ς

ς

Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2011

Το Ελεον να Μπεί στη Θέση του;

Την εξουσία μπορείς να την εμπιστευτείς μόνο στον άνθρωπο που τη βαριέται και την αποφεύγει.
Γιατί!

Οι διάφορες εξουσίες όπως η οικονομική ,τού τύπου ,η δικαστική , η πολιτική, η θρησκευτική συνεργάζονταν και πάντα θα συνεργάζονται μεταξύ τους προσπαθώντας να ελένξουν την κοινωνία από την οποία πηγάζει η δύναμή τους.
Φαντάζομαι πως είναι λογικό!

Η οικονομική εξουσία τροφοδοτεί την πολιτική εξουσία με "χρήμα", η πολιτική εξουσία θωρακίζει με "νόμους" την οικονομική , η δικαστική "προστατεύει" τους ισχυρούς ή τους πολιτικούς λόγω των κενών στους νόμους, η εκτελεστική εξουσία "υπηρετεί" την πολιτική εξουσία για οικονομικά συμφέροντα κτλ.
Φαντάζομαι πως είναι λογικό!

Φαύλος κύκλος η εξουσία λοιπόν, που ενώ θα έπρεπε να λειτουργεί σε όφελος για την δημιουργία του Δήμου αυτό δεν συμβαίνει εξαιτίας της έλλειψης "αρχών" και μονόπλευρης αντιμετώπισης.Επικεντρώνονται σε ένα θέμα, το εξετάζοντας απομονωμένα, δεν ασχολούνται καθόλου με τις ενδεχόμενες παρενέργειες των αποφάσεων τους και οι λύσεις που επιλέγουν να παράγουν αυτόματα νέα προβλήματα και πιθανή ιδιοτέλεια. Επιλογή των πολιτικών εκείνης της λύσης ενός προβλήματος, η οποία τους προσφέρει προσωπικά πλεονεκτήματα – συνήθως πολιτικά αλλά και "άλλα".
Φαντάζομαι πως είναι λογικό!

Εχουν ωστόσο την εντύπωση ότι γνωρίζουν πολύ περισσότερα από αυτό που στην πραγματικότητα συμβαίνει, φαινόμενο ενός Υπουργού Υγείας, με νομικές σπουδές και όχι ιατρικές, οι ενέργειες τους είναι συνήθως καταστροφικές, για να μην πώ του Υπουργού Περιβάλοντος με Αθλητικές σπουδές.
Φαντάζομαι πως είναι λογικό!

Διαφθορά και διαπλοκή ΙΣΩΣ είναι κατ’ ανάγκη και όχι εκ φύσεως συνώνυμα της πολιτικής.Αραγε μπορώ να περιμένω ότι οι πολιτικοί θα ενεργούν ηθικότερα από όλους τους άλλους ανθρώπους, θα ενδιαφέρονται περισσότερο για το κοινό καλό, θα είναι λιγότερο καριερίστες και δεν θα επιθυμούν να "πλουτίσουν".
Φαντάζομαι πως είναι λογικό!

Η Ιστορία θα πεί κάποτε πως επί είκοσι χρόνια τρώγαμε, πίναμε και παζαρεύαμε ΕΝ ΚΡΥΠΤΟ στο Μαρκόπουλο στο Σαραντάρι στήν Πάνω στήν Κάτω Λάκκα κτλ.

Ο λαός μας έχει μία παροιμία για την επί χρήμασι εκδιδόμενη, την χαρά και την ατελέσφορη προσπάθεια να την κρύψει.
Φανταζομαι ότι είναι λογικό;

24 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΛΕΜΠΟΥΣΗ, ΕΣΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΤΙς ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑΣΚΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Αυτος ο Τσακωνας με τον Κιουση ,τι κωλοτουμπα ηταν αυτη που εκαναν στο θεμα του βιολογικου.

Ο μεν Κιουσης ελεγε τοσο καιρο οτι θα δεχοταν να γινει και διπλα στο σπιτι του και οταν ηρθε η ωρα να ψηφισει ειπε να μην γινει καθολου.
Να ειναι καλα ο Ξυλος που τον καθοδηγησε στο διαλειμα της συνεδριασης.

Ο αλλος ο Τσακωνας, ολους τους μηνες αυτους φοβοταν να μην χαθει το εργο και στην ψηφοφορια ,ψηφισε να μην γινει.

Ειναι τρελοι αυτοι οι Ρωμαιοι.

ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΕΣ ΣΑΣ.
ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΝΤΡΙΛΙΚΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ .ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΧΕΣΜΕΝΑ.

'ΞΥΛΟ' ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

Τόσα χρόνια κρατά αυτή η κολόνια του βιολογικού γιά τον απλούστατο λόγο τού ποιός θα πάρει τα "λάδια" καί λιγότερο το πού θα γίνει.Αυτός είναι καί λόγος κούκλα μου τού όλα εν κρυπτόν καί κανένας άλλος, το λάδι.
Θα γίνουν καί άλλα στο μέλλον αλλά η μάχη θα κριθεί εκεί όπως καί προχθές.Θα αφήσει εποχή πάντως το έργο άν καταλήξει όπως καί η λιπαρή συμπεριφορά τού ηλιάσκου πού αποδεικνύεται η αχίλλειος πτέρνα τού δήμαρχου.Ιδωμεν καλά ίδωμεν κακά ίδωμεν θολά.

Ανώνυμος είπε...

Στήν πάνω στήν κάτω στήν πίσω λάκα το λάδι θα μπεί.Εδώ όμως δεν έχουμε αντιπολίτευση τον Μέξη κυρ Μπεμπέτσο γι αυτό να προσέχεις τίς λάκες ειδικά τίς πίσω που είναι και μαύρες.Έχεις δίκιο πάντως Ευρυνόμη πρέπει ο Γκαμπριέλ να βάλει το Ελεον στή θέση του.
Ναι εκεί όπως φαντάζεσαι φίλε μου, εκεί.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ..ΓΑΡΓΑΡΑ..ΤΡΙΤΗ ΒΡΑΔΥ ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ..ΤΑ ΛΥΚΟΡΝΙΑ ΕΣΤΗΣΑΝ ΧΟΡΟ.

Ανώνυμος είπε...

Γ ΓΑΒΡΙΗΛ είπε...
ΑΣΧΕΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΑΖΒΙΝΙΑΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ,ΖΗΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ,ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ,ΤΟ ΕΠΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΟΤΟΥ ΕΡΓΟ.ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΩΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΘΙΓΕΤΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ.ΒΕΒΑΙΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ Ο Κ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΕΡΑ.ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ.ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΑΔΥΣΚΟΛΑ ΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΩΡΑ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛ

Ανώνυμος είπε...

ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ ΟΤΙ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΜΑΧΙΜΟ'ΛΑΓΩΝΙΚΟ-ΚΥΝΗΓΟΣΚΥΛΟ' .
ΤΟ ΛΑΓΩΝΙΚΟ ΑΥΤΟ -ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΚΥΝΗΓΑΕΙ-ΜΕ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΘΥΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
'ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΕΓΩ.'
'ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ.'
'ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕ ΑΥΡΙΟ.'
'ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ.'
ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΞΕΣΤΟΜΙΣΕ ΤΟ ΛΑΓΩΝΙΚΟ.
ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΦΤΑΣΕ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ,ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΕΒΛΕΠΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ.
ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ;

ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΔΗΜΟΤΗΣ ΤΟΥ ΩΡΩΠΟΥ.
ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ,ΔΗΛΑΔΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.
ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΣΑΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΡΟΠΗΣ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΚΑΤΩΧΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΕ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ.
ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΝΩ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΝΩΜΟΔΟΤΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ,ΑΥΤΗ ΤΙΣ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ,ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ.
ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ,ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΝΣΤΑΣΗΣ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΣΤΡΕΦΟΤΑΝ Η ΕΝΣΤΑΣΗ ΓΙΑ 'ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ'.
ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΤΟΥ 'ΛΑΓΩΝΙΚΟΥ 'ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ 'ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ' ΤΟΥ, ΠΟΥ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ.

ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ 'ΚΥΝΗΓΟΙ'ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΤΣΙ.
ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ..'ΚΡΥΨΕ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ','ΜΗΝ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ' 'ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ' ΜΟΥ .

ΥΓ.1 ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ,ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ.ΠΛ

Ανώνυμος είπε...

Οι μάσκες νομίζω οτι έχουν αρχίσει να πέφτουν εδω και καιρό αποκαλύπτοντας τα πραγματικά πρόσωπα ανθρώπων.Αλλωστε το ποιόν ενός ανθρώπου φαίνεται απο τον τρόπο που εκείνος εκμεταλέυεται αυτούς που είναι πιο αδύναμοι και αυτούς που έχουν την ανάγκη του.Τα συμπεράσματα κρατήστε τα για την επόμενη φορά που θα βρεθούν στην δική σας ανάγκη ξέρετε τι εννοώ για κάποιους που μας θυμούνται κάθε τέσσερα χρόνια και μετά συμπεριφέρονται λες και δεν μας ήξεραν ποτέ.Ανθρωποι που πριν φώναζαν για αδικίες τώρα πράτουν ακριβώς αυτές.Νομίζουν οτι εκπληρώνουν το ονειρό τους,οτι έγιναν σπουδαίοι και παριστάνουν τα αφεντικά τίποτα άυριο θα είναι στην ίδια θέση με εκείνους που καταφρονούν.Οταν το καράβι αρχίζει και βάζει νερά οσες τρύπες και να κλείσεις αυτό θα βρεί τρόπο να εισβάλει άρα δεν σώζεται με τίποτα.girl.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΚΟΜΜΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΧΑΛΑΡΟ.ΕΓΩ ΔΕ ΠΗΡΑ ΧΑΜΠΑΡΙ ΝΤΙΠ ..ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΒΑΣΙΛΗ ΑΡΧΟΝΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΑ.ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ……ΤΙ ΛΕ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΕΚΑΝΕ ΚΟΜΜΑ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΜΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ.ΕΜ ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΚΟΨΟΥΜΕ.? ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ..ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ.ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΧΑΡΗΚΑ..ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΛΕΓΕ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΑΣΤΕΣ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ..ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΚΟΠΗ..ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΠΟΥ???

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ.ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΡΒΙΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΑ ΜΠΕΡΔΕΨΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΔΙΚΑΙΩΣΕ ΤΟΝ………..ΝΤΟΠΙΟ…ΑΠΙΘΑΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ.ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΤΙΜΑΤΑΙ Ο ΦΘΗΝΟΤΕΡΟΣ ΑΛΛΑ Ο ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ .ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ ΜΠΛΕΧΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΛΑΔΙ….10ΑΡΑΚΙ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ…….

Ανώνυμος είπε...

Η δημοτική αρχή του Γιάννη Οικονομάκου και οι… «Golden boy’s – χρυσοί αλεξιπτωτιστές» της…

Δημοσιεύτηκε στις 20 October 2011 by maximipoli

Δυστυχώς η σημερινή Δημοτική Αρχή του Γιάννη Οικονομάκου και ο ίδιος φυσικά, δεν μπορεί να ξεφύγει από τον θανάσιμο εναγκαλισμό ανθρώπων, που ενώ θα έπρεπε κανονικά να απολογηθούν στην τοπική τους κοινωνία για τις αμαρτίες που την γέμισαν και την ανηθικότητα που την ξεχείλησαν, απολαμβάνουν -ελέω δημάρχου και ανοχής της δημοτικής του ομάδας- επικίνδυνους γι’ αυτήν τίτλους!
Όπως για παράδειγμα, αυτόν του φύλακα των προβάτων… σε λύκο.
Αν τώρα στη σημερινή εποχή, τα «πρόβατα», είναι τα οικονομικά δημοτικών σχολείων.., αυτό είναι αποκλειστική ευθύνη αυτών που τον έβαλαν σαν… «φύλακα» και αυτοί βέβαια που τόσα χρόνια τον καλύπτουν και τον δέχονται σήμερα σαν πρόεδρο-«γιαγιά της κοκκινοσκουφίτσας», εις βάρος του τόπου τους!
Αυτές όμως, δεν μπορεί να είναι προσωπικές επιλογές ενός Δημάρχου, που ζητά την αναγνώριση και τον σεβασμό των συμπολιτών του! Με τέτοιες επιλογές, δυστυχώς, δεν είναι δυνατόν να θέλει να κυβερνήσει τον τόπο του! Σε καμία περίπτωση με συμβιβασμούς και «golden boy’s-χρυσούς αλεξιπτωτιστές», που κανονικά δεν θα τους έπρεπε και ένα απλό, απλούστατο «καλημέρα» στην παραμικρή ευθύνη των κοινών!
Ο μόνος λόγος που σήμερα, τέτοιοι άνθρωποι μπορούν να απολαμβάνουν δοτούς τίτλους «ξεπλύματος» της «μουντζουρωμένης» κοινωνικής τους ιστορίας, είναι, πως κάποιος Άρχων, πλήρωσε τα «γραμμάτιά» του σε έναν οχετό και ποταμό λάσπης που του έδωσαν εξουσία και δύναμη για να το κάνει! Ανεξάρτητα αν άφησε έρμαιες στην τύχη τους… ηθικές και κοινωνικές αξίες!
Σήμερα ένας τέτοιος «κάποιος» και κάποιοι γύρω του που στρουθοκαμηλίζουν… προσπαθούν να νιώσουν καλά και σαν να μην τρέχει τίποτα, που η «ομάδα» τους έχει την «πολυτέλεια» να διαθέτει «προέδρους», που θα μπορούσαν να είχαν κάλλιστα… ένα απαγορευτικό ποινικό μητρώο για θεματοφύλακες των κοινών! Το ό,τι κάποιοι τα έχωσαν όλα «κάτω από το χαλί», αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν και μνήμες που μαρτυρούν την αλήθεια!
Και να γυρίσουμε στη σημερινή Δημοτική Αρχή του Γιάννη Οικονομάκου και να πούμε στους ανθρώπους της, πως πρέπει να γνωρίζουν δύο πράγματα. Πρώτον, πως «ο ψεύτης και ο κλέφτης, τον πρώτο χρόνο χαίρονται» και να το μεταφέρουν και στον άμεσο συνεργάτη τους και «τιμώμενο» του δημάρχου, τον πραξικοπηματικά πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου των Νέων Παλατίων, που «βράβευσαν» μάλιστα για τις άθλιες υπηρεσίες του στον τόπο τους, δίνοντάς του επιπλέον και την ευθύνη της σχολικής επιτροπής των μικρών παιδιών τους και δεύτερον, πως ο υπογράφων τις θέσεις αυτές, έμαθε στη ζωή του να σέβεται την αλήθεια, τον νόμο, τους συμπολίτες του και σήμερα τον Ωρωπό όσων τον έχουν αγαπήσει και κάποιοι προσπαθούν να «βιάσουν» τις ελπίδες του.
Τελειώνοντας, θα ήθελα να επισημάνω στον «κύριο» Στέφανο Ζαφείρη, πως όλα αυτά που δημοσιεύει, ΔΕΝ είναι ΤΙΠΟΤΕ άλλο, εκτός από παράγωγα ανθρώπων που έμαθαν να ζουν μέσα στη λάσπη, να την έχουν καθημερινό τους πιάτο, αλλά να μην μπορούν μ’ αυτήν να αναρριχηθούν σε ζωντανές συνειδήσεις, γιατί… συνεχώς γλιστράνε!
Προσπαθήστε και άλλο «κύριε» Στέφανε…
ΣΠΥΡΟΣ ΞΥΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Το ιστορικό μιας (με ένα καίριο ερώτημα) ανατροπής…

Δημοσιεύτηκε στις 19 October 2011 by maximipoli

Τρεις οι ενδιαφερόμενοι για τον διαγωνισμό «Συντήρηση και επισκευή δημοτικών οχημάτων». Οι εταιρείες: «Λ. & Ι. Παπαϊωάννου Ο.Ε.», «Καούσης Α.Ε.» και μία Α.Ε. με έδρα τον Ασπρόπυργο. Τρεις και η υποβληθείσες ενστάσεις. Δύο από την εταιρεία «Λ. και Ι. Παπαϊωάννου Ο.Ε.» και μια από την «Καούσης Α.Ε.». Και οι τρεις είχαν να κάνουν με την πιστότητα στους όρους του διαγωνισμού.
Στην οικονομική επιτροπή χθες, που ήταν η ώρα της απόφασης για τις τρεις αυτές ενστάσεις και την κατακύρωση του διαγωνισμού, υπήρξε υπέρμετρο ενδιαφέρον(;;) για την επιλογή του αναδόχου.
Παρευρισκόμενοι ο Γιώργος Γιασημάκης, ο Γιώργος Αρμυριώτης, ο διευθυντής προσωπικού του δήμου, Γιάννης Κανελλόπουλος, ο κ. Παπαϊωάννου, ένας από τους συμμετέχοντες στο διαγωνισμό και ο Κώστας Λίτσας. Οι τρεις πρώτοι, είχαν θέση και άποψη για την γνωμοδότηση της 3μελούς επιτροπής του διαγωνισμού, την οποία ούτε λίγο ούτε πολύ, τη θεώρησαν απαράδεκτη και πέτυχαν την ανατροπή της.
Η γνωμοδότηση της επιτροπής, όπως την διάβασε ο διευθυντής τεχνικών υπηρεσιών του δήμου (μέλος της επιτροπής διαγωνισμού), απέρριπτε και τις τρεις ενστάσεις ως αβάσιμες και απέκλειε την εταιρεία «Λ. & Ι. Παπαϊωάννου», δίνοντας την συντήρηση και την επισκευή των οχημάτων του δήμου, στις άλλες δυο εταιρείες που είχαν μειοδοτήσει στο διαγωνισμό. Στην εταιρεία «Καούσης Α.Ε.», τις «υπερκατασκευές δημοτικών απορριμματοφόρων, φορτηγών και μηχανημάτων» και τα πετρελαιοκίνητα οχήματα και στην άλλη εταιρεία («Λ. και Ι. Παπαϊωάννου Ο.Ε.») τα υπόλοιπα βενζινοκίνητα οχήματα.
Αυτό το αποτέλεσμα, φάνηκε τελικά πως δεν το ήθελε ΚΑΝΕΙΣ!!! «Θύμα» της ανατροπής της, ο διευθυντής Ζώης Καρίνος, ο οποίος έφτασε σε σημείο να θέλει να αποχωρήσει! Ο δήμαρχος Γιάννης Οικονομάκος, αν και θέλησε να στηρίξει τον διευθυντή του δήμου, ο οποίος μιλούσε για δημοτικό συμφέρον, στάθηκε αδύναμος μπροστά στην επίθεση που έγινε στην γνωμοδότηση της επιτροπής από τους παρευρισκόμενους και τελικά «κατάφερε» να σώσει μόνο την μια από δυο εταιρείες που είχαν κερδίσει τον διαγωνισμό. Η εταιρεία που είχε κερδίσει το μέρος του διαγωνισμού από τον Ασπρόπυργο, αποκλείστηκε! Σύμφωνα με τον κ. Καρίνο, ο οποίος προσπάθησε να αιτιολογήσει μάταια την γνωμοδότηση της επιτροπής του διαγωνισμού… κακώς. Σύμφωνα όμως με όσα ανέφερε και είχαν σχέση με την κατά γράμμα εφαρμογή των όρων του διαγωνισμού, αυτός θα έπρεπε κανονικά να είχε κηρυχθεί άγονος, γιατί και από τους τρεις, κάτι έλειπε. Άλλο επί ποινή αποκλεισμού και άλλο ως εκκρεμότητα που καλύπτεται στην πορεία και μέχρι την υπογραφή της σύμβασης.
Από τη χθεσινή συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής, απουσίαζε το μέλος της και μοναδικό εκλεγμένο μέλος της 3μελούς του διαγωνισμού, Δημήτρης Κιούσης, με τον οποίο επικοινωνήσαμε και μας δήλωσε, πως είναι απόλυτα αντίθετος με την εξέλιξη αυτή. Ο παρευρισκόμενος αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης Κώστας Λίτσας, παρακολούθησε τις παρεμβάσεις, χωρίς καμία τοποθέτηση επί της γνωμοδότησης της επιτροπής.
Το γιατί τώρα συνέβησαν όλα αυτά, για ένα αποτέλεσμα ενός ανοιχτού διαγωνισμού, θα μπορούσαν να απαντηθούν, αν πρώτα όλοι όσοι είχαν ενστάσεις χθες για την τυπικότητα -αν όχι νομιμότητα- του διαγωνισμού, απαντούσαν ΠΟΥ ΗΤΑΝ, όταν πέρναγε από την οικονομική επιτροπή η «διαρρύθμιση» της πρώην αίθουσας του δημοτικού συμβουλίου σε γραφεία της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου, προϋπολογισμού 55.000 ευρώ και γιατί όταν ήρθε το θέμα σε εκείνη τη συνεδρίαση, είπαν στον πρόεδρο… «πάμε παρακάτω»!!! Δημοσιεύουμε παρακάτω μια φωτογραφία από την αλλαγή αυτή που γίνεται αυτές τις μέρες και όλοι μπορούν να βγάλουν τα συμπεράσματά τους. Όπως συμπεράσματα μπορούν να βγάλουν από τη χθεσινοβραδινή συνεδρίαση και όσοι παρακολουθήσουν το συγκεκριμένο θέμα από τα βίντεο που θα αναρτήσουμε στη συνέχεια.

Ανώνυμος είπε...

Ενεργή η… ανενεργή χωματερή Καλάμου!

Δημοσιεύτηκε στις 14 October 2011 by maximipoli

Χθες το πρωί, η ειδική υπηρεσία επιθεωρητών περιβάλλοντος (ΕΥΕΠ) έκανε αυτοψία στην «ανενεργή» χωματερή του Καλάμου και την βρήκε… ενεργή!!! Σήμανε συναγερμός στη δημοτική αρχή και φέρεται ο τοπικός αντιδήμαρχος να δήλωσε, πως ενδέχεται να χρησιμοποιείται η χωματερή από ιδιώτες και… άλλους δήμους! Μετά τις διαπιστώσεις που έγιναν, σύμφωνα με την ειδική υπηρεσία, ζητήθηκαν επίσημα στοιχεία από το δήμο, που να δικαιολογούν και τη δραστηριότητα της δημοτικής αρχής στη διάθεση των απορριμμάτων της κοινότητας Καλάμου, αλλά και για το καθεστώς που επικρατεί στην εν λόγω παράνομη χωματερή. Ο δήμος κινδυνεύει με βαρύ πρόστιμο.

Ανώνυμος είπε...

Ομιλεί ο κύριος Γαβριήλ, για συλλογικές και κοινωνικές διαμαρτυρίες, κατηγορώντας των πρόεδρο του λιμενικού ταμείου. Και ήταν το κατάστημα του με άλλα τρία στον Ωρωπό, που παρέμεινε ανοικτό, την ημέρα που όλη η Ελλάδα, και τα καταστήματα της περιοχής, είχαν καθολική συμμετοχή στην απεργία, συμμετέχοντας στον αγώνα, που δίνουμε όλοι μας για την επιβίωση μας. Δια του αντιπροσώπου του και αγαπημένου του εξαδέρφου και συνεταίρου , έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων του, όλους τους συναδέλφους, αποδεικνύοντας περίτρανα για μια ακόμα φορά, πως ότι πιθανόν θίγει τα προσωπικά του και την τσέπη του, είναι εχθρικό προς τον ίδιο και το περιβάλλον του. Αυτός λοιπόν ήταν ο μοναδικός λόγος που μπήκε στον κόπο να αντιδράσει, για το ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ που είχε στήσει στην παραλία, θεωρώντας κτήμα και ιδιοκτησία του, τον εν λόγω χώρο.

Και χωρίς ντροπή, το λειτουργεί ακόμα και σήμερα, αδιαφορώντας για τα πάντα και τους πάντες, την στιγμή που όλοι οι επαγγελματίες έχουν απομακρύνει τις κατασκευές τους, και έχουν εναρμονιστεί με τις οδηγίες του λιμεναρχείου, αυτός στα «πλαίσια συνεργασίας και επαγγελματισμού», που επικαλείται, όποτε τον συμφέρει, συνεχίζει ακάθεκτος να προσβάλει το δημόσιο περί δικαίου αίσθημα, τον ανταγωνισμό, την συναδελφικότητα, και όλους τους επαγγελματίες.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Κ.ΓΑΒΡΙΗΛ.

ευρυνόμη είπε...

Κάθησε στο χωριό σου και όλα καλά θα πάνε."Κάθε σσιύλλος εις τον μαχαλλάν του εν παλληκάριν"* αγαπητέ φίλε λέν στήν Κύπρο.

* Aκόμη κι ο πιο αδύναμος νιώθει δυνατός κι απρόσβλητος μέσα στο σπίτι του!

Ανώνυμος είπε...

Ο Γαβριήλ σάς φταίει που εσείς είστε άχρηστοι μαγαζάτοτες.Αυτός τουλάχιστον πήγε κόντρα στόν Γάζβιν, εσείς κοτούλες τι κάνατε;

ευρυνόμη είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

ΧΙΚ ΑΝΤΙ ΧΙΚ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΧΙΚ ΕΠΙΑΣΕ Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΜΕ ΧΙΚ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΟΧΗΜΑ ΧΙΚΧΙΚ ;

Ανώνυμος είπε...

Ο Καλός, ο Κακός και ο Αρεστός Αρχηγός εχθές στο συμβούλιο.
Ο Σύνθετος Ρόλος της Διαπροσωπικής Συμπάθειας στην Επιλογή του Κατάλληλου Αρχηγού ήταν λάθος τελικά.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΒΛΑΧΟ ΤΟ ΕΣΠΑΣΕΣ ΤΟ ΠΕΝΤΑΚΟΣΑΡΙ ΧΑΛΑΡΑ
ΤΟΥΣ ΕΣΚΙΣΕΣ ΟΛΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΚΕΛΕΠΟΥΡΙ ΤΟΥ ΚΑΛΑΜΟΥ
ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΟ ΧΩΜΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ
ΣΚΕΠΑΡΝΙ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ

Ανώνυμος είπε...

4:02 ο βλαχος ειναι εργαλειο και απ οτι εμαθα ανοιγει και κονσερβες εκτος απο ξενους φακελους.Τωρα ποια ολοι εμαθαν ποσο επικινδυνο ειναι να μην εισαι αντιδημαρχος καλαμου αλλα απλος συμβουλος.
Οικονομακο που θα κρυφτεις οταν το γυρισει σε,,,,,δημαρχος;
Μυαλο ειναι ποτε δεν ξερεις!!!!!

Ανώνυμος είπε...

kala re axristoi na ksexasete ena sxoleio kai na klene ta paidia.axristoi.......

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ Η ΚΑ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΤΙΣ ΓΚΑΦΕΣ