ς

ς

Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Ο Προφήτης Και οι Απόντες;

"Η εμποροπανήγυρη του Προφήτη Ηλία, που είχε καθιερωθεί στον Ωρωπό, διεξαγόταν κάτω από συνθήκες προχειρότητας και όχι πάντα με νόμιμες διαδικασίες, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ο απαραίτητος έλεγχος στη λειτουργία της.
Μία συγκεκριμένη ομάδα επαγγελματιών σε συνεργασία με ιδιωτικά συμφέροντα είχε καλλιεργήσει όλα τα προηγούμενα χρόνια ένα πολύ συγκεκριμένο κλίμα προσωπικών εξυπηρετήσεων, που αλλοίωναν τον πραγματικό χαρακτήρα της εορτής.

Η Δημοτική Αρχή, συνεπής στις ηθικές και πολιτικές της δεσμεύσεις απέναντι στους δημότες, επιχειρεί να βάλει τάξη και σε αυτό το ζήτημα ώστε η πανήγυρη να λειτουργεί με τους κανόνες που θα θεσπίσει το Δημοτικό Συμβούλιο χωρίς να προσβάλλει το θρησκευτικό αίσθημα των πολιτών.
Στην προσπάθεια μας όμως γίναμε αποδέκτες μιας φρικτής επίθεσης από αυτή την ομάδα των επαγγελματιών που επιδίωξε να καταργήσει στην πράξη τους θεσμούς, τη δημοκρατία και την ίδια τη λειτουργία του Δήμου Ωρωπού.
Αντιδρώντας στην πολιτική υπέρ του δημότη άσκησαν βία, εξύβρισαν, έθιξαν υπολήψεις και προπηλάκισαν αιρετούς και πολίτες εισβάλλοντας με βία στο Γραφείο Δημάρχου αρχικά (12/7/2011) κι έπειτα στο Δημοτικό Συμβούλιο διακόπτοντας την συνεδρίαση του (13/7/2010).
Τα χειρότερα αποφεύχθηκαν μόνο από την παρέμβαση της αστυνομίας
Ως εκ τούτου, δηλώνουμε ευθέως ότι ο Δήμος Ωρωπού, ο Δήμαρχος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι δεν εκβιάζονται, δεν τρομοκρατούνται και δεν παραχωρούν ούτε ελάχιστο από τα δικαιώματα των δημοτών, τα οποία ορκίστηκαν να διαφυλάττουν.
Με το έργο μας δημιουργούμε τις προϋποθέσεις εκείνες που θα κάνουν το Δήμο μας να λειτουργεί πρότυπα και βάζουμε τέλος στην αταξία και στην αναρχία από την οποία ορισμένοι επωφελούνταν σε βάρος των δημοτών.
Επομένως, σύμφωνα με τα παραπάνω, το Δημοτικό Συμβούλιο Ωρωπού αποφασίζει ότι η εμποροπανήγυρη του Προφήτη Ηλία για το έτος 2011 δεν θα διεξαχθεί.

Θέλουμε κι επιδιώκουμε να συνεχίσει αυτός ο θεσμός να λειτουργεί, για να συμβεί όμως αυτό θα πρέπει να ισχύουν όροι σαφείς και προκαθορισμένοι σύμφωνα με τις νομικές επιταγές και αρμόδιοι για την εργασία αυτή είναι μόνον οι νόμιμα εκλεγμένοι εκπρόσωποι των δημοτών.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΣ

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα πού έλειπε εχθές ο Γιασημάκης.
Το μέλλον τού Ωρωπού πρέπει να είναι εκεί όταν πέρνουν τέτοια μεγάλη απόφαση.
Στο κάτω κάτω το κέρδισαν προχθές με τη μαγκιά τους.

Όσο για τους συμμορίτες ας τους βρεί η Ασφάλεια, και αν υπάρχουν και ένστολοι η αιρετοί από πίσω ας κάνει τη δουλειά της.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΩΡΩΠΟΥ.

Σχετικά με το πανηγύρι του Προφήτη Ηλία στην περιοχή μας, ο Εμπορικός Σύλλογος Ωρωπού θέλει να σας γνωστοποιήσει τα κάτωθι:

Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη συμπεριφορά των μικροπωλητών και των εκπροσώπων του Σωματείου τους οι οποίοι με τραμπουκισμό και βία προσπάθησαν να επιβάλλουν την παρουσία τους και τους δικούς τους όρους διεξαγωγής στην εορτή θεσμό του τόπου μας.
Υπό αυτές τις καταστάσεις τις οποίες προκάλεσαν οι ίδιοι οι μικροπωλητές, και εφόσον δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά, είμαστε σύμφωνοι με την απόφαση του Δ.Σ του Δήμου για την μη διεξαγωγή της φετινής πανηγύρεως.
Ο τόπος μας μπορεί να εκπροσωπηθεί κάλλιστα από εμάς τους δημότες, τους επαγγελματίες, τους οικογενειάρχες που ζούμε, ελπίζουμε και μοχθούμε καθημερινά και από κανένα άλλο που προσφέρεται να σφετεριστεί ένα 5ήμερο θεσμό που υπάρχει δεκαετίες ολόκληρες πριν από εμάς αλλά και θα εξακολουθήσει να υπάρχει και μετά από εμάς.
Ηθικά, νόμιμα και αξιοκρατικά δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να στερήσει την ελπίδα (το μόνο μας έμεινε πλέον) για επιβίωση και πόσο μάλλον σε ξένους προς τον τόπο που έρχονται να αρπάξουν την ευκαιρία για τεράστιο τζίρο εντός μίας εβδομάδας βιαιοπραγώντας με το έτσι θέλω και με δικούς τους νόμους και κριτήρια.
Είμαστε σύμφωνοι με την συνέχεια της παράδοσης όπως την βρήκαμε χωρίς όμως να θίγονται τα προνόμια κανενός από τους επαγγελματίες που στηρίζουν την τοπική κοινωνία.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου

Ανώνυμος είπε...

Έλεος ποιά με τους κάθε λογής περιθωριακούς.
Ποιοί τους σφυρίζουν ποιοί τους καλύπτουν ποιοί τους πατρονάρουν κάθε χρόνο.
Μην κλείνετε τα μάτια στούς παράνομους και στο παρεμπόριο.
Τα μαγαζιά μας κλείνουν το ένα μετά το άλλο από αυτό.
Το τοπικό και το τουριστικό χρήμα το πέρνουν κάθε χρόνο παράνομοι πάγκοι και καντίνες, τα παιδιά μας μένουν άνεργα και Ωρωπός ερημώνει οικονομικά κάθε μέρα.
Βάλτε πλάτη όλοι πριν να είναι αργά.
Τα πανηγύρια είναι ο ναός του παρεμπορίου και η κόλαση η δικιά μας.

Ανώνυμος είπε...

Εγω πάλι που ποτέ μου δεν υπήρξα fun του πανηγυριού και της ολης αυτής κουλτούρας επειδή κατά τηνταπεινή μου άποψη παρέχει ποσότητα χωρίς ποιότητα κάποιοι βέβαια το βλέπουν και ως είδος διασκέδασης εγω πάλι το βλέπω ως ταλαιπωρία,τέλος πάντων δεν νομίζω ομως τις τρεις ημέρες που διαρκεί το πανηγύρι θα χάσουν την πελατεία τους τα καταστήματα πρέπει να δουν προς άλλες κατευθύνσεις τι φταίει εκτος απο την κρίση την πελατεία την κερδίζεις με τον τρόπο σου και εδω δυστυχώς πολλοί έχουν λάθος νοοτροπία ας δουν λίγο και αυτό η περιοχή μας δυστυχώς δεν έχει βασικές υποδομές και αν δεν τις αποκτήσει θα χάσει πολλά.girl

Ανώνυμος είπε...

Τι μάς φταίει τελικά;
Το κακό μας ριζικό ή το θολό μυαλό που κουβαλάμε.
Είναι δυνατόν να μιλάμε ακόμα για μίζες πανηγύρια δεαδω μπράβους λαμόγια πρώην κτλ.
Ίσως η πρώτη καθαρή απόφαση του δήμαρχου που τον δεσμεύει και για τη συνέχεια και ακόμα ακούμε τα κοράκια.
Πού πάς ρε κόλοέλληνα;
Πότε θα βάλεις μυαλό;

ΤΣΟΠΑΝΟΣ είπε...

του κατσικ που κρατ αγκαλια ειν της γιδας αριστερα?σαν να του ψαχν .Που τη ξεθαψ τη φουτογραφιά αυτά είν πραβοτίνς απου πίσου κ απου μπροστα γιδες.Τέτοια ζα δεν εχου ματαξαναδει.

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα αποκαλύφτηκε το µέγεθος της πολιτικής αξιοπιστίας, που είναι η πλέον απαραίτητη προϋπόθεση για την εµπιστοσύνη των δημοτών σε ένα κυβερνήτη.
Απ την άλλη αναδείχθηκε το μέγεθος του πολιτικού ανδρός Γιάννη Οικονομάκου αλλά και μερικών του κομματός του.
Για τους απόντες-και το Λίτσα- πριν µας εγκαταλείψουν µε τον ένα ή τον άλλο τρόπο οφείλουν πολλές συγγνώµες.

george j είπε...

Hear cams the rain again.
Ο Ζαφείρης στο μπαλούρο οι άλλοι στον ήλιο με τους "μάγκες" και η αντιπολίτευση στη Χαβάη.
Καλά τα καταφέρατε σαν συμβούλιο.
Αν δεν υπάρχει σύμπνοια σε ένα τόσο βασικό θέμα τότε τσάμπα ξύλο παίξατε προχθές φίλε Γιώργο.

Ανώνυμος είπε...

Όλα σιγά σιγά ισορροπούν και ακολουθούν το δρόμο τους όπως και η διαδικασία αλλαγής της διοίκησης του δήμου κυρίως σε αντιδήμαρχούς.
Για παράδειγμα το 400άρι του βλάχου σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα θα έκανε ακόμα και τον κεντέρη να κοκκινίσει.
Πρόβλημα βέβαια έχουν και κάποιοι υπάλληλοι αλλά και κάποιοι δήθεν άνθρωποι του δήμαρχου.
Το φθινόπωρο σίγουρα θα έχουμε εξελίξεις μάλλον πρός το καλύτερο αλλά και τα πρώτα δείγματα από τους επικεφαλείς των νομικών προσώπων που εδώ που τα λέμε θα τραβήξουν και το λούκι της φτώχειας του δήμου.
Επίσης θα δούμε πόσα απίδια βάζει ο σάκος για τον φωριάρη την όχι και τόσο αγαπητή κοντογιάννη αλλά και τούς πολυδιαφημισμένους ζαφείρη και βασιλάκο.
Οψόμεθα

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΧΩΡΙΟ...ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΚΑΛΑΜΟ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ? ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΣΤΗΝ ΑΥΛΩΝΑ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ?ΣΤΟΝ ΩΡΩΠΟ ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ?αφου εκαναν καθαρση στον ΩΡΩΠΟ γιατι δεν εκαναν στα αλλα δυο χωρια.ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΧΤΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΣ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 9.000 ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΑΥΛΩΝΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΝΩ ΠΕΡΣΙ ΣΤΟΝ ΩΡΩΠΟ 45.000 ΠΗΡΕ Η ΔΕΑΔΩ.ΑΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΘΑΡΣΗ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟΝ ΩΡΩΠΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΤΙ ΜΕΜΠΤΟ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΚΟΥΤΣΟΥΡΗ.ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΔΕΑΔΩ.ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΦΑΣΗ ΟΤΙ ΤΙΜΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΚΟΥΤΣΟΥΡΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΤΗ ΚΕΔΩ ΩΣ ΜΕΛΟΣ.ΛΟΙΠΟΝ ......ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ.ΙΣΧΥΕΙ ΑΛΛΟΣ ΝΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΩΡΩΠΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΧΩΡΙΑ?Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΛΑΣΠΗ ΣΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥΣ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΡΙΣΚΟ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΟΙ ΚΑΤΩΘΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ...Ο ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΣ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ Ο ΙΛΙΑΣΚΟΣ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ 4 ΣΑΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ Ο ΓΙΑΝΝΑΣ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ Η ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ... ΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟΙ ΤΟΤΕ Η ΤΩΡΑ? ΕΓΩ ΤΕΛΙΚΑ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ. ΛΙΤΣΑΣ ,ΡΟΥΣΣΗΣ , ΒΕΛΤΑΝΙΩΤΗΣ,ΖΑΧΑΡΙΑΣ ,ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΩΝ.Α ΜΗ ΞΕΧΑΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΔΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΝΕ ΚΑΙ ΜΠΥΡΕΣ.ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΜΕ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΣΗΣ ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΚΑΜΜΙΑ ΒΟΥΤΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

2:32 θα εκπλαγεί όλο το συμβούλιο κάποια μέρα με την ομάδα Λίτσα.
Αργά ή γρήγορα θα τελειώσει ο έλεγχος και θα δείς πόσο άδικο είχες.
Να θυμάσαι όπου βλέπεις πολλούς ψήφους έχει πολλά γλέντια από πίσω!
Πολιτική βούληση και απόφαση χρειάζεται για να υπάρξει κάθαρση.

Ανώνυμος είπε...

ΛΑΣΠΗ ΛΑΣΠΗ ΛΑΣΠΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΧΤΙΖΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...ΛΑΣΠΗ ΛΑΣΠΗ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΡΙΝΟΥΝ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΕΑΤΟΥ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Μα είμαστε σοβαροί;Πάντα υπάρχει και θα υπάρχει ενας αποδιοπομπαίος τράγος για να του φορτώσουμε ολα τα λάθη την ωρα που πολλοί απο τους νυν συμβούλους που τώρα βγάζουν την ουρά τους απο έξω απο τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος μας χρόνια τώρα.Αυτοί που τώρα κρατούν την σημαία της κάθαρσης λες και είναι άφθαρτοι λησμονώντας την εποχή που εξέφραζαν άλλες ιδέες αλλα ιδανικά γυρνούν 100 μοίρες και παρασυροντε δήθεν απο τον αέρα της αλλαγής ποιοί;Αυτοί που συνυπήρχαν σε άλλες παρατάξεις με άλλους αρχηγούς τώρα πόνεσαν για το πανυγήρι μόνο του Ωρωπού λες και οι άλλοι είναι ξεχωριστοί δήμοι.Τόσο κακό τόση κινητοποίηση δεν την είδαμε δυστυχώς για άλλα πολύ πιο σοβαρά θέματα που πρέπει να διεκδικήσουμε και ακόμα ασχολούμαστε με τα πανυγήρια σε μια κίνηση θεατρινισμού και αλλαλαγμών αν είναι σοβαρό θέαμα αυτό απο σοβαροφανείς ανθρώπους δεν ξέρω το συμπέρασμα δικό σας.girl.

simvoulio oropou είπε...

Η αντιπολίτευση θα διαλυθεί νεαρέ μου φίλε.
Αυτό είναι σχεδόν σίγουρο με μια ίσως εξαίρεση το κόμμα Γιασημάκη.
Η συμπολίτευση εάν δεν προβεί σε ανασχηματισμό σύντομα θα πάθει ακόμα χειρότερα.
Ο Οικονομάκος έχει κρατήσει εφεδρείες εσκεμμένα, όπως και εσκεμμένα δεν βγάζει στη φόρα τα άπλυτα των "έμπειρων".
Δίκοπο μαχαίρι αυτό γιατί την τακτική την ξέρουν όλοι, και ο κόσμος διψά για πολιτικό αίμα.
Το πανηγύρι του έδωσε ανέλπιστα πολλούς πόντους και μια ανάσα που τόσο χρειαζόταν μετά τα εσωκομματικά "χαστούκια" αλλά και τα προβλήματα με τους γνωστούς αντιδημάρχους και τοπικούς.
Τώρα οι ελιγμοί "τύπου" Ζαφείρη και Ηλιασκου δεν έπεισαν πολλούς και κυρίως τους γνωστούς-άγνωστους.
Πάντως στη γωνία περιμένει πολύς "κόσμος".
Τετάρτη κοντή γιορτή!

Ανώνυμος είπε...

Της μικρής ψ--λής της φταίνε οι τρίχες λένε στο χωριό μου γι αυτούς που δεν έχουν.
Από τους 41 οι 20 είναι αρκετά καλοί, και αυτό θα φανεί στο τέλος αυτού του συμβουλίου.
Οι ικανοί λοιπόν θα πάνε αέρα και οι άλλοι στόν κουβά.

Ανώνυμος είπε...

Της μικρής ψ--λής της φταίνε οι τρίχες λένε στο χωριό μου γι αυτούς που δεν έχουν.
Από τους 41 οι 20 είναι αρκετά καλοί, και αυτό θα φανεί στο τέλος αυτού του συμβουλίου.
Οι ικανοί λοιπόν θα πάνε αέρα και οι άλλοι στόν κουβά.

big είπε...

Ποιός ο λόγος του γκάλοπ για το τι θέλουν οι δημότες ευρυνόμη;
Αλήθεια υπάρχει κάποιος που λατρεύει τα πανηγύρια στη μορφή που έχουν πάρει τα τελευταία χρόνια.Κάποτε είχαν κάποιο σκοπό και στόχο και για κάποιες ορεινές περιοχές ήταν ο μόνος τρόπος εμπορίου σε μορφή ετήσιας έκθεσης.Κάπου κόλλαγε και ένας άγιος και έδενε η σούπα και για ένα ξεφάντωμα.
Σήμερα τίποτα από όλα αυτα στο δήμο μας ούτε μας λείπουν αλλά ούτε και χωρούν.Ίσα ίσα που κατεβάζουν την ποιότητα σε μιά τουριστική περιοχή αλλά κάνουν και ουσιαστική ζημιά στην τοπική οικονομία μιάς και μέρος περνούν ένας όμιλος από αλλοδαπούς ύποπτους και κακής ποιότητας εμπόρους και προϊόντα.
Ανούσια λοιπόν η έρευνα τουλάχιστον για το εμπορικό κομμάτι, όσο για το θρησκευτικό νομίζω ότι και αυτό το είδος εκφρασης έχει ξεπεραστεί εδώ και καιρό.
Ρώτησε τη νεολαία τι θέλει για να δούμε το μέλλον του τόπου μας.

ευρυνόμη είπε...

Mr big
Οι νέοι ξέρουν, οι ποιό μεγάλοι ξέρουν ακόμα και οι γέροι ξέρουν.
Δεν ακούν δεν βλέπουν και κυρίως δεν πράττουν αυτό που λέει η καρδιά τους όμως.
Το γκάλοπ θα δείξει κατά πάσα πιθανότητα ότι τα θρησκοπανήγυρα τελειώσανε, κανείς όμως δεν τολμά να το πεί.
Ο κάθε ένας έχει τούς λόγους του, αυτούς που μας οδηγείσαν στην σημερινή οικονομική ηθική αλλά και κυρίως πολιτιστική καταχνιά.
Το "γιατί θεοί δεν μ' ακούτε" θα είναι πάντα επίκαιρο, όπως άλλωστε οι προφήτες αλλά και οι απόντες.

Ανώνυμος είπε...

Ποιός ομως αναμασάει ακόμα το παραμύθι οτι έφταιγε το πανυγήρι για ολα τα δεινά της περιοχής μας φτάνει πια αυτή η καραμέλα που εχει κολήσει στο στόμα μερικών και δεν λέει να φύγει.Ναι είμαστε τουριστική περιοχή με τι υποδομές;Που δεν υπάρχει εστω ενα υποτυπώδες κέντρο υγείας;Που δεν υπάρχει ενας ασφαλές χώρος να παίξουν τα παιδιά μας και τα παιδιά των επισκεπτών και αλλα πολλά.Και μέσα σε ολες αυτες τις βασικότατες ελλείψεις κάποιοι θριαμβολογούν για το κλείσιμο του πανυγηριού που προσωπικά δεν με ενδιαφέρει καθόλου δηλ. αυτος είναι ο κύριος στόχος τους;Για τα πανυγήρια τους ψήφισαν η για να δούμε επιτέλους αυτά που πραγματικά θα δώσουν ανάσα στην περιοχή μας.Είμαι σίγουρη πως αν ερωτηθεί η νεολαία αυτο που την ενδιαφέρει άμεσα είναι η ευρεση εργασίας που είναι χαμένη υπόθεση χωρίς ανάπτυξη εκει πρέπει να στραφούν ας αφήσουν τα πανηγύρια και ας ασχοληθούν με τα θέματα που πρέπει που οπως μας ελεγαν προεκλογικά ειχαν τις λύσεις τους ας τους δούμε λοιπόν.girl.

Ανώνυμος είπε...

Μα καλά δεν καταλαβαίνει τίποτα ο δήμαρχος! Πόσοι πρέπει να φύγουν για να καταλάβει ότι κάτι δεν κάνει καλά!
Όσοι του λένε την πραγματικότητα είναι γραφικοί;
Α ρε Γιάννη πώς θα κυβερνήσεις με δύο βλάκες και δεξί χέρι ένα προδότη!
Πρίν λαλίσει ό χρόνος κρέμασες ένα ολόκληρο συνδιασμό.
Μπράβο πάντα τέτοια.

Ανώνυμος είπε...

Ο Ηλιάσκος προδότης!
Μπα όχι, απλά πάντα ήταν μόνος του και θα παραμείνει μόνος μέχρι να μάθει να συνεργάζεται.
Πολλοί έξυπνοι μαζεύτηκαν σε αυτό το συνδυασμό.