ς

ς

Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Αλλού τα κακαρίσματα και αλλού γεννούν οι κότες;

Προκηρύχθηκαν λοιπόν οι εθνικές εκλογές για τις 6 Μαΐου.
Ήρθε η ώρα για τον καθένα από εμάς να σταθμίσει την πολιτική κατάσταση και να πάρει την απόφασή του.Ο πειρασμός για πολύ κόσμο θα είναι να ψηφίσει με αποκλειστικό γνώμονα τα πεπραγμένα των τελευταίων δυόμισι χρόνων. Το ένα εκατομμύριο πλέον των απολυμένων, οι εκατοντάδες χιλιάδες που έχουν υποστεί περικοπές ή που μένουν για μήνες απλήρωτοι είναι λογικό να εξεγείρονται απέναντι στην άμεση πηγή των βασάνων τους –τα μνημόνια– και να μην αναζητούν τα βαθύτερα αίτια. Λογικό, αλλά εν δυνάμει ολέθριο  αν ξεχάσει τα τριάντα προηγούμενα χρόνια.
Η δημοσκοπική βουτιά στην άβυσσο του ΠΑΣΟΚ, που δύσκολα θα φτάσει το μισό ποσοστό από αυτό που είχε λάβει το 2009, οφείλεται στα σκληρά μέτρα που έλαβε το ΠΑΣΟΚ στο πλαίσιο του πρώτου μνημονίου και στη συνέχεια στη στήριξη και συμμετοχή στην κυβέρνηση Παπαδήμου, που προώθησε τα ακόμη επαχθέστερα μέτρα του δεύτερου μνημονίου. Η σημαντική υποχώρηση της ΝΔ από τα δημοσκοπικά υψηλά του περασμένου φθινοπώρου (31%-32%) στα σημερινά ξεκινά από τη μνημονιακή στροφή του Αντώνη Σαμαρά τον περασμένο Νοέμβριο και επιταχύνεται τις τελευταίες εβδομάδες, με την ψήφιση των μέτρων του δεύτερου μνημονίου στη Βουλή και τη σύσταση του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και την εξαέρωση του ΛΑΟΣ.
Το 2009 ο κ. Παπανδρέου, με το σύνθημα «Λεφτά υπάρχουν», έλαβε σχεδόν το 44% των ψήφων. Ο κ. Καραμανλής, που αποφάσισε, έστω την ύστατη στιγμή, να προτείνει σφιχτή εισοδηματική πολιτική, έπειτα από πέντε χρόνιας ράθυμης μη προσαρμογής, έλαβε μόλις 33%, το χαμηλότερο ποσοστό στην ιστορία του κόμματος. Το εκλογικό σώμα το 2009, με την κρίση να μην έχει εκδηλωθεί ακόμα, δεν ήταν έτοιμο για την αλήθεια.
Το τρομακτικό είναι ότι δεν είναι έτοιμο ούτε τώρα. Είναι εσφαλμένη η άποψη ότι τα δύο κόμματα εξουσίας κατακρημνίζονται ΜΟΝΟ λόγω των ευθυνών τους για τις δεκαετίες που προηγήθηκαν της καταστροφής. Αν ήταν έτσι, θα είχε υπάρξει αντίδραση πολύ νωρίτερα – όλοι γνώριζαν άλλωστε για τις μίζες, το υπερτροφικό Δημόσιο, την ασυλία των δικτυωμένων. Τα δύο κόμματα κατακρημνίζονται κυρίως γιατί προτάσσουν –έστω καθυστερημένα, υπό εξωτερική πίεση, με εκπτώσεις, αντιφάσεις και αμέτρητα πισωγυρίσματα– την αλλαγή της δημόσιας διοίκησης και της οικονομίας, με μεταρρυθμίσεις που είναι ΙΣΩΣ αναγκαστικά βίαιες, γιατί δεν έγιναν όταν θα μπορούσαν να ήταν πολύ πιο ήπιες. Για να το πούμε απλά: δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν πλέον τους ψηφοφόρους-πελάτες, λεφτά δεν υπάρχουν, οπότε αυτοί, εξοργισμένοι και αρκετοί από αυτούς εξαθλιωμένοι, στρέφονται αλλού ΚΑΙ καλά κάνουν.

Όμως θα νοθευτεί» πάλι η ψήφος μας;
 Σας θυμίζω τον τότε Υπουργό  κ Προκόπη Παυλόπουλο και την «περίεργη» αλλαγή στον Νόμο 3231/2004 με την τροπολογία 3636/2008 που αυτός εισηγήθηκε και ψηφίστηκε για ΑΥΞΗΣΗ του γνωστού και από πριν καθιερωμένου BONUS στο πρώτο Κόμμα όχι των ΣΑΡΑΝΤΑ (40) αλλά ΠΕΝΗΝΤΑ (50) εδρών!
Πολύ βολικό για την Κυβέρνηση του κ Καραμανλή που επέλεξε την ΦΥΓΗ από την ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ της οικονομικής κρίσης που τώρα βιώνουμε ως Έλληνες και ΠΑΡΕΔΩΣΕ την εξουσία στον κ Παπανδρέου του  «λεφτά υπάρχουν», κάνοντας Κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ!
Επιμύθιον;
Η Νέα Δημοκρατία που παρέδωσε εξουσία στο ΠΑΣΟΚ το 2009 τα μαγείρεψε (των φρονίμων τα παιδιά, πάντα, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν) και τα ξημερώματα της 7ης Μαΐου 2012 ή «Νέα» Ν.Δ. του κ Σαμαρά αφού άφησε το ΠΑΣΟΚ του κ Παπανδρέου να μας φορτώσει την τρόικα και ΟΛΑ τα δεινά, να βρεθεί πάλι στην Εξουσία συνεπικουρούμενη από το «Νέο» ΠΑΣΟΚ του κ Βενιζέλου…
Στις 6 Μαΐου 2012 ΙΣΩΣ να «Νοθευτεί», για μια ακόμη φορά, η ψήφος μας!...

Δοξάστε τους;
[Κώστας, Γιώργος]

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δέκα κόμματα στη Βουλή δείχνει νέα δημοσκόπηση.
Τον κατακερματισμό της ελληνικής πολιτικής σκηνής αποτυπώνει νέα δημοσκόπηση της εταιρείας Marc, που διενεργήθηκε για λογαριασμό του Alpha, εντείνοντας την ανησυχία στα εκλογικά επιτελεία των δύο μεγάλων κομμάτων για τα αποτελέσματα της κάλπης της 6ης Μαΐου.

Η δημοσκόπηση, με αναγωγή των αναποφάσιστων, προβλέπει Βουλή με 10 κόμματα, τα οποία στην εκτίμηση ψήφου, λαμβάνουν τα ακόλουθα ποσοστά: Νέα Δημοκρατία 22,3%, ΠΑΣΟΚ 17,8%, Ανεξάρτητοι Έλληνες 9,9%, ΣΥΡΙΖΑ9,8%, ΚΚΕ 9,7%, Δημοκρατική Αριστερά 8,6%, Χρυσή Αυγή 5,7%, ΛΑΟΣ 3,9%,Οικολόγοι Πράσινοι 3,1% και Δημοκρατική Συμμαχία 3%.

Οσον αφορά την πρόθεση ψήφου τα ποσοστά των κομμάτων έχουν ως εξής: Νέα Δημοκρατία 17,1%, ΠΑΣΟΚ 13%, Ανεξάρτητοι Έλληνες 6,8%, ΣΥΡΙΖΑ 6,9%,ΚΚΕ 7,9% ΔΗΜΑΡ 5,6%, Χρυσή Αυγή 3,9%, ΛΑΟΣ 2,8%, Οικολόγοι Πράσινοι 2,2%, ΔΗΣΥ 2,1, αναποφάσιστοι 16,6%, ακυρο-λευκό-αποχή 10%.

Ακόμη, σύμφωνα με την ίδια μέτρηση, το 15,6% των ερωτηθέντων απαντά πως οι θέσεις του βρίσκονται πιο κοντά με αυτές του προέδρου της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, ενώ ακολουθεί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος με ποσοστό 14,7%.

Έπονται κατά σειρά ο Αλέξης Τσίπρας με 7,9%, ο Πάνος Καμμένος με 7,8% και η Αλέκα Παπαρήγα με 6,2%. Το 5,8% συγκεντρώνει ο Φώτης Κουβέλης, το 3,3% ο Γιώργος Καρατζαφέρης, το 2,7 % η Ντόρα Μπακογιάννη και το 2,3% ο Νίκος Μιχαλολιάκος.
Αίμα δάκρυα κ υδρώτα!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΜΕ Γ.ΓΑΒΡΙΗΛ 35% ΑΛΛΟΣ 25% Γ.ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΣ 20% ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Έχει ο καιρός γυρίσματα καί στα επόμενα δύο χρόνια θά δούμε πολλά καί διάφορα.Ο Γαβριήλ έχει τούς ανθρώπους του καί σχεδόν σίγουρα έχει συμφωνήσει μέ αρκετούς από τό σημερινό συμβούλιο καί από ότι ακούω δέν είναι καί μικρά ονόματα.Ο Οικονομάκος έχει κάνει μεγάλα λάθη γιά την κλάση του αλλά μπορεί νά ανατρέψει τό κακό κλίμα είς βάρος του.Άλλο πρόσωπο ή "κινήσεις" δέν βλέπω ακόμη Ευρυνόμη ούτε σχολιαστή τών 5:00 αλλά είναι νωρίς γιά γαμπρούς ακόμη!

Ανώνυμος είπε...

Έχει ο καιρός γυρίσματα καί στα επόμενα δύο χρόνια θά δούμε πολλά καί διάφορα.Ο Γαβριήλ έχει τούς ανθρώπους του καί σχεδόν σίγουρα έχει συμφωνήσει μέ αρκετούς από τό σημερινό συμβούλιο καί από ότι ακούω δέν είναι καί μικρά ονόματα.Ο Οικονομάκος έχει κάνει μεγάλα λάθη γιά την κλάση του αλλά μπορεί νά ανατρέψει τό κακό κλίμα είς βάρος του.Άλλο πρόσωπο ή "κινήσεις" δέν βλέπω ακόμη Ευρυνόμη ούτε σχολιαστή τών 5:00 αλλά είναι νωρίς γιά γαμπρούς ακόμη!

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά έλεος. Που θυμηθήκατε αυτόν τον άσχετο, παρτάκια, γυρολόγο, εμπαθή, κυκλοθυμικό, άσχημο, κουρασμένο, δολοπλόκο, ασυχρόνιστο, και κακό άνθρωπο?????????????

Ποιος μπορεί να τον εμπιστευτεί τώρα πια? δεν μπορεί πλέον να πείσει ούτε τον εαυτό του, για να φορέσει ιδίου χρώματος κάλτσες, στα πόδια του.ΕΛΕΟΟΟΟΣ!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Όλοι με μισούν επειδή είμαι τόσο ομόφωνα αγαπητός.
Δήμαρχος

Ανώνυμος είπε...

Εγώ ειμί ο Ων.
Έξοδος Γ'
Τοις πάσι χρόνος και καιρός τω παντί πράγματι υπό τον ουρανόν.
Εκκλησιαστής Γ'
Μη καυχώ τα εις αύριον, ου γαρ γιγνώσκεις τι τέξεται η επιούσα.
Παροιμίαι ΚΖ'
Προ συντριβής ηγείται ύβρις, προ δε της πτώσεως υπερηφάνεια.
Παροιμίαι IΣΤ'[ποιό ρεαλιστικό]
δήμαρχε!

Ανώνυμος είπε...

Την έκπληξη της ζωής τους έζησαν δύο ψαράδες από το Μεξικό όταν ψάρεψαν ένα μεγάλο λευκό καρχαρία με μήκος μεγαλύτερο των 6 μέτρων και βάρος περίπου 900 κιλά, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Ο καρχαρίας πιάστηκε στη θάλασσα του Κορτέζ και οι ψαράδες νόμιζαν πως απλά είχαν πιάσει ένα μεγάλο ψάρι. Ο καρχαρίας ανασύρθηκε στην επιφάνεια νεκρός και οι Guadalupe και Baltazar χρειάστηκαν μία ώρα για να τον σύρουν με τη βάρκα τους στην ακτή. Στην άμμο κατάφεραν να τον βγάλουν πενήντα άνθρωποι. Οι δύο ψαράδες δεν είχαν ξαναδει τόσο μεγάλο ψάρι ποτέ στη ζωή τους… Το τι απέγινε τελικά ο καρχαρίας παραμένει άγνωστο αλλά οι επιστήμονες ήλπιζαν να μπορέσουν να πάρουν ένα δείγμα ιστού για να το μελετήσουν. Οι λευκοί καρχαρίες δεν βρίσκονταν συχνά στη Θάλασσα του Κορτέζ, στον κόλπο της Καλιφόρνια. Αλλά πλέον πιστεύεται πως η περιοχή είναι ο χώρος που εκκολάπτονται τα μικρά του νέου είδους που για πρώτη φορά εντοπίστηκε στα νερά του ευβοϊκού ΓΑΒΡΙΛΟΥΣ-ΓΑΒΡΙΛΟΥΣ. Κάθε τετραετία μαζεύονται στα φιλικά νερά της περιοχής μας, αναζητώντας θηράματα, προκειμένου να παραμένουν στον αφρό, αφού στο μεσοδιάστημα ζουν στην λάσπη και στον βούρκο, ανήμποροι να ζήσουν στην καθαρότητα του αφρού στην επιφάνεια. Όντως είδος προς εξαφάνιση χρειάζεται την ανάγκη και την προστασία όλων μας......

Ανώνυμος είπε...

Έλεος ψαρά
Τά γνωστά ψάρια λίτσα-ρούση το άλλο βελτανιώτη-ζαχαρία τό άλλο καραγιαννη-γιασεμάκη τό νέο οικονομάκο-ηλιάσκο τό ξέχασες ή δέν σέ συμφέρουν;
Νά συνεχίσω;

Ανώνυμος είπε...

Οι "δικοί"μας άνθρωποι είναι σίγουρα δικοί μας ή είναι γιά τίς δικές τους τσέπες,,,,,,,λέω τώρα αγαπητή ευρυνόμη!

Ανώνυμος είπε...

Ο υπέργηρος Ραβίνος Γιτζάκ Καντούρι, με φήμη “αγίου” για τους Ισραηλίτες, που πέθανε στις 28 Ιανουαρίου 2006 σε ηλικία 111 ετών και στην κηδεία του μαζεύτηκαν πάνω από 200.000 Εβραίοι, λίγο πριν πεθάνει, ειδοποίησε τους μαθητές του ότι του φανερώθηκε σε όραμα ο Μεσσίας! Έτσι άφησε ιδιόχειρο σημείωμα αποκαλύπτοντας το όνομά του Μεσσία, με την εντολή να ανοιχτεί ένα χρόνο μετά το θάνατό του! Πράγματι το.... 2007, ανοίχτηκε το σημείωμα, όπου αναγραφόταν: “Σχετικά με τη συντομογραφία του ονόματος του Μεσσία, Αυτός θα σηκώσει το λαό και θα αποδείξει ότι ο λόγος του και ο νόμος του έχουν κύρος. Αυτό έχω υπογράψει το μήνα του...
ελέους. Yitzhak Kaduri”! Στα Εβραϊκά τα αρχικά των παραπάνω λέξεων, σχηματίζουν ένα όνομα Yehoshua ή Yeshua, που σημαίνει
ΓΑΒΡΙΗΛ ΓΕΩΡΓΙΟΣ. Ρίγη συγκίνησης κατέκλυσαν τον φιλεύσπλαχνο λαό των νεοπαλατιανών, που στα σοφά λόγια του αποθανόντος ραβίνου, αναγνωρίστηκε αυτή η μέγιστη πολιτική μορφή του τόπου, και μάλιστα εν ζωή. Ο Σύλλογος των Ν. Παλατιών στην μεθαυριανή εορτή της δρακοντονίας, σκέφτεται να τιμήσει, των μέγιστο αυτό πατριώτη.

ευρυνόμη είπε...

-Έχω "ακούσει" τά άπειρα μέ τίς δημοσκοπήσεις αλλά προσπαθώ μέχρι τέλους νά μήν πάρω θέση.Μέ εξαίρεση αυτή γιά τά νομικά πρόσωπα πού κατέληξε στόν χακερισμό κατά άλλους από τόν "αρραβωνιαστικό" μου κ. Ζαφείρη ή από την κα. Κοντογιάννη ή από τό οργανωμένο έγκλημα τού Καλλικρατικού Δήμου Ωρωπού, αλλά σίγουρα όχι από τόν Yitzhak Kaduri!
Σχεδόν έχεις μία μικρή εμπάθεια μέ τόν κ. Γαβριήλ αλλά σίγουρα έχεις απίστευτο χιούμορ πράγμα σπάνιο στίς θολές εποχές πού ζούμε (μία συγνώμη από τόν κ.Γαβριήλ).
-Συγνώμη μικρές/οί υβριστές πού δέν ανέβασα σχόλια σχετικά μέ τούς τοπικούς Υποψηφίους τών Βουλευτικών Εκλογών αλλά ή κάλπη είναι γκαστρούλα χωρίς αυτή την φορά νά γνωρίζουμε τόν εραστή της.
Ωστόσο άν μού στείλουν βιογραφικό θά τό αναρτήσω μόνο καί μόνο επειδή είναι Δημότες Ωρωπού καί θέλω νά ελπίζω ότι θά προσφέρουν κάτι στόν Δήμο μας, άσχετα τί καί ποιόν θά ψηφίσω εγώ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΜΟΣΤΡΑ ΤΟΝ ΚΙΟΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΣΚΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΑΛΛΟΥ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΥΡΥΝΟΜΗ.ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΛΕΙΣΕ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΠΑΡΕΑ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΑΚΟ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ!
ΦΙΛΙΑ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Η θετική στάση απέναντι στη ζωή, παρά τις αντιξοότητες και ανεξάρτητα από την ηλικία ή την οικονομική κατάσταση, μπορεί να κρατήσει υγιή την καρδιά, μειώνοντας έως 50% τις πιθανότητες εμφράγματος και εγκεφαλικού.

Το συμπέρασμα προέρχεται από την πρώτη μεγάλη, συνδυασμένη ανάλυση όλων των μελετών επί του θέματος – συνολικά είναι πάνω από 200 – την οποία πραγματοποίησαν επιστήμονες από το Τμήμα Κοινωνίας, Ανθρώπινης Ανάπτυξης & Υγείας του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ.
Όπως δήλωσε η επικεφαλής ερευνήτρια δρ Τζούλια Μπόεμ, είναι καλά γνωστό ότι αρνητικές καταστάσεις όπως η κατάθλιψη, ο θυμός, το άγχος και η εχθρικότητα είναι ολέθριες για την καρδιαγγειακή υγεία.


Άλλο αυτό, όμως, και άλλο το να είναι κανείς αισιόδοξος και να πιστεύει ακράδαντα πως όλα θα πάνε καλά.
«Η απουσία του αρνητικού δεν είναι το ίδιο με την παρουσία του θετικού», είπε. «Μπορεί ένας άνθρωπος να μην έχει κατάθλιψη, αλλά να είναι αποθαρρυμένος απ’ τη ζωή του, με συνέπεια να μη νιώθει χαρά.»

Αυτό που έδειξε η ανάλυσή μας είναι πως παράγοντες όπως η γνήσια αισιοδοξία, η ικανοποίηση από τη ζωή και το αίσθημα ευτυχίας σχετίζονται με μειωμένο κίνδυνο καρδιαγγειακών προβλημάτων, ανεξάρτητα από την ηλικία, την κοινωνικο-οικονομική κατάσταση, το κάπνισμα, το σωματικό βάρος ή άλλους παράγοντες που υπονομεύουν την καρδιαγγειακή υγεία».

Και συνέχισε: Οι πιο αισιόδοξοι εθελοντές στις μελέτες που αναλύσαμε είχαν κατά 50% λιγότερες πιθανότητες να πάθουν το πρώτο καρδιαγγειακό επεισόδιο, όπως ένα έμφραγμα ή εγκεφαλικό, σε σύγκριση με τους πιο απαισιόδοξους. Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα, μελετήθηκε σε ένα μικρό χωριό της Ελλάδας, τον Ωρωπό. Εκεί ένας υπερφιλόδοξος πολίτης με το όνομα ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛ, ανταποκρίθηκε πλήρως στην έρευνα, και πλέον θα αποτελεί κλινικό δείγμα. Να σημειώσουμε πως σχεδόν πίστεψε πως θα γίνει δήμαρχος ξανά, μετά από μια άθλια και εξοντωτική για τον τόπο του δημοτική τετραετία. Έτσι ετοιμάζει και πάλι την ομάδα του για της επόμενες εκλογές αναζητώντας τα στελέχη του σε ιατρικές συνεδρίες, γηροκομεία, ψυχιατρεία και άλλες κλινικές παντός είδους.

Ανώνυμος είπε...

Μία γυναίκα είναι υποψήφιος καί την ξέχασες...Ευρυνόμη.Η Κ.Στεργίου!

Ανώνυμος είπε...

Έχει δίκιο ή κυρία πού ξέχασες αυτή την τεράστια πολιτικό μέ τίς μεγάλες προσδοκίες.
Βάλτε μυαλό μόνο ό καμένος μπορεί νά βγεί 3 ή καί 2 κόμμα καί νά προκαλέσει εξελίξεις.
Αρέσει δέν αρέσει τά αριστερά καί δεξιά κομπλεξικά κόμματα τελείωσαν γιά πάντα στήν συνείδηση τού ΕΛΛΗΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ο κύριος 8:45, προφανώς ζήτουλας τού οικονομάκου θά καταλάβει κάποια στιγμή ότι ποιό παρτάκιας από τόν δημαρχάρα τού δέν έχει περάσει από όλους τούς πρώην δήμους καί κοινότητες τής περιοχής.Αυτός είναι ο λόγος πού τρώει μαύρο, αυτός είναι ο λόγος πού κατάφερε καί διέλυσε τόν συνδιασμό του σε ένα χρόνο καί όχι ή ανικανότητα καί η έλειψη εμπιστοσύνης πού τόν διακρίνει αυτόν καί τά 2-3 τσιράκια πού τού απέμειναν.

Ανώνυμος είπε...

Το ανέκδοτο της ημέρας(έτσι για να ευθυμήσουμε λίγο)

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

Σίγουρα αυτή την τετραετία
προσπαθήσαμε πολύ.
Εάν πετύχαμε ή όχι,
το αφήνουμε στη δική σας
κρίση.
Άλλωστε εσείς αποτελείτε
για μας το μοναδικό σημείο
αναφοράς.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛ

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Μίχαλε θα θέλατε να μας πείτε τι ακριβώς συναίβει;
Αν και ταραγμένος ακόμα από τα γεγονότα, θα σας πω με κάθε λεπτομέρεια όσα συνέβησαν στις 8-4-2011 μεταξύ εμού και του κ. Γιώργου Γαβριήλ, στο Δημαρχείο Ωρωπού κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου που ήταν σε εξέλιξη.Τι εννοείτε κ. Μίχαλε όταν λέτε χειροδικία;

Όπως σας προανέφερα είχε τελειώσει την ομιλία του κατά τη διάρκεια της οποίας δέχτηκε τα υποτιμητικά σχόλια και τις αντιδράσεις αγανάκτησης από τους δημότες Ωρωπού. Ως γνωστόν ο πρώην Δήμαρχος δεν άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις για το έργο του στο Δήμο μας, προκαλώντας έτσι την αγανάκτηση του κόσμου για την άσχημη κατάσταση που παρέδωσε. Βγαίνοντας λοιπόν εκείνος από την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου τον συνάντησα και του απεύθυνα την ερώτηση μου. Δεν μου απάντησε αλλά με οργή και θυμό, μαινόμενος, με όλη του τη δύναμη με έσπρωξε βίαια. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να εκτιναχτώ και να πέσω πάνω στους συνδημότες μου οι οποίοι βρίσκονταν εκεί και παρακολούθησαν όλη την εξέλιξη των γεγονότων.
Τουλάχιστον δεν φάγαμε ακόμα ξύλο από τον ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟ και τα τσιράκια του.......

http://apokalipsi-apokalipsitora.blogspot.com/ είπε...

ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΕΞΩΔΙΚΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ..........

afidnos blogspot com είπε...

ΕΞΕΣΤΙ ΚΛΑΖΟΜΕΝΙΟΙΣ ΑΣΧΗΜΟΝΕΙΝ

Ανώνυμος είπε...

Ο κόσμος έχει καλυφθεί απο ενα πέπλο απογοήτευσης,απαισιοδοξίας και αγανάκτησης.Κάθε ημέρα κατακλύζεται απο ένα κύμα πολιτικών διαφημήσεων με θα,θα,τίποτα το ουσιαστικό.Οι πολιτικοί ξέρουν πλέον καλά το κλίμα αποδοκιμασίας που επικρατεί.Εχουμε γυρίσει σελίδα στην παλιά πολιτική σκηνή.Καινούργια σκηνικά ξετυλίγονται μπροστά μας, η απόφαση καταλυτική μα και πολύ δύσκολη η εποχή των αναμενόμενων θαυμάτων έληξε.Για να γυρίσουμε στα του Δήμου μας,προφανώς δεν έχουν πάρει το μαθημά τους,δεν μπορούν να καταλάβουν οτι τα πράγματα αλλάζουν με γοργούς ρυθμούς.Αδυνατούν να ακολουθήσουν,αρνούνται πεισματικά να τινάξουν απο πάνω τους την κομπλεξικότητα της ανωτερότητας γιατί απο αυτήν φαίνεται οτι πάσχουν πολλοί.Ανώτερος γίνεσαι οταν μπορείς να αποδεχτείς πως δεν είσαι διαφορετικός απο τους υπόλοιπους λόγω της θέσης που βρίσκεσαι.Τους ανθρώπους που συναντάς οταν ανεβαίνεις προς την κορυφή μην τους αγνοείς γιατί στην πτώση σου θα τους χρειαστείς.Εχουν πάρει λάθος δρόμο αν δεν αλλάξουν μονοπάτια οδηγούνται στον γκρεμό.Η τύφλωση της ματαιοδοξίας εμποδίζει να δούν οτι θα χάσουν απο την ίδια τους αδιλλακτη συμπεριφορά.girl.