ς

ς

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Λίγο Ευγενής Πολύ Ρουφιάνoς;

Η ευγένεια ποτέ δε βλάπτει, τις περισσότερες φορές βοηθά.
Να είσαι ευγενής χρησιμοποίησε "παρακαλώ" και "Ευχαριστώ" ή "Ευχαριστώ για την παρατήρηση". Κάν' το ξεκάθαρο ότι εκτιμάς τον χρόνο που οι άλλοι άνθρωποι ξοδεύουν για να σε βοηθήσουν σχεδόν τζάμπα.
 Για να είμαι ειλικρινής, αυτό δεν είναι όσο σημαντικό όσο είναι (και δεν μπορεί να αντικαταστήσει) το να είσαι πραγματικά σωστός, ξεκάθαρος, ακριβής και περιγραφικός, το να αποφεύγεις κλειστά πρότυπα άλλων παλαιών διοικήσεων,κλπ- γενικά προτιμούν οι πολίτες  να τους φερθούν κάπως αγενώς αλλά κάνοντας τεχνικά σωστές αναφορές σφαλμάτων από το να λάβουν μία ευγενή ασάφεια.

Αν αυτό σε προβληματίζει, θυμήσου ότι εκτιμούμε μία ερώτηση από το τι μας διδάσκει πονηρέ αποτυχημένε πολιτικέ.Εντούτοις, αν έχεις την τεχνική σου , η ευγένεια αυξάνει τις πιθανότητές σου να λάβεις μία χρήσιμη απάντηση και ΟΧΙ φορώντας την κουκούλα του ρουφιάνου.

Ο ρουφιάνος είναι το είδος ανθρώπου που θα βρεις σε όλους τους χώρους της κοινωνίας, εργασίας, γειτονιάς της πολιτικής .Μπορεί να είναι απλός αλλά και προϊστάμενος. Δεν θα τον ανακαλύψεις εύκολα αλλά θα τον καταλάβεις από μερικά κύρια χαρακτηριστικά όπως η ιώβεια υπομονή απέναντι στον διοικούντα και ειρωνεία απέναντι στους μικρούς συναδέλφους του. Τον αναγνωρίζεις αφού πάντα θέλει να βρίσκεται στο προσκήνιο και βέβαια να διοικήσει.Με χαμόγελο μόνιμα κολλημένο στο πρόσωπό του, υπομονητικός ,εργασιομανής και..."γλυκός".
Δεν έχει μόνο ένα στόχο. Το μυαλό του δουλεύει συνέχεια ,επεξεργάζεται πληροφορίες και τις χρησιμοποιεί ανάλογα με τις εξελίξεις. Είναι πάντα ,σε απόσταση αναπνοής ,από τους διοικούντες, κάθεται παραπέρα  σαν υπάκουο σκυλάκι ή σουλατσάρει μονίμως στα γραφεία άλλων ρουφιάνων. Δολοπλόκος και ραδιούργος ακούει, συγκεντρώνει πληροφορίες και κουτσομπολιά και μετά δήθεν του "ξεφεύγουν".
Είναι ο πρώτος που θα προτιμήσει ο διοικούντας για την διεκπεραίωση των "προγραμμάτων" του. Ο ρουφιάνος θα υποβιβαστεί σε σκλάβο ,θα μεσολαβήσει για να γίνει γρήγορα η δουλειά για να θα φανεί "άξιος".Μετά θα δηλώσει δημόσια ότι κουράστηκε να είναι καλός και πρέπει σαν ΑΞΙΟΣ να γίνει αυτός διοικητής. Ότι στη πραγματικότητα θυσίασε, τον χρόνο του και την κούραση του, για να σώσει τον Δήμο και ότι είναι η επόμενη μέρα.

Λέει πολλά και ψαρεύει και αν είσαι άσχετος παρασύρεσαι και του απαντάς. Μετά από ημέρες ,όταν θα διαπιστώσεις μία αλλαγή στην στάση κάποιων "φίλων" απέναντι σου, θα καταλάβεις ποιος τις μεταβίβασε. Θα κρατήσει αποστάσεις ασφαλείας και θα τον ξεγράψει από τους γνωστούς του. Προδότης και σπιούνος ψοφάει να μάθει τα μυστικά σου για να τα εξαργυρώσει .Χωρίς ηθικούς δισταγμούς και κυρίως χωρίς δεύτερη σκέψη θα σε αδειάσει απλά και μόνο για να διοικήσει. Αγνοεί ότι πρέπει να σεβαστεί κάποια πράγματα. Δεν τον ενδιαφέρει που κάνει ζημιά στους συναδέλφους του.
 Καθηλωμένος στο καθήκον ακούει, επεξεργάζεται και μεταφέρει ,κατά το δοκούν, τα μυστικά σου .Όταν τον βρίζεις δεν θα θιχτεί. Θα μειδιάσει και θα σου πει ότι δεν το κατάλαβε ότι ήταν λάθος. Ίσως θα υποσχεθεί ότι δεν θα το ξανακάνει αλλά να είσαι σίγουρος ότι θα κάνει τα ίδια .Η πλάτη του έχει απίστευτη ευλυγισία .Μπορεί ο ρουφιάνος να είναι όμορφος ή άσχημος αλλά πάντα ευπαρουσίαστος. Προσέχει πάντα την εμφάνιση του απέναντι στον μεγάλο. Κανένας δεν θέλει τον ρουφιάνο στην παρέα του όμως.  Δεν θα τον συστήσει σε κανέναν φίλο του απλώς τον χρησιμοποιεί και αυτός δεν το καταλαβαίνει σχεδόν ποτέ!

Συνεχίζει με το ίδιο βιολί αφού είναι πεπεισμένος ότι είναι υπέροχος  κάνοντας τη ρουφιανιά την καλύτερη συνταγή για τις φιλοδοξίες του-ένα σημαντικό λιθαράκι στην εξέλιξη του....από ΛΑΓΟ ΣΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟ.
JAFO

37 σχόλια:

simvoulio oropou είπε...

Ευρυνόμη γεννιόμαστε γυμνοί, βρόμικοι και πεινασμένοι. Τα πράγματα στη συνέχεια γίνονται ακόμα χειρότερα.
Κάποιοι άνθρωποι πρόκειται να αφήσουν το σημάδι τους σ’ αυτόν τον κόσμο.Ο 'λαγός' μάλλον θ’ αφήσει λεκέ με αυτά που κάνει!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ευρυνομη σιγουρα η κριση σου ειναι σωστη αλλα ποσοι ειναι αυτοι που καταλαβαινουν,πριν απο...λιγο ηρθα σε αντιπαραθεση με μια καλη μου φιλη-ο για το ιδιο προσωπο,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ

ευρυνόμη είπε...

epomenimera τίς απειλές σου σε κάποιον πού γνωρίζεις ή πού είναι στα μέτρα σου.
Σε αυτό το blogspot δέν θα ξαναγράψεις καί θά σού προτείνω νά μήν το ξαναδιαβάσεις αφού τό επίπεδό σου είναι απαράδεκτο καί τουλάχιστον ύποπτο.
Θα συμφωνήσω λοιπόν καί εγώ στήν αποβολή σου από τά τοπικά blogs, oroposavrio/kalamos-city καί θά διαγράψω όλα σου τα σχόλια.
Νομίζω ότι η νύχτα θά είναι πολύ μεγάλη γιά άτομα σάν εσένα καί την "σε".

κωνσταντιναοικονομου είπε...

Στις 20-01-2012 στο Δημοτικο Σχολειο Καπανδριτιου εγινε συγκεντρωση απο το Συλλογο Γονεων και Κηδεμονων για ενημερωση.
Ενα απο τα θεματα που προτεινε για συζητηση η προεδρος του Συλλογου Κυρια Νταση Μαρια και μετα απο επιθυμια (οπως ειπε) καποιων γονεων ηταν οτι η Προεδρος της Δημοτικης Κοινοτητας Καπανδριτιου Κυρια Κωνσταντινα Οικονομου σε Κοινοτικο Συμβουλιο που εγινε ζητουσε απο το Νομικο Προσωπο να πραγματοποιηθει Χριστουγεννιατικη γιορτη στο Διαμερισμα Καπανδριτιου.
Η Προεδρος λοιπον του Καπανδριτιου "τολμησε" να προτεινει ημερομηνια για την γιορτη αυτη,που αφορουσε ολο το Καπανδριτι και η οποια θα πραγματοποειτο εξω και μπροστα απο την Κοινοτητα,ημερομηνια που ο συλλογος ειχε κλεισει την αιθουσα εκδηλωσεων της Κοινοτητας για Χριστουγεννιατικο εορτασμο.
Γνωριζεται Κυρια Νταση οτι το Νομικο Προσωπο με Προεδρο την Κυρια Κοντογιαννη Αλεκα (και κανεις αλλος)ηταν ΧΟΡΗΓΟΣ ΚΑΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ αυτης της Χριστουγεννιατικης γιορτης ΚΑROYSEL,fase painting,Παραμυθι απο το σεντουκι της γιαγιας,κλοουν κ.α.για ολες τις Δημοτικες και Τοπικες Κοινοτητες του ΔΗΜΟΥ.
Η προταση της Προεδρου της Δημοτικης Κοινοτητας ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ ηταν η γιορτη αυτη να γινει ημερομηνια που ο Συλλογος σας θα ειχε και το bazaar του Δημοτικου ΑΡΑ η προταση της ΕΥΝΟΟΥΣΕ την γιορτη σας και μονο.
Η Προεδρος του ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ απο την πρωτη ημερα σταθηκε διπλα στο συλλογο,βοηθησε οπως αναφερατε και στη γιορτη του σχολειου το καλοκαιρι,μετεφερε η ιδια προσωπικα τα βιβλια του απο τον Καλαμο,εβαψε η ιδια προσωπικα αιθουσες του σχολειου και θα συνεχισει να στηριζει,να βοηθαει και να διεκδικει για τα σχολεια του Καπανδριτιου.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ
ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ

Υ.Γ.ΑΛΕΚΑ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ
Το Νομικο Προσωπο Πολιτισμου λαμβανοντας υποψιν ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ αποδεχτηκε να οργανωσει μια σειρα απο Πολιτιστικες Εκδηλωσεις.....και σας καλει ολους να μεταφερουμε μαζι το μηνυμα των Χριστουγεννων σε καθε γωνια του ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Άν θέλετε νά σάς διαβάζουμε κάτι τέτοια σκουπίδια δέν έχουν καμία θέση στα μπλόγκς γιατί αρκετές φορές τά κάνουν ακατάλληλα ακόμα καί γιά ενήλικες.Βεβαίως άν έχεις στοιχεία/ΙΡ γιά τίς δολιοφθορές από αυτά τά άτομα πρέπει νά τά δώσεις στήν αστυνομία γιά γνώση καί συμμόρφωση.Πολλοί είπαν ότι έριξες την ποιότητα μέ τόν Καζαμία, αλλά πιστεύω ότι όλοι περιμένουν τό δεύτερο μέρος άσχετα τά κουτσομπολιά λόγο Ζαφείρη.
Γιά την ιστορία ό λαγός είναι ο Γιασεμάκης ή μου φαίνεται;

Ανώνυμος είπε...

Ο ΛΑΓΟΣ ΑΦΟΥ ΠΗΔΗΣΕ ΠΡΩΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΙΤΣΑ ΜΕΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟ ΒΓΗΚΕ ΤΡΙΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΔΡΩΜΕΝΟΣ.
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ ΓΙΑΣΕΜΑΚΗ ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΡΑ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΚΑΠΟΤΕ ΙΔΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΙ Η ΤΟΥ ΤΗΝ ΒΓΑΖΟΥΝ.
ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΛΙΤΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΤΟΣ ΕΝΩ ΕΣΥ ΕΝΑΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

ο διοικουντας για διεκπεραιωση των προγραμματων του εχει αδυναμια σε μια κυρια του δημου Λαθος η Σωστο

Ανώνυμος είπε...

Τι ελεγες για ρουφιανους ευρυνόμη?

Ανώνυμος είπε...

Η ρουφιανιά είναι γνωστή απο τα αρχαία χρόνια.Εκείνοι που την υπηρετούν είναι παθογόνα μικρόβια που μολύνουν τους άλλους.Υπάρχουν δυο μορφές ρουφιανιάς,η μια είναι όταν την ασκούν για το συμφέρον ενώ η άλλη χρησιμοποιήτε για να σπείρει την διχόνοια.Και οι δύο εξίσου επικίνδυνες μπορούν να διαλύσουν ανθρώπινες υποστάσεις.Δεν χρειάζεται πια η κουκούλα τώρα δουλέυουν υπογείος και ροκανίζουν τα θυματά τους σιγά-σιγά.Κατηγορούν πολλές φορές άδικα είναι κάπως έτσι σαν να ανοίγουν ενα σακί με πούπουλα στον άνεμο να τα σκορπούν και μετά αυτός που έχει κατηγορηθεί να προσπαθεί να τα μαζέψει.Εκείνοι που λειτουργούν με σκοπό να προδίδουν άλλους ανθρώπους, αισθάνονται κυρίαρχοι πως κάνουν κάτι μεγάλο στην ουσία είναι άνθρωποι με υποβιβασμένο εγώ.Όποια θέση και αν καταλαμβάνουν θα είναι πάντα οι άνθρωποι της μιας χρήσης αφού προκαλούν αηδία.girl.

ΣΗΜΕΡΑ είπε...

o φοβος μας κανει να προκαλουμε αυτο που φοβομαστε,γνωριζοντας το αυτο επελεξα να φυτεψω αγαπη στην καρδια μου κα να τη θρεψω με ευγνωμοσυνη,η αγαπη διωχνει το φοβο κι η ευγνωμοσυνη διατηρει την αγαπη ζωντανη,οπου υπαρχει αγαπη δεν υπαρχει χωρος για φοβο

Ανώνυμος είπε...

ναι αλλα εγω σ'αγαπω ακομη χωρις φοβο

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή 1:46 άν είχε αδυναμία σέ ένα κύριο θά είχε σημασία άν θά ήταν λάθος ή σωστό.Εγώ προσωπικά έχω αδυναμία σέ όλες τίς κυρίες πού μού αρέσουν καί σέ ένα τρελό αγόρι.
Όπως γράφει η ανάρτηση είσαι λίγο ευγενής καί πολύ ρουφιάνος τρελό αγόρι.Μήπως ψήφισες καί εσύ λαγό?

ΣΗΜΕΡΑ είπε...

οταν χαθει το ΕΓΩ και βρεθει το ΕΜΕΙΣ τοτε θα γινουμε ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Ανώνυμος είπε...

3.38 ΡΟΥΦΙΑΝΟς ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΟΧΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΡΥΦΑ ΑΛΛΑ ΔΗΜΟΣΙΑ.
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑ ΜΟΝΟ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητή Ευρυνόμη,
Καλή Χρονιά, γεμάτη αναρτήσεις... Θα συμφωνήσω μαζί σου για τον αποκλεισμό του χρήστη epomeni mera, καθώς θεωρώ ότι το δικαίωμα της ελευθερίας του λόγου παύει όταν θίγει άλλους φορείς του ιδίου δικαιώματος... Από την άλλη, μήπως είναι λίγο υποκριτικό να κρίνουμε τόσο εγώ όσο κι εσύ, που "κρυβόμαστε" πίσω από την ανωνυμία μας, έναν επίσης ανώνυμο χρήστη, που γράφει κατά βούληση;
Ευχαριστώ για τη φιλοξενία...

Ανώνυμος είπε...

Καλα ολα αυτα με τον γιασεμακη αλλα γιατι δεν κανεις ενα γκαλοπ για το ποιος ειναι ο καλυτερος ο χειροτερος και ο ποιο ρουφιανος δημοτικος συμβουλος να γελασουμε ολοι κουκλα μου?

Ανώνυμος είπε...

ΟΝΟΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

Η Ονοματολογία δεν σημαίνει ότι όλοι οι άνθρωποι που φέρουν το ίδιο βαφτιστικό όνομα μοιάζουν ως προς τον χαρακτήρα τους. Αυτό που υποστηρίζει είναι ότι υπάρχουν κάποια στοιχεία που "ακολουθούν" το όνομα και επηρεάζουν - σε μικρό ή μεγάλο βαθμό τον καθένα μας.
Ο σοφός λαός συνηθίζει να λέει "το ΄χει το όνομα", αναφερόμενος σε χαρακτηριστικά που μοιάζουν να είναι κοινά σε όλους π.χ. τους Γιώργηδες, του Γιάννηδες ή τις Μαρίες. Είναι σαφές ότι η "ερμηνεία" των ονομάτων, δεν είναι κάτι που μπορεί να αποδειχτεί. Μόνο εμπειρικά μπορεί κανείς, αφού διαβάσει τα γνωρίσματα του κάθε ονόματος, να διαπιστώσει αν πράγματι οι περιγραφές ταιριάζουν στον ίδιο ή σε δικούς του ανθρώπους.

Όσο για εσάς που θεωρείτε όλα αυτά "ανοησίες", πιστεύω πως όλα έχουν την σημασία τους......

ΓΙΩΡΓΟΣ
Άνθρωπος που έχει ιδανικά, νιώθει διαρκώς την φλόγα να καίει μέσα του και αναζητά πνευματικές συγκινήσεις και περιπέτειες. Παρότι φαινομενικά δίνει την εντύπωση ότι πιστεύει στις δυνατότητές του όταν το απαιτούν οι συνθήκες χαρακτηρίζεται από έλλειψη τόλμης και αποφασιστικότητας.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Άνθρωπος σίγουρος για τον εαυτό του, θαρραλέος, πιστός στα αισθήματα και στις πεποιθήσεις του. Συχνά υποδουλώνεται από τις γυναίκες της ζωής του. Αγαπάει τις συναναστροφές με τους ανθρώπους, αν και είναι εσωστρεφής και βαριέται εύκολα. Στη δουλειά του διακρίνεται και ανεβαίνει συχνά τα σκαλιά της ιεραρχίας, γιατί είναι πεισματάρης και δεν σταματάει να προσπαθεί για το καλύτερο.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Δυναμικός τύπος με μεγάλη ενεργητικότητα. Είναι μαχητικός και δουλευταράς. Συχνά είναι πολύ αφοσιωμένος από στην οικογένειά του και μεγαλώνοντας έχει την τάση της επανάστασης, για να ζήσει και να απολαύσει πολλά από αυτά που του έχουν στερηθεί.


ΣΤΕΦΑΝΟΣ
Είναι άνθρωπος συνήθως πολύ αξιοπρεπής, βαρύς και ολιγόλογος????? Συχνά έχει παλιές αντιλήψεις και πολλές φορές είναι άτεγκτος και αμείλικτος. Είναι ικανός να παραβλέψει τους φόβους, τα άγχη και τις αγωνίες του, προκειμένου να πολεμήσει για την επίτευξη κάποιου σκοπού.

Και τέλος ΓΙΑΝΝΗΣ
Δεσποτικός, τον χαρακτηρίζει η δυναμικότητά και η υπευθυνότητα. Είναι πρότυπο οικογενειάρχη. Είναι αρκετά εσωστρεφής και δεν ανοίγεται εύκολα σε αγνώστους, όμως στο φιλικό του περιβάλλον είναι πολύ αγαπητός.

ευρυνόμη είπε...

Ευχαριστώ αλλά όχι πολιτικές φωτογραφίες ή τουλάχιστον όχι ακόμη.
-Ευχαριστώ καί αυτό τό διαδικτιακό φλερτ πού συμβαίνει μέσω σχολίων τό τελευταίο διάστημα-ζηλεύω.
-Ευχαριστώ 11:27 επίσης καλή χρονιά αλλά έχεις άδικο γιά την epomenimera καί εξηγούμε.Τό άτομο αυτό έχει προφανώς μεγάλα προβλήματα ψυχικής υγείας έχοντας χάσει κάθε έλεγχο σε αυτά πού γράφει, απειλώντας εκβιάζοντας -ίσως μάλιστα είναι πίσω από διάφορες ποινικές ενέργειες εναντίων Αιρετών- έφτασε στο σημείο στα τελευταία σχόλια νά πιστεύει ότι έχει τόν έλεγχο όλου τού Δήμου!Αυτός είναι ο λόγος πού αποπεμφθεί από όλα σχεδόν τά blogspots τού Δήμου.Όταν επιστρέψω στήν Πατρίδα θά γράψω κάτι πού ίσως -η πληροφορίες έρχονται από πολλές πηγές καί φωτογραφίζουν τό άτομο- τρομάξει κάποιον Δημοτικό Σύμβουλο.
Τό πρόσωπό μου τό βλέπεις τί άλλο θες τό τηλέφωνο μου ή τό επίθετό μου-αρκετές απειλές δέχομαι κάθε μέρα φίλτατη ανώνυμη μέ IP όμως.Βεβαίως μετά τόν hacker έμαθα καί εγώ καί έχω πρόγραμμα πού αλλάζει "πολλά" στοιχεία αποστολής.
Καλή ιδέα 2:20 αλλά έχω πρόγραμμα δέν έιμαι ή ΕΥΠ όμως.
-Κάποια στιγμή θά ήθελα - όπως έχω κάνει γιά μερικούς αναγνώστες μου- να μού στείλεις γιά ανάρτηση ένα ανάλογο κείμενο 3:38, κείμενο εξαιρετικά-πονηρό"-ζηλευτό.Θά ήθελα νά τό είχα γράψει εγώ.

Ανώνυμος είπε...

Ποιό είναι άραγε χειρότερο η υποκριτικό να γράφεις υπό την προστασία της ανωνυμίας η να είσαι επώνυμος μέσα σε εισαγωγικά κριτής.Οταν μόνο εκφράζεις την αποψή σου χωρίς να θίγεις πρόσωπα,με κόσμια σχόλια πιστέυω ότι δεν βλάπτεις κάποιον συγκεκριμένα.Εκφέρεις γνώμη ισως σωστή η λάθος έχεις το αναφέρετο δικαίωμα ελευθερίας του λόγου.Ακούς βλέπεις,συγκρίνεις,γράφεις.Η πολιτική και η υποκριτική είναι αλληλένδετες.Για να είσαι πολιτικός θα πρέπει ταυτόχρονα να εισαι καλός ηθοποιός.Ο ρόλος αλλάζει κάθε φορά η βάση παραμένει η ίδια.Πίσω απο την μάσκα και την προστασία του αξιώματος ολα συγχωρούνται.Εμείς εδώ απλά αναλύουμαι τα γεγονότα που γίνονται δεν φέρουμε καμία ευθύνη για πράξεις άλλων.Δεν αναφέρομαι προσωπικά αλλά γενικά.Οπως και πιστέυω οτι ανεξάρτητα του ονόματος , κάθε άνθρωπος είναι ένας και μοναδικός ξεχωριστή οντότητα που δεν μπορεί να έχει αντίγραφα μόνο κακούς μιμητές.girl.

Ανώνυμος είπε...

Ό,τι πιο μισητό και απεχθές στον πολιτισμό μας είναι η ρουφιανιά. Η ρουφιανιά είναι ένα φαινόμενο που σχετίζεται άμεσα με το προσωπικό συμφέρον, την υποταγή στην εξουσία και άρα την μειονεξία του ρουφιάνου. Ο ρουφιάνος επίσης, πολλές φορές, δεν λαμβάνει κανένα όφελος απ’ την ρουφιανιά του, παρά μόνο κάνει κακό σε κάποιον με στόχο να νιώσει αυτός καλύτερα για τη μίζερη ζωή του, που άν και μίζερη βρίσκεται με το μέρος των κυρίαρχων.

Ο ρουφιάνος συνήθως είναι κάποιος που σιχαίνεται τον εαυτό του και θα ήθελε σαν τρελός να είναι κάποιος άλλος απο αυτόν που είναι. Όποια θέση και άν κατέχει αισθάνεται συνεχώς οτι τον πίνει και οτι για κάποιο παράξενο λόγο κανείς μέχρι τώρα δεν έχει αναγνωρίσει την αξία του, έτσι ανα πάσα στιγμή είναι έτοιμος να κάνει το ρουφιανιλίκι μπάς και πάρει λίγη αξία. Μπάς και νιώσει έστω και για μια στιγμή σημαντικός, ως εκείνος που κατέχει μια σημαντική πληροφορία και την δίνει πρώτος. Ένας κομπάρσος που, για μια στιγμή, έχει την ευκαιρία να γίνει πρωταγωνιστής.

Και η στιγμή της δόξας του είναι μονάχα μία. Μέχρι και αυτός που θα λάβει την, πολύτιμη γι’ αυτόν, πληροφορία την επόμενη στιγμή θα σιχαθεί τον ρουφιάνο αφού ξέρει ότι θα μπορούσε να προδώσει και τον ίδιο. Αν και δεν πιστεύω, η ιστορία του Χριστού, καταδεικνύει με τον πιο γλαφυρό τρόπο την απέχθεια της κοινωνίας για τους ρουφιάνους με τον γνωστό σε όλους μας Ιούδα ο οποίος αφού ρουφιανεύει τον φυγάδα Ιησού για τριάντα αργύρια, την επόμενη στιγμή αυτοκτονεί βασανισμένος από τις τύψεις.

Όλοι είχαμε φίλους ρουφιάνους και ίσως κάποιοι από μας να το κάναμε το ρουφιανιλίκι μας κάποτε. Ρουφιανιά είναι και το να πάς να πείς ένα μυστικό που κάποιος σου έχει εκμυστηρευτεί. Μέχρι και για κάτι που δεν είναι τόσο ζημιογώνο για τους άλλους, μέχρι και για κάτι τόσο μικρό, μετά αισθάνεσαι τύψεις που το έκανες. Σκέφτομαι όλους εκείνους τους σιχαμερούς δήθεν ανθρώπους που λασπολογούν, συκοφαντούν, βγάζουν πράγματα απ’ το μυαλό τους και περιμένουν στη γωνία μπας και βρουν κάτι για να πάνε να το διατυμπανίσουν στους συνάδελφους, στους γείτονες, στην εργοδοσία στους συγγενείς και στην οικογένειά τους.

Και πλέον αυτοί είναι πάρα πολλοί. Απ’ τους ανώνυμους κομπλεξικούς blogers που το λειτούργημά τους είναι η ρουφιανιά και η προδοσία μέχρι τους βρομερούς καταγγέλλοντες των πάντων, που με την πρώτη ευκαιρία είναι έτοιμοι να σκαρφιστούν κάποια ιστορία για κάποιον ή και με ένα απλό τηλεφώνημα στους μπάτσους, να κάνουν το καθήκον τους σαν ευυπόληπτοι πολίτες, και να ρουφιανέψουν για διαδικασίες,‘νομότυπες’
πλην όμως αναγκαίες, αγωνιζόμενος για κάτι καλό ή προσπαθώντας να επιβιώσει σ’ αυτόν το παραλογισμό των διαδικασιών, της γραφειοκρατίας, της διαδικασίας, του κράτους, της κεντρικής εξουσίας,
καταφεύγοντας στην “παρανομία¨.

Προσοχή λοιπόν βρωμερά σκουλήκια ρουφιάνοι γιατί σας ξέρουμε. Και αυτά που λέτε και διαδίδετε για ανθρώπους αληθινούς, σε αντίθεση με σας που δεν είστε τίποτα άλλο παρά μια μύξα κολλημένη στο τζάμι του λεωφορείου, να ξέρετε οτι κάνουν ηχώ στους διαδρόμους των πολυκατοικιών και φτάνουν και στα δικά μας αυτιά..

ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ

simvoulio oropou είπε...

ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ όλοι έχουν απόψεις καί όλοι υπόσταση.Όταν άνοιξαν τά μπλογκς στήν Ελλάδα αρχίσαμε νά μαθαίνουμε αρκετές αλήθειες καί αρκετά ψέματα σε αντίθεση μέ τίς εφημερίδες καί τά κανάλια πού λένε λίγες αλήθειες καί πολλά ψέματα.Οί μπλογκερς μέσα από την ανωνυμία -τόν τροκτικό βέβαια τόν σκότωσαν- έβγαλαν στή φόρα πολλά εγκλήματα εμμέσως ή καί απευθείας έχοντας την βοήθεια τών ανώνυμων ή επώνυμων σχολιαστών σάν εμάς πού απλά δέν μπορούμε νά γράψουμε επώνυμα έστω καί από ντροπή.
Ναί καί εσύ ανώνυμα γράφεις υβρίζοντας μάλιστα την Ευρυνόμη πού θεωρείται από σχεδόν όλων τών ΜΜΕ (σέ όλα τά είδη) Ωρωπού τό ποιό ποιοτικό.Εδώ αδικείς καί τόν εαυτό σου γιατί ή γραφή σου φανερώνει μορφωμένο άνθρωπο αλλά καί τόν Ζαφείρη πού είναι ο μόνος πού γράφει δίχως αύριο, αλλά κατάφερε νά κάνει αυτό πού ποτέ δέν κατάφεραν πολλοί ποιό έμπειροι τόσα χρόνια.Κοινή ανάρτηση μέ ένα ανώνυμο αλλά καί εκ διαμέτρου αντίθετης κουλτούρας (βαθύτερα πολιτικό όμως) μπλογκ όπως τής Ευρυνόμης.
Τό πρόβλημα ωστόσο πού προέκυψε τίς τελευταίες ημέρες δείχνει ότι καί τά δύο μπλογκς όσο καί αυτό τού Καλάμου δέν κατάλαβαν έγκαιρα την ιδιαιτερότητα ή ασθένεια τού συγκεκριμένου ατόμου, εκθέτοντάς τους όσων αφορά τίς ικανότητες/αντανακλαστικά γιά αποφυγή παρόμοιων περιπτώσεων στό μέλλον.
Νομίζω ότι πρέπει νά είμαστε περισσότερο ευγενείς καί λιγότερο ρουφιάνοι όταν κρίνουμε κάτι πού διαβάζουμε σχεδόν καθημερινά έστω καί άν μερικά σχόλια είναι λίγο πικάντικα.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ.Ο ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΠΕΡΣΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΕΙ.ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΕ 2ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΤΟ ΠΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΣΥ ΕΓΩ Η ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ.
Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μου καλέ, ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΩΡΩΠΟΥ, το ότι γράφω ανώνυμα στο blog της συμπαθεστάτης Ευρυνόμης, δεν σημαίνει ότι δεν γράφω και επώνυμα, σε άλλα blogs. H διαφορά είναι πολύ απλή, και είναι λογικό να μην την αντιλαμβάνεσαι. Γράφω ΕΠΩΝΗΜΑ, στα site που γνωρίζω την πατρότητα, και τους διαχειριστές τους. Και αυτό συμβαίνει διότι, η εμπλοκή μου στα κοινά, δεν είναι απλά συμμετοχική. Θα σταματήσω εδώ, προστατεύοντας τον εαυτό μου, και τα προσωπικά δεδομένα που πρέπει να διέπουν τον κυβερνοχώρο, καθώς είμαι υπέρμαχος της ανωνυμίας και της ελεύθερης έκφρασης, μέχρι εκεί που δεν θίγονται ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα. Να είσαι σίγουρος πως όταν θα μπορέσω να ανοίξω, έναν δίαυλο αληθινής επικοινωνίας με την πραγματική Ευρυνόμη, τότε θα γράφω ταυτοποιημένα, (κάνοντας το πρώτο βήμα προσωπικά).

Με τον Ζαφείρη διαφωνώ προς το παρόν, διότι διακρίνω μια αλλαγή πορείας, από την καθαρή ματιά καταγραφής των γεγονότων, αντικειμενικότητας και αληθινού προσδιορισμού, των πεπραγμένων της δημοτικής αρχής. Εάν αυτό είναι λογικό, αφορά τον ίδιον, και το πνευματικό του δημιούργημα το oroposavrio, που καθόρισε μια ολόκληρη προεκλογική περίοδο, αλλά και μετεκλογικά, αποτελώντας ένα εργαλείο, για την παρούσα δημ.αρχή. Έχω την αίσθηση ότι χάθηκε η γραφή τύπου, ’δίχως αύριο’ , όπως πολύ εύστοχα περιέγραψες, στο συγκεκριμένο site.

Ποτέ δεν έβρισα την Ευρυνόμη, ποτέ δεν είχα αυτή την πρόθεση, ποτέ δεν ένοιωσα αυτήν την ανάγκη, ποτέ δεν πράττω έτσι. Απλά αποχωρώ...

ΦΙΛΙΚΑ, ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ είπε...

Την Ευρυνόμη τη γουστάρω,χωρίς να την ξέρω,γιατί γράφει ακριβώς με τον τρόπο που θα ήθελα να γράφω,αν δεν έγραφα όπως γράφω!
Όταν κάποιος κατηγορεί κάτι το οποίο δεν μπορεί να φτάσει,απλά επιβεβαιώνει την ανεπαρκειά του και ταυτόχρονα μεγαλώνει,τις φοβίες,τα κόμπλεξ και τις αλλείψεις του.
Εγώ θα συνεχίσω να βαδίζω δίπλα στην Ευρυνόμη,τόσο διαφορετικός μα και τόσο ίδιος,γιατί έχουμε ενα κοινό κίνητρο και ένα κοινό γνώρισμα.
Αγωνιζόμστε για αυτά που πιστεύουμε και τα στηρίζουμε,χωρίς υστεροβουλίες και χωρίς να μας αγγίζουν οι "ηθικολόγοι" ενός ξιπασμένου,αποπνιχτικού.αποτυχημένου παρελθόντος.
Ας ενώσουμε όλοι μαζί τις φωνές μας,ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΤΙ,ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!
Ευρυνόμη,συνέχισε να είσαι,μυστηριώδης,ρομαντική,γαλήνια!!!
Είσαι η ηρεμή δύναμη,σε μια κοινωνία,που συνταράζεται από τις δικιές μας κόντρες και έριδες...
Μα μας χρειάζεσαι και εσύ,για να υπάρχει η ισοροπία,που επιτάσει η ίδια μας η ζωή,η ίδια μας η ύπαρξη!
Καλό Μεσημέρι καλή μου φίλη!

ευρυνόμη είπε...

Σας λατρεύω όταν τιμάτε τόν Λόγο, όταν τιμάτε το εμπιστεύεστε, όταν τιμάτε τους Πολίτες-Αναγνώσστες αυτού τού Δήμου ακόμα και άν διαφωνείτε μεταξύ σας.
Ακούω σκέφτομαι και ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

Σου στέλνω το παρακάτω κείμενο, που βρήκα ψάχνοντας τυχαία, για κάτι άλλο στο internet. Προσαρμόζοντάς το, με την ανάλογη αλληγορική εισαγωγή που εσύ θα επιλέξεις, μπορείς να δώσεις το έναυσμα, για την προσωποίηση, κάποιον από τους χαρακτήρες του story, στο δημοτικό συμβούλιο.
ΦΙΛΙΚΑ ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ.


Το παραμύθι της Κοκκινοσκουφίτσας από τη πλευρά του Λύκου
Το δάσος ήταν το σπιτικό μου. Ζούσα εκεί και νοιαζόμουν γι’ αυτό.
Προσπαθούσα να το διατηρώ τακτικό και καθαρό.

Κάποτε, μια ηλιόλουστη μέρα, ενώ προσπαθούσα να συμμαζέψω κάτι…
σκουπίδια που είχε παρατήσει ένας κατασκηνωτής, άκουσα βήματα. Πήδηξα πίσω από ένα δέντρο και είδα ένα μικρό κορίτσι να έρχεται από ένα μονοπάτι, κρατώντας ένα καλάθι. Μου φάνηκε ύποπτη από την αρχή γιατί φορούσε αστεία ρούχα ολοκόκκινα, και το κεφάλι της ήταν καλυμμένο με μια κουκούλα σαν να μην ήθελε να την αναγνωρίσουν.

Φυσικά, την σταμάτησα για να ερευνήσω το ζήτημα. Την ρώτησα ποια ήταν, πού πήγαινε, από πού ερχόταν κλπ. Μου είπε μια ιστορία για κάποια γιαγιά, που πήγαινε να την επισκεφθεί και να της πάει φαγητό.

Έδειχνε βασικά έντιμο άτομο, αλλά βρισκόταν στο δάσος μου και έδειχνε ύποπτη μ’ αυτά τα ρούχα. ΄Έτσι αποφάσισα να της δείξω πόσο σοβαρό ήταν να εισβάλλει έτσι, χωρίς ειδοποίηση, ντυμένη αστεία.

Την άφησα να συνεχίσει αλλά έτρεξα πριν από αυτήν στο σπίτι τής γιαγιάς της. Όταν συνάντησα την συμπαθητική γριούλα, της εξήγησα το πρόβλημά μου και συμφώνησε ότι η εγγονή της χρειαζόταν ένα μάθημα. Η γριούλα συμφώνησε να κρυφτεί ώσπου να την φωνάξω. Έτσι, κρύφτηκε κάτω από το κρεββάτι.

Όταν έφτασε το κορίτσι, την κάλεσα να μπει στην κρεββατοκάμαρα όπου βρισκόμουν στο κρεββάτι ντυμένος σαν τη γιαγιά. Το κορίτσι ήλθε, με τα κόκκινα μαγουλά της, και είπε κάτι άσχημο για τα μεγάλα μου αυτιά. Με είχαν προσβάλει κι άλλοτε και έτσι προσπάθησα να πω κάτι θετικό. Είπα ότι, ίσως, τα μεγάλα μου αυτιά, μου επέτρεπαν να την ακούω καλλίτερα.

Δηλαδή έδειχνα ότι την συμπαθούσα και ήθελα να προσέχω αυτά που λέει. Αλλά έκανε άλλο ένα καλαμπούρι για τα γουρλωτά μου μάτια. Τώρα καταλαβαίνετε πώς άρχισα να αισθάνομαι γι’ αυτό το κορίτσι, που έβαζε ένα ευγενικό προσωπείο, αλλά ήταν τόσο κακοήθης. Παρ’ όλα αυτά, έχω την τακτική να γυρίζω και το άλλο μάγουλο, και της είπα ότι τα γουρλωτά μου μάτια με βοηθούν να την βλέπω καλλίτερα.

Η επόμενη προσβολή στ’ αλήθεια με νευρίασε. Έχω κάποιο σύμπλεγμα για τα μεγάλα μου δόντια κι αυτό το κορίτσι έκανε μία προσβλητική παρατήρηση. Ξέρω ότι θα έπρεπε να μην χάσω την ψυχραιμία μου, αλλά πήδηξα από το κρεββάτι και της φώναξα πως τα μεγάλα μου δόντια ήταν χρήσιμα για να την φάω καλλίτερα.

Τώρα ας είμαστε ειλικρινείς, κανείς λύκος δεν θα έτρωγε ποτέ ένα κορίτσι, όλοι το ξέρουν αυτό, αλλά αυτό το τρελοκόριτσο άρχισε να τρέχει γύρω-γύρω ουρλιάζοντας κι εγώ προσπαθούσα να την φτάσω για να την ηρεμήσω. Έβγαλα και τα ρούχα της γιαγιάς, αλλά αυτό φάνηκε να χειροτερεύει τα πράγματα. Ξαφνικά η πόρτα άνοιξε με δυνατό κρότο και ένας μεγαλόσωμος τύπος στεκόταν εκεί με το τσεκούρι του. Τον κοίταξα και κατάλαβα ότι είχα βρει τον μπελά μου. Υπήρχε ένα ανοιχτό παράθυρο πίσω μου και την κοπάνησα.

Θα ήθελα να μπορούσα να πω πως εδώ τελειώνει η ιστορία. Όμως, αυτή η γριούλα γιαγιά ποτέ δεν είπε την δική μου πλευρά της κατάστασης. Σύντομα κυκλοφόρησε η φήμη ότι ήμουν κακός και μοχθηρός. ΄Όλοι άρχισαν να με αποφεύγουν. Δεν ξέρω τι έγινε το κοριτσάκι με τα αστεία κόκκινα ρούχα, όμως, εγώ δεν έζησα από τότε καλά. Έτσι αποφάσισα να σας γράψω την ιστορία μου.

Με εκτίμηση
Ο λύκος

george j είπε...

Τελικά έχεις δίκιο λύκε.
Η κοκκινοσκουφίτσα ήταν τσουλί η γιαγιά ήταν η τσατσά καί σίγουρα ο νταβατζής ήταν ο ξυλοκόπος καί τό δάσος ήταν κολόμπαρο.

Τώρα γιά νά είμαι ειλικρινείς πάντα ήμουν μέ τό κογιότ καί βεβαίως μέ τόν γατούλη καί ποτέ μέ τόν τουΐτι, αλλά ποιόν ακριβώς εννοείς από τό δημοτικό συμβούλιο δέν κατάλαβα!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ, Ο ΛΥΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΣ, ΚΑΙ Ο ΞΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΣ, ΚΑΙ Ο ΡΟΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΣΕΜΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΣ.ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΕΥΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ
ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ
ΥΓ: ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΝ ΕΠΕΡΝΑΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ "ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ" ΜΕΖΕ ΜΥΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΟΙΓΕ, ΑΛΛΑ ΑΦΗΝΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΙΑ ΑΛΛΟΝ?

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΥΝΗΓΏΝ ΩΡΩΠΟΎ



Τρελή σκέψη, απόλυτη φαντασίωση. Ήθελα την Στεργίου κοκκινοσκουφίτσα. Είμαι ολίγων ανώμαλος????????? (φυσικά με όλο το σετ, μέσα έξω).........

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ!Αν μπορούσαμε να απωθήσουμε τον φανατισμό και την προσωπολατρεία που θρέφουμε για ορισμένα άτομα απο την σκέψη μας,τότε ίσως τότε βλέπαμε τα πράγματα πιο αντικειμενικά.Κάθε νόμισμα έχει δυο πλευρές έτσι πρέπει να είναι και η κριτική απαλλαγμένη απο την ομίχλη του συμφέροντος.Αν μερικοί μπορούσαν να κοιτάξουν πέρα απο το τυφλωμένο εγώ θα ηταν πολύ πιο χρήσιμοι.Αν κάποιοι μπορούσαν να αποδεχτούν οτι υπάρχουν καλύτεροι απο αυτούς θα προχωρούσαμε παρακάτω δεν γίνεται να μας κρατούν όμηρους της ζηλοτυπίας τους και της ανικανοτητάς τους.Ας μάθουμε επιτέλους να είμαστε λιγότερο χαιρέκακοι,να μην αντικρύζουμε εχθρούς εκεί που δεν υπάρχουν.Τα ίδια λάθη του παρελθόντος επαναλαμβάνονται κακίες,διχόνοια,εμείς και εσείς λες και ανήκουμε σε άλλους πλανήτες λες και δεν βιώνουμε όλοι τα ίδια προβλήματα λες και η καταστροφή του συμπολίτη μας θα μας κάνει να νιώσουμε καλύτερα.Το παράδειγμα πρέπει να το δώσουν πρώτα αυτοί που έχουν αναλάβει να μας εκπροσωπούν μα τα μυαλά τους είναι αλλού σε προσωπικές διαμάχες και στην ανάδειξη ενος τέλειου προφίλ που δεν είναι αληθινό.Το νόμισμα που πληρώνει ο κάθε ένας απο εμάς αυτό θα λάβει ως πληρωμή.Αν άλλαζαν πολλά, μα αυτό είναι όνειρο για ρομαντικούς και μόνο.girl.

ευρυνόμη είπε...

-Δέν μπορώ νά ανεβάσω τέτοια σχόλια καί μάλιστα χωρίς αποδείξεις.
-Ναί ή ανάρτηση φωτογραφίζει τόν κύριο Γιασέμακη καί Ηλιάσκο πού ζωγραφίζουν σάν τόν παλιό κακό Δήμο Ωρωπίων.
-Όχι δέν έχω συγγενική σχέση μέ κανένα Δημοτικό Σύμβουλο ή ιδιοκτήτη blog.
-Ζήτησα συγνώμη γιά την κυρία Μ.Μ ή αλλιώς Ε.Μ.
-Τό Φεβρουάριο θά ανέβει ό Καζαμίας 2 μαζί μέ τό oroposavrio έστω καί άν κάποιοι φίλοι διαφωνούν μέ αυτή την ιδέα.Η Ιστορία λέει μέ μεγάλα γράμματα "ο τολμών νικά" όπως καί ό "πίνων μεθά".
Καλημέρα καί από κοντά.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά κύριε δυναμική πολιτεία-λαγών είχε δίκιο η ευρυνόμη γιά την εξέλιξή σου.Βεβαίως γλείφεις τόν ηλιάσκο μήπως πάρεις μερίδιο από τόν βιολογικό αλλά δέν τό βλέπω μέ τέτοια πίνα πού έχει πέσει.Προχτές στό συμβούλιο ξεπέρασες καί τόν άλλο έμπειρο τόν λίτσα στίς γκάφες εκθέτοντας καί τό συνδυασμό σου αλλά καί εμάς πού σε ψηφίσαμε.Λάθος μέγα καί κοίτα νά τα πάς καλά μέ τόν ρούση γιά νά βρείς ψηφοδέλτιο γιά τό 2014.Μέχρι τότε κρύψου γιατί είναι ο μόνος τρόπος νά μήν εκτίθεσαι κυρ γιασεμάκη.

big είπε...

Όπως πολύ σωστά γράφειςευρυνόμη, τόν ρουφιάνο θά τόν βρείς παντού οπότε καί στήν πολιτική.Τό τελευταίο διάστημα παρατηρούμε μία (αλλά αναμενόμενη) επίθεση στόν κυβερνών συνδιασμό, τόν δήμαρχο αλλά καί σέ στελέχη του.Ένας χρόνος πέρασε, μία νίκη πού έφερε τόν συνδιασμό λίτσα στα όρια τού τιτανικού, ένα γιασεμάκη νά έχει χάσει σχεδόν όλο του τόν συνδιασμό επίσης αλλά καί τούς λοιπούς νά κυνηγούν μάγισσες, ο οικονομάκος παραμένει παντοδύναμος.Αυτό από μόνο του είναι αιτία πολέμου καί εδώ είναι η εξήγηση της λυσσαλέας επίθεσης καί από τούς λίτσα-γιασεμάκη μέ αρωγό τόν γνωστό ξύλο.Η ανακοίνωση γιασεμάκη τόν εκθέτει αφού αυτός είναι πού καίγεται γιά την επανεκλογή, ίσως ποιό πολύ από τόν καμένο λίτσα.Ενδιαφέρον παρουσιάζει η επίθεση γιασεμάκη στόν φοριάρη-βασιλάκο καί τού λίτσα σέ ηλιάσκο-γιαννά πού έκανε μπάχαλο τό προχθεσινό καί θά κάνει καί τό επόμενο συμβούλιο.
Άναψαν τά αίματα ή είναι ένα κατενάτσιο τού ξύλου;

http://apokalipsi-apokalipsitora.blogspot.com/ είπε...

ΜΟΛΙΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ.................
http://apokalipsi-apokalipsitora.blogspot.com/

/apokalipsi-apokalipsitora.blogspot.com είπε...

Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΕΠΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΑΤΟΠΗΜΑ ΓΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΛΙΤΣΑ.
/apokalipsi-apokalipsitora.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

κυρία οικονόμου,
Τελικά το κρεβάτι του πόνου έχει καταντήσει για εσάς το κρεβάτι της πίκρας και της κακεντρέχιας. Λυπάμαι πολύ για εσάς αλλά και για τους ομοίους σας που σας περιβάλλουν.
Είμαι κάτοικος αυτού του χωρίου που θέλετε να αποκαλείστε ότι είστε "πρόεδρος" και είμαι απο αυτούς που παρακαλούθησε αυτό το περιβόητο video που βγάλατε στο internet ( ας είστε καλά).
Οσα και να θέλετε να δικαιολογήσετε τον ευατό σας για το ατόπημά σας αυτό, μάλλον αυταπατάστε.
Κυρία Οικονόμου δεν είμαστε χαζοί όσο θα θέλατε να είμαστε. Δόξα το Θεό έχουμε μυαλό και γνώση και καταλαβαίνουμε για πιο λόγω λασπολογείτε και κακολογείτε ένα σύλλογο για αυτά που κάνουν γιατι μάλλον αυτοί είναι πολύ ψηλά στην εκτίμηση του κόσμου και εσείς πολύ χαμήλα και με θεμιτά ή αθέμιτα μέσα προσπαθείτε να τους φτάσετε.
Επίσης θα ήθελα να σας πως ότι ήμουν σε όλες τις εκδηλώσεις του συλλόγου του δημοτικού τα χριστούγεννα ακόμα και σε αυτή την περιβόητη του Σαββάτου με το Carouzel κλπ. και αυτό που θα ήθελα να σας πω πες είναιάτοπο να λέτε ότι δήθεν θέλατε να κάνετε αυτή την εκδήλωση για να βοηθήσετε το παζάρι τους, γιατί απ' ότι είδα η ίδια το παζάρι δούλεψε και τις τρεις μέρες της λειτουργίας του και ΧΩΡΙΣ τη βοήθειά σας.
Είναι κρίμα λοιπόν μια "πρόεδρος" ( που δυστυχώς για εμένα την ψήφισα.... στερνή μου γνώση.. )ενός χωριού αντί να ασχολείτε με τα καίρια προβλήματα του ασχολείτε με κατηνίες και μικρότητες.
Τελικά είστε πολύ λίγη.