ς

ς

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Η ηθική έχει τις ρίζες της κοριτσάκι;

-Το αντίδοτο για 10 εχθρούς είναι ένας φίλος κοριτσάκι.
Έναν καιρό πολλές φορές ήταν ένα κοριτσάκι που δεν ήταν ούτε εδώ, ούτε εκεί.
Απλά, δεν ήταν πουθενά.
Το πρωί σηκωνόταν και ετοιμάζονταν  και πήγαινε στο χωριό της Ζωής.
Έμπαινε μέσα και στεκόταν σε μια γωνιά και έβλεπε τα παιδάκια που έπαιζαν, γελούσαν , έκλαιγαν.
Με τον καιρό έμαθε να χαίρεται με την χαρά των άλλων και σιγά σιγά να ζει μέσα από τους άλλους.

-Το όλον είναι μεγαλύτερο από το άθροισμα των μερών του κοριτσάκι.
Το χωριό Ζωή έμπαινε τόσο έντονα στην φαντασία της, που εξαφανιζόταν από τη γνωστή διάσταση  τόσο που νόμιζε πως ζούσε εκεί.Ηθελε να ανέβει εκεί αλλά κάτι αόρατο το σταματούσε , κάτι τόσο δυνατό που άρχιζε πια να πιστεύει ότι ήταν κάτι υπερφυσικό και αφέθηκε στην μοίρα του.
Στην αρχή βέβαια έκανε το σωστό που έπρεπε να κάνει: πίεζε τον εαυτό του αφόρητα, και το κατάφερνε  για μεγάλα διαστήματα. Μετά αποτραβιόνταν στην γωνιά του μάζευε δυνάμεις και ελπίδα, προσπαθούσε ξανά και τα κατάφερνε' όλο και λιγότερο όμως.

-Η ελπίδα είναι ένα όνειρο που ξυπνά κοριτσάκι.
Η μαμά της δεν αντιλαμβανόταν τίποτα από όλα αυτά, έβλεπε λογικά και αντικειμενικά .Μερικοί προσπάθησαν να βοηθήσουν, βροχοποιοί. Την πίεσαν λιγουλάκι, για το καλό της, για να ξυπνήσει, ώσπου βαρέθηκαν. Κάποιοι την ταρακούνησαν, πάντα για το καλό της, ώσπου κουράστηκαν. Κάποιοι την θεώρησαν σνομπ. Κάποιος μάλιστα, της πρότεινε να αρχίσει ψυχοθεραπεία. Ώσπου μια μέρα το κοριτσάκι που δεν ήταν πουθενά, έφυγε για το χωριό Ζωή.

-Αυτό που γρήγορα γερνάει είναι η ευγνωμοσύνη κοριτσάκι.
Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ δεν πίστευα ποτέ ότι αν δεν σκουπίσεις  τα δάκρυα μπορούν να κυλούν μέχρι το στήθος χωρίς να προλάβουν να εξατμιστούν. Ίσως όταν τελικά τα καταφέρνουν να βρουν μια σχισμή μέσα στον χρόνο...Πήγαινε όπου θέλεις να είσαι κοριτσάκι. Κάνε ότι σε ευχαριστεί κινήσου, τρέξε, πέταξε, είμαι ελεύθερη, δεν ξέρω.Νοιώθω την φαντασία  από αναπηρία να γίνεται δύναμη.

-Ο πόλεμος, είναι το σχολείο της αρετής κοριτσάκι.
Αντί να προσπαθώ με νύχια και με δόντια να μπώ στην διάσταση των άλλων, ας μπούν επιτέλους στην δική μου διάσταση, τόσο απλά.
Σε αυτήν την διάσταση όμως συνέβη κάτι πρωτόγνωρο: το κοριτσάκι που δεν ήταν πουθενά, άρχισε να φαίνεται και να υπάρχει! Μπορώ με τη δική μου φαντασία, τη δική μου πραγματικότητα.Τα κατάφερα.
Όταν ο Δήμαρχος μου είπε να ανοίξω τα μάτια μου το  δωμάτιο μου ήταν πολύ φωτεινό.Το δικό του δέν ξέρω-ούτε Ζωή το όνομα του χωριού. Δεν είπα τίποτα για ενέργεια και καταλύτη, είπα απλά «σε ευχαριστώ».
Ένοιωθα διαφορετικά, αλλιώτικα, παράξενα, άγνωστα. Όταν έκλεισα την πόρτα πίσω μου ήξερα μόνο πως είχα κάνει το πρώτο βήμα.

- Η μόρφωση και η ηθική, αυτά σχεδόν είναι που κάνουν τον άνθρωπο σπουδαίο, αλλά και δημιουργούν τον -έξοχο- πολιτικό και τον -καλό- ηγεμόνα. κοριτσάκι.
Γειά σου η πρόκληση είναι μπροστά αλλά το χωριό δεν είναι πιά μαζί σου Κύριε Δήμαρχε, πήγε στη Ζωή, πήρε και το κοριτσάκι μαζί του.
Για πάντα.
JAFO

42 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΛΗΓΜΕΝΑ ΦΤΑΝΕΙ, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΕΥΡΥΝΟΜΗ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΜΕ

big είπε...

Ο άνθρωπος παντρεύεται από έλλειψη γνώσης, χωρίζει από έλλειψη υπομονής, και ξαναπαντρεύεται από έλλειψη μνήμης.Ετσι είναι και η πολιτική ψήφος και η ίδια η πολιτική.
Θα πέσουν να σε "φάνε" τα αγράμματα κοράκια με αυτή την ανάρτηση κοριτσάκι.
Προχώρα όμως, εξακουλουθούν σε συμπαθούν και είναι φίλοι μόνο αυτοί που έχουν γνώση για σένα.Αυτοί είναι οι φίλοι σου κοριτσάκι.

Ανώνυμος είπε...

Υπέρτατο υπέροχο παμπόνηρο!!!
Πόσα σχόλια περιμένεις όμως όταν ούτε το 30% των αναγνωστών θα το καταλάβει, πόσο μάλλον να το συζητήσει μαζί.Σίγουρα αυτά σε έκαναν ξεχωριστή αλλά η ποιότητα δέν έχει και πολύ χώρο σε αυτό το δήμο.
Πρίν το αλλάξεις θα ήθελα να απαντήσεις στό "κοριτσάκι" αληθινά.
Ζωή

Ανώνυμος είπε...

8:24 ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΛΑΙΝΕ Η ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ?

Ανώνυμος είπε...

Στα κοράκια και στους εχθρούς σου δεν πρέπει ποτέ να αφήνεις να βλέπουν τις προθέσεις σου,το αντίθετο οταν νιώθεις δυνατός εκείνους θα πρέπει να τους κάνεις να πιστέψουν, οτι είσαι αδύναμος ετσι οταν θα σου ορμήξουν θα είσαι σε θέση να τους αντιμετωπίσεις.Γιατί ο δειλός εχθρός οπως και ο προδότης φίλος χτυπούν πισώπλατα.Η ηθική είναι ενα τεράστιο δίλημα οταν μπροστά σου εχεις να διαλέξεις,τον θησαυρό που μπορείς να κλέψεις η τον θησαυρό που μπορείς να κερδίσεις.Ο δρόμος που επέλεξαν μερικοί είναι ο έυκολος που οδηγεί στο πουθενά.Είναι τόσο λυπηρό τελικά πως γκρεμίζεται μια προσωπικότητα σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα.Τόσα χρόνια να την χτίσεις για να την διαλύσει μια στιγμή.Τίποτα δεν είναι τυχαίο ο κάθε ενας παίρνει οτι ακριβώς δίνει.girl.

Δημήτρης Κόλλιας είπε...

Και βεβαίως το χωριό δεν είναι πιά μαζί του η ζωή είναι ελπίδα και σίγουρα υπάρχει Απλά συνεχίζει να βαδίζει σε καινούργια μονοπάτια

Ανώνυμος είπε...

* Ο αρχηγός μπορεί να αναδειχθεί είτε από το λαό είτε από τους ισχυρούς. Εξαρτάται ποιός έχει τη στιγμή της εκλογής του το πάνω χέρι.

* Οταν οι ισχυροί δουν πως δεν μπορούν να αντιταχθούν στο λαό κατασκευάζουν λαοφιλή έναν δικό τους και μετά βάζουν το λαό να τον ψηφίσει.

* Οταν ο λαός δεν μπορεί να αντιταχθεί στους ισχυρούς αναδεικνύει έναν δικό του, που να συγκεντρώνει την ανοχή των ισχυρών και τον ψηφίζει νομίζοντας πως είναι προτιμότερος από ο,τι οι ίδιοι οι ισχυροί.

* Αν γίνεις αρχηγός με την βοήθεια των ισχυρών θα έχεις να δίνεις λογαριασμό σε πολλούς που θα περνιούνται για ίσιοι σου.

* Αν γίνεις αρχηγός με τη βοήθεια του λαού θα κάνεις ο,τι θέλεις, επειδή ποτέ κανείς δεν δίνει πραγματικά λογαριασμό στο λαό.

* Για να ικανοποιήσεις τους ισχυρούς θα πρέπει να βλάψεις το λαό. Για να ικανοποιήσεις το λαό δεν χρειάζεται να βλάψεις τους ισχυρούς.


Niccolo Machiavelli Οι 183 βασικές μακιαβελικές ρήσεις του "ΗΓΕΜΟΝΑ"

ΚΎΡΙΈ ΕΛΈΗΣΟΝ

Ανώνυμος είπε...

Την Πεμπτη στης 6ΜΜ,στην αιθουσα του δημοτικου μας συμβουλιου, θα συζητηθουν:αναπροσαρμογη δημοτικων τελων,κανονισμος λειτουργειας κοιμητηριων,με αμεσο αντικτυπο, στα βαλαντια μας. Παραδειγματιστητε κυριοι.....

Ζαλίζονται ατιμώρητα στις στροφές της πολιτικής σκηνής

Με τις δράσεις του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, που ξεκινούν εντός των ημερών, συμπληρώνεται το δίχτυ προστασίας που απλώνει ο Δήμος Ιωαννιτών γύρω από τις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού.Όπως είναι γνωστό, η Δημοτική Αρχή, προχώρησε σε σημαντικές μειώσεις σε δώδεκα κατηγορίες δημοτικών τελών. Το σύνολο των μειώσεων αυτών ανέρχεται στο ένα εκατομμύριο ευρώ, γεγονός που αντιστοιχεί σε....
μείωση της τάξης του 10%.Όλες οι άλλες κατηγορίες «παγώνουν» ενώ με το σύστημα της ζωνοποίησης που μελετά η Δημοτική Αρχή θα αρθούν αδικίες και θα αποκατασταθούν ανισότητες.Στις σημερινές, εξαιρετικά δύσκολες οικονομικές συνθήκες, βασική προτεραιότητα του Δήμου είναι να μην επιβαρύνει ούτε στο ελάχιστο τους πολίτες.Η Δημοτική Αρχή, λαμβάνοντας υπόψιν την οικονομική κατάσταση του Δήμου, προχωρά στις μειώσεις εκείνες που θα του διασφαλίσουν τη δυνατότητα της ανταπόδοσης υπηρεσιών στους δημότες και δεν θα τον φέρουν αντιμέτωπο με τον κίνδυνο του μνημονίου και της επιτήρησης, γεγονός που θα είχε τραγικές συνέπειες για όλους.Με την ίδια μεθοδικότητα προχωρά στην ανάπτυξη κοινωνικών δράσεων που θα απαντούν στα σημερινά, οξυμένα, προβλήματα των αδύναμων.Έτσι εντός των ημερών ολοκληρώνεται η προετοιμασία ώστε να ξεκινήσει η λειτουργία του Κοινωνικού Καταστήματος, το οποίο θα παρέχει βασικά είδη σε όσους έχουν ανάγκη. Η λειτουργία του θα είναι μόνιμη και στηρίζεται στην εθελοντική προσφορά η οποία είναι συγκινητική.Από τον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας θα λειτουργήσουν επίσης τα Δημοτικά Κοινωνικά Ιατρεία, τα οποία θα παρέχουν δωρεάν ιατρική περίθαλψη σε ανασφάλιστους συμπολίτες μας. Δυστυχώς ο αριθμός των συμπολιτών μας που χάνει τη δουλειά του αυξάνεται και αυξάνει κι ο αριθμός των ανασφάλιστων.Ο Δήμος δεν μπορεί να στέκεται αδιάφορος μπροστά στην κατάσταση αυτή και προχωρά σε δράσεις που δίνουν πραγματική απάντηση σε τέτοιου είδους προβλήματα.Τέλος ετοιμάζεται και άμεσα θα ξεκινήσει τη λειτουργία του το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων.ΚΗΦΗ θα λειτουργήσει για πρώτη φορά στο Δήμο Ιωαννιτών. Έρχεται να καλύψει ένα μεγάλο κενό που υπήρχε και παράλληλα να στηρίξει στην πράξη ανθρώπους της τρίτης ηλικίας που έχουν ανάγκη από καθημερινή φροντίδα.Η Δημοτική Αρχή έχει θέσει σε προτεραιότητα τις δράσεις κοινωνικής στήριξης και αλληλεγγύης και το αποδεικνύει έμπρακτα.

http://epirusgate.blogspot.com/

Ανώνυμος είπε...

Το χωριό θα εκραγεί σε λίγο γιατί απλά δέν θα έχει να φάει, ούτε να πληρώσει.Τα παιδιά θα γίνουν βίαια καί καταθλιπτικά καί οι γυναίκες θα βγούν στό κλαρί γιά χρήμα όχι γιά την πλάκα τους.Σενάριο χάους αλλά πολύ πιθανή πραγματικότητα πού ούτε ο Μακιαβέλη την φαντάζονταν ούτε εσύ λατρεμένη Ευρυνόμη.
Αυτό δέν είναι το χωριό Ζωή σίγουρα, αυτό είναι το χωριό πού διώχνει το Κοριτσάκι, το βιάζει το φτύνει το χλευάζει γιατί έχει άποψη.
Ναί αυτό είναι το Κοριτσάκι Ζαφείρη, η φαντασία στήν πολιτική, η ευθύτητα, η αξιοσύνη η αξιοκρατία.Έδωσες μάχες με τα ρετάλια τού συνδιασμού σου πρίν λίγο καιρό καί τα έσβησες όλα με τη μία.Δηλαδή ο Σωτήρχος είναι καλύτερος από την Οικονόμου πού είναι έτσι κι αλλιώς μέτρια ή ο Βλάχος από τόν Κιούση, ή ο Λάμπρου από τόν. . .
Το Κοριτσάκι θα φύγει καί εσείς καί εμείς θα κλαίμε γιατί χάσατε την ευκαιρία νά πάτε το χωριό ψηλά πού λέει ο δήμαρχος.
Σκεφτείτε το

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ είπε...

Νομίζω πως είναι πολύ εύκολοι οι αφορισμοί και οι ωραιοποιήσεις!
Και είναι ακόμα ευκολότερο,όταν η ώρα της δικιάς μας ευθύνης,φαίνεται και είναι μακρυά.
Καταλογίζουμε και αποδίσουμε εύκολα.
Χαρακτηρίζουμε και δαιμονοποιούμε χωρίς κόστος!
Έτσι έκανα και εγώ!
Κατηγορούσα εύκολα,τους πρώην Δημάρχους του Δήμου Ωρωπίων.
Και ήταν και φίλοι μου!
Και τους ωφείλω μια συγνώμη.
Σήμερα που η ώρα της δικιάς μου ευθύνης είναι τώρα!
Είναι εδώ!
Και ταυτόχρονα είναι και η ώρα να καταλάβω πόσο κοστίζει η εξώφληση των μεγάλων και εύκολων "κατηγορώ"!
Ευρυνόμη ποιος μπορεί να αποφασίσει για το χωριό?
Ποιος μπορεί να μιλήσει εξ ονόματος του χωριού?
Ποιος μπορεί να χαρακτηρίσει κάποιον αποτυχημένο,όταν μάλιστα ο χρόνος που έχει διαμορφώσει αυτή την άποψη είναι τόσο μα τόσο ελάχιστος?
Μήπως βιάζεται πολύ το κοριτσάκι Ευρυνόμη?
Μήπως τελικά οι λόγοι της απογοήτευσης προυπήρχαν?
Μήπως το κοριτσάκι είχε φανταστεί άλλα πράγματα,και συνάντησε άλλα?
Ευρυνόμη δεν είμαι και δεν θέλω να φαίνομαι πεζός,αλλά δυστυχώς η ίδια η ζωή μας αναγκάζει να το κάνουμε!
Εκτός αν επιδιώκουμε απλά να γινόμαστε αρεστοί και να κερδίζουμε συμπάθειές.
Τότε αν θέλεις μπορούμε να κάνουμε και εναν φιλολογικό-ποιητικό όμιλο,και να διοργανώνουμε ρομαντικές βραδιές.
Έτσι θα αναπαραγάγουμε την "τρέλα" μας και απλά θα "χτίζουμε" όμορφές,αλλά και ιδεατές-φανταστικές πόλιτείες!
Πάντως ωφείλω να ομολογήσω πως μου αρέσει ο τρόπος που αντιλαμβάνεσαι και "διαχειρίζεσαι" τις καταστάσεις!

ευρυνόμη είπε...

"Ονειρο"
"Απόλυτη γαλήνη"
"Θα σέ ξανάβρω στούς μπαξέδες" μερικά από το χωριό Ζωή.
Το χωριό σου κύριε Ζαφείρη.
Ασε με νά ονειρευτώ καί άς είναι συντηρητικό λάθος μίας αθεράπευτα αναρχικής οικονομολόγου.
Πού ξέρεις μπορεί το Κοριτσάκι να φτάσει στό χωριό Ζωή.
Αν δέν,
κάποιο άλλο θα τα καταφέρει'
κρεατομηχανή ιδεών καί ιδεολογιών είναι η Ζωή είναι η πολιτική πού την πρεσβεύει.
Μα πού ήσουν πρίν είκοσι χρόνια κύριε Στέφανε-πού θα είσαι σε είκοσι!

ΥΓ: Η ποιότητα καί η κουλτούρα είναι δικαίωμα τού λαού καί όχι τού κρυόκολου κατεστημένου, καί αυτό δέν το συζητώ.
Ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

καλημερα !εχθες χαθηκε απο το χωριο ενας νεος συνανθρωπος μας ..η θλιψη σκεπασε ακομη μια φορα την κοινωνια μας...ενας ανθρωπος με ονειρα αλλα και με αρκετες υποχρεωσεις..ολοι γυρισαμε σπιτια μας να συνεχισουμε την καθημερινοτητα μας κατι που δεν μπορει τοσο ευκολα να κανει και η δικη του οικογενεια!..οσοι νομιζουν οτι υπαρχει ακομη μεσα μας ανθρωπια και η πολιτικη φθορα δεν μας εχει απορροφησει οτι καλο συναισθημα εχουμε σαν ανθρωποι ..ας σκεφτουν οι αρμοδιοι και οι κατεχοντες καποιων θεσεων πως μπορουν να απαλυνουν τον πονο τους προσφεροντας την ανθρωπινη βοηθεια τους ... μια ευκαιρια ωστε να μην λειπουν τα απαραιτητα προς επιβιωση ..η ελεημοσυνη ειναι λυση αλλα δεν λυνει το προβλημα ..η δυνατοτητα εργασιας ισως φανει αρκετα αποδοτικη στην παρουσα κατασταση!..συγνωμη αν καταχραστηκα το χρονο σας ...αλλα η περιπτωση ειναι ιδιαιτερη μιας και ολοι γνωριζαμε την δοκιμασια στην οποια βρισκοταν η οικογενεια τα τελευταια 3 χρονια..Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΔΥΝΑΜΗ...

Ανώνυμος είπε...

Ο άνθρωπος σαν κοινωνικό ον που είναι εχει άποψη για ολα οσα βλέπει και ακούει να διαδραματίζονται γύρω του.Ασκεί κριτική ομως δεν του αρέσει να κρίνεται γιατί ο εγωισμός του δεν το επιτρέπει.Ποιός μπορεί έυκολα να ποδοπατήσει το εγω του και να δει τα λάθη του;Πολλοί λίγοι έχουν καταφέρει να ασκούν αυτοκριτική.Σίγουρα διανύουμε άγριες ημέρες οικονομικά και ηθικά με αποτέλεσμα να χάνεται η προσωπικοτητά μας και πάνω απο όλα θίγεται η αξιοπρεπειά μας.Ομως δεν μπορούν κάποιοι να προκαλούν με την συμπεριφορά του γιατί ο κόσμος κρίνει χαρακτήρες και στιγματίζει ανθρώπους που φέρονται άσχημα.Η συμπεριφορά μας είναι ο καθρέπτης του εαυτού μας.Αν δεν αντέχεις να κοτάξεις μέσα απο αυτόν τον κάνεις κομμάτια.Ο κόσμος δεν αναζητάει σωτήρες δεν πιστέυει στα θάυματα που του λένε.Αναζητάει ανθρώπους με Α κεφαλαίο φαίνεται οτι η μεγάλη αποτυχία οφείλεται στο ότι είναι ανύπαρκτοι.girl.

Ανώνυμος είπε...

Για κάθε ανθρώπινο πρόβλημα υπάρχει μια λύση που είναι απλή, ξεκάθαρη και απολύτως λάθος.

ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ είπε...

Το χωριό είναι μικρό. Μικρό χωριό, κακό χωριό έλεγαν οι παλιοί. Τα προβλήματα είναι αλλού, και είναι μεγαλύτερα. Στην γειτονιά μας υπάρχει καπνός, εδώ και καιρό. Ο σύγχρονος τρόπος ζωής, μας οδήγησε στον μοναχισμό, στην ατομικότητα. Μήπως ήρθε ο καιρός, να ανοίξουμε το βλέμμα μας, να ακούσουμε τον συνάνθρωπο μας, τον γείτονα, τον συγχωριανό? Μήπως όλα όσα μας οδήγησαν στην αποξένωση, και στην απομόνωση από την κοινωνία, ζώντας τον σύγχρονο τρόπο ζωής, φτάνει ο καιρός που θα πληρώσουμε με το χειρότερο, τίμημα? Την ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ μας?, με την ακριβής πλέον έννοια, εξαιρώντας όλα τα γεγονότα που συνέβησαν τα τελευταία 10 χρόνια, και μας στέρησαν την οικονομική, θεσμική, κοινωνική, αξιοκρατική, ιδεολογική, κομματική, συνταγματική μας ανεξαρτησία????????
Απλά σας θυμίζω.........





Γράφει ο Δρ. Αθανάσιος Δρούγος

- H KATAΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΑ ΜΕΤΩΠΑ ΙΣΡΑΗΛ-ΣΥΡΙΑΣ, ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΣΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΗΠΑ ΜΕ ΙΣΡΑΗΛ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΙΡΑΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.
- ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΑΙ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΣΥΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΑΣΚΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΥΛΟΓΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ… – ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΙ ΔΟΚΙΜΕΣ ΠΥΡΑΥΛΩΝ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑΠΛΟΥΣ ΕΚΤΟΞΕΥΤΕΣ.

- ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑ-ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΗΔΗ ΓΡΑΨΕΙ-ΚΑΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΕΙ ΠΟΛΥ…
- 19 ΑΡΑΒΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΣΑΝΤ.
- ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΕΖΜΠΟΛΛΑΧ ΜΕ ΝΟΗΜΑ ΣΤΟ ΝΟΤΙΟ ΛΙΒΑΝΟ…
- ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΑΡΑΒΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ
- ΟΙ ΗΠΑ ΑΣΚΗΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΦΟΔΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ.
- ΤΟ ΙΡΑΝ ΥΠΕΣΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑΥΛΙΚΗ ΒΑΣΗ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ…ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.
- ΠΟΛΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΜΕΣΑΝΑΤΟΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΔΡΑΜΑΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ…

Ανώνυμος είπε...

O 3ΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ.ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ.ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΜΑΣΗΣΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΩΝ?Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ Η ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΞΑΦΝΙΚΟ ΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΝΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΣΤΟ ΑΛΛΟ?ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ?ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΚΟΛΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΠΛΕΟΝ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΧΘΡΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ(ΛΑΘΡΟ.ΜΕ.ΝΑ.ΣΤΑ.ΤΕΣ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΚΤΛ).ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΨΕΙ ΤΟ ΦΥΤΙΛΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΜΟΝΟ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΣΑΝ ΛΑΟΣ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ.Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΉΣΕΙ!

Ανώνυμος είπε...

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΔΗΓΗΤΕ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΒΑΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟΥ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΙ ΛΑΟΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΝΑ ΞΕΣΥΚΩΘΟΥΝ , ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΕ ΡΟΛΟ ΣΩΤΗΡΑ ! Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΛΥΤΡΩΤΗΣ ΚΑΙ "ΣΩΤΗΡΑΣ" ΠΟΥ ΘΑ ΗΓΗΤΕ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΕΡΙΒΟΗΤΟΣ "ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ" , ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ! ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ , ΛΟΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΡΑΧ Ο 3ΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΣΥΝΕΠΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ !

ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΦΑΝΕΡΟ ΠΩΣ ΔΙΑΝΟΙΟΥΜΕ ΤΑ "ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩ" , ΤΙΣ ΕΣΧΑΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ .
ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ Ο ΜΗ ΕΧΩΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΕΠΑΡΚΕΙΑ , ΕΙΝΑΙ ΕΥΑΛΩΤΟΣ ! ΕΥΑΛΩΤΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ,ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ,ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ! ΗΔΗ ΠΟΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΕΙ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ !
Η ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΛΠΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΥΠΟ ΠΙΕΣΗ ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ Η ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΡΟΣ ΕΜΑΣ ! Η ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΘΑ ΚΛΟΝΣΤΕΙ , ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ... ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ +++.

Ανώνυμος είπε...

5:32 ποιόν ακριβώς θά νικήσει;

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΞΕΚΗΝΗΣΟ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΗ Α.ΝΤΗ.ΠΟ.ΛΗ.ΤΕ.ΥΣΗ..ΚΑΙΤΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΠΡΟΣ ΠΗΣΟ ΣΤΑ ΣΥΓΟΥΡΑ ΣΤΗ ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑΤΟΝ ΟΡΟΠΟ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΗΚΟ ΗΓΕΤΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΕΡΓΟΝ ΠΑΡΟΛΕΣ ΤΗΣ ΤΡΗΚΛΟΠΟΔΙΕΣ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ(ΥΔΡΕΥΣΗ-ΔΕΞΑΜΕΝΗ-ΓΕΝΗΜΑΤΑ-ΒΙΟΛΟΓΗΚΟΣ-ΥΔΡΟΒΙΟΤΟΠΟΣ-ΛΥΜΝΗ-ΧΟΜΑΤΕΡΗ-ΕΡΓΑ-ΜΟΝΟ-ΕΡΓΑΑΑΑΑΑΑΑ

Ανώνυμος είπε...

Ετσι ειναι 5:32 εχεις απολυτο δικιο και μαλιστα προτεινω να το κανουμε σαν τον μεγα-χασαπη θεοδοσιο* στο γηπεδο του πας ωρωπου.

*Το εβραικο αυτο υποκειμενο εσφαξε μονο στο σταδιο της καβαλας -για το καλο τους-50000 χιλιαδες ελληνες στο ονομα βεβαια του χριστου που στο τελος αν δεν νικα, τα σφαζει και ολα τα μαχαιρωνει και βεβαια μετα νικα!

simvoulio oropou είπε...

Το χωριό τών τελευταίων συνεδριάσεων σίγουρα δέν το λένε ζωή.Φοβερές συμπεριφορές από όλους κοκορομαχίες μαγκιές καί στό τέλος σουβλάκια καί 'αγάπες' λίτσα ζαφείρη.
Μιά χαρά καί να δούμε τί άλλο θά μάς φωτίσει κοριτσάκι.

kalamos city είπε...

Το κοριτσάκι είναι η ηθική καί το χωριό δέν είναι ο δήμος μας.Καί δέν μας αρέσει πού είναι έτσι τα πράγματα καί η πραγματικότητα.

ευρυνόμη είπε...

Δέν είναι όλες οι αναρτήσεις ούτε άλλωστε καί οι αναγνώστες στό ίδιο επίπεδο.Αυτό τίς κάνει ξεχωριστές αυτό μάς κάνει διαφορετικούς αγοράκι.
Οι σφαγές έγιναν φίλτατε οι κατάρες σου παραμένουν σε εσένα καί τούς τραμπούκους σου.Δέν με εμπνέει η ώρα καί η στιγμή αλλά κάποιο πρωινό θά γράψω κάτι-όταν η διχόνοια θά μάς ενώνει.
Η εποχή πού όλα μοιάζουν καί είναι μαύρα θά αργήσει αλλά θά περάσει όπως πέρασε καί τότε.
Ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

Περπάτα σωστά περπάτα ορθά περπάτα λοξά περπάτα όπως θέλεις κούκλα μου.
Περπάτα όμως καί άσε τούς άλλους να λαχανιάσουν.Το μπλογκ σου είναι κόσμημα γιά τόν ωρωπό.

Δημήτρης Κόλλιας είπε...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ
afidnos.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

Υπέρτατο υπέροχο παμπόνηρο σού έγραψα όταν ανάρτησες το κοριτσάκι.Η δεύτερη θέση νομίζω ότι θα αλλάξει σε λίγες ώρες, ίσως καί η πρώτη πού "βρώμισε" στήν κορυφή.Το χωριό πότε θα αλλάξει, η νοοτροπία πότε θα αλλάξει το ξερό μας το κεφάλι πότε θα αλλάξει.
Με λένε Ζωή καί δουλεύω μέχρι τα μεσάνυχτα σχεδόν κάθε μέρα, το δέρμα μου έχει ραγίσει η ψυχή μου έλιωσε η τσέπη μου άδειασε η ελπίδα μου γιά κάτι καλύτερο αργοπεθαίνει.
Καί είμαι 22 ακόμα.
Θέλω στα όνειρο μου να ζήσω να ζήσω να δημιουργήσω να κάνω οικογένεια, θέλω το χωριό Ζωή.
Δώστε λίγο ψυχή άν είσθε ικανοί
λιγο.
Ζωή

ΠΑΡΑ είπε...

Στα πλαίσια των εορταστικών ημερών που ακλουθούν, ο πρόεδρος και το λιμενικό ταμείο, χαρίζουν απλόχερα ανθρωπιά, στους κατοίκους του χωριού μας, αφού ανάθεσε εργασίες που τελούνται στα όρια του
(σκυροδέτηση, κατασκευή και διαμόρφωση εδάφους), σε έναν εργολάβο με εθνικότητας ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ. Πραγματικά οι φτωχοί αυτοί άνθρωποι, έχουν μεγαλύτερες ανάγκες από τις ελληνικές, και σίγουρα προσφέρουν και έχουν προσφέρει τόσα χρόνια διαμονής τους εδώ, περισσότερα σε αυτόν τον τόπο, από τους ‘’ιθαγενείς‘’, κατοίκους του. Απίστευτο ΘΡΑΣΟΣ από τον αλλόθρησκο εξισλαμιστή πρόεδρο, που συνεχίζει να γράφει στα π@π@ρι@ του, όλη την τοπική κοινωνία, και τους κατοίκους της, αγνοώντας βαθιά, τα τοπικά οικονομικά προβλήματα της. ΕΥΓΕ..

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή αν ο γαζ φτιάξει την παραλία θα μάς κάνει μουσουλμάνους.Δηλαδή τί ακριβώς είμαστε
πού θα μάς κάνει κάτι άλλο.
Ανόητε ανεξιθρησκεία έχουμε βρες καλύτερα επιχειρήματα πού έχασες τη δουλειά.

Ανώνυμος είπε...

15000€ + ΦΠΑ Η Κα ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ ΝΠΔΔ, 20000€ + ΦΠΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΗΛΑΔΗ 35000€+ ΦΠΑ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ!!!ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ Κε ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ.ΛΙΓΟ ΝΤΡΟΠΗ ΔΕ ΘΑ ΕΒΛΑΠΤΕ.ΑΙΣΧΟΣ

ευρυνόμη είπε...

Καί η ηθική έχει τίς ρίζες της 1:51.
Καί η ηθική έχει τίς ρίζες της Ζωή.
Καί η ηθική έχει τίς ρίζες της 5:53.
Δυστυχώς δέν κατάλαβαν τίποτα από την δημοσκόπηση πού είχα κάνει για τά πολιτιστικά του χωριού πού δέν θα το λένε ποτέ Ζωή.
Δέν κατάλαβαν τίποτα από το τί περνά καί τί θα περάσει τά επόμενα χρόνια ο Δήμος καί οι Δημότες κοριτσάκι.
Δέν θα φτάσουν ποτέ στό αποτέλεσμα γιατί αυτό περνά μέσα από δικλίδες πού δέν τίς έχουν δέν τίς φτάνουν δέν τίς γνωρίζουν.
Γιατί δέν θα τίς μάθουν ποτέ κοριτσάκι.

Ανώνυμος είπε...

Οταν προσπαθείς να δώσεις παραπάνω λάμψη στον εαυτό σου απο αυτήν που μπορείς να αντέξεις καίγεσαι.Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις πρέπει να γίνονται αλλά κάτω απο ορισμένες προυποθέσεις και συγκεγκριμένα κονδύλια.Ο κόσμος ναι έχει ανάγκη απο λίγη διασκέδαση ομως πρώτα υπάρχουν πολλές πιο μεγάλες ανάγκες.Τα χρήματα που ξοδέυονται για εμάς πρέπει και να γνωρίζουμε σε ποιές τσέπες καταλήγουν τα περισσέυματα.Γιατί η ηθική έχει τις ρίζες της εκεί που την αφήνουν να φυτρώσει.Μα φαίνεται οτι οι σπόροι της εδω έχουν τελειώσει και το έδαφος είναι εντελώς ακατάλληλο για να την δεχτεί.Τα φώτα πολλά ζαλίζουν εκείνους που δεν μπορούν να αντικρύσουν τίποτα πέρα απο αυτά.girl.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
ευρυνόμη είπε...

Γνωστό ανώνυμο ανθρωπάκι, γνωστό σε όλα τα blogs.
Ναι τα χείλια μου κάνουν φοβερό πεοθυλασμό όπως καί ξέρουν νά ομιλούν νά αποδέχονται καί νά παραδέχονται τά λάθη τίς ατέλειες καί τα σφάλματα πού θεωρώ ανθρώπινο νά κάνω καί νά ομολογώ.
Ναί ανθρωπάκι των 6:32 γιά εσένα λέγω.
Δέν λυπάμαι πού ίσως νά μήν ποθείς τίς γυναίκες, δέν λυπάμαι πού ίσως νά μήν έχεις ξεπεράσει την πρώτη σου σεξουαλική αποτυχία, λυπάμαι γιατί δέν κατάλαβες τίποτα από τα όσα θαυμαστά γράφουν κάποιοι τα όσα θαυμαστά πετυχαίνουν κάποιοι άλλοι.
Ναί σίγουρα είσαι ο βλάκας τού 2011 καί χωρίς δημοσκόπηση πράγμα πού θά κοσμήσει τό γεμάτο μέ ανύπαρκτα βραβεία τού προσωπικού σου Hall of Fame.Ωστόσο σού εύχομαι υγεία καί κάθε επιτυχία στό δύσκολο καί αποτυχημένο λασπολογικό σου έργο καί γιά τό νέο έτος.
Ζητώ Συγνώμη από τούς διαδικτιακούς συντρόφους μου γιά την οργή μου πρός τον "κύριο" καί τούς εύχομαι καλές γιορτές μέ υγεία ευτυχία καί Πολλά μυαλά.

ΥΓ: Τό Κοριτσάκι είναι η ελπίδα.
Τό χωριό Ζωή είναι η ίδια μας Ζωή, αυτή πού όσο καί να μάς την πατήσουν δέν μπορούν νά την πάρουν.
Την φιλάει καλά τό Κοριτσάκι μας Η Ζωή.
-:Είμαι εκτός πατρίδας, αλλά η πρόταση γιά την πρώτη κοινή ανάρτηση του 2012 ισχύει κύριε Ζαφείρη.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητή Ευρυνόμη,

ΟΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΙΦΑΔΕΣ ΤΟΥ ΧΙΟΝΙΟΥ, ΤΟΣΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ & ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΣΟΥ !!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ,
ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ & ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ

ΟΞΥΛΗΚΤΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν άνθρωποι τόσο μίζεροι που τους ενοχλούν τα πάντα γιατί ολα γύρω τους είναι βουτηγμένα στο σκοτάδι.Ο μόνος τους πλούτος είναι το μίσος και το θράσσος που κουβαλούν.Δεν αξίζουν να ασχολείσαι μαζί τους η σιωπή κάνει την οργή τους ακόμα μεγαλύτερη.Οι ημέρες που έρχονται είναι ημέρες αγάπης,ανθρωπιάς το πνεύμα των Χριστουγέννων μας θυμίζει οτι έχουμε ολοι μια ευκαιρία να αλλάξουμε πριν να είναι πάρα πολύ αργά.Ευτυχισμένα γλυκά Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο υγεία και ανθρωπιά.girl.

Ανώνυμος είπε...

υπεροχη ευρυνομη.....καθε χρονο γιορταζουμε την γεννηση της ελπιδας για σωτηρια-αγαπη-ομονοια-αληθεια-δικαιοσυνη-ηθικη..το 2012 ελπιζω οτι κατι απο αυτα θα ριζωσει μεσα μας.ευχομαι για σενα προσωπικα να πετυχεις τους στοχους σου πολλα φιλια και να κοιμασαι ησυχη

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια πολλά άχαστη κούκλα,
χρόνια πολλά άχαστη συντρόφισσα τών ονείρων μας,
ευρυνόμη.

Ανώνυμος είπε...

μερες χαρας μερες γιορτινες μερες γεματες μαζι με αγαπημενα προσωπα και ομως εσυ μου...λειπεις φιλια

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια πολλά θεά τού διαδικτύου Χρόνια πολλά σε όλους σας Χρόνια πολλά καί τού χρόνου μέ υγεία σε όλους μας.
<3<3<3<3<3

ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ είπε...

Οι στόχοι δίνουν τις επιδιώξεις.
Οι επιδιώξεις δίνουν την πίστη.
Η πίστη δίνει το κουράγιο.
Το κουράγιο δίνει τον ενθουσιασμό.
Ο ενθουσιασμός δίνει την ενέργεια.
Η ενέργεια δίνει τη ζωή.
Η ζωή σ΄ ανεβάζει πάνω απ΄ τα εμπόδια.

Bob Richard

Στο αφιερώνω με 2012 ευχές και παροτρύνσεις, για τις όμορφες ’’γραμμές’’ που μας χάρισες, διαφοροποιώντας την ποιότητα των sites, αναβαθμίζοντας την αισθητική, και τον τρόπο έκφρασής μας.

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ......

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΕΥΡΥΝΟΜΗ
ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΕΥΡΩ

ΤΣΟΠΑΝΟΣ είπε...

ορε μανουλαμ τι μαυροτσουκαλο πλαγιαστο εισ ησυ.
αβριναμ χρουνια πουλλα καλη χρουνια να χουμ κ να μη κοιτατ μονου τη προβια...