ς

ς

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Αρκετά με τόν Κάλαμο δέν νομίζετε κύριε Οικονομάκο;

               -Οι μεγάλοι είναι μεγάλοι μόνο επειδή εμείς είμαστε γονατιστοί κύριε Δήμαρχε.Η ανάρτηση που ακολουθεί είναι Αναγνώστη ονόματι ΟΞΥΛΗΚΤΟΣ, και αφήνει εκτεθειμένους πολλούς εφόσον  τα 10 αυτά ερωτήματα έχουν βάση!-

10 ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ για το ΝΕΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΜΟ

10 ερωτήματα που καταδεικνύουν το σκάνδαλο της αυθαίρετης και παράνομης εκχώρησης περιουσίας του Καλάμου στ' αρπακτικά της εκκλησίας.
Στ' αρπακτικά αυτής της πολυπλόκαμης και αδηφάγας εξουσίας που δεν χάσανε καιρό ν' απαιτήσουν το μερτικό τους στο σκύλεμα του τόπου μας.

1. Για ποιο λόγο λοιπόν ο κ. Λίτσας πρώην Δήμαρχος Καλάμου ζήτησε από το Δασαρχείο Καπανδριτίου να χαρακτηρίσει μια έκταση δύο (2) στρεμμάτων πέραν του υπάρχοντος χώρου που καλύπτει ο ναός με τον προαύλιο χώρο του;
2. Πώς και με ποιο τρόπο το δασαρχείο Καπανδριτίου αλλάζει χρήση γης για τα δύο αυτά στρέμματα και από δασική έκταση τη μετατρέπει σε αγρό;
3. Τι προβλέπουν τα σχέδια ανέγερσης του νέου ναού του Αγ. Τιμοθέου που εκπονήθηκαν από τον ναοδόμο κ. Μπουρσινό και υποβλήθηκαν στον πρώην Δήμο Καλάμου;
4. Ποιο είναι το εκτιμώμενο κόστος για την ανέγερση του νέου ναού;
5. Πόσο προβλέπεται να επηρεαστεί το φυσικό κάλος της περιοχής από την ανέγερση ενός διωρόφου ναού (250 τ.μ. ανά όροφο + βοηθητικοί χώροι);
6. Γιατί εξαφανίστηκαν τα σχέδια του νέου ναού που υπέβαλε ο κ. Μπουρσινός στον πρώην Δήμο Καλάμου;
7. Γιατί προκειμένου να ανεγερθεί ο νέος ναός ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ από τον νέο Δήμο Ωρωπού, να παραχωρήσει στην ενορία Καλάμου ή στην Ιερά Μητρόπολη Κηφισιάς και Ωρωπού την έκταση που καλύπτει σήμερα ο ναός καθώς και την επιπλέον έκταση των 2 στρεμμάτων;
8. Γιατί η παραχώρηση της εν λόγω έκτασης επανέρχεται ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΑ στο προσκήνιο όταν το αίτημα αυτό έχει απορριφθεί με απόφαση των συμβούλων της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής σε τέσσερα δημοτικά συμβούλια;
9. Γιατί κόπτεται μετά μανίας τόσο η ενορία Καλάμου όσο και η Μητρόπολη Κηφισιάς για την απόκτηση της δημοτικής περιουσίας όταν οι πολίτες του Καλάμου επιθυμούν με ιδίους πόρους την κατασκευή ενός νέου ναού για τον Αγ. Τιμόθεο στα πρότυπα του ναού της Αγίας Κυριακής;
10. Ποια είναι η σχέση νύν συμβούλου της αντιπολίτευσης του Δήμου Ωρωπού και πρώην αντιδημάρχου του Δήμου Καλάμου, με τον ναοδόμο κ. Μπουρσινό;

Για όλα αυτά τα ερωτήματα και για ακόμα περισσότερα οι απαντήσεις αφήνουν έκθετους κάποιους από τον κλήρο όπως και κάποιους που λογίζονται πολιτικά πρόσωπα στην κοινωνία του Καλάμου.
Βέβαια, όσοι ενδιαφέρονται και παρακολουθούν την τοπική μας καθημερινότητα, οι απαντήσεις είναι γνωστές όπως άλλωστε γνωστά είναι και τα πρόσωπα που εμπλέκονται σ’ αυτή την ιστορία.

Λαέ του Καλάμου ΑΦΥΠΝΙΣΟΥ.
ΜΑΣ ΚΛΕΨΑΝ ΤΟΝ ΑΜΦΙΑΡΑΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ,
ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ Τ' ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ,
ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΓΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ.


ΟΞΥΛΗΚΤΟΣ
JAFO

39 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έλα ρε οικονομάκο πάλι στόν κάλαμο και θα το φας το γιαούρτι μέσα στήν πλατεία μπροστά στούς λακέδες σου.

Ανώνυμος είπε...

Μολών Λαβέ φασιστόμουτρο.
Εδώ είμαστε καί δέν γουστάρουμε ούτε ποτέ θα δεχτούμε άλλη επιλογή σου.
Να μαζέψεις τα κουρέλια σου από τον Κάλαμο να ζητήσεις συγνώμη καί να μήν ξαναπατήσεις γιά ψήφους πακιστέ του κύριλλου.
Καί άν θες καί πόλεμο θα τόν έχεις όπου καί όποτε τόν θέλεις, σε αυτή καί στήν άλλη σου ζωή.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ είπε...

Eυρυνόμη
Μηνύματα σαν τα δύο παραπάνω,καταλαβαίνεις πως δείχνουν
ανθρώπους με κακή πρόθεσή και πολύ χαμηλό επέπεδο.
Χαρακτηρισμοί και απειλές παραπέμπουν σε άλλες εποχές και τους τις επιστρέφουμε αυτούσιές!
Δεν γνωρίζω το θέμα,αλλά μόνο και μόνο που διάβασα τετοιου επιπέδου σχόλια,καταλαβά πως κάτι άλλο επιδιώκουν οι συγγραφείς τους!
Επίσης αν μου επιτρέπεις νομίζω πως επιτρέποντας να δημοσιεύονται,ρίχνεις το επίπεδο του blog σου,και μας αποτρέπεις να σε διαβάζουμε!
Είναι κρίμα γιατί και μας αρέσεις και μας κάνεις καλή συντροφιά!

ευρυνόμη είπε...

Οι Φίλοι πάντα θα με διαβάζουν Στέφανε.
Έχεις δίκιο πάντως γιά τα σχόλια, φαντάσου όμως την οργή πού θα δεχτεί ο συνδιασμός καί ο ίδιος ο Δήμαρχος από ακόμα μία λάθος απόφαση στόν Κάλαμο πού από ότι αποδεικνύεται είναι καί η Αχίλλειως πτέρνα του.
Σε είχα ποιό προοδευτικό ωστόσο μιας καί η Ιστορία είναι αμείλικτη με την Εκκλησία καί την στάση της απέναντι στους Έλληνες όντας πάντα με τούς κατακτητές καί κάθε είδους φασίστες πού πέρασαν σκότωσαν βίασαν βασάνισαν καταλήστεψαν αυτή τη λατρεμένη καί ξακουστή χώρα, την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.
Σε επόμενη ανάρτηση, την επετειακή μου, θα σού προτείνω την ανάδειξη τών "καλών καί κακών" έχοντας καί τίς δημοσκοπήσεις σαν εργαλείο αλλά καί την εσωτερική σου πληροφόρηση αφού η δικιά μου είναι κυρίως μέσω e mails.

Ναι μία κοινή ανάρτηση τόν Ιανουάριο με τίτλο
«Ένα Χρόνο Μετά».

ΥΓ:Τα στοιχεία δείχνουν ότι άν τολμήσει κάποιος καί παραχωρήσει δημόσια γή σε κάποιο φορέα τόσο λερωμένο, έχει σίγουρο τουλάχιστον το γιαούρτι!

simvoulio oropou είπε...

Γίνατε πολλοί καί χάσαμε το παιχνίδι καί στο τέλος θα το χάσετε και εσείς.Σπουδαία ιδέα Ευρυνόμη μίας κοινής τοποθέτησης από το κλασικά ανατρεπτικό ωρωπόςαύριο με το ποιό κλασάτο δικό σου.Αν σηκώσει το γάντι ο μπιγκ-Ζαφείρης θα έχουμε ένα φοβερό άρθρο και ίσως και είδηση, μεγάλη είδηση!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητή ευρυνόμη,
ο επώνυμος των 12:41 μ.μ. και ο υπόλοιπος συνδυασμός του δημάρχου διακρίνονται για το ήθος τους και την πολιτική τους ακεραιότητα; Είμαι ένας από τους υποστηρικτές του κ.Οικονομάκου και σας διαβεβαιώ ότι αυτού τους είδους οι άνθρωποι δεν πρέπει να ασχοληθούν ποτέ ξανά με την πολιτική...
Μη γνωρίζοντας λοιπόν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Κάλαμος με την σημερινή εξουσία την οποία διακατέχει ο φθόνος, η απληστία και η κακία, δεν είναι εις θεσιν να κάνει αυτή την κριτική έστω και μ' αυτό το παραπάνω πολύ ωραίο κείμενο. Οι κάτοικοι του Καλάμου, να είναι σίγουρος πως θα του απαντήσουν πολύ αυστηρά σε 2 χρόνια από τώρα......
ΥΓ: Κύριε Ζαφείρη να ξέρετε ότι για τους ανθρώπους μεγάλη δόξα στη ζωή είναι η γνώση, αλλά και κακό για όσους τη χρησιμοποιούν άσχημα!!!! Ακόμα θυμηθείτε: δεν ζητάμε εξαιρετικούς ανθρώπους για απλό έργο, αλλά απλούς ανθρώπους για εξαιρετικό έργο!!!!!!

ανώνυμος και πρώην ψηφοφόρος σας...

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να αρχίσουν μερικοί να καταλαβάινουν την αγανάκτηση του κόσμου η περίοδος χάριτος εχει ημερομηνία λήξης.Δεν συμφωνώ με τις έντονες εκφράσεις ομως διακρίνω έντονο θυμό και ισως σε κάποιο βαθμό δικαιολογημένο.Κάποιος έλεγε μην κάνεις στους άλλους αυτό που δεν θέλεις να κάνουν σε εσένα αυτό έχει πολλούς αποδέκτες.Δεν μπορούμε να κρίνουμε κάτι το οποίο έχουμε υπηρετήσει καλά πριν.Και τελικά η εξουσία δείχνει τους χαρακτήρες των ανθρώπων,δείχνει ακριβώς τι είναι και πως λειτουργεί εκείνος που λαμβάνει το αξίωμα και πως μεταχειρίζεται τους άλλους.Εχει αρχίσει λοιπόν ο κόσμος να ξεχωρίζει οχι ανθρώπους αλλά συμπεριφορές γιατί δεν είμαστε αυτά που λέμε,είμαστε οτι ακριβώς κάνουμε.Μην προσφέρεις τίποτα παραπάνω απο αυτά που μπορείς να κάνεις και μην λες εκείνα που ξέρεις πως ποτέ δεν θα κάνεις γιατί ο μεγαλύτερος προδότης του εαυτού σου θα είσαι ο ίδιος.girl.

Ανώνυμος είπε...

7:12 ένας από αυτούς που πρόβαλε ξεκάθαρα στο διαδίκτυο το κοσταλέξι του Καλάμου είναι ο Στέφανος καί μετά όλοι οι άλλοι.Γι αυτό λοιπόν έχεις λάθος, και μήν μάς βάζεις όλους στο ίδιο καλάθι.

Κίτσος

ευρυνόμη είπε...

Ναί είναι το σήμα από τους Λευκούς Ιππότες της ΚΚΚ στο πλαινό φόντο.
Το όνομά της Κου Κλουξ Κλαν αφορμάται από τη σύνθεση της ελληνικής λέξης κύκλος (Κου Κλουξ) και της αγγλικής clan (φυλή/ομάδα).
Σύμβολό του ήταν ο καιόμενος σταυρός, προκειμένου να καταδειχθεί η απέχθεια στον εβραϊσμό και τον καθολικισμό.
Παράλληλα, το '33/5 είναι μια ακολουθία αριθμών που χρησιμοποιείται από τους ΚΚΚ. Το 33 σημαίνει τρεις φορές ένδεκα, που είναι η αριθμητική θέση του Κ στο αγγλικό αλφάβητο. Το πέντε χρησιμοποιείται για να αντιπροσωπεύσει τη «πέμπτη εποχή» της Κου Κλουξ Κλαν, που θεωρείται η σημερινή εποχή.
Δεν έχει αποδειχθεί η ύπαρξη Λευκών Ιπποτών στην Ελλάδα, ωστόσο κάποιες ενέργειες μοιάζουν με τόν "καιόμενο σταυρό"!

Ανώνυμος είπε...

Οι κριτές των πάντων ξανακτύπησαν. Οτιδήποτε θίγει των συνδυασμό των «αδιάφθορων» να ριχτεί στην πυρά. Έχουμε τρελαθεί με το μένος κάποιον να ασελγούν επί πτωμάτων, πρέπει να δεχθούμε τώρα την κριτική τους. ΕΛΕΟΣ.

Είσαι το καλύτερο, υψηλότερου επιπέδου site στην περιοχή μας, και ελπίζω να διατηρηθείς σε αυτήν την κλίμακα, για το καλό όλων μας. Ευτυχώς που απαγκιστρώθηκες των ενοχών σου, για την επιλογή σου να στηρίξεις τον συγκεκριμένο συνδυασμό, όπως και ο Κ. Ζαφείρης, ωστόσο δεν μπορούμε να αδιαφορούμε στα τόσα ατοπήματα που ζούμε καθημερινά, και ειδικά από τους εκπροσώπους του Καλάμου, και την ειδική μεταχείριση τους από τον δήμαρχο. Θα αποτελέσει τον τάφο αυτής της ομάδας ο Κάλαμος, όταν σε λίγο καιρό θα έχουμε την επέμβαση του εισαγγελέα, για τις πράξεις τις γνωστής συμμορίας. Και θέλω να δω ποιοι ποντικοί θα αρχίσουν να πηδούν πρώτοι από το καράβι, από αυτούς που γνωρίζουν και δεν μιλούν.

kalamos city είπε...

Ευχαριστούμε γιά την προώθηση αυτού τού προβλήματος που κοντεύει καί στο τέλος θα περάσει το βατοπέδι εφόσον ο δήμαρχος υποκύψει στα φαντάσματα τού παρελθόντος που βγήκαν στήν επιφάνεια με τη μορφή τών κιούση της γαρμπή της μαργέτη και βεβαίως των αρχιερέων τής διαπλοκής στο χωριό μας.
Ευχαριστούμε κούκλα μου γιά την ποιότητα και το ύψος που κρατάς τον πήχυ.

Ανώνυμος είπε...

Φήμες λένε ότι η στοά στόν Κάλαμο αποτελείται από δύο φατρίες, τούς αρμόδιους καί το εκτελεστικό.
Οι πρώτοι κινούν τα νήματα με αρχιερέα τον μητροπολίτη Κύριλλο τόν προϊστάμενο οικονομικών τού δήμου Χρήστου Σπυρίδων την δημοτική σύμβουλος Μαργέτη Ελένη καί τόν Δήμαρχος Ωρωπού.
Οι δεύτεροι κάνουν την βρωμοδουλίτσα καί χωρίζονται σε δύο κλάδους.Τούς φανατικούς με αρχηγό τόν παππά τού Καλάμου την πρόεδρο τού συλλόγου γονέων τού γυμνασίου Καλάμου Γαρμπή Εμμανουέλα κτλ καί ο δεύτερος τούς μπράβους με αρχηγό τόν πρόεδρο τού τοπικού Καλάμου Κιούση Κωσταντίνο τόν τέως αντιδήμαρχο Κιούση Παναγιώτη κτλ.
Φήμες λένε ότι το σκάνδαλο θα περάσει αυτό τού πάλε ποτέ κοινοτάρχη Συκαμίνου Ρούσση Θωμά με τα τοξικά απόβλητα καί βεβαίως θα παρασύρει το δήμο σέ ένα χρηματοθρησκευτικό πόλεμο πού θα γίνει ο εφιάλτης καί τού μητροπολίτη αλλά καί τού δήμαρχου πού θα δεί ότι θετικό έργο έχει δώσει μέχρι τότε να καταρεύσει σε μία νύχτα, στοιχιώνοντας καί τον ίδιο αλλά καί τόν συνδυασμό του.
Πολλές οι φήμες πού αν ισχύουν οι μισές θα δούμε γιά ακόμα μία φορά τη διχόνοια να μάς συντροφεύει γιά πάντα.

Ανώνυμος είπε...

φιλε των 6.34. τυφλα να εχει ο Φωσκολος. τι σκεφτηκες ρε αδερφε????? ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μία φωτογραφία χίλιες λέξεις!
Καί υπάρχουν αρκετές!
Ένα παράνομο δημόσιο έγγραφο φυλακή!
Καί είναι αρκετά ανόητε αδελφέ 8:34!
Κάντε άκρη είναι όλα φήμες, γιατί άν δέν είναι,

ευρυνόμη είπε...

10:52 μπορείς να μού εξηγήσεις με πειστικό τρόπο πότε στήριξα κάποιο συνδιασμό καί μάλιστα προεκλογικά όταν δέν είχα κάν Ελληνικό blog αλλά δέν κατοικούσα κάν στήν Πατρίδα την συγκεκριμένη περίοδο;
Να τελειώνει το αστείο, κάποιοι με γνωρίζουν ναί δέν το έκρυψα καί αυτός είναι ο λόγος πού φανέρωσα την όψη μου ασχέτως τού εκβιασμού.
Όμως δέν είμαι μέλος στό κόμμα τού κυρίου Οικονόμου, δέν είμαι η κόρη τού κυρίου Οικονομάκου ούτε η σύζυγος τού κυρίου Βασιλάκου όπως βέβαια καί η ερωμένη τού κυρίου Ζαφείρη.
Η ηλεκτρονική μου άποψη στο διαδίκτυο είναι αυτή η σελίδα φίλοι μου, όχι ο φαλός τού Δήμου.
Άλλωστε υπάρχουν άλλες σελίδες πού είναι τουλάχιστον ίδιες με την "παιδούλα μου" την Ευρυνόμη, ένα παρατσούκλι πού κουβαλώ από το πανεπιστήμιο.
Καληνύχτα σας.

Ανώνυμος είπε...

Ευρυνόμη κάνεις φοβερή δουλειά και βέβαια χίλια μπράβο για τις θέσεις σου που αφορούν τα αρπακτικά της Εκκλησίας. Το να επιτρέπεις όμως στα φασιστόμουτρα που το μόνο που δικαιολογεί το μίσος τους είναι ότι προφανώς ανήκουν στο άρρωστο χθες και έχουν χάσει πολλά, να αφήνουν τα περιττώματα τους σε ένα καταπληκτικό site σαν αυτό που έχεις φτιάξει δεν σε τιμά. Δεν ξέρουμε τι θα κάνει ο Οικονομάκος, τα "νεκροταφεία" όμως και οι "κηδείες" συνιστούν άτομα που μάλλον χρειάζονται έναν άλλο γιατρό να κάνει καλά τα άρρωστα μυαλά τους. Είναι μια άλλου είδους εκκλησία κι αυτοί και τους χρειάζονται ειδικά μοναστήρια.

Ανώνυμος είπε...

Αγναντεύω το πρόβλημα εδώ και καιρό αλλά εγώ δεν είμαι δήμαρχος.Αγναντεύω ένα δυνατό κυματισμό αλλά εγώ δεν είμαι καπετάνιος.
Αγναντεύω το εντυπωσιακό φαινόμενο σέ τόσο μικρό χρονικό διάστημα ένας άνθρωπος νά έχει κάνει τόσα πολλά λάθη καί νά παραμένει στή θέση του και εγώ είμαι ένας πολίτης ένας καλαμιώτης πού δέν θα γίνω ούτε καπετάνιος ούτε δήμαρχος.
Δήμαρχε καί καπετάνιο πές μας τώρα το λόγο πού μάς έχεις στείλε αυτό το παλτό πού λέγετε αντιδήμαρχος βλάχος, γιατί εσύ δέν έχεις το δικαίωμα νά αγναντεύεις.Τι κακό έκανε ο κάλαμος πού τού συμπεριφέρεται ο δήμαρχος έτσι;
Αν έχεις πέσει θύμα εκβιασμού από τον βλάχο ή τον μητροπολίτη ή έν πάση περίπτωση από κάποια κακοποιά στοιχεία κατάγγειλε το φόρα.
Άν όχι τότε τότε είσαι μέρος τού προβλήματος καί σύντομα μαζί με τόν βλάχο πρέπει νά φύγεις καί εσύ ανοίγοντας την κούρσα της διαδοχής στόν ποιό δυνατό καί καθαρό συνδιασμό στό όραμα δημιουργίας πού τό έκανες εφιάλτη μας.
Νά φύγεις καί νά αφήσεις την πόρτα ανοιχτή νά αεριστεί ο χώρος.

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι να παραχωρηθεί η έκταση για την ανέγερση του Ι.Ναού. Αποτελεί μοναδική ευκαιρία της περιοχής μας να ¨γίνει" ντοκιμαντέρ στον SKAI

Ανώνυμος είπε...

Ολοι γελάτε με τον Κάλαμο και δεν έχετε άδικο.Ναι ο Οικονομάκος διάλεξε από το καλάθι αλλά αυτό αποδείχτηκε καί τρύπιο.Τοπικό και δημοτικό ένα μαύρο χάλι που στίς επόμενες εκλογές ζήτημα αν θα εκλεγεί ένας απ όλους αυτούς.Καμία επαφή με το περιβάλλον καμία φαντασία καμία πολιτική σε ένα χωριό πού έχει μείνει πίσω έτσι κι αλλιώς καί λόγο νοοτροπίας.
Οικονομάκο καλά κάνεις και ψάχνεις σε ξένα καλάθια αφού το δικό σου έχει το χειρότερο περιεχόμενο αλλά πάλι στα μπάζα θα πέσεις.
Δεξιός ήσουν ρετάλια φασιστόμουτρα παπάδες μπάτσούς καί ξεπεσμένους πασόκους ψάχνεις γιά να ξεχωρίζεις αφού το κόμπλεξ κατωτερότητας δεν σε αφήνει να ανεβάσει όπως πολλές φορές υποσχέθηκες το δήμο ψηλά.
Δεν λέω είσαι ακόμα καλύτερος από τα δεκανίκια σου και ένα Λίτσα που διάλεξε ότι ποιό διεφθαρμένο βρήκε στα ράφια των πρώην κοινοτήτων.
Αν αυτό όμως σε εξιλεώνει, είσαι λίγος δέν μας κάνεις και γι αυτό μάζεψε τα μπάζα σου και γρήγορα στη χωματερή αυτή που ποτέ δέν έκλεισες.
Ένας ακόμα που κορόιδεψες.

Ανώνυμος είπε...

Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2011


Παπάδες κατασχέτουν περιουσία δήμου ως οικονομική αποζημίωση!

Είναι νόμιμες οι διεκδικήσεις, υποστηρίζουν οι ιερωμένοι...
Περιουσιακά στοιχεία του δήμου Ηγουμενίτσας κατασχέτουν ιερείς, μέσα από πλειστηριασμούς, ως αποζημιώσεις γης για εκτάσεις που τους ανήκουν, σύμφωνα με αποφάσεις δικαστηρίων. Και υποστηρίζουν ότι είναι απολύτως νόμιμες οι διεκδικήσεις τους. Ωστόσο στην τοπική κοινωνία της Θεσπρωτίας έχουν υπάρξει
αντιδράσεις. Χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα της εφημερίδας "Τόλμη", με το οποίο καλεί τον Μητροπολίτη Παραμυθιάς να παρέμβει: "Από τον δήμο και....
την δημοτική Αρχή, διεκδικούν νόμιμα, τους μισθούς τους, τα μεροκάμματά τους, πολλών μηνών και ημερών αντίστοιχα, εργαζόμενοι, με οικογένειες που πεινάνε και ψάχνουν στους κάδους των σκουπιδιών (όχι απορριμμάτων) διατροφή. Ο δήμος, από τη δική του πλευρά, λόγω της γενικευμένης πανελλήνιας ή και παγκόσμιας οικονομικής ύφεσης, είναι σε πλήρη αδυναμία, να βοηθήσει αυτές τις οικογένειες των φτωχών, για να γεμίσουν τα στομάχια των μελών τους, με, στην κυριολεξία, ψωμί. Την ίδια στιγμή ρασοφόροι, ταποφάσισαν να …κατασχέσουν περιουσίες του δήμου, για …οικονομική τους αποζημίωση. Η αγάπη, που δίδαξε ο Χριστός μας, οι απόστολοί του και οι άγιοι και μάρτυρες της Εκκλησίας μας, η συμπόνοια, η αλληλεγγύη, η αποστροφή στην ύλη, η καθαρότητα της καρδιάς και των συναισθημάτων που ξεχύνονται από αυτήν, δεν μπορεί να μεταφραστεί σε κατάσχεση οικοπέδων και κτιρίων μοναστηριών και σχολείων".

ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ!!!!!!!!!!!!!!
http://www.katoci.com/

Ανώνυμος είπε...

Φθιώτιδα:Συνέλαβαν ιδιοκτήτη βιομηχανίας για τα απόβλητα
Έριχναν ανεξέλεγκτα επικίνδυνα απόβλητα για το περιβάλλον

Αιφνιδιαστικό έλεγχο πραγματοποίησαν χθες οι Επιθεωρητές Περιβάλλοντος σε βιομηχανία, στην περιοχή της Κάτω Τιθορέας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, οι Ελεγκτές της Υπηρεσίας Επιθεώρησης Περιβάλλοντος, συνοδευόμενοι από....
αστυνομικούς της Αττικής, έκαναν έκτακτο περιβαλλοντικό έλεγχο και αυτοψία την ώρα που λειτουργούσε η βιομηχανία και συγκεκριμένα κατά τη διαδικασία επεξεργασίας βαμβακόσπορου για την παραγωγή βαμβακέλαιου.

Όπως διαπιστώθηκε από την αυτοψία, η βιομηχανία έριχνε ανεξέλεγκτα υγρά και στερεά απόβλητα, τα οποία είναι επικίνδυνα για το περιβάλλον, σε 2 ακάλυπτες εδαφοδεξαμενές καθώς και σε όμορο αγροτεμάχιο.

Κατασχέθηκε ένα αυτοκίνητο της εταιρείας και συνελήφθη ο 55χρονος ιδιοκτήτης, ο οποίος θα οδηγηθεί σήμερα ενώπιον του Εισαγγελέα.

LamiaReport.gr
Στο Συκάμινο πάμε για γαργάρα??????

Ανώνυμος είπε...

Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2011
Η πρώτη σύλληψη δημάρχου για χρέη, ξεκινάει από τον Eβρο


Εγινε χθες η σύλληψη πρωην δημάρχου του κεντρικού Εβρου για χρέη δημοτικής επιχείρησης προς το δημόσιο, ύψους 137.000 ευρώ. Ο πρώην δήμαρχος διανυκτέρευσε στο κρατητήριο, και το μεσημέρι της Πέμπτης οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Αλεξανδρούπολης προκειμένου να του απαγγελθούν οι κατηγορίες. Πάντως, στην....ίδια "παράβαση" φαίνεται ότι έχουν υποπέσει και άλλοι πρώην δήμαρχοι και πρόεδροι δημοτικών επιχειρήσεων, οι οποίοι ήδη συμβουλεύονται νομικούς για το πως θα αποφύγουν πιθανή δίωξη και τον διασυρμό...
radioevros.gr

Ανώνυμος είπε...

Ενας αρχηγός είναι πραγματικά λίγος οταν δεν μπορεί να βάλει τάξη και να αποδείξει οτι επιβάλει τον σεβασμό προς το προσωπό του απο τους συμβούλους του.Δεν νομίζω οτι φταίει η νοοτροπία των ανθρώπων μόνο,πίστεψαν και αυτοί σε ενα καλύτερο άυριο για το χωριό τους.Ελπιζαν πως μετά το χάος θα επικρατούσε κάποιο συμάζεμα των προηγούμενων λαθών.Υποστήριξε ανθρώπους που τελικά ηταν χειρότεροι των πρώην.Η οφθαλμαπάτη ενος οράματος που δεν άγγιξε καν τις προσδοκίες τους.Οι επιλογές πληρώνονται και ο Δήμαρχος πληρώνει τα γραμμάτια που εισέπραξε προεκλογικά.Οταν σε βλέπουν να γκρεμίζεσαι απο το θρόνο σου, τότε και οι πιο πιστοί θα σε εγκαταλείψουν θα αρχίσουν να ψάχνουν αλλού αυτα που δεν μπορείς πλέον να δώσεις. Το κατέβασμα είναι πάντα πολύ πιο οδυνηρό απο το ανέβασμα και εκει θα συναντήσεις πάλι εκείνους που προσπέρασες αγνοώντας τους,μόνο που τώρα σε ξεχνούν αυτοί.g

kalamos city είπε...

Δέν ξέρω τι θά κάνει το συμβούλιο γιά το Συκάμινο δεν ξέρω τι θα κάνει με τίς πομπές του Αυλώνα ή στα Κιούρκα αλλά εάν τολμήσει καί παίξει το παιγνίδι των Δήμαρχου-Εκκλησίας τότε το κύριε ελέησον θα γίνει πραγματικότητα στόν Κάλαμο.
Ο δε πολιτικός αρχηγός που θα βάλει πλάτη στό να αποτραπεί αυτό το καλά προμελετημένο έγκλημα τού Δήμαρχου καί της συμμορίας του θα έχει στόν Κάλαμο το 99% των πολιτών στό πλάι του.
Αυτό είναι πραγματικότητα, ΟΧΙ μόνο η υπόσχεση του kalamos-city.

Ανώνυμος είπε...

Καλε συκα καλε συκα αδελφες του ελεους που θελετε και αλλο βωμο για να βγαλετε χρημα.Εδω ο κοσμος χανετε και εσεις μαρουλια που λεει και ο πεππας ονειρευεστε.Καλα σας κανει ο βλαχος και η συμμορια του λαμογια.

Ανώνυμος είπε...

καλος ο ζαφειρης. γραφει οτι γραφει και μετα το κλεινει το μαγαζι, και δεν δεχεται σχολεια. που ειναι αυτος ο επιτυχημενος αντιδημαρχος υδρευσης, ο πρωτος επιλαχοντας του μαρκοπουλου, να μας πει για το πολιτυμο νερακι που χανουμε κατα εκατονταδες κυβικα? αυτος δεν εδωσε συνεντευξη προσφατα οτι ολα βαινουν εκπληκτικα? κοιτα γιατι την επομενη φορα ΛΙΟΝΑ που θα πας στην ΕΔΕΜ, και θα βριζεις,να σκεφτεσαι και την επομενη ημερα.......

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΟΛΜΑΕΙ Ο ΖΑΑΦΕΙΡΗΣ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ.ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΒΕΙ ΤΟ ΑΚΝΤΗΛΑΚΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΗ.

Ανώνυμος είπε...

Οι αυτοκρατορίες διαρκούν μέχρι να γίνουν εμπορικές. Μετά διασκορπίζονται στους τέσσερις ανέμους.

Ανώνυμος είπε...

Για μια ακόμα φορά φαίνεται ότι προσπαθούν να διχάσουν τον Κάλαμο.

Αυτή τη φορά για λόγους πλουτισμού ορισμένων, για την αρπαχτή που λέμε, τη χοντρή κονόμα μιας και το παιχνίδι γίνεται μαζί με το παπαδαριό. Ενάμιση εκατομμύριο ευρώ (1.500.000 € ) τουλάχιστον είναι η πρώτη εκτίμηση για την ανέγερση του νέου ναού του Αγ. Τιμόθεου.

Ποιο από τα γνωστά αρπακτικά νοιάζεται αν χαλαστεί το φυσικό κάλος, ποιος απ’ αυτούς νοιάζεται αν το τεράστιο οικοδόμημα δεν θα δένει με το περιβάλλον, ποιος απ’ αυτούς νοιάζεται αν η παραχώρηση δημόσιας γης είναι παράνομη γιατί ανήκει στους παππούδες, στους γονείς μας, σε μας, ποιος απ’ αυτούς νοιάζεται αν ο αποχαρακτηρισμός που έδωσε το δασαρχείο είναι παράνομος όταν δεν τους νοιάζει τίποτα άλλο παρά μόνο πως θα τ’ αρπάξουν και μάλιστα χοντρά.

Δεν έχει σημασία να τους ονοματίσουμε, ποιος είναι ο αρχηγός τους, ποιος κρύβεται πίσω από τη βρωμιά, ποιος κινεί τα νήματα της διαπλοκής όταν όλοι ξέρουμε ότι είναι τέρατα με ανθρώπινη μορφή και ζουν μεταξύ μας. Δεν έχει καμιά απολύτως σημασία όταν τους ξέρουμε και όμως τους αφήνουμε ν’ ασελγούν πάνω μας.

Θα είχε σημασία μόνο όταν καταλαβαίναμε πόσο κακό μας έχουν κάνει και πόσο μεγαλύτερο είναι ικανοί να μας κάνουν. Θα είχε σημασία εάν με τη φωνή του δικαίου τους εξαναγκάζαμε να αποτραβηχτούν και να εγκαταλείψουν κάθε σχέδιο που έρχεται ενάντια στα συμφέροντα των Καλαμιωτών.

Θα είχε σημασία αν τους δείχναμε πως, τέρμα τ΄αστεία και τα χωρατά, ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑΜΟΣ, δεν είναι Ωρωπός ούτε Γαλαξίδι.

Και για να ξηγιόμαστε μια για πάντα κκ Οικονομάκο και Κύριλλε και σεις οι υπόλοιποι, επίδοξοι νταβατζήδες, λαμόγια και παρατρεχάμενοι.

ΚΑΜΙΑ ΕΚΤΑΣΗ και κανένας ναός που αποτελούν περιουσία του Καλάμου ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΕΙ σε καμιά Μητρόπολη και σε καμιά ενορία.

ΕΜΕΙΣ οι Καλαμιώτες ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ και από μόνοι μας ΜΠΟΡΟΥΜΕ χωρίς μεσάζοντες ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ τον ναό του Αγίου Τιμοθέου όπως πρέπει και αρμόζει, ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Η ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΓΑΪΔΑΡΩΝ

Μια μέρα εμφανίστηκε σε ένα χωριό ένας άνδρας με γραβάτα. Ανέβηκε σε ένα παγκάκι και φώναξε σε όλο τον τοπικό πληθυσμό ότι θα αγόραζε όλα τα γαϊδούρια που θα του πήγαιναν, έναντι 100 ευρώ και μάλιστα μετρητά.
Οι ντόπιοι το βρήκαν λίγο περίεργο, αλλά η τιμή ήταν πολύ καλή και όσοι προχώρησαν στην πώληση γύρισαν σπίτι με το...

τσαντάκι γεμάτο και το χαμόγελο στα χείλη.
Ο άνδρας με τη γραβάτα επέστρεψε την επόμενη μέρα και πρόσφερε 150 ευρώ για κάθε απούλητο γάιδαρο, κι έτσι οι περισσότεροι κάτοικοι πούλησαν τα ζώα τους. Τις επόμενες ημέρες προσέφερε 300 ευρώ για όσα ελάχιστα ζώα ήταν ακόμα απούλητα με αποτέλεσμα και οι τελευταίοι αμετανόητοι να πουλήσουν τα γαϊδούρια τους.
Μετά συνειδητοποίησε ότι στο χωριό δεν έμεινε πια ούτε ένας γάιδαρος και ανακοίνωσε σε όλους ότι θα επέστρεφε μετά από μια εβδομάδα για να αγοράσει οποιοδήποτε γάιδαρο έβρισκε έναντι . 500 ευρώ!! Και αποχώρησε.
Την επόμενη μέρα ανέθεσε στον συνέταιρό του το κοπάδι των γαϊδάρων που είχε αγοράσει και τον έστειλε στο ίδιο χωριό με εντολή να τα πουλήσει όλα στην τιμή των 400 ευρώ το ένα.
Οι κάτοικοι βλέποντας την δυνατότητα να κερδίσουν 100 ευρώ την επόμενη εβδομάδα, αγόρασαν ξανά τα ζώα τους 4 φορές πιο ακριβά από ότι τα είχανε πουλήσει, και για να το κάνουν αυτό, αναγκάστηκαν να ζητήσουν δάνειο από την τοπική τράπεζα.
Όπως φαντάζεστε, μετά την συναλλαγή οι δύο επιχειρηματίες έφυγαν διακοπές σε έναν φορολογικό παράδεισο της Καραϊβικής, ενώ οι κάτοικοι του χωριού βρέθηκαν υπερχρεωμένοι, απογοητευμένοι, και με τα γαϊδούρια στην κατοχή τους που δεν άξιζαν πλέον τίποτα.
Φυσικά οι αγρότες προσπάθησαν να πουλήσουν τα ζώα για να καλύψουν τα χρέη. Μάταια. Η αξία τους είχε πατώσει. Η τράπεζα λοιπόν κατάσχεσε τα γαϊδούρια και εν συνεχεία τα νοίκιασε στους πρώην ιδιοκτήτες τους.
Ο τραπεζίτης όμως πήγε στον δήμαρχο του χωριού και του εξήγησε ότι εάν δεν ανακτούσε τα κεφάλαια που είχε δανείσει θα κατέρρεε και αυτός, και κατά συνέπεια θα ζητούσε αμέσως το κλείσιμο της ανοικτής πίστωσης που είχε με τον δήμο.
Πανικόβλητος ο δήμαρχος και για να αποφύγει την καταστροφή, αντί να δώσει λεφτά στους κατοίκους του χωριού για να καλύψουν τα χρέη τους, έδωσε λεφτά στον τραπεζίτη, ο οποίος παρεμπιπτόντως . ήταν κουμπάρος του δημοτικού συμβούλου.
Δυστυχώς όμως ο τραπεζίτης αφού ανέκτησε το κεφάλαιό του, δεν έσβησε το χρέος των κατοίκων, και ούτε το χρέος του δήμου, ο οποίος φυσικά βρέθηκε ένα βήμα πριν την πτώχευση.
Βλέποντας τα χρέη να πολλαπλασιάζονται και στριμωγμένος από τα επιτόκια, ο δήμαρχος ζήτησε βοήθεια από τους γειτονικούς δήμους. Αυτοί όμως του έδωσαν αρνητική απάντηση, γιατί όπως του είπαν είχαν υποστεί την ίδια ζημιά με τους δικούς τους γαιδάρους!!...
Ο τραπεζίτης τότε έδωσε στον δήμαρχο την «ανιδιοτελή» συμβουλή / οδηγία να μειώσει τα έξοδα του δήμου: λιγότερα λεφτά για τα σχολεία, για το νοσοκομείο του χωριού, για την δημοτική αστυνομία, κατάργηση των κοινωνικών προγραμμάτων, της έρευνας, μείωση της χρηματοδότησης για καινούρια έργα υποδομών. Αυξήθηκε η ηλικία συνταξιοδότησης, απολύθηκαν οι περισσότεροι υπάλληλοι του δημαρχείου, έπεσαν οι μισθοί και αυξήθηκαν οι φόροι.
Ήταν έλεγε αναπόφευκτο, αλλά υποσχόταν με αυτές τις διαρθρωτικές αλλαγές «να βάλει τάξη στη λειτουργία του δημοσίου, να βάλει τέλος στις σπατάλες» και να . ηθικοποιήσει το εμπόριο των γαϊδάρων.
Η ιστορία άρχισε να γίνεται ενδιαφέρουσα όταν μαθεύτηκε πως οι δυο επιχειρηματίες και ο τραπεζίτης είναι ξαδέρφια και μένουν μαζί σε ένα νησί κοντά στις Μπαχάμες, το οποίο και αγόρασαν . με τον ιδρώτα τους. Ονομάζονται οικογένεια Χρηματοπιστωτικών Αγορών, και με μεγάλη γενναιότητα προσφέρθηκαν να χρηματοδοτήσουν την εκλογική εκστρατεία των δημάρχων των χωριών της περιοχής.
Σε κάθε περίπτωση η ιστορία δεν έχει τελειώσει γιατί κανείς δεν γνωρίζει τι έκαναν μετά οι αγρότες.
Εσύ τι θα έκανες στην θέση τους?
Τι θα κάνεις εσύ?
http://stoklari.blogspot.com/

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ,ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ.ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ,ΕΠΙΣΗΣ.ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΡΟΙΟΝ ΜΕΤΑΠΡΑΤΗΣΗΣ ΤΙΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΕΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ.....

ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ

Ανώνυμος είπε...

Ξέρεις οταν ο αρχηγός που τρέχει με την αγέλη των λύκων πέσει οι υπόλοιποι που είναι μαζί του θα τον κατασπαράξουν.Φαίνεται δεν εχει καταλάβει οτι τα αρπαχτικά εκείνον που πληγώνεται τον αφανίζουν.Και ναι είναι λαβωμένος απο αυτούς που ο ίδιος εμπιστέυτηκε,ο χρόνος είναι ο καλύτερος κριτής που δεν ξεγελάστηκε ποτέ απο κανέναν.Ο φόβος οτι μερικοί θα χάσουν την εξουσία πριν αρπάξουν τους διαφθείρει ακόμα περισσότερο.Γιατί η πολιτική δεν είναι τέχνη, αλλά χρειάζεται μεγάλη τεχνική για να τα καταφέρεις να σταθείς επάξια εκει που σε τοποθέτησαν.Πάντα οι ασήμαντοι άνθρωποι οταν ανεβαίνουν νομίζουν οτι γίνονται σημαντικοί στα μάτια ακόμα πιο ασήμαντων ανθρώπων.Ποιοί ονομάζονται ασήμαντοι;Αυτοί που δεν νοιάζονται για τίποτα άλλο απο το να κλέβουν και να ορίζουν πράγματα που δεν τους ανήκουν,προσπαθώντας να βγάλουν έυκολο κέρδος.girl.

ευρυνόμη είπε...

Ευχαριστώ για τα εξαιρετικά σχόλια girl, ΚΥΡΙΕ ΕΛΛΕΗΣΟΝ και ΟΞΥΛΗΚΤΕ πού μάλιστα έκαναν την αναρτησή σου σέ δέκα ημέρες την δεύτερη ποιό δημοφιλή υπερβαίνοντας τα 700 "χτυπήματα" ανά ημέρα!

Ανώνυμος είπε...

Την Οικονόμου ποιός θα την μαζέψει πού μάς έχει κάνει μαντάρα κύριοι κυβερνώντες;Είχαμε τον Σωτήρχο τώρα έχουμε δύο να μάς χορεύουν ζεϊμπέκικο.Δήμαρχε προστασία καί βοήθεια στο δημότη.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητή Ευρυνόμη,
Σκοπός των σχολίων μου είναι να αναδείξουν τα κακώς κείμενα που κατά καιρούς συμβαίνουν και αναστατώνουν την κοινωνία του Καλάμου.

Το ότι τυγχάνουν της αποδοχής από το ευρύ αναγνωστικό σου κοινό, εκτιμώ πως αυτό οφείλεται στον κόσμο των Blogs που διαθέτει αλάνθαστο το κριτήριο να διακρίνει όχι μόνο την ποιότητα των γραφόμενων αλλά και το ήθος του σχολιαστή.

Πέραν τούτου, παραθέτουν τα γεγονότα όπως ακριβώς έχουν και ταυτοχρόνως απηχούν τις θέσεις - απόψεις της πλειονότητας των πολιτών.

Σ’ ευχαριστώ για τη φιλοξενία.
ΟΞΥΛΗΚΤΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Πιστέυω οτι ο κάθε άνθρωπος εχει το αναφέρετο δικαίωμα να εκφράζει την αποψή του.Δεν έχουμε δικαίωμα να κρίνουμε ανθρώπους που δεν τους ξέρουμε προσωπικά.Μπορούμε ομως να εκφέρουμε γνώμη σε οτι επηρεάζει άμεσα και την δική μας ζωή.Δυστυχώς δεν μας προσφέρεται άλλο μέσο για να ακουστεί η φωνή μας.Ολοι οι δημότες πρέπει να αναφέρουμε και τα καλά και τα άσχημα.Δεν φοράμε παρωπίδες και ισως κάποιοι μας χαρακτηρίζουν οτι είμαστε μονομερείς.Οταν διακρίνουμε το σωστό και οταν θα γίνουν έργα θα το αναφέρουμε.Και λέω εμείς γιατί ελπίζω πως και άλλοι άνθρωποι νιώθουν έτσι.Και δεν μπορώ να ακούω οτι εδω δεν υπάρχει επίπεδο.Και δεν έχουν δικαίωμα να μιλούν αυτοί που δεν το κράτησαν.Ευχαριστώ girl.

Ανώνυμος είπε...

ΟΞΥΛΗΚΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΤΙΜΟΘΕΟ;

george j είπε...

Όσα κακόβουλα καί να σού γράψουν είσαι ποιότητα Ευρύνομη.Έκανες την διαφορά δημιουργώντας δική σου κατηγορία από την πρώτη σου ανάρτηση.Λείπουν τελευταία κάποιοι παλιοί αλλά ήρθαν καί καινούργιοι στήν παρέα.
Καλή συνέχεια γυναίκα.

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ ΕΥΡΗΝΟΜΗ

Σου έχω ξαναγράψει, πως είσαι μακράν το ποιοτικότερο site της περιοχής μας. Αυτός είναι και ο μοναδικός λόγος που ακόμα μπορώ και αφιερώνω κάποιον από τον χρόνο μου, που δύσκολα μου περισσεύει με τις παρούσες συνθήκες. Πιστεύω πως έχεις την καθαρότερη ματιά, και τις καλύτερα <> πληροφορίες, πραγματικά απαλλαγμένη από τον ομφάλιο λώρο της εξουσίας, εν αντιθέσει με άλλα site της περιοχής.

Πραγματικά θα ήθελα να μπορώ να γράψω επώνυμα, αλλά είναι κάτι το οποίο προς το παρόν, δεν μπορεί να γίνει, για προσωπικούς λόγους. Όσο θα τηρείς αυτήν την δίκαιη και αμερόληπτη στάση, προς την δημοτική αρχή και τα πεπραγμένα της, θα είμαστε κοντά σου, να βοηθούμε στην αλήθεια και την σωστή ενημέρωση, στην διαφάνεια, και στην αποκάλυψη όλων αυτών των τυχάρπαστων και ευκαιριακών τύπων, που νέμονται και εκμεταλλεύονται τις παρούσες συνθήκες, και την θέση τους.

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΟΣΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΑΤΑΛΑΝΤΕΥΤΗ ΚΑΙ ΑΝΕΠΙΡΕΑΣΤΗ.

ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ