ς

ς

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

ΚΟΙΝΟΣ ΚΑΖΑΜΙΑΣ 2012,ΑΠΟ OROPOSAVRIO ΚΑΙ ΕΥΡΥΝΟΜΗ!!!!!

ΝΑ Ο ΚΑΖΑΜΙΑΣ ΤΟΥ 2012!!!!Η ΕΚΠΛΗΞΗ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Ο ΚΑΖΑΜΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΟ BLOG ΕΥΡΥΝΟΜΗ!!!!ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ,ΑΠΛΑ,ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ!!!ΧΩΡΙΣ ΤΑΜΠΟΥ!!!!ΧΩΡΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΟΒΟΥΛΙΕΣ!!ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

Αγαπητοί φίλοι μετά από το σοβαρό ατύχημα των 2 έλκηθρων του oroposavrio και της Ευρυνόμης [ανασφάλιστα και τα δύο], αποφασίσαμε να μείνουμε πιστοί στην δέσμευσή να σας ενημερώσουμε ,έγκυρα και έγκαιρα [μέγα ψέμα],προχωρώντας σε μια ακόμα πρωτοποριακή κίνηση.
Εδώ και αρκετές ημέρες,αναθέσαμε στον Διεθνούς φήμης αστρολόγο-μάγειρα-Μελλοντολόγο,Στεφάν Σαπουιζά,να συντάξει και να σας παρουσιάσει τις προβλέψεις του για το 2012,με τον μοναδικό τρόπο που αυτός ξέρει [ο τύπος έχει αλτσχάιμερ].....
Να υπενθυμίσουμε ότι ο Στεφάν Σαπουιζά,ήταν ο μόνος που έγκαιρα προέβλεψε,πως ο Κωστάκης δεν θα γίνει Δήμαρχος ούτε το 2011.....(θυμάστε τότε που θα έπαιρνε το παιχνίδι στα χαρτιά [στην ξερή].....)!
Ακόμα είχε προβλέψει πως δεν θα γίνει ο Βιολογικός στο Σαραντάρι[ αλλά στο Πενηντάρι],πως ο Αρκτούρος φέτος δεν θα κάνει Γυμναστική στο Σ.Ε.Φ Μαλακάσης,πως η Ξυλοκοπτική θα γίνει κάποια στιγμή Εθνικό Σπορ [είναι εδώ και χρόνια] και πως τελικά το Ξύδι θα γίνει κάποια στιγμή απαραίτητο για την υγεία κάποιων......
Σήμερα λοιπό ο Στεφάν ανοίγει τα χαρτιά του και ΖΩΓΡΑΦΙΖΕΙ το τι πρόκειται να επακολουθήσει την χρονιά που μόλις μας.....ΜΠΗΚΕ!!!!!![ να δούμε πώς θα βγεί].
Ας μην χάνουμε όμως άλλο χρόνο,ας ξεκινήσουμε να ξεφυλλίζουμε-ξεφτιλίζουμε τα όσα προβλέπει!!!!

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ
Στο πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο σκάει μια βόμβα που διαψεύδει πολλούς προ Χριστού Προφήτες[ σίγουρα Ινδουιστές]....
Αυτό έχει σαν αφορμή να εκνευρισθεί βαρύτατα ο Κωστάκης(τι πρωτότυπο αλήθεια,τις τελευταίες 48 ώρες δεν είχε θυμώσει καθόλου.....) και να καταγγείλει τον Οικονομάκο πως συνωμότησε[ σίγουρα] με το Σύμπαν προκειμένου να πετύχει κάτι το οποίο διαφαινόταν απίστευτο-ακόμα είναι.......
Στην συνέχεια αποχωρεί από την αίθουσα,αλλά επιστρέφει ακούγοντας την συμβουλή κάποιου καλοκάγαθου Μέντορα[Ο Μέρλιν],που του προτείνει να παραμείνει.....
Ο άλλος Κωστάκης προκειμένου να υποβαθμίσει το γεγονός ξαναθυμάται τις λακκούβες στην Γεωργίου Γεννηματά και καταγγέλλει την αδυναμία του Προέδρου των Νέων Παλατίων(άραγε αυτός ο Κωστάκης άλλη δουλειά δεν έχει να κάνει,μόνο τις λακκούβες της Γεννηματά μετράει-στο χωριό του έχει χιλιάδες;),και στην συνέχεια την αδυναμία του Δημάρχου,γιατί είναι κουμπάρος του..
Τότε η κουβέντα πάει γενικά στους ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ και η συνεδρίαση μεταβάλλεται σε μύλο........
Εν τω μεταξύ έξω από την αίθουσα εξελίσσεται καθιστική Διαμαρτυρία του Αρκτούρου,γιατί παρ όλες τις διαβεβαιώσεις που τους είχαν δοθεί,το Σ.Ε.Φ Μαλακάσης,δεν δόθηκε τελικά στο Σύλλογο,προκειμένου να πέσουν σε Χειμερία Νάρκη οι Αρκούδες,τα Κουνάβια,οι Σκατζοχοίροι και οι Ασβοί της περιοχής[ό Γιάννης θα το κάνει κοτέτσι για πέρδικες].
Αντιπροσωπεία του Συλλόγου,παραδίδει ψήφισμα Διαμαρτυρίας προς το Δημοτικό Συμβούλιο,το οποίο γίνεται άμεσα δεκτό από τον Μιχάλη και την Άννα,αλλά και από τον Κωστάκη,αφού αυτός ήταν ο εμπνευστής αυτής της μεγάλης ιδέας!!!!!!
Κάποιοι Σύμβουλοι της Αυτοδιοικητικής Συνεργασίας(εντός και εκτός Συμβουλίου),αρχίζουν να την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια,αντιλαμβανόμενοι πως το καράβι πάει κατευθείαν σε ξέρα...........
Ονόματα και διευθύνσεις αυτών θα δοθούν σε επόμενο μήνα[ και άλλο ψέμα]!!!!!!

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ
Απόκριες
Γνωστός Ωρωπιώτης κοσμικός [έχετε και τέτοιους;] διοργανώνει αποκριάτικο πάρτι,με διαγωνισμό των ποιο πετυχημένων στολών.
Σας αποκαλύπτουμε από τώρα τις ποιο πετυχημένες εμφανίσεις και σας αφήνουμε να μαντέψετε ποιοι τις φορούσαν!!!!
Πρώτο βραβείο ο ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΒΟΝΑΠΑΤΡΗΣ!Ένας ψηλός καμαρωτός που κρατά σπαθί και δόρυ και ψιθυρίζει συνέχεια για κάποιους που στο Βατερλό του ,τον πολέμησαν με ΧΑΡΤΑΚΙΑ [πάλι!]......
Δεύτερο βραβείο γνωστός Εκδότης που φορά μάσκα διπλής όψης!
Από μπροστά έχει την μορφή της ΑΜΕΡΟΛΗΨΙΑΣ και από την άλλη της ΑΛΗΘΕΙΑΣ !!!!!
Από την κολότσεπή του όμως κρέμονται ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ παλαιοτέρων χρήσεων,που του χαλάνε όλο το ΙΜΑΤΖ!!!!Εν τω μεταξύ έχει και ΚΑΜΠΟΥΡΑ,που μάλλον δεν την κοιτά ποτέ,και ψάχνει τις καμπούρες των άλλων.......κακώωωωωωςςςςςςςςςς!!!!!!!!!
Τρίτο βραβείο παίρνει ένα καταπληκτικό ΤΡΙΟ!!!Ένας γαλανομάτης ντυμένος ΑΛΕΠΟΥ,ένας μουσάτος ντυμένος ΝΥΦΙΤΣΑ και ένας γκριζομάλλης ντυμένος ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ!!!!Τρομερό ΤΡΙΟ[ και βάλε] που παίζει καταπληκτικό ΚΑΤΕΝΑΤΣΙΟ......τουλάχιστον προς το παρόν!!!!
Έξτρα βραβείο θα δοθεί σε έναν άλλο ψηλό και καμαρωτό που έχει ντυθεί ΚΑΛΧΑΣ!!!Δικαιολογημένο το βραβείο αφού έχει αποδείξει πως βλέπει τα πράγματα πολύ πριν τα αντιληφθούν οι άλλοι και για αυτό δηλώνει ΠΑΡΟΝ στο σήμερα και πάει με καθαρό κούτελο για καφέ[εσπρέσο+],την ώρα που κάποιοι άλλοι κρύβονται ή κυκλοφορούν με συνοδεία!!!!!!
Δεν αρέσει βέβαια στον Κωστάκη,αλλά τι να κάνουμε τα έχει αυτά η ζωή!
Η Τελετή της απονομής γίνεται στο Ανοιχτό Στάδιο της Μαλακάσης,που έχει ολοκληρωθεί και χωρά πια 30000 κόσμο!!!!!!

ΜΑΡΤΙΟΣ
Δυο παγκόσμια γεγονότα [τρία είναι] έρχονται να αναστατώσουν και να επηρεάσουν την ζωή του Δήμου Ωρωπού.
Πρώτο γεγονός η απόφαση της Παγκόσμιας Ένωσης Ερωτικών Μεταναστών[δηλαδή η προίκα]],να ορίσει σαν Πρόεδρό της τον Δημοτικό Σύμβουλο Δημήτρη Κιούσση!!!!
Στην τελετή της ορκωμοσίας παραβρίσκεται σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ελλήνων Εισαγγελέων,αποτίοντας έτσι φόρο τιμής σε έναν άνθρωπο που την επικαλείται τουλάχιστον 20 φορές ημερησίως!!!!!!!
Χορηγός Επικοινωνίας θα είναι η Ξύλινη Πόλη!!!!!!!
Δεύτερο γεγονός είναι η απόφαση της Συνομοσπονδίας Πανελληνιονικών Απανταχού Πελοποννησίων να βραβεύσει τον Δημοτικό Σύμβουλο Παναγιώτη Βασιλάκο,για τους αγώνες του για την σωτηρία της Γαλάζιας[ μπλέ είναι] Πελοποννησιακής Φώκιας!!!Χορηγός επικοινωνίας θα είναι το έγκριτο BLOG KALAMOS SITY!!!!!!!
Συγκινημένος ο Παναγιώτης αρχίζει να φωτογραφίζει και κάνει το προσωπικό του ρεκόρ!!!Βγάζει 1500 φωτογραφίες σε 15 λεπτά[ εδώ είναι το τρίτο παγκόσμιο γεγονός] !!!!!

ΑΠΡΙΛΙΟΣ

ΑΓΙΟΝ ΠΑΣΧΑ
Απρίλιος και ο Δήμαρχος αποφασίζει να κάνει άνοιγμα προς την Αντιπολίτευση!

Διορίζει αρχικά Εκπρόσωπό Τύπου του Δήμου τον γνωστό έγκριτο Δημοσιογράφο Spirus Wood,στην συνέχεια αντικαθιστά τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου με τον Μιχάλη Χασιώτη,ορίζει Αντιδήμαρχο Αγάπης και Ομόνοιας τον Αρχηγό της Μείζονος Αντιπολίτευσης,και Αντιδήμαρχο για την εύρεση Νέου Χώρου Δημιουργίας του Βιολογικού Σταθμού τον Θωμά.
Εννοείτε πως άμεσα συγκαλεί τε νέα σύσκεψη στην κεντρική πλατεία του Συκαμίνου που με απόλυτη πλειοψηφία αποφασίζει να ξαναχωροθετήσει στο Σαραντάρι!!!
Ξαναεμφανίζονται οι παλιοί καλοί μας διαμαρτυρόμενοι φίλοι,με επικεφαλής τον Αντρέα και εκείνο τον άλλο φίλο μου,με την δυνατή φωνή!
Μέσα στο χαμό που ακολουθεί,εντοπίζουμε τον πρώην Δήμαρχο Γιώργο Γαβριήλ να χαμογελά θριαμβευτικά και τον γνωστό Βιολογικάριο να αναλύει με τον μοναδικό αμίμητο τρόπο του,τα υπέρ της νέας χωροθέτησης στο Σαραντάρι!!!!!!
Ο Λίτσας συγκινημένος με την κίνηση αβροφροσύνης του Δημάρχου,δηλώνει με μεγάλη χαρά,πως θέτει τον εαυτό του στην υπηρεσία του Δημάρχου και πως στην επόμενη Εκλογική αναμέτρηση θα θέσει υποψηφιότητα στο πλευρό του!!!
Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το πλευρό του Δημάρχου σύσσωμος ο Συνδυασμός Όραμα Δημιουργίας και να δημιουργηθεί μείζον Πολιτικό Ζήτημα!!!!!
Ευτυχώς μετά από μια ποιο προσεχτική ματιά στο ημερολόγιο,όλα αυτά συνέβησαν την 1η ΑΠΡΙΛΙΟΥ!!!!
ΟΝΕΙΡΟ ΖΩ ΜΗ ΜΕ ΞΥΠΝΑΤΕ!!!!!!!!!(Αυτή ήταν μια φωνή που ακούστηκε από κάπου......Άραγε ποιος να φώναζε??????)

ΜΑΙΟΣ
Ο Μάιος μας έφτασε εμπρός βήμα ταχύ,να τον προυπαντήσουμε παιδιά στην εξοχή!!!!!
Τεράστια έκρηξη του εσβησμένου [ με τέτοια τάνγκα δέν σβήνει ποτέ] ηφαιστείου στον Φάρο.
Προκαλείτε σεισμός πολλών ρίχτερ και οι ειδικοί προβλέπουν την έλευση μεγάλου ΤΣΟΥΝΑΜΙΟΥ!!!!
Πρωταγωνιστικό ρόλο στην οργάνωση των ομάδων Πολιτικής Προστασίας,παίζει ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας του Καλάμου,Κωνσταντίνος Κιούσσης,γνωστός για τις εκπληκτικές καταδρομικές του ικανότητες,ζυμωμένες και τεσταρισμένες στα κακοτράχαλα[ τα ίσιωσε η ΔΕΣΦΑ] Ελληνικά βουνά!
Από κοντά ο μαιτρ της καταπολέμησης των Υψηλών Κινδύνων,Παναγιώτης Πέππας,που εν τω μεταξύ έχει εκλεγεί παμψηφεί Πρόεδρος του Επιμελητηρίου.σκορπώντας την απόγνωση και την λύπη των "καλών" του φίλων!!!!
Ο Υπεύθυνος ΝΑΥΑΓΙΩΝ ,αλλά και ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ του Δήμου,Παναγιώτης Βασιλάκος συνδέεται δορυφορικά [πάλι!] με το ακρωτήριο ΚΑΝΑΒΕΡΑΛ και αφού συνομιλεί για αρκετή ώρα με τον Στρατάρχη Τζον Γουέιν,διαβεβαιώνει τους έντρομους συγκεντρωμένους πως τελικά ΤΣΟΥΝΑΜΙ δεν θα έρθει και πως απλά θα φυσήξει λίγο.......ΑΕΡΑΚΙ!!!!!!
Επί τόπου εν τω μεταξύ είχε φτάσει και ο γνωστός φιλόσοφος Δημοτικός Σύμβουλος Ανδρέας Λέκας[ ο Όσιος],που δεν στάθηκε στην επιφάνεια του πράγματος,αλλά εξάσκησε για άλλη μια φορά την αγαπημένη του ασχολία!!
ΕΨΑΞΕ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΣ[ είναι και μερακλής]!!!!!
Τα συμπεράσματα του θα γίνουν γνωστά εν καιρώ!!!!!

ΙΟΥΝΙΟΣ
Καλοκαιράκι βραδυνό μπανάκι!!!!
Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας των Νέων Παλατίων[ κι άλλος Όσιος],ολοκληρώνει μετά από 8μηνη προσπάθεια την τοποθέτηση των νέων του δοντιών[ μασέλα λέγετε]!!!
Δημιουργείτε μεγάλος σάλος για δύο λόγους!
Ο Πρώτος για το που βρήκε τα χρήματα?
Και ο δεύτερος ποιος οδοντογιατρός του τα έβαλε?????
Πάνω σε αυτό το τελευταίο γίνεται συγκεκριμένη καταγγελία,από τον Αρχηγό της Μείζονος Αντιπολίτευσης Κωνσταντίνο Λίτσα,που αποκαλύπτει στο εμβρόντητο Δημοτικό Συμβούλιο,πως ο γιατρός-δράστης της τοποθέτησης είναι ο Αρχηγός της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης Γιώργος Γιασεμάκης[κάνει και τέτοια;]!
Πρωτοκλασάτα στελέχη του Οράματος Δημιουργίας ζητούν από τον Δήμαρχο να αναγκάσει τον Πρόεδρο των Νέων Παλατίων να παραιτηθεί,ενώ επί του θέματος επεμβαίνει με καταλυτικό άρθρο του ο γνωστός αμερόληπτος Εκδότης,που αποκαλύπτει πως ο Γιασεμάκης και ο Ζαφείρης μεγάλωσαν μαζί και ήταν μέλη της ίδιας Τοπικής Οργάνωσης για πολλά χρόνια!!!!
Τελικά την λύση δίνει με δυναμικό τρόπο,ο οδοντοτεχνίτης Χριστόφορος Κούτσουρης,που αποκαλύπτει πως αυτός είναι ο νονός των νέων ΟΔΟΝΤΩΝ του Προέδρου και πως αντί χρημάτων ,θα πάρει από τον Πρόεδρο μερικά κιλά ΠΡΟΒΑΤΙΝΑ με την δέσμευση να την ψήσει με τον μοναδικό τρόπο που αυτός γνωρίζει!!!!!!
Έτσι έληξε άδοξα η καλοκαιρινή εβδομάδα,αναζήτησης του νονού των νέων δοντιών του Προέδρου!!!!!

Συνεχίζεται.........

11 σχόλια:

simvoulio oropou είπε...

Έχετε τρελαθεί εντελώς!!!Τα έλκηθρα δέν είχαν ούτε ΚΤΕΟ έτσι θα πούν τώρα.
Μπράβο όμως μακάρι αυτό να δώσει καί στο συμβούλιο μία άλλη προοπτική το 2012.
Χρόνια πολλά Χ 2

kalamos city είπε...

Κούκλα μου μέ τόν ζαφείρη πού δέν έχει δόντια καζαμία;Την άλλη φορά να το κάνουμε όλοι μαζί γιατί οί καλαμιώτες εκτός από τρελοί είναι καί ζουλιάρηδες.Καλή κίνηση μπράβο ζαφείρη μπράβο ευρυνόμη.

big είπε...

Γενικά ευρθνόμη οι γυναίκες πολύ λίγο επηρεάζονται απ’ την ωραιότητα, και ιδίως του προσώπου. Εκείνο που συντελεί στην κατάκτησή
τους είναι η σωματική ρώμη και το θάρρος του άντρα σαν τον στέφανο.
Ολα αυτά μαζί έκαναν τον καζαμία;
Θέλω να μάθω όμως τί έγινε τον δεκέμβρη!!!

ευρυνόμη είπε...

Τελικά μια ιδέα όσο ποιο ευφάνταστη τόσο ποιο καλή αποδεικνύετε.
Για την ιστορία το σενάριο και η σκηνοθεσία είναι του Ωρωπός Αύριο η παραγωγή από κοινού η μητρότητα της ιδέας δική μου η δε πατρότητα ανήκει στην "τρέλα" του Στέφανου.
Ευχαριστώ τους αναγνώστες αλλά και τους "ήρωες" του Καζαμία για την αποδοχή αυτής της προσπάθειας, ε κι αν θίγετε και κάποιος "όνειρο ζούμε μην μας ξυπνάτε...."

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΧΙΟΥΜΟΡ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΙ.
ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πάντα κάθε ψέμα κρύβει και μια μικρή δόση αλήθειας και πίσω απο την σάτυρα υπάρχουν πραγματικότητες.Αν ολοι μπορούσαν να κυκλοφορούν με μια μάσκα τότε θα μαθαίναμε πολλές αλήθειες γιατί κανένας δεν θα φοβόταν να εκφράσει αυτό που αισθάνεται.Η μάσκα δεν είναι προνόμιο ενος αλλά πολλών.Ελπίζω ο καινούργιος χρόνος να δώσει σε κάποιους ένα μάθημα συμπεριφοράς για να μπορούν να βλέπουν τα λάθη τους.Καλή χρονιά.girl.

Ανώνυμος είπε...

Μεα κουλπα η μεγα κομπινα θα φανει?

Νίκος Μίχας-ΤΣΙΝΟΣ είπε...

Προς ανώνυμα και τιποτένια ανθρωπάκια που εδω και ενα χρόνο αδειάζουν σε μένα, την οικογένοια μου και τον Αντιδήμαρχο Δημήτρη Βλάχο,οση χολή, λάσπη και ψέμματα διαθέτει το φτωχό μυαλό τους.
Ξέρετε πολύ καλά οτι δεν μάσησα ποτέ τα λόγια μου.
Ξέρετε πολυ καλά οτι δεν χρωστάω σε κανέναν.
Βάλτε λοιπόν καλά στο μυαλό σας οτι
Οταν ο Τσινός αποφασίσει να γράψει στα blogs τα οποία διαχειρίζεται ο φωτεινός νούς σας θα το κάνει μόνο ΕΠΩΝΥΜΑ και με ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπόν γιατί μια παλιά παροιμία λέει .

Νίκος Μίχας-ΤΣΙΝΟΣ είπε...

Μια παροιμία λέει
Λαγός την φτέρην εσειε
κακό της κεφαλής του.

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΕΥΡΥΝΟΜΗ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΔΕΣΦΑ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥ ΖΑΦΕΙΡΗ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΣΥ ΜΕΣΟΛΑΒΕΙΣΕΣ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΟΥΜΠΑΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΣΚΑΦΗ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΥΤΩΝ?
ΘΕΛΩ ΛΙΓΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣΑΡΚΑΣΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ...

Ανώνυμος είπε...

Θα διαβασουμε και τους αλλους μηνες η θ αλλαξουμε καναλι?