ς

ς

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Τί κάνεις, Πώς πάς, Καλά είσαι:

Καθόμουν στο γραφείο μου μια μέρα, όταν ξαφνικά θυμήθηκα ότι είχα ξεχάσει να κάνω ένα επείγον τηλεφώνημα και το έκανα. Ένας άγνωστος άντρας  απάντησε λέγοντας δυνατά "εμπρός";
Ευγενικά του είπα ότι είμαι η Ευρυνόμη , και ότι ήθελα να μιλήσω με την Μαρία. Ξαφνικά κατάλαβα ότι μου έκλεισε το τηλέφωνο  κατάμουτρα. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι κάποιος άνθρωπος θα μπορούσε να είναι τόσο αγενής και μάλιστα χωρίς λόγο.
Βρήκα το σωστό νούμερο της φίλης μου και της τηλεφώνησα γιατί είχα κάνει λάθος στα δύο τελευταία νούμερα του τηλεφώνου.
Τα είπαμε, έκλεισα το τηλέφωνο και αποφάσισα να ξανακαλέσω το λάθος νούμερο του αγενή.
Απάντησε ο ίδιος μετά από λίγο και εγώ του φώναξα κάνοντας αντρική τη φωνή μου « είσαι πολύ χαζός» και έκλεισα το τηλέφωνο με δύναμη. Σημείωσα το νούμερο στην ατζέντα μου καταχωρώντας τον με το όνομα "χαζός" και την έβαλα στο συρτάρι μου. Κάθε δύο εβδομάδες περίπου όταν μού έρχονταν οι λογαριασμοί  ή είχα πραγματικά μια άσχημη μέρα συνήθιζα να τον παίρνω τηλέφωνο και να του φωνάζω "είσαι πολύ χαζός» .
Κάθε φορά που το έκανα μου έφτιαχνε τη διάθεση.
Όταν  έκανε την εμφάνιση της η υπηρεσία αναγνώρισης κλήσεων, σκέφτηκα ότι έπρεπε να σταματήσω τα "χαζοτηλεφωνήματα". Έτσι τον πήρα ξανά τηλέφωνο και του είπα : "Γεια σας είμαι   από την τηλεφωνική εταιρεία και θα ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε σχετικά για την νέα υπηρεσία αναγνώρισης κλήσεων". Εκείνος μου φώναξε " ΟΧΙ!" και μου έκλεισε το τηλέφωνο στα μούτρα. Τον ξανακάλεσα αμέσως και του απάντησα "πως να το ξέρεις αφού είσαι χαζός".

Μια μέρα, καθώς πήγαινα στο μαγαζί και ετοιμαζόμουν να παρκάρω το αυτοκίνητο μου στο parking, ένας τύπος με μια μαύρη LEXUS μου έκλεισε το δρόμο και μου πήρε τη θέση, που τόσο υπομονετικά περίμενα, για να παρκάρω το αυτοκίνητο μου. Κορνάρισα και του φώναξα ότι αυτή η θέση ήταν δική μου, καθώς ήμουν εκεί πολύ πριν από αυτόν. Ο ανόητος επιδεικτικά με αγνόησε, αλλά για καλή μου τύχη πρόσεξα, ότι στο πίσω τζάμι του αυτοκινήτου υπήρχε ένα "ΠΩΛΕΙΤΑΙ", πράγμα που χωρίς δεύτερη σκέψη εκμεταλλεύτηκα  αντιγράφοντας το τηλέφωνο του.
Τηλεφώνησα λοιπόν και  απάντησε ο ίδιος ανόητος λέγοντας μου ότι πράγματι αυτός είναι που πουλάει μια μαύρη LEXUS την οποία και έχει ακριβώς παρκαρισμένη απ' έξω από το σπίτι του στην λεωφόρο "χαλκουτσίου".
"Και πώς λέγεστε" τον ρώτησα.
" Το όνομα μου είναι Χρήστος" απάντησε.
" Ποια είναι η πιο κατάλληλη ώρα για να περάσω από εκεί, Χρήστο"
" Φτάνω στο σπίτι γύρω στις 5 το απόγευμα." μου απαντάει.
"άκου Χρήστο, μπορώ να σου πω κάτι ;"
" Ναι"
"Χρήστο, είσαι χαζός!" Το έκλεισα και αποφάσισα να γράψω στην ατζέντα μου το νούμερο του σαν χαζός 2.
Οπότε αντιμετώπιζα κάποιο πρόβλημα, είχα 2 χαζούς να καλώ απλά αλλάζοντας σε αντρική τη φωνή μου.
Ωστόσο μετά από κάποιους μήνες  τηλεφωνημάτων και στους 2 χαζούς, συνειδητοποίησα, ότι δεν μου έδινε την ίδια χαρά όπως παλιά.
Μια μέρα τηλεφώνησα στον χαζό 1 πάντα με αντρική φωνή.
"Γεια"
"Είσαι χαζός" ,αλλά δεν το έκλεισα αυτή τη φορά.
" Είσαι ακόμα στη γραμμή?" με ρώτησε.
"Φυσικά," απάντησα
"Σταμάτα να μου τηλεφωνείς," μου φώναξε ουρλιάζοντας.
" Ανάγκασε με" του απάντησα..
" Ποιος είσαι ρε;" με ρώτησε.
" Λέγομαι Άρης"
" Αλήθεια; Και που μένεις αν επιτρέπεται?"
" Μένω στην οδό χαλκουτσίου, χαζέ . Είναι ένα καφέ σπίτι και ακριβώς μπροστά είναι παρκαρισμένη μια μαύρη LEXUS".
Τότε μου λέει, " Έρχομαι από εκεί τώρα και καλά θα κάνεις να αρχίσεις να προσεύχεσαι."
Του λέω, " Ναι, τώρα φοβήθηκα, χαζέ"
Έπειτα, πήρα τηλέφωνο τον χαζό 2. "
Εμπρός;" απάντησε.
" Γεια σου χαζέ" του λέω.
Τότε εκείνος φώναξε, " Αν μάθω ποιος είσαι..."
" Τι θα κάνεις;" του απάντησα.
" Θα σου κόψω τον ποπό" μου ξεκαθάρισε.
Τότε απάντησα, " Λοιπόν χαζέ, να η ευκαιρία που έψαχνες. Έρχομαι τώρα σπίτι σου!"
Έκλεισα το τηλέφωνο και πήρα αμέσως την Αστυνομία, λέγοντας ότι ετοιμαζόμουν να σκοτώσω το gay εραστή μου, ο οποίος μένει στην χαλκουτσίου.
Στη συνέχεια, πήρα τηλέφωνο το ΩΡΩΠΟΣ ΤV και τους ανέφερα για ένα πόλεμο συμμοριών, που γινόταν εκείνη τη στιγμή στη χαλκουτσίου.
Μπήκα γρήγορα στο αυτοκίνητό μου και κατευθύνθηκα στην χαλκουτσίου. . Όταν έφτασα εκεί είδα 2 χαζούς να πλακώνουν αλύπητα ο ένας με τον άλλο μπροστά σε 4 περιπολικά, 1 ελικόπτερο της Αστυνομίας και το πλήρωμα του ΩΡΩΠΟΣ ΤV .

Τώρα πραγματικά αισθανόμουν καλύτερα ίσως γιατί κάποιοι μπορεί να καταλάβουν ότι........... όταν η NASA ξεκίνησε την εκτόξευση αστροναυτών στο διάστημα, ανακάλυψαν ότι τα στυλό δεν δούλευαν σε μηδενική βαρύτητα καθώς το μελάνι δεν κυλούσε στην επιφάνεια γραφής.
Για να λύσουν αυτό το πρόβλημα, προσέλαβαν την Andersen Consulting (Accenture σήμερα). Τους πήρε μια δεκαετία και 12 εκατομμύρια δολάρια. Έφτιαξαν ένα στυλό που δούλευε σε μηδενική βαρύτητα, ανάποδα, μέσα σε νερό, σε κάθε είδους επιφάνεια συμπεριλαμβανομένου και του κρυστάλλου και σε θερμοκρασίες από πάγο μέχρι πάνω από 300 βαθμούς Κελσίου.

Οι Ρώσοι χρησιμοποίησαν απλά μολύβι.........αφήνοντας πίσω Αμερικάνους... Χρήστους.... Κωστάκηδες....Γιαννάκηδες.....Αρηδες.......που έτσι κι αλλιώς τους είχαν για χαζούς και πριν.
Δεν είναι παραμύθι ούτε και αλήθεια αλλά κάτι σαν εικονική πραγματικότητα που "χωρά" αρκετά έξυπνα χαζά σχόλια.

27 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι η γυναίκα στο κρεβάτι με τον εραστή, οπότε χτυπάει το τηλέφωνο. Το σηκώνει αυτή και μετά από λίγα λεπτά το κλείνει.
- Ποιος ήταν; ρωτάει ο εραστής.
- Ο άντρας μου ήταν. Λέει ότι θα αργήσει λιγάκι, γιατί είναι μαζί σου στο καφενείο και παίζετε τάβλι!
Στους γνωστούς έξυπνους...

Ανώνυμος είπε...

ενα καλο κοριτσι κανει τετοιεσ σκεψεισ, ευρυνομη μηπωσ εχεις παρασυρθει απο κακεσ παρεεσ, ή παντα ειχεσ την προδιαθεση , δηλαδη να χαιρεσαι με την αφελια των αλλων.

Ανώνυμος είπε...



ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ


........ ο οποίος μένει στην χαλκουτσίου.
Στη συνέχεια, πήρα τηλέφωνο το ΩΡΩΠΟΣ ΤV και τους ανέφερα για ένα πόλεμο συμμοριών, που γινόταν εκείνη τη στιγμή στη Χαλκουτσίου...........

Και γιατί στη Χαλκουτσίου αγαπητή μου Ευρυνόμη? Δεν διαδραματίστηκαν όλα αυτά στο Χαλκούτσι, επειδή τυχαία ζει ο δήμαρχος μας, εεεεε????????
Παρόλα αυτά, όμως εύστοχα?, λαμβάνειν δράση και δραστηριοποιείται στο εν λόγο χωριό, μια συμμορία, εδώ και περίπου ένα χρόνο. Πολλά ακούγονται για αυτήν την συμμορία, πως λυμαίνονται τα ανταλλακτικά της ύδρευσης, με εικονικές ζημίες και τιμολόγια, χρεώσεις, εργασίες ανύπαρκτες, βλάβες φορτηγών αυτοκίνητων, ελάχιστου κόστους, που τεχνικά μεταφράζονται σε επισκευές χιλιάδων ευρώ, και αναθέσεις σε αλβανούς εργολάβους για καθαριότητες στις παραλίες με αμφίβολες χρεώσεις.
Μα φυσικά ο ή η ταμίας και διαχειριστής είναι από το Χαλκούτσι, αφού εντέλλεται την παγία του Δημάρχου, και την διαχειρίζεται κατά το δοκούν, εκτελώντας τις διαταγές της πρώτης κυρίας(που προσπαθεί να «ψηλώσει», με αυτόν τον απίθανο κότσο, στην πλάτη του άλλου κότσου, και η ζωή συνεχίζεται………
Α , και όταν κάτι πάει στραβά, όταν κάποιοι προσπαθούν να ψελλίσουν κάτι για ότι αντιλαμβάνονται περί της σαθρής περιρρέουσας ατμόσφαιρας, της σαπίλας, της μπόχας, της αγανάκτησης, χάνοντας τον καθωσπρεπισμό του ώριμου διαλόγου, της κατάθεσης της διαφορετικότητας της άποψης τους, μην μπορώντας να εκφράσουν τα αυτονόητα, ξεσπούν, και παρεκτρέπονται. Και τότε πέφτουν οι φάπες(πραγματικές), οι προπηλακισμοί, οι χειροδικίες. Όπως σήμερα που γνωστός παράγοντας, από το μικρόκοσμο του Χαλκουτσίου, ίσως το πρώτο βιολί του Δημάρχου, έπεσε θύμα επίθεσης, και μάλιστα χωρίς αντίσταση, και η ζωή συνεχίζεται……….
Άρχισαν τα όργανα, και παίζουν ΡΟΚ. Και μάλιστα, σκληρή ΡΟΚ. Και αυτοί είναι μαθημένοι μόνο στα κλαρίνα. Ε ρε γλέντια………

ευρυνόμη είπε...

Άν δέν έγινε κατανοητή η ανάρτηση τότε δέν είσαι ο ΚΥΡΙΕ ΕΛΛΕΗΣΟΝ.
Άν στοχεύει τό σχόλιο σου όμως κάπου, ίσως ισορροπεί ίσως πολιτίζει ίσως καί νά λαϊκίζει. Champs Elysees ή Χαλκουτσίου ή Μαλακάσης δέν έχει σημασία.Συμβολική είναι η οδός λόγο τού Δημαρχίου, πράγμα πού δέν σέ εμπόδισε νά στραφείς σέ γεωγραφικές συντεταγμένες πού βάση τών emails μου είναι σέ όλο τό Δήμο εδώ καί ΠΟΛΛΑ χρόνια.
Καί οι κ. Οικονομάκος, Λίτσας, Οικονόμου, Βασιλάκος, Ζαφείρης... έπεσαν θύματά χωρίς αντίσταση αλλά κανείς δέν έγραψε κάτι καί κυρίως δέν καταδικάστηκε από κανέναν ουσιαστικά.
Μήν υποτιμάς την νοημοσύνη μου γιά νά θαυμάζω τόν λόγο σου καί αυτό γιατί όπως ξέρω νά χορεύω ROK πάνω σέ κλαρίνο ξέρω νά παίζω καί πιάνο στό βυθό τού μικρόκοσμου λαϊκισμού.
Χωρίς γλέντια!

Ανώνυμος είπε...

Δε ξερω ποιος χτυπησε ποιον και γιατι αλλα να ξερει οτι το χερι εχει 2 πλευρες.Απο την μια τσουζει απο την αλλη ματωνει κυριε τραμπουκε ελλεησον.Μηπως χτυπας και γυναικες?

Ανώνυμος είπε...







ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ
Περί λαϊκισμού ο λόγος….


ΛΑΙΚΙΣΜΟΣ
ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΗΣ ΕΝΝΟΙΑΣ


ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΑΚΗ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟ


ΟΡΙΣΜΟΙ
στο επίπεδο της πολιτικής πρακτικής:
Η επιβολή του “χαρισματικού ηγέτη” στις μάζες, στο όνομα ενός προγράμματος που θα ικανοποιούσε “εθνικές, πολιτικές και κοινωνικές” διεκδικήσεις.
Η τυπική αναγνώριση της εξουσίας του λαού, ενώ στην πραγματικότητα είτε δε συμμετέχει είτε συμμετέχει περιορισμένα στην άσκηση της εξουσίας• η διάσταση ανάμεσα στις λέξεις που εκφράζουν τους όρους της κοινωνικής πραγματικότητας και στην ίδια την πραγματικότητα.

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ
→Παραπλανάται ο λαός με το πρόσχημα της συνεχούς επίκλησης για τη νομιμοποίηση οποιασδήποτε πολιτικής και κοινωνικής εξουσίας.
→Κυριαρχούν ανάξιοι πολιτικοί, επικίνδυνοι όσον αφορά στους πολιτικούς τους χειρισμούς.
→Επιβάλλονται είδωλα και πρότυπα ζωής από τον καλλιτεχνικό και αθλητικό χώρο ως υποκατάστατα της προδομένης λαϊκής συνείδησης.
→Στο χώρο της τέχνης κυριαρχεί η υποκουλτούρα και η ποιότητα των παραγόμενων έργων τέχνης είναι ιδιαίτερα χαμηλό.
→Καλλιεργείται ισοπεδωτική νοοτροπία, ενώ κατηγορείται ως αντιλαϊκή και ελιτίστικη κάθε διαφοροποιημένη φωνή.
→Η υποκουλτούρα εμφανίζεται ως λαϊκή κουλτούρα: εμπορευματοποιείται κάθε λαϊκό στοιχείο.
→Ο λαός υποκαθίσταται και ετεροπροσδιορίζεται από τους δημαγωγούς.
→Ισοπεδώνει την έκφραση και το πολιτικό επίπεδο, παραμερίζει κάθε μορφή αντίστασης, υποβιβάζει το λαό, γιατί δεν του δίνει ερεθίσματα ανύψωσης.
→Η λαϊκίστικη πολιτική δεν αλλοτριώνει μόνο το λαό αλλά και τον πολιτικό, αφού χρησιμοποιεί τρόπους που τον ευτελίζουν ή τον γελοιοποιούν


ΜΕΤΡΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ
→Ολοκληρωμένη παιδεία και κυρίως ανθρωπιστική, που θα ευαισθητοποιεί ποικιλότροπα τους ανθρώπους, θα οξύνει την κρίση και θα τους επιτρέπει να διαμορφώνουν προσωπική άποψη, ώστε να αποκαλύπτουν τους λαϊκιστές.
→Καλλιέργεια της πραγματικής λαϊκής συνείδησης μέσα από παραδοσιακά, και όχι μόνον, πρότυπα και σχήματα.
→Δραστηριοποίηση των πνευματικών ανθρώπων, ώστε να ενημερώνουν το λαό, να εκλαϊκεύουν πραγματικά τη γνώση, να αποκαλύπτουν τις παραπλανητικές μεθοδεύσεις των ηγεσιών.
→Σωστή λειτουργία της δημοκρατίας, ώστε να μην προωθούνται όσοι δεν έχουν πραγματική αξία και ενδιαφέρον για το λαό, αλλά εκμεταλλεύονται το πολιτικό έλλειμμα.


Ωστόσο ευχαριστώ για την φιλοξενία. Είμαι ο ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ, και σκοπός μου δεν είναι να λαϊκίσω. Απλή καταγραφή γεγονότων έκανα, και καταστάσεων που ζούμε, καθημερινών πράξεων ντροπής των στελεχών, συνεργατών και ‘’πολιτειακών’’ παραγόντων, όπως αυτοαποκαλούνται. Και δυστυχώς για εμάς, εργαζόμαστε εδώ, όποτε τους τρώμε όλη μέρα στα μούτρα.

Η ανοχή τέλος. Πρέπει τελικά να αρχίσουν μερικά πράγματα να μαθεύονται. Η υπομονή και η ανοχή, εξαντλήθηκε. Άσε με λοιπόν να ροκάρω σκληρά, είναι ο μόνος τρόπος, να καταλάβουν πως υπάρχουν και κάποιοι που γνωρίζουν, κρίνουν, ασχολούνται…….

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΣΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ χαλκουτσιου……..και τον μικρόκοσμό του.

Ανώνυμος είπε...

Ο μικρόκοσμος δημιουργείται μέσα απο εμάς τους ίδιους, εμείς ανεβάζουμε και κατεβάζουμε εξουσίες.Δυστυχώς οσο τα συμφέροντα συνεχίζουν να επικρατούν πάνω απο τα κοινά ωφέλη τόσο οι άνθρωποι που λυμαίνονται την αφέλια και την πείνα των άλλων να αποκτήσουν δύναμη μέσα απο αυτούς τα ίδια ακριβώς μοτίβα θα κυριαρχούν.Μερικοί καταλαβαίνουν πολύ καλά αυτά που διαδραματίζονται γύρω τους συχνά μα προσποιούνται οτι δεν αντιλαμβάνονται,αυτοί είναι σίγουρα πολύ χειρότεροι απο εκείνους που πραγματικά δεν μπορούν να αντιληφθούν την πραγματικότητα.Αρα πολλοί ξέρουν,λίγοι τολμούν να μιλήσουν τα ποντίκια εχουν μάθει ετσι και αλλιώς να δρούν υπόγεια και να ροκανίζουν αργά,σταθερά την λεία τους.Φαίνεται πως τώρα τελευταία οι αρουραίοι εχουν αυξηθεί επικίνδυνα και αλωνίζουν αφού η γάτα κάνει τα στραβά μάτια.....girl

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΟΣΑ ΛΗΓΜΕΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕ ΣΑΛΑΓΑΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΡΡΡΡΡΡ

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΒΟΣΚΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΤΗ ΣΦΑΓΗ.

Ανώνυμος είπε...

Όλοι παίζουν γιασεμάκη τελευταία, τυχαίο δέν γνωρίζω!!!Κύριε ευλόγισων αλλά τί γνωρίζεις πού δέν μάς λές!Είσαι συνένοχος μήν είσαι απογοητευμένος μήν είσαι λιτσικός!Ρε μήπως έχεις κάποια άλλη σελίδα τής περιοχής καί μαζί μέ τη κρέιζι γκέρλ βαράτε ταμπούρλο!Ελπίζω νά μήν παρεξηγηθώ γιά τό χιούμορ αλλά τό νά χτυπά κάποιος άλλον άνθρωπο δέν έκλεισε κανένα πρόβλημα καί ευτυχώς πού ήταν μόνο τραυματισμός!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΟΦΟΣ -ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ - ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ.ΕΝΑ ΠΑΣΟΚΑΚΙ ΤΥΠΟΥ ΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΞΕΡΟΛΑΣ ΤΥΠΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΣ.ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ Ο ΛΙΤΣΑΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΟΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΚΥΡΙΕΥΕΙ Η ΖΗΛΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΣ.ΜΕΤΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΤΟΛΜΗΡΟΣ ΜΠΛΟΓΚΕΡ Η Ο ΚΩΛΥΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ.ΑΠΛΑ ΟΥΣΤ ΚΥΡΙΕ ΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΟ ΟΥΣΤ ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΥΡΙΕ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟ.ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΣΕΜΑΚΗ ΠΟΥ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ.

Ανώνυμος είπε...

Η απογοήτευση τελικά είναι ενα συναίσθημα περίπλοκο αναλόγως με τι απογοητεύεσαι.Απο ανθρώπους η απο τις καταστάσεις που εκείνοι δημιουργούν.Για κάθε πρόβλημα υπάρχει κάποια λύση οχι πάντα η ιδανική το ζήτημα είναι να κατανοήσεις το ίδιο το πρόβλημα για να μπορείς να σκεφτείς την λύση του.Συνήθως αυτοί που τραβούν το ενδιαφέρων είναι αυτοί που προκαλούν να τους κοιτάξεις.Κάποιοι που πιθανόν πιστεύουν πως είναι μικροί Θεοί που τους ανήκουν τα πάντα.Αυτή η ματαιοδοξία πηγάζει απο τη δύναμη που νομίζουν πως κατέχουν.Ο μαγνήτης της διαφθοράς δεν τραβάει ολους τους ανθρώπους πάνω του πάντα θα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις περιμένουμε την εμφανισή τους.girl...

Ανώνυμος είπε...

Είστε βαθιά νυχτωμενος...γιασεμακης=οικονομακος.το ένα χέρι νιβει τ άλλο και τα δυο το προσωπο.ο Γιασεμάκης το εχει στήσει πολύ καλα το μαγαζί.οικονομικη επιτροπή -κοντος-τσαμπασης κ σία.αυτοι είναι μαντραδες.αλλωστε ο οικονομακος τα είπε και στην οικονομική επιτροπή...χρησιμοποιω τους εργολάβους του γιασεμακη!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΧΤΕΣ ΜΑΣ ΕΓΡΑΨΕΣ ΕΥΡΥΝΟΜΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΔΥΟ ΧΑΖΟΥΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΦΥΓΕ Ο ΑΛΕΞΙΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΔΟ ΧΑΛΚΟΥΤΣΙΟΥ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΖΑΦΕΙΡΗ ΠΟΙΟΣ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΕΝΟ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟ ΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΗ.Ο ΞΥΛΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΞΟΦΛΗΜΕΝΟ ΛΙΤΣΑ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΑΙΩΝΙΟ ΕΝ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑΣΕΜΑΚΗ.ΟΥΤΕ Ο ΟΜΩΣ ΚΑΙ Ο ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΩΤΙΣΑ ΧΑΧΑΧΑ.

ευρυνόμη είπε...

Καλή προσπάθεια haker, ε καί τί κατάφερες;

Ανώνυμος είπε...

Ενα πολιτικο φαντασμα γυριζει ολο το δημο σαν τον ακεφαλο καβαλαρη προσβαλλοντας και προκαλωντας αναστατωση μονο στα περιστερια σε καποιους ψυχακηδες και σιγουρα σε καποιους πρωην που εχασαν χρημα και καρεκλα.Ποσο χρονο πρεπει λιτσα να καταλαβεις οτι εχασες οτι το κομμα σου διαλυθηκε και οτι θα πρεπει να σκεφτεις σοβαρα οτι εισαι ενας υπαλληλος και εν παση περιπτωση ενας απλος δημοτικος συμβουλος.
Τι σε κανει να πιστευεις οτι αυτα που ειναι γυρω σου ειναι μελλοντικα στελεχη που μπορουν να διοικησουν δημο ποσο μαλιστα με εσενα αρχηγο αντε το δεδε την οικονομου το λεκα και το μπουλεκο
υπαρχηγους!

Ανώνυμος είπε...

11.14
Οσο και να σας ενοχλει ο Κωστας Λιτσας επεδειξε και προεκλογικα αλλα πολυ περισσοτερο και μετεκλογικα οτι αξιζει να διοικησει το Δημο Ωρωπου.Οσο επισης και να σας στεναχωρει η Αυτοδιοικητικη Συνεργασια παραμενει δυνατη και ενωμενη οσο ποτε.Ο προσωπικος πολεμος σε Ρουσση και Δεδε περα απο ανανδρος δεν εχει κανενα αποτελεσμα.Απο το Λιτσα κανενας αντιπαλος δε βριστηκε αλλα ουτε και λασπωθηκε.Ας δουμε τη πραγματικοτητα.Ενας Δημος που παραπαιει ενας Δημαρχος που το μονο που κανει ειναι να αναθετει σε ημετερους με απευθειας αναθεση και να εχει μια στρατια απο εμμισθους συμβουλους του τιποτα!!!αραγε γιατι???Μπορουμε να δουμε τη πραγματικοτητα οσο και να μας ενοχλει.τα καλα παιδια δεν υπαρχουν.δυστυχως...

Ανώνυμος είπε...

8:51 μάλλον θά τό μάθεις σάν τόν κερατά, τελευταίος.Τώρα γιά τόν λίτσα έχω την εντύπωση ότι μετά από καμιά δεκαριά χαμένα δικαστήρια καί προσφυγές έχασε την υπέρμετρη έπαρση καί η συμπεριφορά του δείχνει ότι θά χάσει (λυπάμαι άν συμβεί) καί τη νόηση.Βέβαια όταν αρχίσουν (προεκλογικά μάλλον θά γίνει) νά βγαίνουν στή φόρα οί οικονομικές του ατασθαλίες όπως ακούγεται, τότε είναι πού δέν θά ξέρουν (άν υπάρχουν μέχρι τότε) οί οπαδοί καί ο ίδιος πού νά
κρυφτούν.
Νά τό θυμάσαι αυτό!

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΒΓΟΥΝ ΚΥΛΙΚΕΙΑ, ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΚΑΚΟΦΙΑΓΜΕΝΑ ΔΡΟΜΟΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ, ΑΧΡΗΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ, ΔΕΣΦΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ, ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΑΣΚΗΣΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΠΡΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΤΛ.ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΒΓΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

αναρωτιεμαι γιατι ολα αυτα δεν βγαινουν τωρα???μηπως αραγε ειναι το μονο αμυντικο μεσο που εχετε...η λασπηηηηηη?αρκετα.φαγαμε δε θελουμε αλλο.το παραδειγμα του ρουσση δε σας επεισε οτι η τακτικη της δηθεν πολιτικης ομηριας δε πιανει?ελεος.βρειτε κατι αλλο.αυτα που ισχυριζεστε δεν τα πιστευουν ουτε τα μικρα παιδια για να φανε το φαι τους.ο ωρωπος εχει αναγκη απο αλλαγη πολιτικης και οχι απο κακοφτιαγμενη λασπη!οποιος εχει στοιχεια...ιδου η ροδος...αλλως...

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΛΙΩΣ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΙΡΕΙΣ ΜΑΡΙΑ. Η ΠΟΛΥ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΙΤΣΑ ΧΑΛΑΣΕ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΣΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΓΑΙΤΑΝΑΚΙ ΑΠΕΙΛΩΝ ΚΑΙ ΥΒΡΕΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΑΤΟ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ.
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΒΕΒΑΙΗ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΣ ΤΟΣΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΑΝ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΥΣ ΠΡΟΣ ΛΙΤΣΑ ΟΣΟ ΠΡΟΣ ΚΕΛΙΔΟΥ-ΡΟΥΣΗ-ΓΑΒΡΙΗΛ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ Η ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΙΤΣΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΚΟ. ΣΕ ΕΣΕΝΑ Η ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΙ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ;

Ανώνυμος είπε...

Είσαι πολύ εύκολη 5:13-8:42.Δέν πειράζει όμως απλά δέν έχει σασπένς όπως καί προεκλογικά.Εξάλλου έκπληξη δέν ήταν η νίκη τού οικονομάκου όσο η μεγάλη διαφορά ψήφων τής πρώτης κυριακής.Άν μελετήσει κάποιος τά στοιχεία όμως ήταν καί τά 2 δεδομένα σέ μεγάλο ποσοστό.
Αδυνατώ ωστόσο νά πιστέψω ποιός μπορεί νά εμπιστεύεται τόν λίτσα ακόμη καί σήμερα όταν μάλιστα ο κυβερνών συνδιασμός δέν έχει βγάλει στή φόρα τίποτα περιμένοντας ίσως την κατάλληλη στιγμή αντέχοντας όλη αυτή την μουσολινική συμπεριφορά του.
Άν ξεχάσουμε τά αστεία τής μαρίας γιά την υπερδύναμη λίτσα όλα δείχνουν μία άνοδο γιασεμάκη πού έχοντας εξασφαλίσει αρκετές συμμαχίες θά διαπραγματευτεί σκληρά καί ίσως ηγηθεί συνδιασμού.
Σίγουρος διεκδικητής ο δήμαρχος ψάχνει τόν αντίπαλο πού θά τού επιτεθεί στα γνωστά τρωτά σημεία του καί σίγουρα θά τραβήξει αρκετούς δυσαρεστημένους κυβερνώντες.
Σενάρια ίσως αλλά γράψτε:
Οικονομάκος φοριάρης μακρής νικολάου κοντογιάννη ζαφείρης βλάχος/ γιασεμάκης καλύβας παπαγιάννης χάσκος βασιλάκος βελτανιώτης κιούσης/ γαβριήλ ρούσης λίτσας δέδες πέππας καί βεβαίως ο ρίτζ.
Ποιός άλλος έχει σειρά;

Ανώνυμος είπε...

Ρουσης βελτανιωτης λιτσας τελος.Μονο καραγιαννης δεδες και γαβριηλ μουσιτσα 10:59.
Οικονομακος κρατα καλους φυτευει ακυρους και θριαμβευει χαλαρα το 2014.

Ανώνυμος είπε...

και μετά ξύπνησες...ρε σας έχει βαρέσει η ζεστη.να δω ποσο τρεχαλα θα βάλει ο κονομακιας μαζί με μωρακη καρινο και το κακό συναπάντημα μολις σκάνε τα κονομοσκανδαλα τους!!!άραγε με τις λάμπες τι γίνεται???ε ρε γλέντια...

Ανώνυμος είπε...

Θερμό καλοκαίρι 2013 καί θάνατος της αλεπούς ακριβώς μετά.Καί γιά οικονομάκο καί γιά γιασεμάκη μέ νικητή αυτόν πού θά πάρει τά αποκαϊδια τών άλλων κομμάτων.Φίλε γιά σένα πού φωνάζεις μόνος γιά τόν λίτσα σταμάτα γιατί είναι αστείο αφού ποιό πολλές πιθανότητες έχει ο τσάκωνας νά γίνει υπουργός!

Ανώνυμος είπε...

Ρε αυτόν τον Γαβριήλ που τον θυμάστε? Αυτός είναι ξεχασμένος από όλους. Έμαθα πως παρακολουθεί σεμινάρια ταβερνιάρη αφού θα ανοίξει ρακάδικο στην παράλια, και θα μαγειρεύει λέει και μόνος του. Μόνο που το μαγαζί που νοίκιασε είναι πολύ στενό. Που θα χωρέσει την κοιλία που έχει κάνει και τον μόνο φίλο που του έχει μείνει τον Σωτήρη. Η μήπως το επέλεξε επίτηδες μικρό, για να λέει πως είναι το μαγαζί κάθε μέρα γεμάτο. Είναι αυτός στην παραμύθα πρώτος…………….