕΣΥ ΡΩΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΗ ΠΟΡΝΗ Η ΤΗΝ ΑΛΛΗ Η ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΞΕΡΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

Τίτλοι τέλος γιά εσάς πού φοβάστε γιά εσάς πού δέν καταλάβατε ότι κυβερνάτε ένα ολόκληρο δήμο καί δίνετε σημασία σέ ανθρώπους πού ούτε γιά την αντιπολίτευση δέν κάνουν.Θά αποτύχει όλο τό συμβούλιο γιατί σάς λείπει η φαντασία τά κότσια καί βεβαίως η σοφία άβουλα κοκοράκια.