ς

ς

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Ταπεινό Οξύθυμο Θεϊκό Αξιο το 2012

Η θεά Αθηνά, η θεά της σοφίας και της νόησης, χάρισε στους ανθρώπους την γνώση της υφαντικής τέχνης, που στο μύθο ταυτίζεται και προσωποποιείται έμμεσα, στο πρόσωπο μιας υφάντριας, της Αράχνης.

Πάντα υπάρχει αυτό το Πρόσωπο.

Πολλές ύφαναν αλλά η επιδεξιότητα και ικανότητα στην υφαντική, που το όνομα της είχε γίνει γνωστό, στα πέρατα της οικουμένης  Της υφάντριας ήταν Αράχνη.Η κόρη του Ίδμονα, ενός ταπεινού εμπόρου πορφυρών νημάτων, και ζούσε στη χώρα της Λυδίας, στην περιοχή της Μυγδονίας.

Πάντα υπάρχει αυτό το ταπεινό Πρόσωπο.

Δεν αποδεχόταν η "άμυαλη" πως τις κινήσεις της καθοδηγούσε η  η θεά Αθηνά, και αρνιόταν πεισματικά να μοιραστεί την φήμη της με την θεά και προκλητικά καλούσε τη θεά να έρθει και να συναγωνιστεί μαζί της στην υφαντική.

Πάντα υπάρχει αυτό το ταπεινό περήφανο Πρόσωπο.

Η θεά βλέποντας την υπεροψία της Αράχνης, μεταμορφώθηκε σε γριά, με μακριά γκρίζα μαλλιά και μπαστούνι , θέλοντας να συνετίσει με τα "σοφά" της λόγια την Αράχνη, αλλά  αυτή σκοτείνιασε, κοίταξε την γριά κακόβουλα και της πέταξε ένα κουβάρι νήματος που κρατούσε στο χέρι της κάνοντας τη θεά να αλλάξει μορφή και από ηλικιωμένη , εμφανίστηκε με την αληθινή της μορφή.

Πάντα υπάρχει αυτό το ταπεινό περήφανο οξύθυμο Πρόσωπο.

Αμέσως η θεά και η Αράχνη έπιασαν θέση στους αργαλειούς τους.Μυριάδες αποχρώσεις νημάτων, αποτυπώθηκαν πάνω στα υφαντά, βασιλική πορφύρα, όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου - όταν εμφανίζεται στον ουρανό και ακτινοβολεί τις ακτίνες του που απεικονίζονται στην υγρή ατμόσφαιρα, διαδίδοντας πλήθος αποχρώσεων, αρμονικά ανακατεμένες - χιλιάδες αποχρώσεις συνδυασμένες με χρυσό, κάνοντας τους ιστούς να λάμπουν.Η Αθηνά ύφανε τον Αθηναϊκό λόφο του Άρεως, μετά το πορτραίτο της, φορώντας ασπίδα και κρατώντας λόγχη αιχμηρή στο χέρι και κράνος στο κεφάλι, μετά στις τέσσερις γωνίες του υφαντού της, ύφανε διάφορες σκηνές με την Ήρα την Αντιγόνης τη Ροδόπη και τον Αίμο.Η θεά τελείωσε το υφαντό της, εξωραΐζοντας την περιφέρεια του, με τα κλαδιά της ειρηνικής ελιάς, που εκείνη χάρισε στους ανθρώπους.

Πάντα υπάρχει αυτό το ταπεινό οξύθυμο "θεϊκό" Πρόσωπο.

Η Αράχνη, ύφανε πρώτα την ιστορία της Ευρώπης που την εξαπάτησε ο Δίας και τόσο τέλεια ήταν η τέχνη της που ο ταύρος που ξεπεταγόταν μέσα από τα κύματα έμοιαζε αληθινός καθώς άρπαξε την Ευρώπη που τρομαγμένη καθόταν στην πλάτη του, καλώντας σε βοήθεια τις συντρόφους της.Μετά
 την Αστερία καθώς την άρπαζε ο αετός, τα ερωτικά πάθη του Ποσειδώνα, τον Απόλλωνα, να μεταμορφώνεται, τον Βάκχος τον Κρόνο επίσης ο καθένας για τον δικό του "σκοπό".
Η Αράχνη για να ολοκληρώσει το υφαντό της, ύφανε γύρω γύρω στις άκρες, γιρλάντες λουλουδιών και φύλλα κισσών.Το υφαντό της Αράχνης σαφώς αποδείχτηκε ότι ήταν ωραιότερο από της Αθηνάς.

Πάντα υπάρχει αυτό το ταπεινό οξύθυμο  "θεϊκό" άξιο Πρόσωπο.

Η θεά μη μπορώντας να επικρίνει την τέλεια τέχνη, εξοργίστηκε με την ικανότητα και την επιδεξιότητα της Αράχνης, έσχισε το υφαντό της, καταστρέφοντας κάθε σκηνή που απεικόνιζε
και με τη σαΐτα που κρατούσε στο χέρι της, χτύπησε δυνατά στο κεφάλι, την Αράχνη
Η Αράχνη δεν άντεξε την προσβολή και έδεσε στο λαιμό της ένα σχοινί και κρεμάστηκε.
Η Αθηνά είδε με οίκτο το άψυχο κορμί της κοπέλας και αποφάσισε να την μεταμορφώσει σε ένα μικρό ζωύφιο, την αράχνη, λέγοντας: "θα ταλαντεύεσε σ' ένα νήμα σε όλη σου τη ζωή",πράγμα που ακούραστα υφαίνει πανέμορφους ιστούς γιά εκείνη και όλους μας.

Υπάρχει  και θα υπάρχει πάντα αυτό το ταπεινό οξύθυμο "θεϊκό" άξιο Πρόσωπο -που δέν θα κρεμαστεί- που  σε στοιχειώνει αλλά πάντα θα τα καταφέρνει όχι καλύτερα από εσένα Δήμαρχε αλλά καλύτερα από τις μέτριες επιλογές σου.
Οι Μείζονες και οι Ελάσσονες θεοί πολλοί σε αυτό το Συμβούλιο που επίσης έκαναν τρομερές επιλογές  Χάους, φέροντας τεράστια ευθύνη για τα λάθη ΚΑΙ του ίδιου του Δήμαρχου.
ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΚΥΡΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΩΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ 2012.

ΥΓ; Πέρσι έγραψα γιά τούς Κύριους Γιασεμάκη ,Παπαγιάννη,  Βασιλάκο, Λέκκα, Κιούση και προσθέτω τούς Κυρίους Μπόρση και Ζαφείρη που δεν ανήκει όμως στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Παραμένουν κατά την γνώμη μου το
-ταπεινό οξύθυμο "θεϊκό" άξιο ΠΡΟΣΩΠΟ- αυτά που θα λάμψουν και το 2012.

Καλή Χρονιά Κοριτσάκι.

24 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η σοφία της νόησης δέν άγγιξε καί πολλούς σε αυτό το συμβούλιο ευρυνόμη.Σίγουρα μερικοί την είχαν-είχουν αλλά σε ένα τεράστιο δήμο με τόσα πολλά νά κάνουν, δύσκολο νά τά κάνουν όλα σε ένα χρόνο.Δέν περιμέναμε πολλά από συνταξιούχους καί δημόσιους υπαλλήλους αλλά από 3-4 περιμένουμε αρκετά.
Συμφωνώ με τις εκτιμήσεις σου αλλά ο κιούσης πού κολλάει;Εκτός άν εννοείς την αξιοπρεπή αντιπολίτευση πού παράγει, ίσως!

simvoulio oropou είπε...

Χρόνια πολλά σέ όλο το συμβούλιο καί σιδεροκέφαλο το 2012.
Ναί ο Κιούσης κάνει σοβαρή αντιπολίτευση, καλύτερα από κάθε άλλον αλλά χάνει με τόν τρόπο πού τό κάνει.Ο Ηλιάσκος νομίζω ότι είναι τό ποιό βαθειά διαπλεκόμενος -όχι υποχρεωτικά γιά κακό- σύμβουλος αρκετά επιτυχημένος όμως.Βασιλάκος τό μήλο τής έριδος γιά τούς επόμενους εκλογικούς συνδυασμούς, έχοντας κάνει σοβαρή δουλειά -χωρίς κραυγές καί ψιθύρους- ανέτρεψε μαζί με τόν Ζαφείρη το αρνητικό κλίμα τών διοικητικών στελεχών τής συμπολίτευσης.Ο Λέκκας παραμένει η ήρεμη δύναμη τού Αυλώνα, η ευθυνοφοβία του όμως όπως καί αυτή τού Γιασεμάκη τούς αδικεί χωρίς ουσιαστικό λόγο όμως.
Έχει χρόνο μπροστά του γιά θεραπεία αυτό τό συμβούλιο αλλά θέλει καί λίγο "σπρώξιμο" από τόν τοπικό τύπο.
Ιδωμεν

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΨΕ ΦΑΝΗΚΕ Η ΚΟΥΤΑΜΑΡΑ ΤΩΝ ΛΑΜΠΡΟΥ ΔΕΔΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΕΛΤΑΝΙΩΤΗ ΠΟΥ ΜΟΝΙΝΑ ΟΛΟΙ ΑΓΝΟΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΥΡΥΝΟΜΗ.
ΒΕΒΑΙΑ ΒΓΑΛΑΝΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΝΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.
ΕΡΕ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ!

kalamos city είπε...

Simvoulioropou λουρίδα θέλουν οί αποτυχημένοι καί όσοι τούς καλύπτουν.
Όχι γιατί απέτυχαν αλλά γιατί δέν πάνε σπίτι τους να έρθουν οί αναπληρωματικοί.
Τώρα θα δώσω μία συμβουλή στόν Γιασεμάκη πού παρότι δέν κυβερνά έχει μεγαλύτερη φθορά στόν Κάλαμο μέ τη συμπεριφορά τών στελεχών του απ ότι ο Οικονομάκος πού υποτίθεται κυβερνά.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟ ΓΙΑΣΕΜΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΟΥ ΚΟΣΜΗΣΑΣ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙ ΔΥΣΦΗΜΙΣΑΝ ΤΟΝ ΩΡΩΠΟ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ?ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΙΟΙΚΟΥΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟ?

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν ακόμα ταπεινοί άνθρωποι που ασκούν πολιτική;Ισως να έχουν μείνει κάποια υπολείμματα υπευθυνότητας και ικανότητας που θα τους κάνει ξεχωριστούς.Η αράχνη πάντα θα πλέκει ιστούς που εκτός από την τεχνική,γίνεται και μια ύπουλη παγίδα για τα θηράματα που μπλέκονται σε αυτόν.Κάπως ετσι θα μπορούσα να παρομοιάσω και την τέχνη της πολιτικής.Οσοι εμπλεκούν στον ιστό της δεν ξεφέυγουν έυκολα απο την διαφθορά της και την ψέυτικη αμφιεσή της.Δυσκολίες ναι υπάρχουν αμέτρητες μα οχι αξεπέραστες.Με τον θυμό και το βέλος της εκδίκησης που κάποιοι γνωστοί άγνωστοι το στρέφουν σε λάθος κατέυθυνση.girl.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

11:56 Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΑΧΝΗ, ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΤΕ.ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΣΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΟ ΚΑΛΟ.
ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΚΑΛΑΜΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΣΩ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΙ ΕΧΘΕΣ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ.
ΑΝ ΕΚΛΕΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕΣ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ Η ΧΟΥΝΤΑ ΚΥΒΕΡΝΑ.
ΕΝΑ ΤΡΕΛΟ ΚΙΤΣ ΝΤΥΣΙΜΟ, ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΕΙΧΑΤΕ ΝΤΥΣΕΙ ΣΑΝ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ.
ΕΛΠΙΔΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΒΙΤΣΙΑ-ΚΟΜΠΛΕΞ ΜΑΣ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΣΑΤΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΛΥΠΕΙ.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

φιλε σε ενοχλει που ο ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΣ μπορει να κανει οτι θελει!!!!!Τι νομιζες τυχαιο που εγινε δημαρχος!!τωρα υπομονη,το 2014 προσπαθεις παλι!!!μεχρι τοτε περαστικα!!κοιτα να μαθαινεις γιατι σε βλεπω μονο σου!!εναν εναν τους μαζευει κοντα του ολοι ειναι μοναδικοι,το γλυψιμο κραταει καλα,ολοι φιλοι,οι "εξυπνοι" πιστευουν οτι περνουν καλα,ονειρα -ελπιδα-προσδοκιες το ποιημα καλο..........προς το παρον,το αυριο κοντα!!
Υ.Γ.κανει και ψυχικα,εδωσε ζωη στην κυρια με το ωραιο χτενισμα...........

Ανώνυμος είπε...

Εκτος απο ΘΕΑ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ηταν ΘΕΑ του πολεμου και της στρατηγικης αγαπητ. μου !!!!!!!!!!!Τα ματια της μεγαλα και γυαλινα σαν της κουκουβαγιας.Εβλεπε,ακουγε,παρατηρουσε,δοκιμαζε,περιμενε!!!!!!!!!!!Τα λαθη σου πολλα,οι σημερινοι "φιλοι"σου λιγοι στην πραγματικοτητα?Αυτοι που ξεχωρισαν το 2011 ειναι ολοι δικοι σου "φιλοι"ΕΛΠΙΖΕΙΣ-ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ.Βιαζεσαι ο ιστος ειναι ΜΕΓΑΛΟΣ?

ευρυνόμη είπε...

Η θεά Αθηνά είχε όλα τά χαρακτηριστικά μιάς κλασικής γυναίκας αγαπητέ ανώνυμε 7:01.Την Σοφία την Νόηση την Στρατηγική τόν Πόλεμο καί βεβαίως νίκησε μέ την Ελιά τό αλμυρό Νερό
τού Ποσειδώνα.
Άν σού αρέσει η Θάλασσα πρέπει νά ξέρεις καί κολύμπι.
Άν σού αρέσει τό μπλέξιμο τής Αράχνης θά πρέπει νά ξέρεις ότι θά ξαναχάσεις πονηρέ πολιτευτή.
Άν σού άρεσει η Ευρυνόμη θά περιμένεις ή τό μονόπετρο ή τό χάος της θεότητας.

Ανώνυμος είπε...

Οταν υπερισχύει η σοφία αντί του θυμού σίγουρα θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα.Οταν ο άνθρωπος γίνεται ατομιστής τότε το μόνο που βλέπει είναι τον εαυτό του Θεό,που μπορεί να εξουσιάζει τα πάντα.Αρνείται πεισματικά να ακούσει τους ψίθυρους της προειδοποίησης και κατρακυλά προς την καταστροφή.Ο ιστός που τόσο όμορφα υφαίνει κάποιος για να πιάσει το θύμα του,μπορεί να γίνει η τέλεια παγίδα για τον ίδιο.Οταν ξεπερνάς τα όρια του εαυτού σου δεν μπορείς να ενεργήσεις με λογική αυτό σαν αποτέλεσμα έχει τις λάθος αποφάσεις.Δυστυχώς απο τον αντικατοπτρισμό της ψυχής που αποτυπώνεται στο πρόσωπο δεν μπορεί κανείς να κρυφτεί,οτι ακριβώς είσαι εκεί θα φανεί.girl.

Provokatoras είπε...

ΔΗΜΟΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ: Εγκρίθηκε από τα 2/3 η λήψη δανείου Δήμου Τανάγρας 5.208.142 ευρώ!!!
http://a-provokatoras.blogspot.com/2012/01/23-5208142.html

Provokatoras είπε...

ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΣΕΜΑΚΗ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ; ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ;
http://a-provokatoras.blogspot.com/2012/01/blog-post.html

Ανώνυμος είπε...

Αραχνοφοβίες έχουν καί στόν αυλώνα αλλά τό κρύβουν καλά πίσω από τό αλάθητο πού τούς κυβερνούσε τόσα χρόνια.Λέω ψέματα ή, ,,,

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Τι σας πείραξε ο Γιασεμάκης ρε ντενεκέδες της συμπολίτευσης? Ετοιμάζετε ολόκληρο έργο τόσο σοβαρό(ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ), για πρώτη φορά στα χρονικά, και ομολογουμένως οργανωμένα, ταχύτατα με ανάληψη των τυχόν ευθυνών που θα προκύψουν και του πολιτικού κόστους, και αντί να ενημερώσετε όλων τον κόσμο για την πορεία του, τις εξελίξεις που εσείς τις τρέχετε, βγάζει ανακοίνωση πρώτος, με λεπτομέρειες και ντοκουμέντα?

Και εσείς τι κάνατε ρε Μ@Μ@ΚΕΣ????????? Ποιος βλάκας σκέφτηκε τα καραγκιοζιλίκια που είδαμε στις εφημερίδες, με τα υποχείρια(ποιου άραγε?), να βάζουν υπογραφές μαϊμού και καλά, σε κάποιο από τα γραφεία του δήμου? Τι επικοινωνιακές μπούρδες είναι αυτές, κι αλήθεια ποιος βλάκας μπορεί να τα σκέπτεται αυτά σήμερα??? Ποιος γόνος του ΜΠΕΡΣΙΜ είναι αυτός να του δώσουμε συγχαρητήρια???????

ΕΛΕΟΣ, κύριοι, σοβαρευτείτε. Ξεφτιλίζετε τις ενέργειες και τις πράξεις σας, κυνηγώντας τις επικοινωνιακές εξελίξεις. Έχετε σοβαρό πρόβλημα, με τους κουτούς που επιλέξατε να σας «επικοινωνούν», και τους πληρώνετε και με 1500ε τον μήνα. ΚΡΙΜΑ.........

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Φροντίστε να ενημερώνετε και την ιστοσελίδα του δήμου, έγκαιρα, και έγκυρα...


ΘΑΝΑΣΗΣ,ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥ ΠΟΛΛΑ

ευρυνόμη είπε...

Δέν μπορώ νά τό αναρτήσω αγαπητέ αναγνώστη, αλλά είναι τό τρίτο email σε δύο ημέρες πού "δείχνουν" τά Στελέχη τού Δυναμική Πολιτεία καί προφανώς τόν ίδιο τόν κύριο Γιασεμάκη πίσω από ένα παρασκήνιο πού πραγματικά μέ έκανε νά αναιρέσω την βαθμολογία καί όχι μόνο, πρός αυτόν.
Λυπάμαι αλλά δέν τό περίμενα αλλά τά λάθη ανθρώπινα ή κακή τακτική καί συμπεριφορά παντοτινή.
Καλημέρα

Ανώνυμος είπε...

Πάλι καλά πού τό κατάλαβες γιά τόν Γιασεμάκη έστω καί αργά πού σίγουρα είναι καλύτερα από τό αργότερα Ευρυνόμη.

Ανώνυμος είπε...

Τα παρασκήνια είναι οι κρυψώνες των δειλών,γιατί αυτοί που δεν φοβούνται λειτουργούν πάντα στο προσκήνιο.Δεν ξέρω σε τι ακριβώς αναφέρεσται αλλά δυστυχώς μετά απο αρκετό διάστημα πολλοί δεν εχουν πάρει ακόμα το μαθημά τους και συνεχίζουν ανενόχλητα να υφαίνουν τον ιστό της κοροϊδίας.Εκείνοι που λειτουργούν με βάση το συμφέρον είναι επιζήμιοι για τους υπόλοιπους.Υπάρχει τελικά όραμα?Αν ναι ας αρχίσουν επιτέλους να το αναδυκνύουν μέσα απο σοβαρές πράξεις με πρώτο στόχο την ενημέρωση του κόσμου για την διαχείρηση ολων των θεμάτων.Εχει περάσει ανεπιστρεπτί η εποχή των μοναρχών μόνο που κάποιοι αρνούνται να το αποδεχτούν οταν δεν είσαι με τον κόσμο είσαι εναντίον του.Οταν επιλέχθηκες να τον εκπροσωπείς το οφείλεις να φανείς αντάξιος των προσδοκιών του.Αυτό ισχύει για όλους εκείνους που θέλουν να αυτοαποκαλούνται πολιτικοί.girl.

Ανώνυμος είπε...

Θεώρησα σωστό, να μην επιβαρύνω το κλίμα των Χριστουγέννων, με αρνητικές, ίσως, αλλά αληθείς πέρα για πέρα σκέψεις, των ανθρώπων της διοίκησης και των δημοτικών δρώμενων. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ την ταύτιση, των δυο κορυφαίων site της περιοχής, έστω και σε επίπεδο χιουμοριστικής διαθέσεις, αφού πέραν την συμμετοχή τους στον ιστιοτόπο, δεν μπορούν να έχουν καμιά άλλη σύνδεση, απλά για λόγους ΑΡΧΗΣ. Και για το λόγω αυτό, είναι αδύνατο, να συνεχιστεί ο καζαμίας του 2012. Αυτοί που ασκούν την διοίκηση, είναι πρώτοι της κριτικής, και δεν είδα καμιά διάθεση αυτοκριτικής, από τα γραφόμενα του Κ.Ζαφείρη, πέραν από το ασύμμετρο, ιδιοτελές και ιδιαίτερο ομολογημένος χιούμορ του, που ελάχιστοι το καταλαβαίνουν.

-----------------------------

Είναι βέβαιο Κ. Ζαφείρη πως τα Χριστούγεννα θα είσαι κάπου εκεί κοντά στην χώρα του ονείρου, το Παρίσι στην ντίσνειλαντ. Εκεί μόνο μπορεί να εισακουστούν όλα αυτά που περιγράφεις, απορρέοντας μέσα από το ονειροπόλο σου μυαλό. Η πρακτική και η δύναμη των συναισθημάτων τελείωσαν ακριβώς πριν από ένα χρόνο. Καλές ήταν όλες αυτές οι αισθηματικές μπαρούφες περί καλών παιδιών, αφθαρσίας, καλής πιστής και απέδωσαν όπως αποδείχτηκε. Τώρα όμως χρειαζόμαστε τεχνοκράτες, που δεν υπάρχουν σε κανένα επίπεδο. Ακόμα και σε αυτό των επιλογών των ειδικών συμβούλων του δεν μπόρεσε να προσδώσει το κίνητρο της αποδέσμευσης από τα παλιά μοντέλα διοίκησης(οι ημέρες και τα έργα των αντιδημάρχων είναι ανάξια λόγου να περιγράφουν). Οι επιλογές του είναι 90%, άσχετες έως αισχρές, αποκαθιστώντας τις προεκλογικές του υποσχέσεις, και φορτώνοντας τον δήμο με ασχέτους. Το μόνο που νοιώθω διαφορετικό είναι η παράταση της προεκλογικής περιόδου κατά έναν ολόκληρο χρόνο, και η απίστευτη τύχη του δημάρχου, που τον ακολουθεί. Είναι πολύ νωρίς να κρίνουμε, αυτό είναι το μόνο σίγουρο, αλλά είναι στρεβλό και άδικο να ωραιοποιούμε την απραξία, την ασχετοσύνη, την έπαρση, την αλαζονεία, τον καθολικισμό, την υπεροψία. Το σίγουρο είναι πως η περίοδος χάριτος, τελειώνει σύντομα. Και μόλις καταλαγιάσουν οι πολιτικοί συσχετισμοί μεταξύ της αντιπολίτευσης που διακρίνουμε σε αυτό το συμβούλιο, τότε θα δούμε και τα αποθέματα του πολιτικού λόγου της διοικούσας ομάδας, και ποιοι από όλους αυτούς θα αντέξουν μέχρι τέλους, μαχόμενοι σαν ισότιμα μέλη και όχι σαν αγέλη λύκων, εικόνα που παρουσιάζουν σήμερα………

ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ