ς

ς

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Λίγο πρίν είναι αργά και Αρκετά μετά τις Χαρούλες!

Τα καλά κορίτσια πάνε στον παράδεισο, τα κακά κορίτσια πάνε στην κόλαση, τα χαζά κορίτσια όμως που πάνε Δημότισες Δημότες!
Άλλοι λένε ότι παντρεύονται.....δεν ξέρουν που να πάνε........πάνε παντού.....τα χαζά κορίτσια πάντα έχουν έναν να τα νταντεύει έτσι πότε δεν σκοτίζονται για τίποτα....
Οπότε....
...Τα καλά κορίτσια πάνε στον Παράδεισο
...Τα κακά κορίτσια πάνε οπουδήποτε.
...ΔΕΝ υπάρχουν χαζά κορίτσια.....

Ωστόσο ο

- Δήμαρχος Ωρωπού
μας γράφει ότι....
...οφείλω να πω ότι δεν υπάρχουν μέθοδοι «αυτόματης επίλυσης» προβλημάτων.....η υλοποίηση των προγραμματικών μας δεσμεύσεων και κατ' επέκταση η αίσθηση των δημοτών ότι η καθημερινότητα του βελτιώθηκε προϋποθέτουν χρόνο και διαδικασίες....έτσι, εργαζόμαστε με στρατηγική, ιεραρχούμε τις ανάγκες και αξιοποιούμε σωστά τους περιορισμένους πόρους της Τοπικής Αυτοδιοίκηση υπό το βάρος της ύφεσης στην οποία έχει διέλθει η εθνική οικονομία. Διεκδικούμε κάθε ευρώ πρός όφελος των δημοτών και του τόπου που αγαπάμε και θέλουμε να προοδεύσει.


- Αρχηγός της «ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ»  Κωνσταντίνος Λίτσας
 μας γράφει ότι ....
...μια παράταξη   δημοκρατική  με  πρότυπα και αξίες  που θα βγάλει  τα μνημόνια  από την καθημερινότητα  του πολίτη  του Ωρωπού..μια παράταξη  που θα παλεύει  για την προστασία   και την ανάπτυξη των κοινωνικών παροχών , και την αλληλεγγύη  μεταξύ των δημοτών....μια παράταξη   που θα οικοδομήσει  την    αντίσταση  στον νεοναζισμό......μακριά  από  κάθε  λογής  αλισβερίσι  με  όραμα  για  την  ανατροπή,  με  όραμα  για μια  αλλαγή.

-ο υποψήφιος Δήμαρχος Ωρωπού Θωμάς Ρούσσης
μας γράφει ότι...
....την ώρα που θα κληθούμε να δώσουμε τη μάχη μας, τόσο για να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας, όσο και για να δώσουμε διέξοδο στα αδιέξοδα που δημιούργησε η σημερινή Δημοτική Αρχή στον τόπο μας.....τον απερχόμενο αρχηγό, αγωνιστή συνεργάτη και φίλο, τον τιμούμε και περιμένουμε στην συνάντηση  της παράταξης μας την στήριξη και την συμμετοχή του στο δύσκολο αγώνα που έχουμε μπροστά μας.

-Αρχηγός της Δυναμικής Πολιτείας  Γιώργος Γιασεμάκης
μας γράφει ότι...
...όπως καταλαβαίνει εύκολα ο καθένας , συνδυάζοντας ότι λίγο καιρό πριν ο Δήμαρχος έψαχνε 300ρηδες όπως έλεγε, δηλαδή ανθρώπους που έχουν τουλάχιστον 300 ψήφους για να διορίσει.....καλή η καρέκλα αλλά πρέπει να συνέλθετε και να δουλέψετε για τον τόπο και όχι μόνο για την επανεκλογή σας.

-Αρχηγός της ΔΗΣΩ Ελένη Βαρνάβα
μας γράφει ότι...
...ότι ολοκλήρωσε τις διερευνητικές επαφές ....και ο μόνος τρόπος που μπορεί να αναδειχθεί ο τόπος είναι μέσω της συνεργασίας των προοδευτικών και δημοκρατικών δυνάμεων....και ότι θέλουμε και  μπορούμε να δώσουμε λύσεις, θέλουμε και μπορούμε να κληροδοτήσουμε στα παιδιά μας ένα καλύτερο μέλλον.

- Εγώ
γράφω λίγο πριν αρχίσω να γράφω....
....πάνε σε ένα μπαρ* ο Κωστίκας, ο Γιωρίκας, η μικρή Αννούλα, ο Τοτός, ένας Γάλλος, ένας Ιταλός και ένας Έλληνας.
Και λέει ο σερβιτόρος:

- Καλά, πλάκα ΜΑΣ κάνετε ΡΕ;

*Στο Δήμο Ωρωπού υπάρχουν Χαζά Κορίτσια!
JAFO